61.Tomáš Necid
Re: 61.Tomáš Necid
κάτι παραπάνω θα ξέρει από εμάς
ουδείς αλάνθαστος φυσικά
εάν φύγει πάντως το γενάρη, εγώ παλτό δε θα τον πω.
ουδείς αλάνθαστος φυσικά
εάν φύγει πάντως το γενάρη, εγώ παλτό δε θα τον πω.
Ουτε εγω, ανετοιμο κατα την αποψη του Στεφενς ισως και απολυτα σεβαστο. Αλλα παλτο ουτε καν. Ελπιζω αυτο να ηταν μια αρχη για να παρει συμμετοχες.
αν ηταν δικος μας εγω θα εκραζα...
φαινεται η διαφορα επιπεδου...αλλα θελει πολλα παιχνιδια

- ΑποστόληςΑ
Μπράβο Necid! Κέρδισες με το σπαθί σου το penalty και μαζί μ' αυτό κερδίσαμε και τον αγώνα! Εύχομαι στη συνέχεια να παίζεις πιο συχνά για να προσφέρεις περισσότερα.
εγω θελω να τον δω σε μερικα παιχνιδια και ολοκληρα,εχει στοιχεια τανκς που λειπουν πολυ απο τον απογοητευτικο φετος αθανασιαδη.
ας παιξει 2,3 παιχνιδια να δουμε τι κανει αλλα ο λαμπρουκος κατι παραπανω θα ξερει γιατι τον εχει καθε μερα.
περιμενω οπωσδηποτε βασικο καλο σεντερ φορ στις μεταγραφες γιατι με σαλπι και κλαους δεν πας πουθενα.
ας παιξει 2,3 παιχνιδια να δουμε τι κανει αλλα ο λαμπρουκος κατι παραπανω θα ξερει γιατι τον εχει καθε μερα.
περιμενω οπωσδηποτε βασικο καλο σεντερ φορ στις μεταγραφες γιατι με σαλπι και κλαους δεν πας πουθενα.
Εδειξες σε ΠΑΛΙ λιγα λεπτα συμμετοχης γιατι πρεπει επιτελους να παιξεις βασικος στη θεση των τραγικων μας σεντερ φορ
Πλακα κανεις,ωντας διμετρος καταφερε για δευτερο παιχνιδι να μην παρει ουτε μια υποδοχη σε σεντρα και καταφερε να στειλει κεφαλια απο τα τρια μετρα,δυο μετρα αουτ.Ηταν μαζι με τον Σαλπι η παραφωνια σε ενα κατα τα αλλα εξαιρετικο παιχνιδι της ομαδας.
- ΑποστόληςΑ
Μια κεφαλιά άουτ και μία γκολ έκανε. Καθόλου άσχημος απολογισμός. Για ξεκίνα μ' αυτούς που έπαιξαν 95 λεπτά.
Πλεον στο ποδοσφαιρο εκτος των περιπτωσεων παικταραδων επιπεδου Φαλκαο,Φορλαν και σια μεγαλητερη σημασια εχουν τα γκολ απο τα χαφ και η συμμετοχη των φορ στο παιχνιδι της ομαδας και ειναι πραγματικα απογοητευση να βλεπεις εναν παικτη ντερεκι να αποτυγχανει για δευτερο παιχνιδι οχι στο γκολ αλλα στον ρολο για τον οποιο μπηκε στο παιχνιδι,δηλαδη να υποδεχεται την μπαλλα στο σηκωμα της μπαλλας που μοιραια θα ακολουθουσε με την πιεση χρονου και σκορ.Επαναλαμβανω ειναι το δευτερο παιχνιδι που δεν κερδιζει ουτε μια κεφαλια-υποδοχη και σπασιμο της μπαλλας σε συμπαικτη λογος για τον οποιο μπηκε και στυλ παικτη που επιζαταμε απο εποχη Μπολονι.
δε χανεται αυτο που εχασες
απ την αλλη ρεφαρες με το γκολ που ακυρωσε ο εκδιδομενης γιος
συνολο αρνητικος για μενα γιατι αν εβαζες το αχαστο θα καναμε αλλες συζητησεις τωρα
απ την αλλη ρεφαρες με το γκολ που ακυρωσε ο εκδιδομενης γιος
συνολο αρνητικος για μενα γιατι αν εβαζες το αχαστο θα καναμε αλλες συζητησεις τωρα
Ρε φιλε πηρε δυο κεφαλιες, η μια αουτ και η αλλη μεσα. Δηλαδη αυτος που εβαλε το γκολ ηταν η παραφωνια??joshua έγραψε:Πλακα κανεις,ωντας διμετρος καταφερε για δευτερο παιχνιδι να μην παρει ουτε μια υποδοχη σε σεντρα και καταφερε να στειλει κεφαλια απο τα τρια μετρα,δυο μετρα αουτ.Ηταν μαζι με τον Σαλπι η παραφωνια σε ενα κατα τα αλλα εξαιρετικο παιχνιδι της ομαδας.