Γιώργος Δώνης
Γιώργος Δώνης
Δεν έχουμε προκριθεί ακόμα μάγκες!
Κρατήστε μικρο καλάθι.
Όπως και οι απαισιόδοξοι χαλαρωστε γιατί ακόμα δεν έχουμε δει τι μπορει να κάνει η ομαδα του Δωνη αν πιεστεί πραγματικά!
Άμα δε μπούμε στους ομίλους θα κάνουμε την πρώτη σούμα του μεσιε Δωνη.
Πιστεύω ότι αν δε πέσουμε σε καμμια σούπερ φορμαρισμενη ΟΜΑΔΑ Θα είμαστε στους ομίλους και όλοι χαρούμενοι!
Κρατήστε μικρο καλάθι.
Όπως και οι απαισιόδοξοι χαλαρωστε γιατί ακόμα δεν έχουμε δει τι μπορει να κάνει η ομαδα του Δωνη αν πιεστεί πραγματικά!
Άμα δε μπούμε στους ομίλους θα κάνουμε την πρώτη σούμα του μεσιε Δωνη.
Πιστεύω ότι αν δε πέσουμε σε καμμια σούπερ φορμαρισμενη ΟΜΑΔΑ Θα είμαστε στους ομίλους και όλοι χαρούμενοι!
- Maximus
Re: Γιώργος Δώνης
Και εγώ οταν δεν μπήκαμε στους ομίλους με τις καρδούλες, είχα κάνει την πρώτη σούμα του μεσιε Φερνάντου... Και μου την πέσανε όλοι...Argonaut4 έγραψε: Άμα δε μπούμε στους ομίλους θα κάνουμε την πρώτη σούμα του μεσιε Δωνη.

Ο μεσιε Δωνης φταιει που εχει το συγκεκριμενο ροστερ.οχι σουμα σκιστου τα βαρδουλα
Γιώργος Δώνης
Προεξοφλεις Καρλατ ότι φταίει το ρόστερ ....με ένα ματς Ευρωπαϊκό χωρίς να Έχεις δει την ΟΜΑΔΑ υπό πραγματική πίεση!
Ας μη προεξοφλουμε...... Κάτι που εκανα και γω κακώς..... Στην πρόσληψη Δωνη!
Στο κάτω κάτω για να μη τρελαθούμε κιόλας ...... Άμα δε κάνει το ρόστερ σε ένα προπονητή η βγαίνει και το λέει η φεύγει για να διασώσει την καριέρα του!
Έχει κουράσει η καραμέλα του ρόστερ!
Στο κάτω κάτω για να μη τρελαθούμε κιόλας ...... Άμα δε κάνει το ρόστερ σε ένα προπονητή η βγαίνει και το λέει η φεύγει για να διασώσει την καριέρα του!
Γιώργος Δώνης
Maximus έγραψε:Και εγώ οταν δεν μπήκαμε στους ομίλους με τις καρδούλες, είχα κάνει την πρώτη σούμα του μεσιε Φερνάντου... Και μου την πέσανε όλοι...Argonaut4 έγραψε: Άμα δε μπούμε στους ομίλους θα κάνουμε την πρώτη σούμα του μεσιε Δωνη.
Και μη μας πει κανείς ότι δεν είχε ρόστερ και τότε!
Δεν ηρθε κ ειπε θα παρουμε το πρωταθλημα.για να φυγει λογω ροστερ.Στο ειπε:κυριως στοχο να παμε καλα στο πρωταθλημα αρα εβγαλε απεξω την ευρωπη.Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι εχουμε ροστερ για παρομοιες με την περσινη και την προπερσινη ευρωπαικη πορεια .τι να πω βλεπουμε αλλη μπαλα.Argonaut4 έγραψε:Προεξοφλεις Καρλατ ότι φταίει το ρόστερ ....με ένα ματς Ευρωπαϊκό χωρίς να Έχεις δει την ΟΜΑΔΑ υπό πραγματική πίεση!
Δεν προεξοφλω τιποτα.Απλως το ροστερ ειναι και ελειπες κ ανετοιμο.Δεν το βλεπεις αυτο;
βασικα δεν εθεσε κανενα στοχο τελικα...η ευρωπη δεν ειναι το παν,το κυπελλο ειναι κυπελλακι και δεν ειναι για ΠΑΟΚ και μετα εχουμε το στοχο να παμε καλα στο πρωταθλημα...τι σημαινει να παμε καλα??να το κυνηγησουμε??να παλεψουμε για προκριματικα??να παλεψουμε για πλευ ωχ??ετσι για να καταλαβουμε και εμεις...
Εχεις δικιο δεν ειναι στοχος αυτος,δεν ξερω τι σημαίνει παντος παμε για πρωταθλημα δεν ειναι.Πρεπει να καταλαβουμε οτι ειμαστε σε μια μεταβατική περίοδο,ο Δωνης παει να δουλέψει με μικρα παιδια,μην περιμενουμε στην γωνια με την πρώτη στραβή,λιγο υπομονη γιατι η ομαδα εχει ταλεντο,καλυτερα ηταν παλιότερα που διναμε τα λεφτα σε καθε τυχάρπαστο ξενο.
Υπαρχουν πολλοι άπειροι παικτες,ακομα και ο κατσικας κ ο κουμαλο απειροι ειναι στην ευρωπη,σε μια δυσκολη κληρωση δεν ειμαι σίγουρος αν θα μπορεσουν ολοι αυτοι να ανταπεξελθουν στην κατασταση
Υπαρχουν πολλοι άπειροι παικτες,ακομα και ο κατσικας κ ο κουμαλο απειροι ειναι στην ευρωπη,σε μια δυσκολη κληρωση δεν ειμαι σίγουρος αν θα μπορεσουν ολοι αυτοι να ανταπεξελθουν στην κατασταση
"Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ"
danirifle
τουτέστι? φέτος αυτοί που θα μαστε, θα βγάλουμε γούστα, γιατί ξέρουμε που πατάμε
έτσι ελπίζω τουλάχιστο
danirifle
τουτέστι? φέτος αυτοί που θα μαστε, θα βγάλουμε γούστα, γιατί ξέρουμε που πατάμε
έτσι ελπίζω τουλάχιστο
Sera4 έγραψε:βασικα δεν εθεσε κανενα στοχο τελικα...η ευρωπη δεν ειναι το παν,το κυπελλο ειναι κυπελλακι και δεν ειναι για ΠΑΟΚ και μετα εχουμε το στοχο να παμε καλα στο πρωταθλημα...τι σημαινει να παμε καλα??να το κυνηγησουμε??να παλεψουμε για προκριματικα??να παλεψουμε για πλευ ωχ??ετσι για να καταλαβουμε και εμεις...
Ο πρώτος στόχος της ομάδας είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League.
Εκ της διοικήσεως.
Για μενα ουσιαστικος αγωνιστικος στοχος δεν υπαρχει...η εξοδος στην ευρωπη και του χρονου μονο...γαβρος και βαζελος ειναι μπροστα μας αρκετα εως πολυ ..ο πρωτος...
ΓΙα μενα στοχος ειναι το μπολιασμα των νεαρων να βγουνε 2 τουλ βασικοι...γιατι του χρονου με μαζικες αποχωρησεις Γκαρσια Λινο σταφ και δεν ξερω ποιον ακομα...θα κλαιμε...
ΓΙα μενα στοχος ειναι το μπολιασμα των νεαρων να βγουνε 2 τουλ βασικοι...γιατι του χρονου με μαζικες αποχωρησεις Γκαρσια Λινο σταφ και δεν ξερω ποιον ακομα...θα κλαιμε...
- pagotatzis
xaxaxaxx τι μου θύμισες μάξιμεMaximus έγραψε:Και εγώ οταν δεν μπήκαμε στους ομίλους με τις καρδούλες, είχα κάνει την πρώτη σούμα του μεσιε Φερνάντου... Και μου την πέσανε όλοι...Argonaut4 έγραψε: Άμα δε μπούμε στους ομίλους θα κάνουμε την πρώτη σούμα του μεσιε Δωνη.

Εχεις δρομο για να κανεις αυτο που θες και προβλεπονται πολλες φουρτουνες!
Υ.Γ.Αραγε,η λεξη γειτονια ειναι κριτικη ή απαξιωση?...
Υ.Γ.Αραγε,η λεξη γειτονια ειναι κριτικη ή απαξιωση?...
- Μπαρκαρούτσος
Εμένα μ'άρεσε που το 'πε αυτό με τη γειτονιά, θα πρέπει να ταρακουνήσει τους παίκτες αυτό..!