German Chistyakov
- PAOK_Antarctica
Re: German Chistyakov
Καλά όχι οτί έδειξε και τίποτα σπουδαίο στην μέχρι στιγμής καριέρα του.
Θα προτιμούσα πάντος από μία χώρα ιβηρική και όχι ανατολική...Αρκετά με την ανατολή...
Θα προτιμούσα πάντος από μία χώρα ιβηρική και όχι ανατολική...Αρκετά με την ανατολή...
- Black&White
Γιατί τον βρίζετε ρε; Ο Ιβάν τον προσέλαβε και έκανε ό, τι μπορούσε.Δε μας άρεσε; Τον απολύσαμε .
Ήμαρτον ρε μ ' αυτούς τους οπαδούς. Αυτή είναι η κατάρα της ομάδας και δεν πάμε μπροστά.
Ήμαρτον ρε μ ' αυτούς τους οπαδούς. Αυτή είναι η κατάρα της ομάδας και δεν πάμε μπροστά.
Ρώτα έναν γιδοβοσκό και θα σου πει γιατι τον βριζουμε.Black&White έγραψε:Γιατί τον βρίζετε ρε; Ο Ιβάν τον προσέλαβε και έκανε ό, τι μπορούσε.Δε μας άρεσε; Τον απολύσαμε .
Με ενα κεφάλι τη μέρα συμβιβαζόμαστε;
- Black&White
Και γιατί δε βρίζεις τον Ιβάν; Εσύ αν προσλάβεις έναν ηλίθιο στη δουλειά σου και σε βάλει μέσα , ποιος θα φταίει.Asimos έγραψε:Ρώτα έναν γιδοβοσκό και θα σου πει γιατι τον βριζουμε.Black&White έγραψε:Γιατί τον βρίζετε ρε; Ο Ιβάν τον προσέλαβε και έκανε ό, τι μπορούσε.Δε μας άρεσε; Τον απολύσαμε .
Για μένα κανείς δεν πρέπει να βρίζεται. Ο Ιβάν είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για όλα. Ο οπαδός αντί να βρίζει εκφράζει την ευαρέσκεια ή μη για όσα συμβαίνουν με το εισιτήριο που θα αγοράσει.
Εγώ έτσι το βλέπω .Είμαι και 40 χρονών βέβαια...
- Pastor_of_Muppets
Asimos έγραψε:Ρώτα έναν γιδοβοσκό και θα σου πει γιατι τον βριζουμε.Black&White έγραψε:Γιατί τον βρίζετε ρε; Ο Ιβάν τον προσέλαβε και έκανε ό, τι μπορούσε.Δε μας άρεσε; Τον απολύσαμε .
Σωστά.
Κι αφού τον ρωτήσεις, ρώτα τον και ποιό τζιμάνι τον έκλεισε με ηγεμονικό συμβόλαιο σχεδόν διπλάσιο από του Μπόλονι, ενώ δεν είχαμε γκαφρά (γιατί άραγε;

Τουλάχιστον ο -κόφ έκανε και 2-3 καλά...
Άλλοι μόνο στραβά ως τώρα...
Στο καλό Λιθουανέ, ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες, είτε τα είδαμε, είτε όχι. Η πλάκα είναι ότι έμεινε πέρσι που «έδιωξε» τον Γκαρσία και έφυγε φέτος που έφερε τον Νάτκχο! Για τρελοκομείο είμαστε.
Σοβαρή ερώτηση: Ποιοί αποτελούν το «παρεάκι»; Όνοματεπώνυμα ή περιγραφές (δεν έχω πρόβλημα με αυτό, αν διστάζεις για τα ονόματα), αλλά κυρίως θέλω να το οριοθετήσουμε κάπου. Π.χ. είναι «αυτοί οι 2, αυτοί οι 3, αυτοί οι 1013». Όχι λόγια αέρα, συγκεκριμένα, όπως αρμόζει σε ΠΑΟΚτσή.guardian4 έγραψε: Κανονικα βρυζας και ολο το παρεακι για αλλη μια χρονια..
Βρυζας Γεωργιαδης Κωνσταντινιδης Γκαγκατσης Ποικιλίδης, Ζαγοράκης, Γεροντίδης,Μαυροφρύδης, Ιωσηφίδηςstephanos έγραψε:Στο καλό Λιθουανέ, ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες, είτε τα είδαμε, είτε όχι. Η πλάκα είναι ότι έμεινε πέρσι που «έδιωξε» τον Γκαρσία και έφυγε φέτος που έφερε τον Νάτκχο! Για τρελοκομείο είμαστε.
Σοβαρή ερώτηση: Ποιοί αποτελούν το «παρεάκι»; Όνοματεπώνυμα ή περιγραφές (δεν έχω πρόβλημα με αυτό, αν διστάζεις για τα ονόματα), αλλά κυρίως θέλω να το οριοθετήσουμε κάπου. Π.χ. είναι «αυτοί οι 2, αυτοί οι 3, αυτοί οι 1013». Όχι λόγια αέρα, συγκεκριμένα, όπως αρμόζει σε ΠΑΟΚτσή.guardian4 έγραψε: Κανονικα βρυζας και ολο το παρεακι για αλλη μια χρονια..
Ευχαριστώ πολύ.slidar έγραψε: Βρυζας Γεωργιαδης Κωνσταντινιδης Γκαγκατσης Ποικιλίδης, Ζαγοράκης, Γεροντίδης,Μαυροφρύδης, Ιωσηφίδης
Οπότε διώχνουμε αυτούς τους εννιά (ποιοί θα έρθουν δεν με απασχολεί) και πάμε για πρωτάθλημα.
stephanos έγραψε:Ευχαριστώ πολύ.slidar έγραψε: Βρυζας Γεωργιαδης Κωνσταντινιδης Γκαγκατσης Ποικιλίδης, Ζαγοράκης, Γεροντίδης,Μαυροφρύδης, Ιωσηφίδης
Οπότε διώχνουμε αυτούς τους εννιά (ποιοί θα έρθουν δεν με απασχολεί) και πάμε για πρωτάθλημα.

- efthimis_paok
Αποχαιρέτησε τους παίκτες της ομάδας και τους ανέφερε τους δύο πιο σημαντικούς λόγους σύμφωνα με τον ίδιο, για τους οποίους φεύγει από τον Δικέφαλος.
«Ο ένας λόγος που φεύγω είναι πως δεν μπόρεσα να κάνω τις απαραίτητες αλλαγές στην ομάδα, ώστε να κάνει βήματα μπροστά, ανεβάζοντας την επίπεδο. Επίσης λείπω 2 χρόνια πολύ μακρυά από την οικογένεια μου. Σας ευχαριστώ για την συνεργασία και αν έκανα άθελα μου όλο αυτόν τον καιρό κάποια λάθη σας ζητώ συγνώμη».
Από πλευράς της ομάδας πήρε τον λόγο ο αρχηγός Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος με την σειρά του ευχαρίστησε τον Τσιστιάκοφ και του ευχήθηκε καλή τύχη στην μετέπειτα επαγγελματική του καριέρα.
«Ο ένας λόγος που φεύγω είναι πως δεν μπόρεσα να κάνω τις απαραίτητες αλλαγές στην ομάδα, ώστε να κάνει βήματα μπροστά, ανεβάζοντας την επίπεδο. Επίσης λείπω 2 χρόνια πολύ μακρυά από την οικογένεια μου. Σας ευχαριστώ για την συνεργασία και αν έκανα άθελα μου όλο αυτόν τον καιρό κάποια λάθη σας ζητώ συγνώμη».
Από πλευράς της ομάδας πήρε τον λόγο ο αρχηγός Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος με την σειρά του ευχαρίστησε τον Τσιστιάκοφ και του ευχήθηκε καλή τύχη στην μετέπειτα επαγγελματική του καριέρα.
- Black&White
DC έγραψε:stephanos έγραψε:Ευχαριστώ πολύ.slidar έγραψε: Βρυζας Γεωργιαδης Κωνσταντινιδης Γκαγκατσης Ποικιλίδης, Ζαγοράκης, Γεροντίδης,Μαυροφρύδης, Ιωσηφίδης
Οπότε διώχνουμε αυτούς τους εννιά (ποιοί θα έρθουν δεν με απασχολεί) και πάμε για πρωτάθλημα.![]()
![]()
![]()

Δεν ξερω αν θα παμε για πρωταθλημα.Αλλα οποιος συμμετειχε στον αγωνιστικο σχεδιασμο της ομαδας ΔΕΝ πρεπει να παραμεινει στη θεση του.Βρυζας,Γεωργιαδης,Κωνσταντινιδης πρεπει να φυγουν.Απετυχαν.Δεν τελειωνει η δεξαμενη παραγοντων στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο σε αυτους.Υπαρχουν χιλιαδες αλλοι,ας δοκιμασουμε κατι αλλο.Για τον Ποικιλιδη η την Γκοτζαρεβα δεν με απασχολει,δεν εκαναν μεταγραφες αυτοι.stephanos έγραψε:Ευχαριστώ πολύ.slidar έγραψε: Βρυζας Γεωργιαδης Κωνσταντινιδης Γκαγκατσης Ποικιλίδης, Ζαγοράκης, Γεροντίδης,Μαυροφρύδης, Ιωσηφίδης
stephanos έγραψε:Ευχαριστώ πολύ.slidar έγραψε: Βρυζας Γεωργιαδης Κωνσταντινιδης Γκαγκατσης Ποικιλίδης, Ζαγοράκης, Γεροντίδης,Μαυροφρύδης, Ιωσηφίδης
Δεν ξκερω για πρωταθλημα αλλα τουλαχιστον, θα σταματησει να με κοβει ο αστερας το τσ.λ και να κανω ντερμπι αδιαφορα παιγχνιδια.Δεν παραλειπω επισης οτι θα παψω να αλλαζω προποντη καθε παρέλαση, να φερνω ενα καινουργιο ροστερ καθε καλοκαιρι, και μισο καθε ιανουαριο, οπως και το να προωθω παλαιμαχους, και"παλαιμαχους" ελληνες ποδοσφαιριστες ντε και καλα μεσω του ΠΑΟΚ. Επισης θα σταματησει ο γ.χ να κανει την πρακτικη του στον ΠΑΟΚ, και κυριως θα ξεκινησουμε να εχουμε μια σοβαρη γραμμη σαν ΠΑΟΚ και οχι να λεμε και να ξελέμε, οταν, ΟΤΑΝ καμια φορα αποφασισουμε να μιλησουμε.