αυτο αυτο και αυτο... :ugeek:Tolaros έγραψε:Ρίξτε μου μπαν από τώρα
Ανίκανε λίγε και επικίνδυνε. Τέτοιες αλλαγές ούτε άσσο να το έπαιζες. Που μου βγάζεις τον καλύτερο μας παίκτη και βάζεις την κλανιά. Που στη πρώτη φάση του κάνει φάουλ στον αλβανο γτ βαριέται να κουνήσει τον κώλο να βάλει σώμα κ σηκώνει το ποδαράκι του. Πού στην μπαλιά του Νάτχο ο Στοχ θα είχε βάλει δύο γκολ,όχι ένα. Που ρε ανεκδιήγητε, στην τελευταία φάση του αγώνα βγάζεις τον Κατσουράνη!! Που ένα καλό του έχει μείνει, το κεφάλι του. Και στην τελευταία σκουλικογιόμα τον βγάζεις για να βάλεις παίκτη είκοσι πόντους κοντύτερο.
Που σε φέραν με αβάντα πέρσι 4 βαθμών στα πλέι οφ και κόντεψες να μας βγάλεις 3ους.
Που βάλθηκαν οι φίλοι σου να σε κάνουν προπονητή. Που είσαι χειρότερος του Δώνη.
Δε με νοιάζει ρε αν θα γίνεις Μουρίνιο, όχι στο κεφάλι μας πάντως ρε, τι είμαστε Δράμα ή Αγρίνιο??
Γιώργος Χ. Γεωργιάδης
Re: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης
- efthimis_paok
Βάζεις το γατακι απο τα σερρας να γυρίσει το ματς; Πλάκα μας κανεις ρε Γεωργιάδη; Ντροπή ρε. Ντροπή. Ικανό σε έχω να ζητήσεις και ανανέωση.
- kataramenos5
Νικολα καταλαβαίνω την πίκρα για το Χουμπ αλλα τωρα (αποψη μου) παίζεις το παιχνίδι αλλων αθελά σου.nikolasf έγραψε:Διστυχώς δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω!!!Tolaros έγραψε:Ρίξτε μου μπαν από τώρα
Ανίκανε λίγε και επικίνδυνε. Τέτοιες αλλαγές ούτε άσσο να το έπαιζες. Που μου βγάζεις τον καλύτερο μας παίκτη και βάζεις την κλανιά. Που στη πρώτη φάση του κάνει φάουλ στον αλβανο γτ βαριέται να κουνήσει τον κώλο να βάλει σώμα κ σηκώνει το ποδαράκι του. Πού στην μπαλιά του Νάτχο ο Στοχ θα είχε βάλει δύο γκολ,όχι ένα. Που ρε ανεκδιήγητε, στην τελευταία φάση του αγώνα βγάζεις τον Κατσουράνη!! Που ένα καλό του έχει μείνει, το κεφάλι του. Και στην τελευταία σκουλικογιόμα τον βγάζεις για να βάλεις παίκτη είκοσι πόντους κοντύτερο.
Που σε φέραν με αβάντα πέρσι 4 βαθμών στα πλέι οφ και κόντεψες να μας βγάλεις 3ους.
Που βάλθηκαν οι φίλοι σου να σε κάνουν προπονητή. Που είσαι χειρότερος του Δώνη.
Δε με νοιάζει ρε αν θα γίνεις Μουρίνιο, όχι στο κεφάλι μας πάντως ρε, τι είμαστε Δράμα ή Αγρίνιο??![]()
![]()
Τίποτα δεν μπόρεσε να μου χαλάσει την διάθεση σήμερα, μου την χάλασε ο ΓΧ. Καλά ρε, τον συνεπίθετο? Θα μας τρελάνεις?
Είσαι σοβαρός?
Δεν είχα σκοπό να ξαναποσταρω ποτε γιατί δεν αξίζει να βρίσκεται το όνομα σου ως τίτλος σε νήμα προπονητή, αλλα ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ? Και ο βοηθός σου να λέει πως " πήγαμε να κλέψουμε το match " ????
ΑΣΧΕΤΟΙ
Δεν είχα σκοπό να ξαναποσταρω ποτε γιατί δεν αξίζει να βρίσκεται το όνομα σου ως τίτλος σε νήμα προπονητή, αλλα ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ? Και ο βοηθός σου να λέει πως " πήγαμε να κλέψουμε το match " ????
ΑΣΧΕΤΟΙ
- Ekatnetworkltd
Ρε φίλε την άκουσες την συνέντευξη;Εγώ που την άκουσα,σαν να ειρωνευότανε τους δημοσιογράφους του σκουληκιού και αν κάνω λάθος ας βγει κάποιος να με διορθώση!pariz έγραψε:Είσαι σοβαρός?
ΑΣΧΕΤΟΙ
Περίμενα στο ημίχρονο ότι η αποβολή θα σε πείσμωνε και θα ενέπνεες την ομάδα να μπεί με 10 να τους πατήσεις. Όχι να ¨κλέψεις" το μάτς. Μπορεί να έχεις τα φόντα κάποτε να γίνεις ο Μουρίνιο σε τακτική, νοοτροπία νικητή όμως τώρα δεν έχεις, πιο πολύ νοοτροπία βολεμένου έχεις και το έδειξες στο 93. Διορθώσου άμεσα ή άσε μας να σώσουμε την χρονιά.
- desperando
- Επικοινωνία:
και γιατι να βλεπαμε εμεις και οχι εσυ?abg12d34 έγραψε:οτι να ειναι
μαλλον αλλον αγωνα βλεπατε ε??
- desperando
- Επικοινωνία:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++Tolaros έγραψε:Ρίξτε μου μπαν από τώρα
Δε με νοιάζει ρε αν θα γίνεις Μουρίνιο, όχι στο κεφάλι μας πάντως ρε, τι είμαστε Δράμα ή Αγρίνιο??
δυστυχως ο ΠΑΟΚ ειναι δεσμιος καποιων ατομων που λειτουργουν με ιδιοτελεια.
δηλαδη εσυ μετα απο δυο χρονια στο πρροπονητικο τιμ της ομαδος κρινεις οτι ο συνεπιθετος ειναι για να ειναι σε αποστολη παιχνιδιων του ΠΑΟΚ με γαυρο και σκουλικι?και εκτος αυτου με τον βαζεις να παιξει κι ολας.
εναν παικτη που ακομα και ο ρομπερ καταφερε και του πηρε την θεση .
αλλα βεβαια του παικτη τελειωνει το συμβολαιο και επειδη απο την απραξια τον ξεχασαν σαν ποδοσφαιριστη,εβαλες σκοπο εσυ να θυμισεις σε καποιους οτι υπαρχει και αυτος ο παικτης.
δηλαδη κυριε γεωργιαδη ο χουσεν απο αγιαξ ειναι χειροτερος κατε σας απο τον συνονοματο.
αν πραγματικα το πιστευετε αυτο και δεν χρεισιμοποιηται ο συνεπιθετος για εξωαγωνιστικους λογους τοτε ειστε πραγματικα επικινδυνος
επικίνδυνοι είστε εσείς που, ενώ η ομάδα άρχισε ολομέτωπο αγώνα με το σύστημα, αντί να σχολιάζετε στο τοπικ της ανακοίνωσης της ΠΑΕ, προσπαθείτε να δημιουργήσετε κλίμα εκεί που δεν υπάρχει. Λες και αν ήταν ο Μουρίνιο θα το έπαιρνε το παιχνίδι .. και καλύτερα που δεν κερδίσαμε γιατί θα χαμε τουλάχιστον βαριά τραυματίες ποδοσφαιριστές
- PAOK_Antarctica
Η εντεκάδα που κατέβασες ήταν λογική αλλά από κει και πέρα...
Είναι δυνατόν η κίνηση σου για να γυρίσει το ματς να είναι το υπέργατο? Δηλαδή τι μπορεί να ήταν αυτό που έχει δείξει ως τώρα που σε έκανε να πιστεύεις πως με Γεωργιάδη μέσα κερδίζουμε?
Αλλαγή για καθυστερήσεις? Τι είναι ο ΠΑΟΚ? Καλλονή?
Λυπάμαι που το λέω, αλλά δυστυχώς με αυτή τη νοοτροπία αναμένονται κι άλλες απώλειες. Με gay ήμασταν τυχεροί και μπήκε, δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά όμως...
Είναι δυνατόν η κίνηση σου για να γυρίσει το ματς να είναι το υπέργατο? Δηλαδή τι μπορεί να ήταν αυτό που έχει δείξει ως τώρα που σε έκανε να πιστεύεις πως με Γεωργιάδη μέσα κερδίζουμε?
Αλλαγή για καθυστερήσεις? Τι είναι ο ΠΑΟΚ? Καλλονή?
Λυπάμαι που το λέω, αλλά δυστυχώς με αυτή τη νοοτροπία αναμένονται κι άλλες απώλειες. Με gay ήμασταν τυχεροί και μπήκε, δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά όμως...
- Ekatnetworkltd
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Χωρικός έγραψε:επικίνδυνοι είστε εσείς που, ενώ η ομάδα άρχισε ολομέτωπο αγώνα με το σύστημα, αντί να σχολιάζετε στο τοπικ της ανακοίνωσης της ΠΑΕ, προσπαθείτε να δημιουργήσετε κλίμα εκεί που δεν υπάρχει. Λες και αν ήταν ο Μουρίνιο θα το έπαιρνε το παιχνίδι .. και καλύτερα που δεν κερδίσαμε γιατί θα χαμε τουλάχιστον βαριά τραυματίες ποδοσφαιριστές
- Μπαρκαρούτσος
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟEkatnetworkltd έγραψε:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Χωρικός έγραψε:επικίνδυνοι είστε εσείς που, ενώ η ομάδα άρχισε ολομέτωπο αγώνα με το σύστημα, αντί να σχολιάζετε στο τοπικ της ανακοίνωσης της ΠΑΕ, προσπαθείτε να δημιουργήσετε κλίμα εκεί που δεν υπάρχει. Λες και αν ήταν ο Μουρίνιο θα το έπαιρνε το παιχνίδι .. και καλύτερα που δεν κερδίσαμε γιατί θα χαμε τουλάχιστον βαριά τραυματίες ποδοσφαιριστές