11.Miroslav Stoch

black death

Re: 11.Miroslav Stoch

Δημοσίευση από black death »

Dimg4 έγραψε:Μεγαλε, κανε κατι να ξυπνησεις....

http://www.paokweb.gr/podosfairo/item/7 ... ls37lDxpuB

Ο προπονητής της Εθνικής Σλοβακίας, Γιαν Κόζακ, "χτύπησε" το καμπανάκι στον "Mino" για την απόδοση του στον αγώνα κόντρα στην Εθνική Ελλάδος. Ο 59χρονος τεχνικός σε δηλώσεις του τόνισε πως περιμένει να δει καλύτερο πρόσωπο στην συνέχεια από τον Σλοβάκο άσο.

"Μετά από καιρό είναι και πάλι μαζί μας, ωστόσο η εμφάνιση του (σ.σ στην αναμέτρηση της Παρασκευής κόντρα στην Εθνική Ελλάδος) δεν νομίζω ότι ανταποκρίνεται στις πραγματικές δυνατότητες του Στοχ. Δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο μέσα στο παιχνίδι ενώ εμφάνισε και αρκετές αδυναμίες. Είμαι σίγουρος, όμως, ότι στο μέλλον θα είναι πολύ καλύτερος", ανέφερε ο Γιαν Κόζακ.
Μιλάει τώρα αυτός ο γιδοβοσκός που κοντεύει να τον περάσει κι η Λιθουανία με το καλύτερο υλικό της Σλοβακίας την τελευταία 20ετία (τουλάχιστον), το ίδιο υλικό που πέταξε έξω την Ιταλία το '10, αλλά στα λόγια είναι πρώτος;
Όχι ότι έπαιξε καμιά μπαλάρα ο Στοχ, η εμφάνισή του θύμισε τις τελευταίες με τον ΠΑΟΚ, αλλά ποιος έπαιξε δηλαδή απ' αυτή την ομάδα και βγήκε τώρα αυτός να πει για τον Στοχ (που τον κάλεσε ξαφνικά μετά από μήνες, και ενώ έχει μείνει εκτός μουντιάλ, για να ξεκουράσει τον Χάμσικ);
Κάνει μπαμ ότι δεν τον γουστάρει, κι αν δεν πίεζαν οι Σλοβάκοι ή ήταν ...ξεκούραστος ο Χάμσικ, δεν θα τον καλούσε ούτε τώρα.
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Χρόνια πολλά παικταρά
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Άντε, μεγάλωσες κι εσύ! Εύχομαι να σκοράρεις σήμερα!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Γενέθλια με χατ τρικ σου εύχομαι!!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

βελτιωμενος περιμενουμε πολλα βεβαια
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Σου λειπει ενας αντελινο απ την αλλη.
Υπομονη μεχρι ιανουαριο :opaokara:
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

χιαστους εχει η καψουρα σωματοφυλακα...
υπομονη ως το καλοκαιρι :(
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης ο διαιτητής του αγώνα, Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, διέκοψε προσωρινά τον αγώνα γιατί ένιωσε θιγμένος εξαιτίας του "κύματος" οργής που είχε ξεσπάσει εναντίον του στις κερκίδες της Τούμπας. Η διακοπή αυτή εκνεύρισε περισσότερο τους φίλους του ΠΑΟΚ που άρχιζαν να φωνάζουν περισσότερο κατά του ρέφερι από την Αργολίδα.
Ο Μίροσλαβ Στοχ πλησίασε τότε του συμπαίκτες και ρώτησε τι ακριβώς φωνάζουν οι "ασπρόμαυροι". Μόλις ενημερώθηκε, έδωσε το έναυσμα για περισσότερα... γαλλικά κουνώντας τα χέρια του προς τα πάνω.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://paokweb.gr/podosfairo/item/8059-re-ton-aliti.html#.UmLdPPl7L1A
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

οντως το κανε...τωρα αν εγινε για αυτο το λογο :lol:
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

τους εχω ικανους να τον καλεσουν σε απολογια για παρακινηση βιας και υβριστικων συνθηματων :shock:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

guardian4 έγραψε:Σου λειπει ενας αντελινο απ την αλλη.
Υπομονη μεχρι ιανουαριο :opaokara:
α έτσι! οι αντίπαλοι για να τον κόψουν πάνε πάντα 2 ή ακόμα και 3. αν η δεξιά πλευρά γίνει ακόμα πιο δυνατή, δε θα μπορούν να το κάνουν αυτό
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

karlat85 έγραψε:Στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης ο διαιτητής του αγώνα, Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, διέκοψε προσωρινά τον αγώνα γιατί ένιωσε θιγμένος εξαιτίας του "κύματος" οργής που είχε ξεσπάσει εναντίον του στις κερκίδες της Τούμπας. Η διακοπή αυτή εκνεύρισε περισσότερο τους φίλους του ΠΑΟΚ που άρχιζαν να φωνάζουν περισσότερο κατά του ρέφερι από την Αργολίδα.
Ο Μίροσλαβ Στοχ πλησίασε τότε του συμπαίκτες και ρώτησε τι ακριβώς φωνάζουν οι "ασπρόμαυροι". Μόλις ενημερώθηκε, έδωσε το έναυσμα για περισσότερα... γαλλικά κουνώντας τα χέρια του προς τα πάνω.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://paokweb.gr/podosfairo/item/8059-re-ton-aliti.html#.UmLdPPl7L1A
Καλα εσυ εγινες ενας απο μας σε χρονο μηδεν :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Όταν κάνεις σουτ σημάδευε και κάπου αλλού εκτός του τερματοφύλακα!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

κατά τη γνώμη μου έκανε καλό παιχνίδι , διαφορετικό όμως από τα συνηθισμένα του. Το τελευταίο καιρό έπαιρνε πρωτοβουλίες τραβηγμένες με αποτέλεσμα να κάνει πάρα πολλά λάθη και να είναι αρνητικός. Στο παιχνίδι με τον Αστέρα έχω την αίσθηση δεν έκανε λάθη ( δεν έχω και τα στατιστικά εύκαιρα , απλά η αίσθησή μου είναι αυτή) και συμμετείχε στην ανάπτυξη με απλές κινήσεις... μπάλα με τη μία και ξεμαρκάρισμα.

Κατά τη γνώμη μου , πολύ ουσιαστικό παιχνίδι και αν έμπαινε και το γκολ θα έγραφε και μια ασιστ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ναι, ήταν βελτιωμένος σε σχέση με προηγούμενους αγώνες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”