Προηγούμενοι προπονητές του ΠΑΟΚ (ποδόσφαιρο)

Οτιδήποτε έχει σχέση με το ένδοξο παρελθόν της ομάδας μας, σε όλα τα αθλήματα και όχι μόνο...
Dimg4

Re: Προηγούμενοι προπονητές του ΠΑΟΚ (ποδόσφαιρο)

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ενα εχω να πω γιατι θα φαω μπαν για τον γελοιο

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

ωραία συνέντευξη τουντορα ,είπες μεγάλες αλήθειες... ούτε ξεκατινιάσματα με βέρμπα ούτε τίποτα, και κακός βιάστηκαν κάποια άτομα να τον κράξουν ότι δεν παραδέχτηκε πως έκανε και λάθη χωρίς να διαβάσουν όλη την συνέντευξη.... μακράν ο καλύτερος προπονητής που πέρασε από τον ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα και σε αγωνιστικό και σαν προσωπικότητα.

μένω στο κλείσιμο που έκανες, και καλή συνεχεια, γιατί το κατέχεις το άθλημα όσο λίγοι...

Τελικά ποιο είναι το αίσθημα να είσαι προπονητής στον ΠΑΟΚ αυτούς τους εννέα μήνες;

Ερωτεύθηκα αυτήν την ομάδα σύντομα μετά τον ερχομό μου εδώ και πρέπει να ομολογήσω ότι η ενέργεια, το πάθος και η αγάπη που όλοι δείχνουν στον ΠΑΟΚ καθημερινά είναι απαράμιλλη. Μένοντας στο κέντρο της πόλης, ένιωθα την στήριξη των οπαδών καθημερινά. Οι Έλληνες και η κουλτούρα τους είναι μια μεγάλη και θετική έκπληξη για μένα και θα έρχομαι συχνά σε αυτήν την φανταστική πόλη και χώρα με μεγάλη μου ευχαρίστηση. Θέλω τα καλύτερα για το μέλλον του ΠΑΟΚ και όπως λένε εδώ: "Once PAOK, always PAOK".
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μαλιστα το ακουσαμε και αυτο, πως με βαση την ποιοτητα του υλικου ο ΠΑΟΚ ορθως ηταν και ειναι στην 4η θεση...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Sfinas έγραψε:ωραία συνέντευξη τουντορα ,είπες μεγάλες αλήθειες... ούτε ξεκατινιάσματα με βέρμπα ούτε τίποτα, και κακός βιάστηκαν κάποια άτομα να τον κράξουν ότι δεν παραδέχτηκε πως έκανε και λάθη χωρίς να διαβάσουν όλη την συνέντευξη.... μακράν ο καλύτερος προπονητής που πέρασε από τον ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα και σε αγωνιστικό και σαν προσωπικότητα.

μένω στο κλείσιμο που έκανες, και καλή συνεχεια, γιατί το κατέχεις το άθλημα όσο λίγοι...

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Προσωπική μου άποψη είναι ότι μετά τον πουστόγ@υρο (με τις δηλώσεις για Βουτούνη-Σκυλέγιε) ίσως πλέον ο προηγούμενος προπονητής μας να "ρίχνει δίχτυα" για το μέλλον και σε πουστοβ@ζελο και κούλα!!!

Αφού του άρεσε τόσο πολύ η Ελλάδα, οι έλληνες και η κουλτούρα τους και θα μας επισκέπτεται συχνά...αφού!!!

Ίσως πάλι να είναι και πολύ...εκδικητικός...εκτός από άμπαλος...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 17 Μαρ 2016, 16:24, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Οσοι τον δικαιολογούν ακόμα , το κάνουν για να στηρίξουνε το θεσμό του πρώην προπονητή , φαντάζομαι.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Odi έγραψε:
Sfinas έγραψε:ωραία συνέντευξη τουντορα ,είπες μεγάλες αλήθειες... ούτε ξεκατινιάσματα με βέρμπα ούτε τίποτα, και κακός βιάστηκαν κάποια άτομα να τον κράξουν ότι δεν παραδέχτηκε πως έκανε και λάθη χωρίς να διαβάσουν όλη την συνέντευξη.... μακράν ο καλύτερος προπονητής που πέρασε από τον ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα και σε αγωνιστικό και σαν προσωπικότητα.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Το τερματισε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

εγώ από την άλλη έριξα το γέλιο τις αρκούδας στις τελευταίες σελίδες στο θέμα τούντορ , ειδικά με το παρακάτω που περιγραφει με ωραίο τρόπο την κατάντια.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

θεμα τουντορ σελ 178

από psykoman » Παρ Μαρ 11, 2016 1:49 am

υ.γ. Στις τελευταιες σελιδες εχω ριξει το γελιο της αρκουδας με μερικους...

Το ιδιο ατομο που λεει οτι δεν εχουμε ποιοτικο ροστερ σε ενα ποστ...στην αμεσως επομενη σελιδα λεει οτι εχουμε καλους παικτες που τους κατεστρεψε ο προπονητης...και στην αμεσως επομενη σελιδα οτι εχουμε υπετιμημενο ροστερ...και στην επομενη οτι με κανονικο προπονητη θα παμε πολυ καλα.....
Στο τελος δεν καταλαβα τι ηθελε να πει...αλλα η αληθεια ειναι οτι το διασκεδασα
Dimg4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από Dimg4 »

sporos123 έγραψε:
goran 64 έγραψε:
goran 64 έγραψε:Γενικώς μας τά χετε κάνει μαξιλάρια με τον Σάντος και τον πονόματο του... :ugeek:

Δηλαδή αν αρχίσουμε εμείς οι παλιότεροι να μιλάμε για Σάννον, Λόραντ, Λίμπρεχτς, Σκότσικ κ.τ.λ. είσαστε υποχρεωμένοι να μας "παρακολουθείτε" για 5.000 σελίδες; :roll:

Άντε μπράβο :mrgreen: ...φρέσκα κουλούρια λέει ο κουλουρτζής... :opaokara:

Π.Α.Ο.Κ. είμαι ρε, ούτε Σάντος, ούτε μάντος, ούτε τα @@ μου κουνιούνται κι ονειρεύονται μια νύχτα με φεγγάρι...
Το έγραψα στις 29 Γενάρη 2016 που δεν γίνονταν μεταγραφές...Αν σημαίνει κάτι για κάποιους αυτό...

Την προπαγάνδα ουδείς εμίσησε!!! Τους προπαγανδιστές όμως;;;

Φερνάντο Σάντος=τρύπημα...Φερνάντο Σάντος=τρύπημα...Φερνάντο Σάντος=τρύπημα...Φερνάντο Σάντος=τρύπημα...Φερνάντο Σάντος=τρύπημα...

Φερνάντο Σάντοε=τρύπημα...Φερνάντο Σάντος=τρύπημα...Φερνάντο Σάντος=τρύπημα...Φερνάντο Σάντος=τρύπημα...Φερνάντο Σάντος=τρύπημα...Φερνάντο Σάντος=τρύπημα...Φερνάντο Σάντος=τρύπημα

ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ=ΤΡΥΠΗΜΑ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ!!!

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΚΥΡΙΩΣ ΕΣΥ ΙΒΑΑΑΑΑΑΝ!!!
Γενικως θα ελεγα οτι κι εσυ μας τα εχεις κανει μαξιλαρια με το κολλημα σου με τον Σαντος και το υποτιθεμενο τρυπημα.Ενταξει,δεν ειναι και ο πρωην δημαρχος πειραια..
κατα φαντασιαν τρυπημα εννοεις
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

Dimg4 έγραψε:
Καλα εσυ βλεπε ονειρωξεις με σαλπιγγιδη ακομα, εγω ειδα τον γελοιο να μας κανει πορεια υποβιβασμου στον δευτερο γυρο κι εσυ ακομα εχε το κολλημα σου με τον αμπαλο κροατη, ο Τουντορ πανω απο ολα σφινα!
εγώ εκτιμώ ότι με άρνεσεν τούντορ έγινε πρώτη φορα σοβαρή δουλειά στον ΠΑΟΚ,και το μονο λάθος που έκαναν είναι ότι δεν σχόλασαν πακέτο με τον σάλπι και τον τζαβέλα. από εκεί και πέρα αν κάποια άτομα επηρεάζονται επειδή δεν παίζουν παίχτες με το όνομα δημήτρης , δεν μπορώ να τους βοηθήσω. σίγουρα τους καταλαβαίνω άμα είναι ως 15 χρόνον , αλλα άμα είναι μεγαλύτερης ηλικίας το μονο που έχω να πω είναι R.Ι.P :lol: :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sfinas την Πέμ 17 Μαρ 2016, 16:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Τελικά ποιο είναι το αίσθημα να είσαι προπονητής στον ΠΑΟΚ αυτούς τους εννέα μήνες;

Ερωτεύθηκα αυτήν την ομάδα σύντομα μετά τον ερχομό μου εδώ και πρέπει να ομολογήσω ότι η ενέργεια, το πάθος και η αγάπη που όλοι δείχνουν στον ΠΑΟΚ καθημερινά είναι απαράμιλλη. Μένοντας στο κέντρο της πόλης, ένιωθα την στήριξη των οπαδών καθημερινά. Οι Έλληνες και η κουλτούρα τους είναι μια μεγάλη και θετική έκπληξη για μένα και θα έρχομαι συχνά σε αυτήν την φανταστική πόλη και χώρα με μεγάλη μου ευχαρίστηση. Θέλω τα καλύτερα για το μέλλον του ΠΑΟΚ και όπως λένε εδώ: "Once PAOK, always PAOK".
Επικο, απλα επικο!~ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Sfinas έγραψε:εγώ από την άλλη έριξα το γέλιο τις αρκούδας στις τελευταίες σελίδες στο θέμα τούντορ , ειδικά με το παρακάτω που περιγραφει με ωραίο τρόπο την κατάντια.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

θεμα τουντορ σελ 178

Το ιδιο ατομο που λεει οτι δεν εχουμε ποιοτικο ροστερ σε ενα ποστ...στην αμεσως επομενη σελιδα λεει οτι εχουμε καλους παικτες που τους κατεστρεψε ο προπονητης...και στην αμεσως επομενη σελιδα οτι εχουμε υπετιμημενο ροστερ...και στην επομενη οτι με κανονικο προπονητη θα παμε πολυ καλα.....

Γέλα γέλα..Θα πάρουμε τον Σικαμπάλα και τον Κούλη και θα πάρουμε το πρωτάθλημα περπατώντας.

Έγραψα οτι έχουμε ρόστερ του 6-7,που λόγω Τούντορ παίζει για 3 και με έναν κανονικό προπονητή μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς.Και οτι αν θελουμε πρωτάθλημα μόνο 6-7 παίκτες μας μπορούν να το στηρίξουν αυτό.

Ξέρω,περίπλοκη σκέψη.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Odi έγραψε:
Sfinas έγραψε:εγώ από την άλλη έριξα το γέλιο τις αρκούδας στις τελευταίες σελίδες στο θέμα τούντορ , ειδικά με το παρακάτω που περιγραφει με ωραίο τρόπο την κατάντια.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

θεμα τουντορ σελ 178

Γέλα γέλα..Θα πάρουμε τον Σικαμπάλα και τον Κούλη και θα πάρουμε το πρωτάθλημα περπατώντας.

Έγραψα οτι έχουμε ρόστερ του 6-7,που λόγω Τούντορ παίζει για 3 και με έναν κανονικό προπονητή μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς.

Ξέρω,περίπλοκη σκέψη.
Μην εισαι κομπλεξικος, ο Τουντορ τους εκανε να παιζουν για 70-80 με οριο το 10. Ειναι ο καλυτερος προπονητης που περασε :lol: :lol: :lol: :lol:
DV_L9

Δημοσίευση από DV_L9 »

Πέρα την υπερβολή περί μεγάλης προσωπικότητας (τι να πει κ ο Μπόλονι ή ο Χουμπ) μέσες άκρες συμφωνούμε. Ήταν ένας νέος προπονητής, άπειρος που του ζητήθηκε να εφαρμόσει κάποια πράγματα. Θεωρώ ότι ένα μεγάλο καλό που έκανε ήταν να διώξει τις καραβάνες (Σαλπι, Μαντουρους κλπ) αν κ έχω μια ένσταση σχετικά με τον Ρατς. Εν τέλει άφησε πίσω μέρικους παίκτες που μπορούν να γίνουν βασικοί σε έναν ΠΑΟΚ που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Sfinas το τερμάτισες.Δεν είναι το θέμα ο Σαπιγγίδης. Διαγράφονται όλα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Π.Α.Ο.Κ. - Ρετρό”