Γιατι και που ανεβαινε τι εκανε?ΑποστόληςΑ έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι έπαιξε 90 λεπτά και ΟΛΟΙ οι άλλοι 45΄. Οπότε τον συγχωρώ που μετά το 70 δεν ανέβαινε από δεξιά.
77.Oélilton Araújo dos Santos "Etto"
Re: 77. Oélilton Araújo dos Santos "Etto"
- ΑποστόληςΑ
Έδινε βοήθειες στον Σαλπι ή τον Φωτάκη. Προς το τέλος κι ενώ πιέζαμε για γκολ δεν υπήρχαν οι βοήθειες αυτές.
Βαλτε τον σε ενα αεροπλανο και στειλτε πισω στην Κροατια πραγματικα παιδια μου προκαλει αηδια.
Δηλαδη αυτος ειναι ο επιθετικογενης μπακ που πηραμε?
Τον ειδε κανεις να περασει μια φορα το κεντρο?
Καλα τινος ιδεα ηταν να τον παρουμε στον ΠΑΟΚ?αυτον οποιος γνωριζει ας απαντησει παρακαλω
Δηλαδη αυτος ειναι ο επιθετικογενης μπακ που πηραμε?
Τον ειδε κανεις να περασει μια φορα το κεντρο?
Καλα τινος ιδεα ηταν να τον παρουμε στον ΠΑΟΚ?αυτον οποιος γνωριζει ας απαντησει παρακαλω
- navigator11
του ... χαλίλχοτζιτς.δεν μπορούσε να χωνέψει με ΤΙΠΟΤΑ τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ,και δη του μακηχάβου,κι αποφάσισε να μας ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ,πείθοντας τον παντέλο να τον φέρει στην ομάδα ...

-
bristol έγραψε:Βαλτε τον σε ενα αεροπλανο και στειλτε πισω στην Κροατια πραγματικα παιδια μου προκαλει αηδια.

Πραγματικά ο παίχτης φαίνεται παλτό. Άμυνα δεν ξέρει να παίζει, μπάλα για να βοηθήσει στην ανάπτυξη δεν ξέρει, μόνο μια σχετική ταχύτητα (καμία σχέση με αυτά που ακούγονταν) και κίνηση χωρίς τη μπάλα έχει.
Ο Λίνο είναι 3 κλάσεις πάνω.
- Aureliano Buendia
Δεν έχω αποκομίσει καμία θετική αντύπωση για τον παίκτη.
Τον καταχωρώ ως μία πολύ αποτυχημένη μεταγραφή, μακάρι να με διαψεύσει πανηγυρικά, αλλά δεν το πολυβλέπω.
Αμυντικά τον θεωρώ χειροβομβίδα, επιθετικά δεν μου έχει δείξει αρετές που να δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό του "επιθετικού μπακ".
Άλυτο πρόβλημα μοιάζει αυτή η θέση του δεξιού μπακ εδώ και χρόνια.
Τον καταχωρώ ως μία πολύ αποτυχημένη μεταγραφή, μακάρι να με διαψεύσει πανηγυρικά, αλλά δεν το πολυβλέπω.
Αμυντικά τον θεωρώ χειροβομβίδα, επιθετικά δεν μου έχει δείξει αρετές που να δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό του "επιθετικού μπακ".
Άλυτο πρόβλημα μοιάζει αυτή η θέση του δεξιού μπακ εδώ και χρόνια.
ότι πρέπει για τις κρύες νύχτες του χειμώνα..που τον βρήκες μωρέ Σβούρα
- cristiano4
επικίνδυνος παίχτης....ειμαι κατα 99% σιγουρος οτι το τρομαγμενος του Μπόλονι πήγαινε και σε αυτόν
του λειπει τακτικη και τεχνικη...γενικα δεν...βεβαια αν γινει καλος πισω τοτε αρκει νομιζω
απορω αν ξερει που βρισκεται η βραζιλια στον χαρτη??
ακου εκει βραζιλιανος???

ακου εκει βραζιλιανος???

Στα 32 θα γινει κατι που δεν εγινε εδω και 15 χρονια και να σου θυμισω οτι αποκτηθηκε σαν επιθετικογενης μπακ διοτι αμυντικογενη ειχαμε τον Σναουτσερ.diniko80 έγραψε:του λειπει τακτικη και τεχνικη...γενικα δεν...βεβαια αν γινει καλος πισω τοτε αρκει νομιζω
Μην πετατε τουβλα στο τελος με κρανος θα κυκλοφορουμε στο παοκμανια
Mακραν η χειροτερη μεραγραφή της τελευταίας τριετίας στο ΠΑΟΚ
Κουτσια και Λουσιο μπροστά του φαντάζουν λαβράκια
Κουτσια και Λουσιο μπροστά του φαντάζουν λαβράκια
Οταν για να βρεις ενα δεξί μπακ-θέση που για μένα είναι απ' τις πλέον εύκολες να βρεθούν μέσα σε μία ενδεκάδα-έχεις κάνει απανωτές πατάτες,δεν τολμώ να σκεφτώ πως θα αντικαταστήσεις του χρόνου παίκτες σε θέσεις-κλειδιά των οποίων τα συμβόλαια λήγουν μαζικά του χρόνου.
Κανω quote ενα θειοκο ποστ πολλες σελιδες πιο πριν (δυστυχως δε θυμαμαι απο ποιον:
Ρε ποιος Ετο ρε!