Επώνυμοι ΠΑΟΚτσήδες

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
dion4

Δημοσίευση από dion4 »

ποιος τραπεζανιδης ΠΑΟΚτσης ρε θα τρελλαθουμε.
εδω οταν μπηκε ο σαντος για να βγαλει τον κονσεισαο εξω,σε μια φαση του πιανει το χερι και περνει το περιβραχιονιο και φωναζει τον μαλεζα να το δωσει,τοτε πεταγεται ο μ@λ@κ@ς ο τραπεζανιδης και λεει <<ο κυριοσ σαντος καρατει ενα αντικειμενο στο χερι>> σαν να λεει οτι μπηκε μεσα να δωσει καποια πετρα που επεσε στον ταμπακη(κυρκοσ)
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

eorptol έγραψε:plato6 αν θιχτηκες συγνωμη αλλα εχεις λαθος πληροφοριες για τον
τραπεζανλιδη οταν βγαινεις και γραφεις αυτα που γραφεις 1 μερα μετα
την εξοργιστικη του αναμεταδοση τι περιμενες να χαμογελαω ειμασταν
καμμια 15ρια ατομα 4 αλλοθρησκοι και οι αλλοι ΠΑΟΚΙΑ και λεγανε
οι αλλοθρησκοι καλα τι αναμεταδοση κανουνε αυτοι και γελουσανε
μας λεγανε "τι μιλατε τοτε για τον παπαδημητριου δεν τον ακουτε
τον τραπεζανλιδη και το τσιρακι του ?".......

eorptol δεν ασχολούμαι άλλο με αυτά που λέτε..εγώ σας είπα τι ξέρω και να πείτε και εσείς τι ξέρετε για να κάνουμε συζήτηση..και εσείς τα βάλατε μαζί μου.ο άλλος ο Tetradje είπε μέχρι ότι τα παίρνω για να τον κάνω αβάντζο..τώρα με αυτές τις συνθήκες μπορεί κάποιος να μιλήσει με εσάς τους δύο..εγώ δεν μπορώ πάντως! και το τελειώνω και εδώ και με εσένα!αν δεν ξέρετε να κάνετε διάλογο τι να σας κάνω.εγώ δεν φταίω!!! έχω να πάω και από τράπεζα να πάρω την μίζα μου από τον τραπεζανίδη που έβαλε το πρωί..κάθε άρθρο μου για αυτόν πάει 500 ευρό..καταραμένη φτώχεια!!
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

sorry ρε Tetradje αλλά τα έχω πάρει άσχημα με αυτές τις μαλακίες..ας το σβήσουν όλο το θέμα να πάει στο διάολο..κάθομαι και χαλιέμαι εδώ με τις μαλακίες αντί να ασχολούμαι με τα παιχνίδια που έρχονται!!
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

Re: Σκεψεις γυρω απο επωνυμους οπαδους του ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Kareena4ever »

Καζαντζιδης.

Εδωσε πολλα στον ΠΑΟΚ με την παλια Καλλιθεα, οπως κι εκανε τα δικα του λαθη στην πορεια.
Να 'ναι καλα εκει που βρισκεται.
Guest

Re: Μακης και Νικολας

Δημοσίευση από Guest »

Γιατί δεν βγήκε κανένας από τα μαναβόσκυλα που τότε κάνανε πόλεμο στον Παντελάκη να πούνε κάτι αυτές τις μέρες?
Για εσάς που γουστάρετε τον μάκη το λέω...αυτά τα ξέρετε η μόνο για τα ντου σας έχουν μιλήσει?
Άβαταρ μέλους
Petr_4

Re: Μακης και Νικολας

Δημοσίευση από Petr_4 »

O Mαναβης και γενικα ο Λαος του ΠΑΟΚ καλα εκανε τοτε και διεκδηκουσε το κατι καλυτερο. Καλος ο Παντελακης αλλα εκανε και πολλα λαθη,αλλα ακουσια και αλλα εκουσια, στην τελικη ειχε κλεισει τον κύκλο του. Στην φιλοσοφια του Παντελακη εμεινε ο ΠΑΟΚ και τα επομενα 5-6 χρονια μετα απο αυτον.

Υ.Γ. Παρακαλω όποιος εχει το ηχητικο του Μαναβη στον συγχωρεμενο Παρασιδη,ας το ανεβασει. Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Re: Σιεμπης- Ενας αγνος ΠΑΟΚτσης

Δημοσίευση από mi8rio »

Μεγάλη προσωπικότητα...σεμνός, μετριόφρων και τρομερός δημοσιογράφος με ...κάκαλα...που ποτέ δεν έκρυψε τα αισθήματά του και αγωνίστηκε για αυτά...ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ..... :?
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Μεγάλη προσωπικότητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimisK την Τρί 10 Φεβ 2009, 16:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Είσαι τυχερός αδερφέ μου...τέτοιοι άνθρωποι σπανίζουν...και σίγουρα κάτι περισσότερο θα ξέρεις για να το λές..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: Επωνυμοι ΠΑΟΚτσηδες

Δημοσίευση από free4 »

ΠΑΟΚ γερά!

Η Ίνα που πάει στη Θύρα 4 και ο Ψινάκης έχει τρέλα στο μυαλό...

Περίεργοι καιροί, δύσκολοι... Με μια μελωδία κι ένα τραγούδι στο μυαλό ξεκινάει και τελειώνει η κάθε μέρα, όμως δεν θα σας το πούμε. Εκείνο που σήμερα θα σας εκμυστηρευτεί η Λόλα είναι πως είδε στο όνειρό της ότι έκανε κοπάνα απ' το σχολείο κι έμεινε και κοιμήθηκε, παρότι φώναζε η μαμά της. Βλέπετε, πάντα πολλές απουσίες είχε και οριακά κατάφερνε να μην μείνει στην τάξη! Φαίνεται, πως ο πολύς ήλιος το Σαββατοκύριακο, αλλά και οι παρόντες-απόντες από τη ζωή της την έχουν επηρεάσει σε βαθμό που έχει πάθει σύγχυση το υποσυνείδητο. Και το συνειδητό μην σας πούμε, αλλά τέλος πάντων...

By the way, να μας συγχωράτε σήμερα που θα είμαστε σύντομοι, όμως ο κόσμος κάτι έχει πάθει και δεν κουτσομπολεύει. Φαίνεται δεν είναι μόνο για την Λόλα δύσκολη η εποχή. Έχουν κι εκεί στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη τα βάσανά τους και γι' αυτούς θα δουλέψουμε σήμερα. Αν και συνήθως εκείνοι βασανίζουν, εμείς θα είμαστε εκεί όταν μας χρειάζονται και μας περιμένουν...

Έχει τρέλα στο μυαλό...

Τα πλέι οφ για τον ΠΑΟΚ... πώς να το πούμε; Ε, δεν ήταν και το καλύτερό του. Το σεντόνι στην Τούμπα δεν θα τεντώνει, όπως ονειρευόταν μια γνωστή της Λόλας και προς το παρόν οι οπαδοί του δικεφάλου βρίσκουν παρηγοριά στον Βασίλη Κουτσιανικούλη. Η Λόλα, μεγαλόψυχη γαρ, είπε να τους κάνει δύο δωράκια ακόμα, γιατί ήταν και βαριά η ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Το πρώτο δώρο είναι η Ίνα Παλαμά! Γνωστό μοντέλο, που έχει κάνει κατά καιρούς τις λιτές (σε ρούχα) φωτογραφήσεις της και γνωστή στη Θεσσαλονίκη για την παρουσία της στην Θύρα 4!

“Την πρώτη φορά που πήγα πρέπει να ήμουν 14ων ετών. Βλέπεις, οι μισοί εκεί μέσα είναι τρελοί Νεαπολίτες”, είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της και μέχρι σήμερα όποτε βρίσκει ευκαιρία τρέχει στην Τούμπα και φωνάζει για την ΠΑΟΚάρα. Στα πλέι οφ δεν πήγε, πάντως, και θα της ρίξουμε μερίδιο ευθύνης για την αποτυχία.

Εκτός από την Ίνα έχουμε και τη Διονυσία. Τι στο καλό γίνεται εκεί στη Θεσσαλονίκη; Όλες με το μικρό τους κυκλοφορούν στην Αριστοτέλους; Η κοπελιά, λοιπόν, είναι διάσημη τραγουδίστρια που έβγαλε το πρώτο της cd με τίτλο “Δεν σ' αλλάζω”. Και πώς τα έφερε από εδώ, τα πήγε από εκεί, οπαδός του ΠΑΟΚ κατέληξε και εκείνη... Μπορεί με τον αθλητισμό να μην τα πηγαίνω και πολύ καλά - θα 'λεγα μάλιστα πως είμαστε και... τσακωμένοι - αλλά πολύ θα μου άρεσε να έβλεπα τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή», είπε στην κυριακάτικη έκδοση της “Goalday” (http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=2851446#) και πρόσθεσε ότι θα βρεθεί κάποια στιγμές στις εξέδρες της Τούμπας, αλλά και “στο γήπεδο της Καλαμαριάς, διότι εκεί είναι το σπίτι μου”. Ναι, αυτό για την Τούμπα κι όχι απαραίτητα για τις εξέδρες το πίστευε και η Λόλα κάποτε...

Κλείνουμε την τριλογία του ΠΑΟΚ σήμερα με τον Ηλία Ψινάκη! Αυτός κι αν έχει τρέλα στο μυαλό... Με την καλή έννοια! Ο γνωστός μάνατζερ, λοιπόν, μάλλον έκρινε ότι τα παιδιά του χάντμπολ έχουν ταλέντο και διασκέδασε μαζί τους το βράδυ του Σαββάτου στο Πολιτεία Live, όπου τραγουδάει η κουμπάρα του Πέγκυ Ζήνα. Ο Ψινάκης φωτογραφήθηκε μαζί με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να φωνάζει συνθήματα και να τραγουδάει για την κατάκτηση του τίτλου.

http://www.gazzetta.gr/content/view/35031/210/

ΛΑΛΑΛΑ ΛΑΛΑ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΛΛΛΛΛΛΑ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

:) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Νατάσα Θεοδωρίδου
Τατιάνα Στεφανίδου
Γιώργος Αυτιάς
Ο δημοσιογράφος στο Καλημέρα Ελλάδα που λέει το Αστυνομικό δελτίο. Δεν τον θυμάμαι...

Βέρταρος= Βέρτης
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Διάβασα ότι ανάμεσα σ' άλλους παοκτσήδες λέει είναι η Πάνια, ο Αυτιάς, η Τατιάνα...
Δάκρυσα γκαρντάσια !
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

kass μην δακρύζεις...Θα δακρύσω και γω γιατί....
Αχ πόσο γουστάρω όταν τους βλέπω πάνω στα κάγκελα να δίνουν σύνθημα και στις γενικές να τρέχουν πρώτοι.... :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Δημοσίευση από PAOKSaLoNiCa »

Κατερίνα Στικούδη :) :) :) :) :shock: :shock:

http://sport24.gr/svc/npc/coverNew.asp? ... 009&cid=25

αυτην να βάλει ο ζαγορ στην 4 να μας τρελάνει ολους!! :?
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Δημοσίευση από milhouse777 »

ψηφιστε ολοι το διχρονο ΠΑΟΚτσακι που ειναι υποψηφιο στο τηλεπαιχνιδι 'ΕΛΛΑΔΑ εχεις ταλεντο' και ξερει τις σημαιες απο ολες τις χωρες
οταν ρωτηθηκε τι ομαδα ειναι,φωναξε ΠΑΟΚ!!!
ειναι το νουμερο 2 και το ψηφιζουμε με μυνημα Τ2 στο 54991.
η εκπομπη παιζει τωρα στον αντ1
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”