6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
29 χρονων μουντιαλικος με τοσες εμπειριες και κανει ηλιθια φαουλ για τα οποια μας εκνευριζει ο 19χρονος κατσε...δεν πιστευω να υπηρξε καποιος που να μην ειπε στο φαουλ του "εγραψε και το δευτερο τωρα"...
Re: Απ: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Μπορεί να έκανε ένα χαζο φάουλ, αλλά για μένα συνεχίζει να ειναι ο Roy Keane των φτωχών.
Re: Απ: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
hitman έγραψε:Μπορεί να έκανε ένα χαζο φάουλ, αλλά για μένα συνεχίζει να ειναι ο Roy Keane των φτωχών.
Πες μου ότι το λες ειρωνικά σε παρακαλώ
- sourmenetes
- Moderator
Κανενα φαουλ.Εγινε μπροστα μας sera.Κανενα φαουλ.Δεν αποτελει δικαιολογια αλλα ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΟΥΛSera4 έγραψε:29 χρονων μουντιαλικος με τοσες εμπειριες και κανει ηλιθια φαουλ για τα οποια μας εκνευριζει ο 19χρονος κατσε...δεν πιστευω να υπηρξε καποιος που να μην ειπε στο φαουλ του "εγραψε και το δευτερο τωρα"...
εγω το ειδα και το ξαναειδα και και με φανηκε καθαρο φαουλ και μαλιστα πολυ ηλιθιο...τι να πω δει διεκδικω και το αλαθητο... 
- sourmenetes
- Moderator
Δεν ξερω,ηταν στην ευθεια μου και μεις τρελαθηκαμε οταν το εδωσε...
Τι να πω.
Τι να πω.
- desperando
- Επικοινωνία:
βεβαια για την βλακια του λινο να χασει την μπαλα μπροστα απο τα ποδια του ενω μολιις την εχει κερδισει και ηταν και ξεκουραστος, τσιμουδια ολοι.παμε ολοι μαζι τζιολη παλτο
- PAPA TSIBIKOS
Πεντακάθαρο φάουλ , αν ήταν υπέρ μας θα ζητούσαμε επιτακτικά και κάρτα.sourmenetes έγραψε:Κανενα φαουλ.Εγινε μπροστα μας sera.Κανενα φαουλ.Δεν αποτελει δικαιολογια αλλα ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΟΥΛSera4 έγραψε:29 χρονων μουντιαλικος με τοσες εμπειριες και κανει ηλιθια φαουλ για τα οποια μας εκνευριζει ο 19χρονος κατσε...δεν πιστευω να υπηρξε καποιος που να μην ειπε στο φαουλ του "εγραψε και το δευτερο τωρα"...
Τέσπα , δεν είναι αυτό(ς) το πρόβλημα στην ομάδα μας.
- aisiodoksos
εμένα πάντως μου άρεσε και έτσι όπως τον είδα έκοψε πολλές φορές επιθέσεις του πανιωνίου που αν περνούσαν βγαίνανε με αριθμητικό πλεονέκτημα.. δεν ξέρω γιατί έχετε σκαλώσει με τον τζιόλη τόσο πολύ.. μια χαρά παίκτης είναι και προσωπικά πιστεύω ότι δίνει ότι έχει και δεν έχει...
υγ. αυτό που χαίρομαι όταν τον βλέπω είναι ότι με το που δίνει την πάσα η κατευθείαν κίνηση και αμέσως στήριγμα..στατικός και περιπατητής για κανένα λόγο πάντως όπως έχω δει να τον "βαφτίζουν" εδώ μέσα. άλλοι κουτουλάνε στα αντίπαλα αμυντικά χαφ και κρύβονται...συνολικά μέχρι τώρα σίγουρα όχι αρνητικός αλλά καλός θα έλεγα..
πέστε να με φάτε τώρα!
υγ. αυτό που χαίρομαι όταν τον βλέπω είναι ότι με το που δίνει την πάσα η κατευθείαν κίνηση και αμέσως στήριγμα..στατικός και περιπατητής για κανένα λόγο πάντως όπως έχω δει να τον "βαφτίζουν" εδώ μέσα. άλλοι κουτουλάνε στα αντίπαλα αμυντικά χαφ και κρύβονται...συνολικά μέχρι τώρα σίγουρα όχι αρνητικός αλλά καλός θα έλεγα..
πέστε να με φάτε τώρα!
- Kostomanolis
Δηλαδή επειδή το φάουλ το έκανε ο Τζιόλης η μπάλα κτύπησε το δοκαρι, μετά στο χερι του Γλύκου και μετά γκολ;
Αυτό θα πει το φαινόμενο της πεταλούδας...
Για μένα σήμερα ήταν πολύ καλός, πανταχού παρόν σε όλο το γήπεδο ειδικά στο β' ημιχρονιο δεν έχαε μονομαχία( και για το φάουλ δεν το έχω δει σε ρεπλέι), ενώ όταν είδε και απόειδε με τα σουτ των "μπροστινών¨έπιασε και 2 καλά σουτάκια...
Η σημερινή του εμφάνιση κατ'εμε ήταν πολύ καλή (ειδικά στο αμυντικό κομμάτι)
Αυτό θα πει το φαινόμενο της πεταλούδας...
Για μένα σήμερα ήταν πολύ καλός, πανταχού παρόν σε όλο το γήπεδο ειδικά στο β' ημιχρονιο δεν έχαε μονομαχία( και για το φάουλ δεν το έχω δει σε ρεπλέι), ενώ όταν είδε και απόειδε με τα σουτ των "μπροστινών¨έπιασε και 2 καλά σουτάκια...
Η σημερινή του εμφάνιση κατ'εμε ήταν πολύ καλή (ειδικά στο αμυντικό κομμάτι)