Και τότε πώς είναι καλύτερος του Camara;desperando έγραψε:τρεις κλασης πανω, το μονο μεγαλο του μειονκτημα και ο λογος που δεν εχει κανει το βημα παραπανω ειναι οτι δεν εχει μεγαλη ουσια στο παιχνιδι του, ειναι φαντεζη με τεχνικη παρομοια του βιερινια αλλα ουτε το γκολ εχει ουτε και την τελικη πασαΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτός ο Μπαρμπαρόσας, για όσους τον έχουν δει, είναι καλύτερος του Camara πχ; Γιατί αν όχι...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
- ΑποστόληςΑ
Φανταζομαι οτι εννοει οτι δεν τα εχει στο βαθμο που πρεπει,σε αντιθεση με τον καμαρα που δεν τα εχει καθολου. 

Μια χαρά εμένα μου φαίνεται ο Φυτανίδης..κ μάλιστα απορούσα όλη αυτήν την περίοδο γιατί δεν κάναμε κίνηση να τον αποκτήσουμε..Με τις σεζόν που έχει κάνει τελευταία,δείχνει πως μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη λύση ερχόμενος από τον πάγκο..αλλά κ βασικός σε ορισμένα ματς.
Όσο για Μαλεζά που για μένα είναι τεράστιο πουλέν, σκεφτείτε μόνο ότι πέρυσι έλειψε σε ένα ματς κ πίσω μας έπιασε τρικυμία..τόσα χρόνια το παλικάρι όλο κ βελτιώνεται κ πιστεύω πως φυσικά κ έχει θέση και αυτός στον φετινό ΠΑΟΚ..!
Όσο για Μαλεζά που για μένα είναι τεράστιο πουλέν, σκεφτείτε μόνο ότι πέρυσι έλειψε σε ένα ματς κ πίσω μας έπιασε τρικυμία..τόσα χρόνια το παλικάρι όλο κ βελτιώνεται κ πιστεύω πως φυσικά κ έχει θέση και αυτός στον φετινό ΠΑΟΚ..!
ε τοτε τι να τον κανουμε?desperando έγραψε:τρεις κλασης πανω, το μονο μεγαλο του μειονκτημα και ο λογος που δεν εχει κανει το βημα παραπανω ειναι οτι δεν εχει μεγαλη ουσια στο παιχνιδι του, ειναι φαντεζη με τεχνικη παρομοια του βιερινια αλλα ουτε το γκολ εχει ουτε και την τελικη πασαΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτός ο Μπαρμπαρόσας, για όσους τον έχουν δει, είναι καλύτερος του Camara πχ; Γιατί αν όχι...
παρτυ θα κανει εκείνη η ψυχή ο digital,ο φυτανιδης ειναι το όνειρο του
πολυ καλη κινηση για Φυντανιδη ειναι σουπερ λυση για παιχτη προερχομενο απο τον παγκο...
αμα κατσει και κανενας καλος παρτενερ του σιλντ τυπου κοντρερας,θα ειμαστε μια χαρα
του χρονου στα στοπερ...
με την προυποθεση να μεινει ο σιλντ,γιατι μετα παμε για δυο καλα στοπερ.
αμα κατσει και κανενας καλος παρτενερ του σιλντ τυπου κοντρερας,θα ειμαστε μια χαρα
του χρονου στα στοπερ...
με την προυποθεση να μεινει ο σιλντ,γιατι μετα παμε για δυο καλα στοπερ.
- desperando
- Επικοινωνία:
ρε συ αποστολη ο καμαρα εχει τεχνικη? που δεν μπορει να τριπλαρει ουτε το τελευταιο μπακ του πρωταθληματος. απλα ο καμαρα ειναι κατοσταρης συν το γεγονος οτι οι περισσσοτερες του προσπαθειες μενουν ημιτελεις γιατι στην παραμικρη επαφη σωριαζετε κατω.ΑποστόληςΑ έγραψε:Και τότε πώς είναι καλύτερος του Camara;desperando έγραψε:τρεις κλασης πανω, το μονο μεγαλο του μειονκτημα και ο λογος που δεν εχει κανει το βημα παραπανω ειναι οτι δεν εχει μεγαλη ουσια στο παιχνιδι του, ειναι φαντεζη με τεχνικη παρομοια του βιερινια αλλα ουτε το γκολ εχει ουτε και την τελικη πασαΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτός ο Μπαρμπαρόσας, για όσους τον έχουν δει, είναι καλύτερος του Camara πχ; Γιατί αν όχι...
αποτην αλλη ο μπαρμποσας και την ταχυτητα την σωστη εχει για ακραιος αλλα και στο ενας με εναν δεν κοβεται.
οσο για τον φυντανιδη τωρα την θεωρω ως μια παρα πολυ καλη μεταγραφη καθως εκτος του οτι εχει την ποιοτητα να βρησκεται στο ροστερ της ομαδας ειναι αρκετα φθηνος για την ποιοτητα του, ειναι ελληνας καθως θα χρειαστει καποιες απο τις μεταγραφες να ειναι ελληνες και προτιμω οι ελληνες να ειναι στις αμυντικες θεσεις παρα μεσοεπιθετικα. για τον κουμαλο που λεγεται να πω οτι ναι μπορει να βελτιωθηκε αρκετα προς το τελος του πρωταθληματος αλλα εχει ενα μεγαλο μειονεκτημα,δεν ξερει καθολου ΄΄μπαλα΄΄με αποτελεσμα οταν ειναι αυτος μεσα και αν πιεστει η ομαδα η μπαλα δεν βγαινει σωστα απο την αμυνα.
για τον κατσικα το μονο που εχω να πω ειναι οτι δενπροκειται να παιξει μπαλα ποτε στον ΠΑΟΚ, και λογο χαρακτηρα αλλα και για μειοσκελετικους λογους. παντως θα ηταν ενα πολυ καλο ανταλαγμα για να μπορεσουμε να παρουμε τον κουρμπελη απο τον αστερα
Εγώ πάλι δεν θέλω ηχηρά ονόματα.Εντάξει δεν λέω πως δεν θα πέσει το αεροδρόμιο αν έρθει καμιά βόμβα,αλλά πιστεύω πως το ρόστερ μας θα πρέπει να αποτελείται από παίκτες ουσίας που ξέρουν τί ζητάει ο ΠΑΟΚ,έχουν δοκιμασμένες και τεσταρισμένες δυνατότητες και μπορούν να σταθούν στο επίπεδο αυτό.
Του χρόνου θέλουμε 5 στόπερ.Με δεδομένο πως ο Κατσουράνης υπολογίζεται ως χαφ (και έτσι πρέπει) αυτή την στιγμή υπάρχει μόνο ο Κατσικάς και ο Ιντζίδης. Ο ένας είναι απίστευτα ευαίσθητος στους τραυματισμούς (στην τρομερή του χρονιά θα συμπληρώσει στάνταρ 1-1,5 μήνα τραυματίας) αν και ξέρει μπάλα,αλλά του λείπει η προσωπικότητα και ο άλλος δεν έχει δείξει κάτι τρομερό αν και έχει αγωνιστεί λίγο.Όσες φορές τον είδα live πάντως δεν ενθουσιάστηκα.
Ο Φυτανίδης είναι σε καλή ηλικία,είναι σταθερός,είναι σκληροτράχηλος,καλός με την μπάλα κάτω, πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι,μακρυά από τραυματισμούς,αντέχει στην πίεση και είναι δοκιμασμένη λύση.Εγώ πάντα όταν παίζαμε με τον Ατρόμητο τον έβλεπα με πολύ καλό μάτι.Για βασικός δεν ξέρω,αλλά σίγουρα 3ο στόπερ.Σε κάτι ματς που έρχονται στην Τούμπα με Λειβαδιές,Καλλονές,Βέροιες κλπ σίγουρα θα μπορεί να ξεκινάει και κάνουμε rotation με δεδομένο πως θα παίζουμε και μεσοβδόμαδα (Ελπίζω Κυριακή-Τετάρτη
)
Τώρα αν ανεβάσουμε τρελά το επίπεδο μπορεί να είναι και 4ο στόπερ.Σε κάθε περίπτωση πάντως για μένα είναι μια πάρα πολύ καλή κίνηση.
Του χρόνου θέλουμε 5 στόπερ.Με δεδομένο πως ο Κατσουράνης υπολογίζεται ως χαφ (και έτσι πρέπει) αυτή την στιγμή υπάρχει μόνο ο Κατσικάς και ο Ιντζίδης. Ο ένας είναι απίστευτα ευαίσθητος στους τραυματισμούς (στην τρομερή του χρονιά θα συμπληρώσει στάνταρ 1-1,5 μήνα τραυματίας) αν και ξέρει μπάλα,αλλά του λείπει η προσωπικότητα και ο άλλος δεν έχει δείξει κάτι τρομερό αν και έχει αγωνιστεί λίγο.Όσες φορές τον είδα live πάντως δεν ενθουσιάστηκα.
Ο Φυτανίδης είναι σε καλή ηλικία,είναι σταθερός,είναι σκληροτράχηλος,καλός με την μπάλα κάτω, πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι,μακρυά από τραυματισμούς,αντέχει στην πίεση και είναι δοκιμασμένη λύση.Εγώ πάντα όταν παίζαμε με τον Ατρόμητο τον έβλεπα με πολύ καλό μάτι.Για βασικός δεν ξέρω,αλλά σίγουρα 3ο στόπερ.Σε κάτι ματς που έρχονται στην Τούμπα με Λειβαδιές,Καλλονές,Βέροιες κλπ σίγουρα θα μπορεί να ξεκινάει και κάνουμε rotation με δεδομένο πως θα παίζουμε και μεσοβδόμαδα (Ελπίζω Κυριακή-Τετάρτη

Τώρα αν ανεβάσουμε τρελά το επίπεδο μπορεί να είναι και 4ο στόπερ.Σε κάθε περίπτωση πάντως για μένα είναι μια πάρα πολύ καλή κίνηση.
- desperando
- Επικοινωνία:
μαλλον δεν εγινα κατανοητος,ισως να φταιει ο γραπτος μου λογος.Athens έγραψε:ε τοτε τι να τον κανουμε?desperando έγραψε:τρεις κλασης πανω, το μονο μεγαλο του μειονκτημα και ο λογος που δεν εχει κανει το βημα παραπανω ειναι οτι δεν εχει μεγαλη ουσια στο παιχνιδι του, ειναι φαντεζη με τεχνικη παρομοια του βιερινια αλλα ουτε το γκολ εχει ουτε και την τελικη πασαΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτός ο Μπαρμπαρόσας, για όσους τον έχουν δει, είναι καλύτερος του Camara πχ; Γιατί αν όχι...
το οτι λεω οτι ο παικτης δεν εχει την ουσια στο παιχνιδι του δεν εννοω οτι ειναι και καμαρα,αλλα σε σχεση με την τεχνικη του καταρτιση ΄΄η οποια μπορει να ξεσηκωσει ολοκληρη την τουμπα στο ποδι΄΄η ουσια στο παιχνιδι του δεν ειναι αναλογη. ελπιζω τωρα να καταλαβες καλυτερα. παντως τετοιος παικτης αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει στο πρωταθλημα μας
Δεν με χαλάει κανένας τους για βάθος πάγκου. Ο αντίπαλος δεν είναι η Ζενίτ...είναι ο γαύρος και η φθορά του ελλιπούς ρόστερ στα 50+ παιχνίδια από κάρτες και τραυματισμούς...
Για Σκόνδρα, ναι, τον έχω μπινελικώσει άγρια για το ματς στο Περιστέρι, αλλά όκ, από Ελλάδα είναι από τα καλύτερα δ.μπ.. Δεν θα με χάλαγε για να μοιράζεται τη θέση με ένα βασικό και ο Κωνσταντινίδης για ανταγωνισμό και να παίζει και αριστερά.
Ο Ιγκλέσιας γιατί δεν είναι καλός; Εάν το σκεφτείς ως αντικαταστάτη του Φωτάκη, μας χαλάει;
Για Σκόνδρα, ναι, τον έχω μπινελικώσει άγρια για το ματς στο Περιστέρι, αλλά όκ, από Ελλάδα είναι από τα καλύτερα δ.μπ.. Δεν θα με χάλαγε για να μοιράζεται τη θέση με ένα βασικό και ο Κωνσταντινίδης για ανταγωνισμό και να παίζει και αριστερά.
Ο Ιγκλέσιας γιατί δεν είναι καλός; Εάν το σκεφτείς ως αντικαταστάτη του Φωτάκη, μας χαλάει;
Εγώ πάλι με την προοπτική αυτων των μεταγραφών είμαι ΥΠΕΡ ευχαριστημένος. Γιατί απλούστατα (ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ) έχει καθοριστεί συγκεκριμένο μπάτζετ για το ποδοσφαιρικό τμήμα, και ΠΡΟΦΑΝΩΣ σε αυτούς τους παίκτες δεν θα μοιράσουμε εκατομμύρια.
Εφόσον λοιπόν καλυφθούν αρκετές θέσεις με παίκτες κατάλληλους για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ επίπεδο, τότε θα περισσέψει μπάτζετ για πραγματικά μεγάλες κινήσεις που θα ακολουθήσουν. ΕΝώ αν χτυπούσαμε αντίστοιχους απο έξω πιθανώς να πληρώναμε παραπάνω για το τίποτα.
Εφόσον λοιπόν καλυφθούν αρκετές θέσεις με παίκτες κατάλληλους για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ επίπεδο, τότε θα περισσέψει μπάτζετ για πραγματικά μεγάλες κινήσεις που θα ακολουθήσουν. ΕΝώ αν χτυπούσαμε αντίστοιχους απο έξω πιθανώς να πληρώναμε παραπάνω για το τίποτα.
Αυτο είναι το θέμα θεμα,ως προς τι τους παίρνεις,και ο φυτανίδης ειναι καλός ,αλλα οχι για βασικόςbane1980 έγραψε:Δεν με χαλάει κανένας τους για βάθος πάγκου. Ο αντίπαλος δεν είναι η Ζενίτ...είναι ο γαύρος και η φθορά του ελλιπούς ρόστερ στα 50+ παιχνίδια από κάρτες και τραυματισμούς...
Σκοπός είναι να ανέβει επίπεδο η ομάδα,να αποκτήσει βάθος γιατί θα κάνει πάρα πολλά ματς και να ανέβει η ποιότητα ώστε να χτυπήσεις τον γκέι.Αυτός πρέπει να είναι ο ρεαλιστικός στόχος.Δηλαδή στον μαραθώνιο που είναι το πρωτάθλημα να είσαι πλήρως ανταγωνιστικός και να το πάρεις.Αυτός είναι και ο ρεαλιστικός τρόπος για να βγεις τσάμπιονς Λιγκ..
Αν σκεφτώ πως από δεξιά μπακ έχουμε τον Αποστολόπουλο (
) και τον μικρό,αλλά ελπιδοφόρο Κωνσταντινίδη και στο κέντρο είχαμε τον...Φωτάκη πιστεύω ο Ινγκλέσιας είναι πιο πάνω σε επίπεδο..Τώρα ο Σκόνδρας...Για μένα υπερτιμημένος.
Αν σκεφτώ πως από δεξιά μπακ έχουμε τον Αποστολόπουλο (