Πέφτει η νύχτα στο Palermo...
- PaOkArAsIrAkLiO
Re: Πέφτει η νύχτα στο Palermo...
Μπαινεις μεσα στο φορουμ, ανοιγεις να δεις τι παιζει στο Παλερμο και απο εκει που τις σελιδες τις εχεις αφησει 6 τις βρισκεις 23!!! Αντε να καθεσαι να διαβαζεις μετα.Και να πεις οτι εγινε και κατι σημαντικο...Τελως παντων, εγω απο οτι βλεπω μαλλον ο Μοϊκανος ειναι ενας απο τους κιλλερς,καθως και τον εαυτο του πολυυποστηριζει και αμυνεται και το αβαταρ του ειναι υποπτο και σαν ο τελευταιος της φαρας του (των Μοϊκανων) θελει να καθαρισει ολους τους υπολοιπους των αλλων φυλων!!!

Δε θα μπορεσω παρα να συμφωνησω απολυτα με το κοπελι... Απο χθες δε μου καθεται καλα ο μοϊκανος.... για να του παιρνουμε μετρα για την κρεμαλα σιγα σιγα... 

- PaOkArAsIrAkLiO
Εδω μεσα δεν κανουμε διακρισεις!!! Ολους τους υποπτευομαστε και τους κρεμαμε!!! ΑΜΠΑΛΑΕΑΑΑΑΑ!!!!

- xrhstos_volos4
καλημερα(3.22μ.μ.)! επιδη μολις ξυπνησα και βρηκα 4 σελιδες οτι να ναι, εξακολουθω να υποπτευομαι το μοικανο!α! και την ζεμπρα... 

- PAOKfanAthens
Βλεπω συμμαχια με την πρωτη του νοβι με τον PAOKarasiraklio!
Βρε λες...!

Βρε λες...!

- PaOkArAsIrAkLiO
Εχει φαση παντως το παιχνιδι!!! Απο την πρωτη μερα αρχισαμε να μην εμπιστευομαστε κανεναν και να τους κατηγορουμε ολους οτι και αν λενε!!!

η ζεβρα ειναι εκτος παιχνιδιου...xrhstos_volos4 έγραψε:καλημερα(3.22μ.μ.)! επιδη μολις ξυπνησα και βρηκα 4 σελιδες οτι να ναι, εξακολουθω να υποπτευομαι το μοικανο!α! και την ζεμπρα...

- PaOkArAsIrAkLiO
Γιατι ειναι εκτος παιχνιδιου;; Την καθαρισανε οι που...ες οι δολοφονοι;;; Α ρε κρεμαλα που χρειαζονται ορισμενοι εδω μεσα!!!

οχι γιατι απλα δε συμμετειχε απλα της τη βαρεσε και ειπε να γραψει...σημερα το καταλαβα και εγω... 

-
sorry ναι τωρα το τσεκαρα ειδα καποιον που εγραψε πωε ειναι εκτος για αυτο...
κ@λος γιναμε...ε τοτε αλλαζουν τα δεδομενα της λιστας μου των βασικων υποπτων...βεβαια στην πρωτη θεση παντα ο μοικανος(κινημα εχουμε κανει
)...

- Paokintepo
novito έγραψε:Δε θα μπορεσω παρα να συμφωνησω απολυτα με το κοπελι... Απο χθες δε μου καθεται καλα ο μοϊκανος.... για να του παιρνουμε μετρα για την κρεμαλα σιγα σιγα...
απο την αρχη τον ειχα ψιλιαστει...
-
H λίστα με τους παίκτες βρίσκεται στη σελίδα 7, όπως επίσης και οι κανόνες, btw.
Ερώτηση: Εφόσον η ψηφοφορία ξεκινάει το βράδυ της Τετάρτης (22:00), να κρατήσει μέχρι και το πρωί της Παρασκευής, για να περάσει και η ματσάρα?
Ερώτηση: Εφόσον η ψηφοφορία ξεκινάει το βράδυ της Τετάρτης (22:00), να κρατήσει μέχρι και το πρωί της Παρασκευής, για να περάσει και η ματσάρα?