Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 2-0 σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 2-0 σχόλια και παραλειπόμενα
μολις επεστρεψα απο τριπολη...
μεγαλη πικρα...γατακια ολα..χωρις παθος,ενεργεια αλλα απο δηλωσεις ειμαστε σουπερ καθε χρονο...
ο ΛΑΟΣ ηταν οχι απλα στο υψος του αλλα υποδειγμα..μας ειχαν πρηξει ολη την βδομαδα οι αρδ για τα επισοδεια των ΠΑΟΚτσηδων...
Π.Α.Ο.Κ. ειναι μονο ο ΛΑΟΣ του και κανενας αλλος...τερμα το οπαδιλικη απο τους παικτες-γατακια..στην δυσκολη στιγμη ολοι κρυβοντουσταν για να μην παρουν την μπαλα...
σε οσους εχουν ακομη δρομο για την επιστροφη καλη επιστροφη..αχωνευτο.η ομαδα στηθηκε για να παρει το χ..
μεγαλη πικρα...γατακια ολα..χωρις παθος,ενεργεια αλλα απο δηλωσεις ειμαστε σουπερ καθε χρονο...
ο ΛΑΟΣ ηταν οχι απλα στο υψος του αλλα υποδειγμα..μας ειχαν πρηξει ολη την βδομαδα οι αρδ για τα επισοδεια των ΠΑΟΚτσηδων...
Π.Α.Ο.Κ. ειναι μονο ο ΛΑΟΣ του και κανενας αλλος...τερμα το οπαδιλικη απο τους παικτες-γατακια..στην δυσκολη στιγμη ολοι κρυβοντουσταν για να μην παρουν την μπαλα...
σε οσους εχουν ακομη δρομο για την επιστροφη καλη επιστροφη..αχωνευτο.η ομαδα στηθηκε για να παρει το χ..
- DigitalFan
stelyk έγραψε:δεν σε ανεφερα πουθενα στο ποστ μου γενικα το πα... αλλα...![]()
τελος.
Τι αλλά...; Εγώ χρησιμοποιώ αυτή τη φράση "μπερδεμένοι", γι' αυτό απευθυνόσουν (edit: και) σε εμένα, γι' αυτό και σου απάντησα...! Τα παιδιά που ήταν σήμερα στη Τρίπολη ήταν μια χαρά... Πώς μπορεί κάποιος να τους χαρακτηρίσει μπερδεμένους...;
ΥΓ: Το ότι για επιχείρημα χρησιμοποιείς τη προβοκάτσια, δείχνει και τη ποιότητα των "πιστεύω" σου και της θέσης σου...
ΤΕΛΟΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Κυρ 28 Απρ 2013, 00:22, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
- Been thanked: 9 times
twiteraki,facebookaki,φραγκακια πριμακια ο Ιβαν και ο μηνας εχει 9....
- kataramenos5
- Been thanked: 1 time
Argonaut4 έγραψε:Βλέπω STAR και έχω αναστατωθει.

δεν εχουν βγει και υποτιτλοι για το ντα βινσι ή το γκριμμ γαμωτη να περασει η ωρα

DigitalFan έγραψε:stelyk έγραψε:δεν σε ανεφερα πουθενα στο ποστ μου γενικα το πα... αλλα...![]()
τελος.
Τι αλλά...; Εγώ χρησιμοποιώ αυτή τη φράση "μπερδεμένοι", γι' αυτό απευθυνόσουν σε εμένα, γι' αυτό και σου απάντησα...! Τα παιδιά που ήταν σήμερα στη Τρίπολη ήταν μια χαρά... Πώς μπορεί κάποιος να τους χαρακτηρίσει μπερδεμένους...;
ΥΓ: Το ότι για επιχείρημα χρησιμοποιείς τη προβοκάτσια, δείχνει και τη ποιότητα των "πιστεύω" σου και της θέσης σου...
ΤΕΛΟΣ
Η λεξη μπερδεμενα εχει γινει γνωστη απο τον αναστασιαδη,...δεν την ειπες εσυ πρωτη φορα προχτες!
- DigitalFan
- kataramenos5
- Been thanked: 1 time
Το ενδεχόμενο να σκέφτηκαν οι παίκτες "Αν πάμε τελικό, αυτός μπορεί να μείνει και του χρόνου " μας περνάει καθόλου απ το μυαλό?

- DigitalFan
- desperando
- Επικοινωνία:
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Oμορφα και νηφαλια λοιπον...
παρακαλουνται οι συνοπαδοι-συνφορουμιστες που κατηγορουσαν οσους ειχανε ματια κι εβλεπαν ως εμπαθεις που θελουν το κακο του ΠΑΟΚ να ετοιμαζονται για αμεση επιβιβαση στο πουλμαν για τον τελικο στο ΟΑΚΑ...(gergeo,eorptol,psykoman,despe,digital και ο τιτανοτεραστιος Χρηστος Δ. ή αλλιως tera12tera κλπ,κλπ...)
οδηγος ο δωνης,συνοδηγος ο βρυζας,εισπρακτορ ο γκερμαν...
ΡΕ Α ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χαλάρωσε. Όλοι την ίδια πίκρα έχουμε
Angelheart
καλα πλακα μας κανεις εγω τι σχεση εχω με αυτην την λιστα ονοματων?
- desperando
- Επικοινωνία:
DigitalFan έγραψε:Πάντως, αν ξεφύγουμε λίγο από τα δικά μας, αυτός ο 20 χρονος ο Γεωργακόπουλος, ο τερματάς,
έχει πολύ μέλλον! Ας ρίξουμε και καμιά ματιά...
γιατι εσυ που το καταλαβες? ενα σουτ εγινε πανω του κι αυτο παραλιγο να το βαλει αυτογκολ επειδη βρηκε λαθος την μπαλα. σε ολο το υπολοιπο ματς ηταν θεατης
- DigitalFan
Η απόκρουση που έκανε ήταν πολύ δύσκολη και έδειξε ότι έχει καλό ρεφλεξ...
Δεν υπέπεσε σε κανένα λάθος...
Σε πολλά ΜΜΕ διάβαζα για το ταλέντο που έχει, πριν το ματς...
Επίσης εμένα κάτι μου λέει το γεγονός ότι σε ένα τόσο κρίσιμο ματς τον έβαλε βασικό ο Τσιώλης...
Είναι 20 ετών...
Δεν υπέπεσε σε κανένα λάθος...
Σε πολλά ΜΜΕ διάβαζα για το ταλέντο που έχει, πριν το ματς...
Επίσης εμένα κάτι μου λέει το γεγονός ότι σε ένα τόσο κρίσιμο ματς τον έβαλε βασικό ο Τσιώλης...
Είναι 20 ετών...
Και για να περνανε καποιοι πουδρα οπως συνηθισαν....μην και ερθετε θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ....αθηνα για ρεπο οπως καθε βδομαδα με μπουζουκακι με τα μωρα σας...μετα τριτη ταττου και φωτο στο ινσταγκραμ και στο τουιτερ και παρασκευη 3 το βραδυ στο μαρκιζ!!!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ
πρεπει να ειστε οπως παντα....στα π@π@ρια σας
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ
πρεπει να ειστε οπως παντα....στα π@π@ρια σας