Sfinas έγραψε:ωραία συνέντευξη τουντορα ,είπες μεγάλες αλήθειες... ούτε ξεκατινιάσματα με βέρμπα ούτε τίποτα, και κακός βιάστηκαν κάποια άτομα να τον κράξουν ότι δεν παραδέχτηκε πως έκανε και λάθη χωρίς να διαβάσουν όλη την συνέντευξη.... μακράν ο καλύτερος προπονητής που πέρασε από τον ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα και σε αγωνιστικό και σαν προσωπικότητα.
μένω στο κλείσιμο που έκανες, και καλή συνεχεια, γιατί το κατέχεις το άθλημα όσο λίγοι...
Το τερματισεOdi έγραψε:Sfinas έγραψε:ωραία συνέντευξη τουντορα ,είπες μεγάλες αλήθειες... ούτε ξεκατινιάσματα με βέρμπα ούτε τίποτα, και κακός βιάστηκαν κάποια άτομα να τον κράξουν ότι δεν παραδέχτηκε πως έκανε και λάθη χωρίς να διαβάσουν όλη την συνέντευξη.... μακράν ο καλύτερος προπονητής που πέρασε από τον ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα και σε αγωνιστικό και σαν προσωπικότητα.
μένω στο κλείσιμο που έκανες, και καλή συνεχεια, γιατί το κατέχεις το άθλημα όσο λίγοι...
![]()
![]()
![]()
κατα φαντασιαν τρυπημα εννοειςsporos123 έγραψε:Γενικως θα ελεγα οτι κι εσυ μας τα εχεις κανει μαξιλαρια με το κολλημα σου με τον Σαντος και το υποτιθεμενο τρυπημα.Ενταξει,δεν ειναι και ο πρωην δημαρχος πειραια..goran 64 έγραψε:Το έγραψα στις 29 Γενάρη 2016 που δεν γίνονταν μεταγραφές...Αν σημαίνει κάτι για κάποιους αυτό...goran 64 έγραψε:Γενικώς μας τά χετε κάνει μαξιλάρια με τον Σάντος και τον πονόματο του... :ugeek:
Δηλαδή αν αρχίσουμε εμείς οι παλιότεροι να μιλάμε για Σάννον, Λόραντ, Λίμπρεχτς, Σκότσικ κ.τ.λ. είσαστε υποχρεωμένοι να μας "παρακολουθείτε" για 5.000 σελίδες;![]()
Άντε μπράβο...φρέσκα κουλούρια λέει ο κουλουρτζής...
![]()
Π.Α.Ο.Κ. είμαι ρε, ούτε Σάντος, ούτε μάντος, ούτε τα @@ μου κουνιούνται κι ονειρεύονται μια νύχτα με φεγγάρι...
Την προπαγάνδα ουδείς εμίσησε!!! Τους προπαγανδιστές όμως;;;
Φερνάντο Σάντος=τρύπημα...Φερνάντο Σάντος=τρύπημα...Φερνάντο Σάντος=τρύπημα...Φερνάντο Σάντος=τρύπημα...Φερνάντο Σάντος=τρύπημα...
Φερνάντο Σάντοε=τρύπημα...Φερνάντο Σάντος=τρύπημα...Φερνάντο Σάντος=τρύπημα...Φερνάντο Σάντος=τρύπημα...Φερνάντο Σάντος=τρύπημα...Φερνάντο Σάντος=τρύπημα...Φερνάντο Σάντος=τρύπημα
ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ=ΤΡΥΠΗΜΑ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ!!!
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΚΥΡΙΩΣ ΕΣΥ ΙΒΑΑΑΑΑΑΝ!!!
εγώ εκτιμώ ότι με άρνεσεν τούντορ έγινε πρώτη φορα σοβαρή δουλειά στον ΠΑΟΚ,και το μονο λάθος που έκαναν είναι ότι δεν σχόλασαν πακέτο με τον σάλπι και τον τζαβέλα. από εκεί και πέρα αν κάποια άτομα επηρεάζονται επειδή δεν παίζουν παίχτες με το όνομα δημήτρης , δεν μπορώ να τους βοηθήσω. σίγουρα τους καταλαβαίνω άμα είναι ως 15 χρόνον , αλλα άμα είναι μεγαλύτερης ηλικίας το μονο που έχω να πω είναι R.Ι.PDimg4 έγραψε:
Καλα εσυ βλεπε ονειρωξεις με σαλπιγγιδη ακομα, εγω ειδα τον γελοιο να μας κανει πορεια υποβιβασμου στον δευτερο γυρο κι εσυ ακομα εχε το κολλημα σου με τον αμπαλο κροατη, ο Τουντορ πανω απο ολα σφινα!
Επικο, απλα επικο!~Sfinas έγραψε:ωραία συνέντευξη τουντορα ,είπες μεγάλες αλήθειες... ούτε ξεκατινιάσματα με βέρμπα ούτε τίποτα, και κακός βιάστηκαν κάποια άτομα να τον κράξουν ότι δεν παραδέχτηκε πως έκανε και λάθη χωρίς να διαβάσουν όλη την συνέντευξη.... μακράν ο καλύτερος προπονητής που πέρασε από τον ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα και σε αγωνιστικό και σαν προσωπικότητα.
Τελικά ποιο είναι το αίσθημα να είσαι προπονητής στον ΠΑΟΚ αυτούς τους εννέα μήνες;
Ερωτεύθηκα αυτήν την ομάδα σύντομα μετά τον ερχομό μου εδώ και πρέπει να ομολογήσω ότι η ενέργεια, το πάθος και η αγάπη που όλοι δείχνουν στον ΠΑΟΚ καθημερινά είναι απαράμιλλη. Μένοντας στο κέντρο της πόλης, ένιωθα την στήριξη των οπαδών καθημερινά. Οι Έλληνες και η κουλτούρα τους είναι μια μεγάλη και θετική έκπληξη για μένα και θα έρχομαι συχνά σε αυτήν την φανταστική πόλη και χώρα με μεγάλη μου ευχαρίστηση. Θέλω τα καλύτερα για το μέλλον του ΠΑΟΚ και όπως λένε εδώ: "Once PAOK, always PAOK".
Sfinas έγραψε:εγώ από την άλλη έριξα το γέλιο τις αρκούδας στις τελευταίες σελίδες στο θέμα τούντορ , ειδικά με το παρακάτω που περιγραφει με ωραίο τρόπο την κατάντια....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θεμα τουντορ σελ 178
από psykoman » Παρ Μαρ 11, 2016 1:49 am
υ.γ. Στις τελευταιες σελιδες εχω ριξει το γελιο της αρκουδας με μερικους...
Το ιδιο ατομο που λεει οτι δεν εχουμε ποιοτικο ροστερ σε ενα ποστ...στην αμεσως επομενη σελιδα λεει οτι εχουμε καλους παικτες που τους κατεστρεψε ο προπονητης...και στην αμεσως επομενη σελιδα οτι εχουμε υπετιμημενο ροστερ...και στην επομενη οτι με κανονικο προπονητη θα παμε πολυ καλα.....
Στο τελος δεν καταλαβα τι ηθελε να πει...αλλα η αληθεια ειναι οτι το διασκεδασα
Μην εισαι κομπλεξικος, ο Τουντορ τους εκανε να παιζουν για 70-80 με οριο το 10. Ειναι ο καλυτερος προπονητης που περασεOdi έγραψε:Sfinas έγραψε:εγώ από την άλλη έριξα το γέλιο τις αρκούδας στις τελευταίες σελίδες στο θέμα τούντορ , ειδικά με το παρακάτω που περιγραφει με ωραίο τρόπο την κατάντια....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θεμα τουντορ σελ 178
από psykoman » Παρ Μαρ 11, 2016 1:49 am
υ.γ. Στις τελευταιες σελιδες εχω ριξει το γελιο της αρκουδας με μερικους...
Το ιδιο ατομο που λεει οτι δεν εχουμε ποιοτικο ροστερ σε ενα ποστ...στην αμεσως επομενη σελιδα λεει οτι εχουμε καλους παικτες που τους κατεστρεψε ο προπονητης...και στην αμεσως επομενη σελιδα οτι εχουμε υπετιμημενο ροστερ...και στην επομενη οτι με κανονικο προπονητη θα παμε πολυ καλα.....
Στο τελος δεν καταλαβα τι ηθελε να πει...αλλα η αληθεια ειναι οτι το διασκεδασα
Γέλα γέλα..Θα πάρουμε τον Σικαμπάλα και τον Κούλη και θα πάρουμε το πρωτάθλημα περπατώντας.
Έγραψα οτι έχουμε ρόστερ του 6-7,που λόγω Τούντορ παίζει για 3 και με έναν κανονικό προπονητή μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς.
Ξέρω,περίπλοκη σκέψη.
Sfinas έγραψε:ωραία συνέντευξη τουντορα ,είπες μεγάλες αλήθειες... ούτε ξεκατινιάσματα με βέρμπα ούτε τίποτα, και κακός βιάστηκαν κάποια άτομα να τον κράξουν ότι δεν παραδέχτηκε πως έκανε και λάθη χωρίς να διαβάσουν όλη την συνέντευξη.... μακράν ο καλύτερος προπονητής που πέρασε από τον ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα και σε αγωνιστικό και σαν προσωπικότητα.