Group Stage Europa League
Re: Group Stage Europa League
Ότι χειρότερο μετά θες μια νίκη οπωσδήποτε.ABOLEYTOI έγραψε: Αν έρθουν και τα 2 ματς Χ και πάρουν από 2 βαθμούς είμαστε καβάλα στο άλογο.
Ή 2 ΧParolos έγραψε:Ότι χειρότερο μετά θες μια νίκη οπωσδήποτε.ABOLEYTOI έγραψε: Αν έρθουν και τα 2 ματς Χ και πάρουν από 2 βαθμούς είμαστε καβάλα στο άλογο.

Παιδιά, εγώ πιστεύω πως η Rubin θα κερδίσει σίγουρα την Tottenham στην Ρωσία.
Είναι πιθανό και οι 10-11 βαθμοί να μην φτάνουν...
Ε αμα μιλάμε για Χ μέσα στο Λονδίνο τότε νταξει.. Κακώς μεν, αλλά εγώ το χω ξεγράψει το ματς από την κλήρωση.Doomlord4 έγραψε:Ή 2 ΧParolos έγραψε:Ότι χειρότερο μετά θες μια νίκη οπωσδήποτε.ABOLEYTOI έγραψε: Αν έρθουν και τα 2 ματς Χ και πάρουν από 2 βαθμούς είμαστε καβάλα στο άλογο.
Το όλο θέμα είναι να πάρουμε αυτό που -δεν ξέρω αν κάνουμε καλά-το θεωρούμε αυτονόητο...Τους 6 β. από την Samrock.Μετά όλα πιο εύκολα θα είναι σίγουρα....
Εδιτ....0-1 η Σάμροκ!!!!!!!!!!!!!!
Εδιτ....0-1 η Σάμροκ!!!!!!!!!!!!!!
εαν παρεις 2 νικες με ιρλανδους και τους ρωσους στην τουμπα φτανεις στους 11 και δεν υπαρχει σεναριο να μεινεις εξω.kondoras έγραψε:Παιδιά, εγώ πιστεύω πως η Rubin θα κερδίσει σίγουρα την Tottenham στην Ρωσία.
ετσι θελω να πιστευω....
Ονειρικό θα έλεγα! Ειδικά αν μείνει το αποτέλεσμα έτσι..slidar έγραψε:αυτο ειναι καλο γκολ?
3 θα φανε τώρα...kondoras έγραψε:Όντως... Στο 51, οι ξυλοκόποι 0-1...