Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Δεν ξέρω τι να κάνω....να δω το ματς κυπέλλου σπίτι γιατί έχω connex-tv........ή να συμπληρώσω κερκίδα στον Πλάτωνα.......ελπίζω να έχει βάλει μέχρι τότε το connex.
ΡΕ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ?6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ?ΕΛΕΟΣ .......τι θα πρωτοπρολάβουμε?Πάλι θα τρέχουμε σα τους τρελούς.
Για… συγκοινωνιακούς λόγους και να προλάβουν οι δύο ομάδες τις πτήσεις της επιστροφής, η ΕΠΟ όρισε σήμερα τους αγώνες του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στις 6 το απόγευμα.
αν και off-topic, γνωρίζει κανείς κάποιο τρόπο παρακολούθησης των αγώνων κυπέλλου για όσους δεν βρίσκονται Ελλάδα? Εάν πχ υπάρχει δυνατότητα αγοράς μεμονομένων αγώνων από το connx..
Τα προηγούμενα χρόνια θυμάμαι πως το κύπελλο προβαλόταν αποκλειστικά απο ελεύθερα κανάλια, τώρα μόνο με κανα "κυριακή στο χωριό" τη βγάζουμε
sourmenetes έγραψε:Οχι αποστολη...Εκει στον αγιο δημητριο...Ειχανε βγει καλα γουστα το καλοκαιρι...
Θα μας παει γουρι.Αν και θα ειμαι εβρο εσεις να πατε εκει..
Για να σου πω τη αληθεια δεν πιστεύω στις προλήψεις. Πηγαίνω στο Πλάτωνα γιατί μαζευόμαστε κάποιοι και υπάρχει η παρέα, μπορούμε να εκτονωθούμε πιο εύκολα κλπ.