παντως η ανανεωση που βλεπουμε μεχρι στιγμης πιο πολυ στηριζεται στο να παιζουν οι περσινοι που καθαριζαν τον παγκο...
υγ στηριζω ταγματαρχη και αγαπω σαμπεγκου...εχει να φυγει πολυ γελιο δεδομενα πραγματα...
Ομολογώ ότι κι εγώ έναν υπνάκο τον πήρα. Συμφωνώ και με το γατοσχόλιο.Sera4 έγραψε:καπου μετα το 15 αρχισα να αργοκοιμαμαι μαζι με το σπικερ που σιγουρα σε καποια διαστηματα ξεκουραζε τα ματια του...![]()
η ομαδα πρεσαρει,στηνεται αρκετα καλα στην αμυνα αλλα υποτιθεται βαλαμε το 4-4-2 να ανεβουμε επιθετικα και μεχρι στιγμης και στα 4 φιλικα δεν ειδα κανενα επιθετικο πλανο...τωρα για παιχτες δεν ειναι να μιλησω γιατι θα χαλαστουμε ολοι αλλα αν μπορω να πω κατι ειναι οτι πολλοι παιχτες μας γατοφερνουν ασχημα...
παντως η ανανεωση που βλεπουμε μεχρι στιγμης πιο πολυ στηριζεται στο να παιζουν οι περσινοι που καθαριζαν τον παγκο...
υγ στηριζω ταγματαρχη και αγαπω σαμπεγκου...εχει να φυγει πολυ γελιο δεδομενα πραγματα...![]()
![]()
εγω θυμαμε εδω και 3 χρονια στα φιλικά προετοιμασίας μας κάνανε πλάκα κάτι ΤΣΣΚΑ Σοφίας κάτι γκρονιγκεν κλπ.sourmenetes έγραψε:Συγκρινε κανεις οπτικα και ως αποτελεσμα τα περσινα φιλικα με τα φετινα???
Σιγουρα εχει χαθει ποιοτητα αλλα εχουν προστεθει καποια πραγματα.Μη βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα μιας και στα περισσοτερα ματς παιζουμε χωρις 4-5 βασικους συν την κουραση της προετοιμασιας.
τσαμπουκαλεμένος είναι ο κάτσε όσο μικρόσωμος είναι τόσο μπαίνει στις φάσεις μέσα δυνατάPhotis έγραψε:Ο Παναγιωτούδης είναι γατάκι ρε μαμώτο. Τον περίμενα πιο τσαμπουκαλεμένο όπως τον Στάφ, αλλά θα μου πεις δεν βγαζεις κάθε μέρα Σταφυλίδηδες..