11.Bertrand Robert
Re: 11.Bertrand Robert
Με το παρόν ροστερ, πρέπει να παρακαλάμε να βάλει έστω και τα μισά γκολ που είπες.

Βιερινια Ρόμπερ οποίος συγκρίνει και για πλάκα θα έπρεπε να τρώει μόνιμο μπάν.......!  

Επειδή δε γίνετε θα σας πω μόνο ότι παίκτης Ρόμπερ στο ΠΑΟΚ μόνο 3η αλλαγή!
Και πείτε με 100000 φορές εμπαθη.... Δυστυχώς ο ΠΑΟΚτσης έχει ρίξει το πήχη .....για αυτο λέτε ντέρμπι και το ματς με τον Ρουλη!
Ρόμπερ;Ποιος Ρόμπερ;

Και πείτε με 100000 φορές εμπαθη.... Δυστυχώς ο ΠΑΟΚτσης έχει ρίξει το πήχη .....για αυτο λέτε ντέρμπι και το ματς με τον Ρουλη!
Ρόμπερ;Ποιος Ρόμπερ;
- ΑποστόληςΑ
Για να παίζει δεξιά, με ανάποδο πόδι...karlat85 έγραψε:Και αν θες και επιχείρημα,πες μου για ποιον λογο ο Δωνης ζηταει αριστερο χαφ εξτρεμ
Δεν είχα δεί ότι στους κανόνες του φόρουμ απαγορεύονται οι χαρακτηρισμοί σε παίχτες,Argonaut4 έγραψε:Βιερινια Ρόμπερ οποίος συγκρίνει και για πλάκα θα έπρεπε να τρώει μόνιμο μπάν.......!
Ρόμπερ;Ποιος Ρόμπερ;
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ADMINS ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ.
Ρίξε σε εμένα ένα ban τότε, μιας και σε θεωρώ γελοίο για να έχεις μπλέ γράμματα...
Πάντως πουθενά δεν έγινε σύγκριση για την αγωνιστική αξία του Ρομπερ με το Βιερίνια.
Το μόνο που ειπώθηκε είναι σχετικά με την υπομονή που δείχνουμε ή δε δείχνουμε.
Γενικά είμαι της άποψης ότι στηρίζω αυτούς που έχω, μέχρι να βρω κάποιους άλλους. Ως τότε, είναι(δυνητικά) για μένα όλοι καλοί και χρήσιμοι παίκτες .
Το αν κάνει για το ΠΑΟΚ ή όχι ας το δείξει η ιστορία

Το μόνο που ειπώθηκε είναι σχετικά με την υπομονή που δείχνουμε ή δε δείχνουμε.
Γενικά είμαι της άποψης ότι στηρίζω αυτούς που έχω, μέχρι να βρω κάποιους άλλους. Ως τότε, είναι(δυνητικά) για μένα όλοι καλοί και χρήσιμοι παίκτες .
Το αν κάνει για το ΠΑΟΚ ή όχι ας το δείξει η ιστορία
Συγγνώμη ρε Γιάννη δηλαδη με το χερι στη καρδια και χωρις ζιγκ ζαγκ ειναι αυτος ο παικτης για το ΠΑΟΚ?
ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ.

ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ.
eleos έγραψε:Δεν είχα δεί ότι στους κανόνες του φόρουμ απαγορεύονται οι χαρακτηρισμοί σε παίχτες,Argonaut4 έγραψε:Βιερινια Ρόμπερ οποίος συγκρίνει και για πλάκα θα έπρεπε να τρώει μόνιμο μπάν.......!
Ρόμπερ;Ποιος Ρόμπερ;
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ADMINS ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ.
Ρίξε σε εμένα ένα ban τότε, μιας και σε θεωρώ γελοίο για να έχεις μπλέ γράμματα...
Για αρχή άλλαξε την υπογραφούλα σου γιατι απογορέυετε η χρήση της υπογραφής για διαφημιστικούς λόγους και ξανασυζητάμε.
Αν δεν την αλλάξεις τότε θα φας το μπαν....το ότι με ειπες γελοίο έχεις δίκιο.
Re: Απ: 11.Bertrand Robert
Δενμπορω να καταλαβω τον χαρακτηρισμό που αναφερεις ;Καποιος ειπε οτι ειναι μονο για να γυαλίζει τα παπούτσια του Καλλε .Χαρακτηρισμός ειναι αυτος;

Argonaut4 έγραψε:Συγγνώμη ρε Γιάννη δηλαδη με το χερι στη καρδια και χωρις ζιγκ ζαγκ ειναι αυτος ο παικτης για το ΠΑΟΚ?
ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ.
οχι
επανηλθα μετα απο μπαν που εφαγα για καποιο περιεργο λογο και εχω να πω πως ο ρομπερ οπως και ο σαλπι,ο δωνης,ο γκαρσια και ολοι γενικα ανηκουν στην οικογενεια του ΠΑΟΚ!Οποτε καλο θα ηταν να μην αναφερεστε(οσοι το κανετε)υποτιμητικα σε αυτους!

Re: Απ: 11.Bertrand Robert
επαγγελματικος προσανατολισμος θα ελεγα... :ugeek:karlat85 έγραψε:Δενμπορω να καταλαβω τον χαρακτηρισμό που αναφερεις ;Καποιος ειπε οτι ειναι μονο για να γυαλίζει τα παπούτσια του Καλλε .Χαρακτηρισμός ειναι αυτος;
Με την ιδια λογικη, αμα γραψω για σενα οτι κανεις για Αντμιν μονο σε σαιτ του πανλημνιακου και ουτε καν το 1ο του σαιτ, δε θεωρειται χαρακτηρισμος?Argonaut4 έγραψε:Bλέπεις κάποιο χαρακτηρισμο?
Έλεος με την ανοχή στις μετριότητες ρε αδέρφια!
Οποιος αξίζει χαρακτηρισμούς στα πλαίσια της ευπρέπειας γιατί να μήν τους έχει?Και στο κάτω κάτω τα επαγγελματικά τους προσόντα χαρακτηρίζουμε και όχι τις ανθρώπινες πτυχές τους.
Επαγγελματίες είναι και αν έχουν τσαγανό ας το θεωρήσουν πρόκληση όπως έκανε ο Γκαρσία όταν πολλοί θέλαν να τον στείλουμε.
on topic δεν βλέπω την χρησιμότητα της παρουσίας του Ρομπέρ στην ομάδα.

Οποιος αξίζει χαρακτηρισμούς στα πλαίσια της ευπρέπειας γιατί να μήν τους έχει?Και στο κάτω κάτω τα επαγγελματικά τους προσόντα χαρακτηρίζουμε και όχι τις ανθρώπινες πτυχές τους.
Επαγγελματίες είναι και αν έχουν τσαγανό ας το θεωρήσουν πρόκληση όπως έκανε ο Γκαρσία όταν πολλοί θέλαν να τον στείλουμε.
on topic δεν βλέπω την χρησιμότητα της παρουσίας του Ρομπέρ στην ομάδα.

Ο ρομπερτ ειναι ενας πολυ μετριος παιχτης,αλλωστε απο τον πανθρακικο τον αποκτησαμε.
Αλλα με τα σημερινα δεδομενα της ομαδας ειναι δυστυχως χρησιμος και γι αυτο πρεπει
να τον στηριξουμε.
Εδω εχουμε χειροτερους,ο ρομπερτ μας πειραξε.

Αλλα με τα σημερινα δεδομενα της ομαδας ειναι δυστυχως χρησιμος και γι αυτο πρεπει
να τον στηριξουμε.
Εδω εχουμε χειροτερους,ο ρομπερτ μας πειραξε.