20.Liam Lawrence
Re: Απ: 20.Liam Lawrence
Όπως αποδείχθηκε εδώ κάτι πολλές αγωνιστικές,δεν έχουμε το υλικό για 4 4 2, άρα αυτός η πιο κοντινή θέση που μπορεί να παίξει είναι μπροστά από τα αμυντικά χαφ στο 4 5 1, όπως και έπαιξε χθες
-
Re: 20.Liam Lawrence
Αλλη μια αποτυχημένη μεταγραφή ξένου
3/3 Γιώργο Δώνη,ποσοστά Μπάνε
"είναι διεθνής" φώναζαν κάποιοι!!!!!
Από κόκκινη σε κόκκινη και από τραυματισμό σε τραυματισμό
Και όταν παίζει,δεν ακουμπάει μπάλα!Αργός,δυσκίνητος,άτεχνος.
Τα εγκλήματα στις μεταγραφές ξένων τελικά δεν έχουν τελειωμό στην ομάδα..
- ΑποστόληςΑ
Αυτό που διάβασα εγώ είναι ότι αποκτήθηκε ως δεξί εξτρέμ. Στην πράξη βέβαια φαίνεται ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο αυτό, αλλά μόνον ως επιθετικός χαφ, βοηθώντας στην κυκλοφορία της μπάλας. Δυστυχώς οι τιμωρίες κι οι τραυματισμοί τον έρριξαν λίγο πίσω, αλλά προσβλέπουμε σε μια καλύτερη συνέχεια.joshua έγραψε:Μπορει να μου απαντησει κανεις για ποιον ακριβως λογο αποκτηθηκε ο Ιρλανδος?
- ΑποστόληςΑ
Μα γι'αυτό και θα φύγουν όλοι αδελφέ που ασχολούνται με τον αγωνιστικό σχεδιασμό.Δώσε λιγό χρόνο και θα δεις.Armagedonas έγραψε:Αλλη μια αποτυχημένη μεταγραφή ξένου

οχι και αποτυχημενη μεταγραφη ρε παιδια .. συμφωνω πως ακομα δεν εχει δωσει οσα μπορει και θελουμε λογω καρτων / τραυματισμων αλλα αυτο δεν τον κατατασει στις αποτυχημενες .. σχεδον σε οσα ματς μπηκε μας ανεβασε .. οταν με το καλο ρολαρει και βρει τα πατηματα του πιστευω θα ειναι απαραιτητοε..
ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτό που διάβασα εγώ είναι ότι αποκτήθηκε ως δεξί εξτρέμ. Στην πράξη βέβαια φαίνεται ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο αυτό, αλλά μόνον ως επιθετικός χαφ, βοηθώντας στην κυκλοφορία της μπάλας. Δυστυχώς οι τιμωρίες κι οι τραυματισμοί τον έρριξαν λίγο πίσω, αλλά προσβλέπουμε σε μια καλύτερη συνέχεια.joshua έγραψε:Μπορει να μου απαντησει κανεις για ποιον ακριβως λογο αποκτηθηκε ο Ιρλανδος?
παιδια αποκτηθηκε για να καλυψει τη θεση του δεξι χαφ στο κλασσικο 442 και οταν γυρναει σε ρομβο να παιζει στην ακρη η στην κορυφη του .. δεξι χαφ και δεξις εσωτερικος μεσος ειναι κατα κυριο λογο η θεση του ..οχι εξτρεμ .. ο ανθρωπος δεν ειναι κ δεν μπορει να παιξει εξρεμ .. το οτι παιζει και σαν 10αρι μαρτυραει το προβλημα που εχουμε στην κυκλοφορια της μπαλας και γενικοτερα στο ροστερ μας...κατι σαν τον σορλιν σορλαν σορλεεν αλλα στο πιο επιθετικο του .. φιλος που εμπιστευομαι και παρακολουθει σε τραγικο βαθμο αγγλικο ποδοσφαιρο ειναι σιγουρος πως οταν στρωσει θα βοηθησει πολυ ...ειδωμεν
- Μπαρκαρούτσος
Χρόνια πολλά ρε παιχταρά!
Να ζήσεις ρε Liam και χρόνια πολλά!
Μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά!
Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φως
και όλοι να λένε να ένας σοφός!
Έβγαλα ένα καινούριο ποιηματάκι στα γρήγορα.. Τι έμπνευση έχω λέμε!
Να ζήσεις ρε Liam και χρόνια πολλά!
Μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά!
Παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φως
και όλοι να λένε να ένας σοφός!
Έβγαλα ένα καινούριο ποιηματάκι στα γρήγορα.. Τι έμπνευση έχω λέμε!

ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ROMAN......
λες κ εισαι μεσα στο μυαλο μου... ακριβως το ιδιο εμπνευστηκα κ γω κ ηθελα να το γραψω....
θαρρω πως υπαρχει εξωγηινος συνδεσμος αναμεσα μας
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΤΡΟΥΜΠΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΓΕΙΑ Κ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΚΟΥΠΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ!!!

λες κ εισαι μεσα στο μυαλο μου... ακριβως το ιδιο εμπνευστηκα κ γω κ ηθελα να το γραψω....
θαρρω πως υπαρχει εξωγηινος συνδεσμος αναμεσα μας

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΤΡΟΥΜΠΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΓΕΙΑ Κ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΚΟΥΠΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ!!!

- ΑποστόληςΑ
Χρόνια πολλά παλίκαρε! Εύχομαι να είσαι γερός και να προσφέρεις στην ομάδα μας τίτλους!
- Μπαρκαρούτσος
Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται... :ugeek:dini26 έγραψε:ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ROMAN......![]()
![]()
θαρρω πως υπαρχει εξωγηινος συνδεσμος αναμεσα μας![]()
![]()
![]()
![]()
σο τον βαζει γραμμη θα σερνεται...δε μπορει ..η θεση που κανε π καλα παιχιδια σαν 2ος φορ αυτη του ταιριαζει..
αν υπαρχει τετοια θεση στον νεο ΠΑΟΚ καλως αλλιως αυτος θα ειναι..
αν υπαρχει τετοια θεση στον νεο ΠΑΟΚ καλως αλλιως αυτος θα ειναι..