Π.Α.Ο.Κ. - AEK 16/3 21:00 conn-xTV
Re: Π.Α.Ο.Κ. - AEK 16/3 21:00 conn-xTV
distixos tha exoume alisidotes antidrasis kai o theos na bali to xeri tou ....
+++++++yiannisPAOKitalia έγραψε:Όσοι δεν αντέχεται, πάτε για κανένα ποτάκι.
-
elvetos giatros
Το mats πρέπει να τελειώσει
Θα φάμε πιθανόν τιμωρία αλλα θα συνεχίσουμε για τα play off
ΠΑΟΚ, μια ζωή ΠΑΟΚ
Θα φάμε πιθανόν τιμωρία αλλα θα συνεχίσουμε για τα play off
ΠΑΟΚ, μια ζωή ΠΑΟΚ
- PaOkArAsIrAkLiO
Απευθυνομαι σε ολα τα μελη που συμμετεχουν στη συγκεκριμενη συζητηση! Κλειστε το κομπιουτερ, ηρεμηστε και τα ξαναλεμε αυριο πιο ψυχραιμα! Αντε γιατι σιχαθηκα να ακουω μαλακιες βραδιατικα.
Για όσους θέλουν να συνεχίσουν το ίδιο βιολί θα ξεκινήσουν οι διακοπές άμεσα...
ΤΟ ΤΙ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΕΝΑς ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ !!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ!!!!basilis έγραψε:καλα εσεις που κραζετε αυτους που μπηκαν μεσα να ξερετε οτι οταν αυτοι αφηνουν την φωνη τους και χαλανε ολο το μισθο στον παοκ αυτοι(εμεις) χαλαμε καποιεσ ωρεσ πισω απο το pc.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥΣ !!! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤO PC!!!
ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΗΤΤΑ... ΚΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΧΑΛΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙς, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΦΘΥΝΕΣ!!! ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΑΞΕΙΣ (ΚΑΙ ΕΝΝΟΏ ΤΟΥΣ "ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ" ΦΤΑΙΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!!!!!
Nαι βλέπετε το δέντρο μόνο.....το δάσος είναι ότι θα φάμε 5 αγωνιστικές κεκλεισμένων.............εκτός Ευρώπης το επακόλουθο και καληνύχτα ΠΑΟΚ.
Μικρός προπονητής..........πεθαμένο ρόστερ.
Άτολμος πρόεδρος αλλά δε βαριέσε ΠΑΟΚ είσαι.
Καληνύχτα ΕΛΛΑΝΤΑ !!!!
Καληνύχτα ΕΛΛΑΝΤΑ !!!!
-
black death
Συμφωνώ σε όλα εκτός από αυτό για τους παίχτες, τόσο μπορούν.hasio_john έγραψε:Δεν το έχω πει ΠΟΤΕ στην ζωή μου, αλλά σήμερα ντρέπομαι που είμαι ΠΑΟΚ ... , ντρέπομαι για τα ζώα που έχουμε για οπαδούς! ΜΗΝ μου πει κανείς κάφρος ότι είμαι στο καναπέ και το παίζω μάγκας του πληκτρολογίου, αλλά αυτό που έγινε πριν, μαζί με το βεγγαλικό στον τερματοφύλακα δείχνει οπαδούς πρέζας και ρετσίνας!!!
Πραγματικά μετά από αυτό πρέπει να φύγουν όλοι οι μισθοφόροι παίχτες μας, γιατί το θέατρο σήμερα που πρόσφεραν ήταν ΓΕΛΟΙΟ!!!! Σε έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της χρονιάς , παίζουν λες και φοράνε φούστες και γόβες ..... ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ @ΡΧΙΔΙΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΦΑΤΕ 5 ΓΚΟΛ , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ .....
Μικρός προπονητής, μικρή ομάδα, γελοίοι οπαδοί ... άντε γεια!!!! Καληνύχτα ΠΑΟΚ!!!
Είστε μεγάλοι μ@λ@κες.
Τι ΣΚΑΤΑ πάει να πει οτι ο Ζαγορ γάμησε την ομάδα. Και απο που κι ως που δικαιολογεί οποιοδήποτε λάθος του Ζαγόρ, αυτά τα γίδια να μπουκάρουν στο γήπεδο. ΠΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ;
Ας πουμε οτι υπάρχει ένα απειροελάχιστο ενδεχόμενο να δεχτώ οτι κάποιος έχει έστω και ένα παράπονο σωστό απο τον Τέο. Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; Θα τα κάνουμε όλα πουτάνα;
ΔΕΝ βλέπετε οτι αυτό το ντου είναι στημένο; Στοιχηματίζω οτι κάποιοι το ονομάζουν "κάθαρση", για να σταματήσει ο ΠΑΟΚ να είναι μόδα. ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΑ ΜΥΑΛΑ κυκλοφορούν. ΠΑΡΤΑΛΙΑ. Στα παπάρια μου και ο Ζαγοράκης. Εγώ απο πέρυσι τον δικαιολογούσα που παραιτήθηκε. Οχι θα κάθετε να το παίζει εθνοσωτήρας και κάτι λιμά να τον αποκαλούν αρχίδι και μπινέ, γιατί η ομάδα κουράστηκε και δεν είχε λεφτά για μεταγραφές. Τί να πω η τρύπα στο μυαλό σας δεν έχει πάτο.
Τι ΣΚΑΤΑ πάει να πει οτι ο Ζαγορ γάμησε την ομάδα. Και απο που κι ως που δικαιολογεί οποιοδήποτε λάθος του Ζαγόρ, αυτά τα γίδια να μπουκάρουν στο γήπεδο. ΠΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ;
Ας πουμε οτι υπάρχει ένα απειροελάχιστο ενδεχόμενο να δεχτώ οτι κάποιος έχει έστω και ένα παράπονο σωστό απο τον Τέο. Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; Θα τα κάνουμε όλα πουτάνα;
ΔΕΝ βλέπετε οτι αυτό το ντου είναι στημένο; Στοιχηματίζω οτι κάποιοι το ονομάζουν "κάθαρση", για να σταματήσει ο ΠΑΟΚ να είναι μόδα. ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΑ ΜΥΑΛΑ κυκλοφορούν. ΠΑΡΤΑΛΙΑ. Στα παπάρια μου και ο Ζαγοράκης. Εγώ απο πέρυσι τον δικαιολογούσα που παραιτήθηκε. Οχι θα κάθετε να το παίζει εθνοσωτήρας και κάτι λιμά να τον αποκαλούν αρχίδι και μπινέ, γιατί η ομάδα κουράστηκε και δεν είχε λεφτά για μεταγραφές. Τί να πω η τρύπα στο μυαλό σας δεν έχει πάτο.
Argonaut4 έγραψε:Nαι βλέπετε το δέντρο μόνο.....το δάσος είναι ότι θα φάμε 5 αγωνιστικές κεκλεισμένων.............εκτός Ευρώπης το επακόλουθο και καληνύχτα ΠΑΟΚ.
Καληνύχτα ΕΛΛΑΝΤΑ !!!!
ΠΕΣΤΑ ΡΕ
Άντε τρέχτε τώρα στα δικαστήρια να φωνάξετε λευτεριά στους "οπαδούς"
-
yiannisPAOKitalia
Ότι φτιάξαμε με αίμα 3μιση χρόνια, τα γαμήσαμε σε 5 λεπτά...
Μπράβο σε όλους μας!
Μπράβο σε όλους μας!
[quote="Fawkes"]Άντε τρέχτε τώρα στα δικαστήρια να φωνάξετε λευτεριά στους "οπαδούς"[/quote]
σωστος
σωστος
Παιδιά νταξ το παράκανα πριν...
Αλλα αυτη τη στιγμή είμαι ικανός να σπάσω όλο το σπίτι..
Δεν το εννοούσα αυτό...
Αλλα εκείνη τη στιγμή...δεν...απλά δεν..
Μπορεί να είμαι 200% φαν του Ζαγορ..
Τρελά παθιασμένος με τον ΠΑΟΚ...
Αλλα με αυτά που βλέπω..δεν μπορώ..
Όπως νομίζω οτι δεν μπορούν και πολλοί άλλοι...
Και για να μην παρεξηγούμε..
Είμαι 100000000000000000000% έναντι αυτών των μαλακισμένων που μπήκαν στο γήπεδο...
Αλλα και 100000000000% υπερ σ'αυτους που φώναζαν "ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ" και γιουχάριζαν...
Για το τι άκουσε ο ζαγορ... Αμα ανοίξω το στόμα μου θα ρίξω χριστοπαναγίες...
Αλλα αυτη τη στιγμή είμαι ικανός να σπάσω όλο το σπίτι..
Δεν το εννοούσα αυτό...
Αλλα εκείνη τη στιγμή...δεν...απλά δεν..
Μπορεί να είμαι 200% φαν του Ζαγορ..
Τρελά παθιασμένος με τον ΠΑΟΚ...
Αλλα με αυτά που βλέπω..δεν μπορώ..
Όπως νομίζω οτι δεν μπορούν και πολλοί άλλοι...
Και για να μην παρεξηγούμε..
Είμαι 100000000000000000000% έναντι αυτών των μαλακισμένων που μπήκαν στο γήπεδο...
Αλλα και 100000000000% υπερ σ'αυτους που φώναζαν "ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ" και γιουχάριζαν...
Για το τι άκουσε ο ζαγορ... Αμα ανοίξω το στόμα μου θα ρίξω χριστοπαναγίες...
Πριν από 3 χρόνια παρακαλούσαμε τον Ζαγοράκη να μπεί μπροστά για την σωτηρία της ομάδας και αφού μπήκε τώρα τώτα τον βρίζουμε.
Αυτο ειναι καφρίλα.
Αυτο ειναι καφρίλα.