ΠΑΟΚ - Fenerbahçe 19/8 21:30 nova1

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
Billy4

Re: ΠΑΟΚ - Fenerbahçe 19/8

Δημοσίευση από Billy4 »

Εισιτήρια για το εντός ή online (τα εκτυπώνεις ή τα κλείνεις και τα παίρνεις από εκδοτήριο τη μέρα του αγώνα) ή από το σύνδεσμο (αν και δεν θα είναι πολλά λογικά). Για εκδρομή εκτός (ή και για εντός) και πάλι με το σύνδεσμο, θα ξεκινήσετε από εκεί φαντάζομαι. Βασικά το καλύτερο θα ήταν να πας από εκεί και να συνεννοηθείς με τα παιδιά αν σε ενδιαφέρει και για τα δύο.
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

οκ ευχαριστω αλλα νομιζω οτι θα χρειαστει να ανεβω πανω και να παω με καποιο αλλο συνδεσμο γτ το πιθανοτερο ειναι να μην κανονιστει κατι ειδωμεν....
Άβαταρ μέλους
geotoumba

Δημοσίευση από geotoumba »

750 εισητηρια οι τοθρκοι 2500 εμεις.Ειναι οριστικο

ΦΥΓΑΜΕ

ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Billy4 έγραψε:Άκουσα από ξεναγό που είναι ήδη εκεί και μίλησε σε ραδιόφωνο ότι μόνο οι ταυτότητες με λατινικούς χαρακτήρες είναι αρκετές. Δεν ξέρω τι ισχύει όμως.
Αυτό ισχύει. Διαβατήριο παλιό ή νέο που βέβαια να μην έχει λήξει ή ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες. Αν πάτε με ταυτότητα θα σας δώσουν στη είσοδο της χώρας ένα χαρτάκι με τη σφραγίδα εισόδου, κοιτάξτε να μην το χάσετε γιατί θα σας το ζητήσουν στην έξοδο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ελπιζω οι 750 τουρκοι που θα κοπιασουν την πεμπτη να μη δωσουν καμμια αφορμη εν οψει ρεβανς.αλλα κι αν ακομα δωσουν,θελω να πιστευω οτι εχουμε ξυπνησει οπαδικα και καταλαβαινουμε ποσο ΗΛΙΘΙΟ θα'ναι να προσπαθησουμε να ανταπαντησουμε οσο ο αγωνας θα βρισκεται τουλαχιστον εν εξελιξει.το καλυτερο θα'ναι να μην τσιμπησουμε καθολου,να κανουμε τη δουλεια μας κι η ομαδα τη δικη της.πιστευω οτι μπορουμε να παρουμε ενα πολυ καλο αποτελεσμα στην τουμπα,αν δεν αποπροσανατολιστουμε,ιδιως οι οπαδοι,δημιουργωντας εκνευρισμο και στην ομαδα.τα μυαλα στο κεφαλι λοιπον και φυγαμε για το 2-0.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Το περίεργο είναι ότι δεν υπάρχει ούτε λέξη στα τουρκικα σάιτς για τα εισιτήρια. Εκτός αν μου ξέφυγε κάτι.
Άβαταρ μέλους
geotoumba

Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

αυτό είναι οπαδικό σάιτ, μιλάω για τα ειδησιογραφικά ή το επίσημο σάιτ της φενέρ.
Όχι ότι λέει και τίποτα ότι δεν το έχουν αναφέρει ακόμα αλλά απλά μου κάνει εντύπωση.
Άβαταρ μέλους
geotoumba

Λες να φαμε κανα παπα απο τα υπουργεια?
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Έρθεν η ώρα...
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Παιδια επειδη δεν εχω ψαχτει, εχουμε οι ΠΑΟΚτσηδες στο Ηρακλειο κανενα στεκι για να βλεπουμε τα παιχνιδια;; Γιατι δεν μπορω καθε φορα να ψαχνω στο Ιντερνετ για streaming!!

Σημειωση: Αν μπορειται απαντηστε μου με πμ για να μην γεμιζουμε με οφτοπικ ποστς.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Τα εισιτήρια δόθηκαν τελικά. Μια εξέλιξη που προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου.

Μάλιστα με προβληματίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι οι Τούρκοι, με τόσο λαό, ζητήσανε μόνο 750 εισιτήρια, προφανώς για κυριλέ - ελεγχόμενους κι εμείς 2.500 για τον ανθό της Παοκτσήδικης κερκίδας, διότι εμείς εδώ δεν ζούμε σε καθεστώς στρατοκρατίας.

Κι εδώ μπαίνει σοβαρά το ζήτημα των εθνικοπατριωτικών εξάρσεων, των αναμενόμενων προκλήσεων και των αντίστοιχων αντιδράσεων των οπαδών μας στην Πόλη. Άλλωστε τα μεμέτια στις προβοκάτσιες είναι μανούλες...

Δηλαδή, είμαστε που είμαστε αδίκως τα μαύρα πρόβατα εντός των τειχών, μην χρεωθούμε λοιπόν και πράγματα που δεν μας αναλογούν και διεθνώς. Κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για την ομάδα και όλους μας.

Βέβαια τώρα ο κύβος ερρίφθη και οι μόνοι που μπορούν να διαχειριστούν αυτή την κατάσταση στην Πόλη θα είναι οι σύνδεσμοι. Ας αρχίσουν λοιπόν να σκέφτονται σοβαρά την παρουσία μας εκεί, διότι αν αρχίσουν τα τουρκοφαγικά και τα διάφορα ηρωικά γενικώς και ειδικώς, πάμε χαμένοι. Όποιος θέλει να κυνηγήσει χίμαιρες ας το κάνει σπίτι του. Θα είναι καλύτερα για όλους και για τον ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα!
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Προσωπικά δεν περιμένω εθνικιστικές εξάρσεις από οργανωμένους οπαδούς μας. Με νιώθετε πιστεύω. Αν με ανησυχεί κάτι, είναι το ενδεχόμενο απλών επεισοδίων.
Άβαταρ μέλους
geotoumba

Στην Πολη πρεπει να παμε 2500 ΟΠΑΔΟΙ :!:

ΟΙ τσολιαδες ας κατσουν σπιτι ;)
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Αν μπορούσα να δω τη σφαίρα του μέλλοντος και αυτή μου έλεγε ότι αυτοί οι 2500 που θα πάνε θα είναι στα πλαίσια που πρέπει και δεν θα μπλεχτούν σε μανούρες θα έλεγα ότι είναι καλή η εξέλιξη και η ομάδα δεν θα παίξει μόνη της στην Τουρκιά.
Σήμερα όμως που δεν έχω τέτοια σφαίρα,μάλλον ανησυχώ.
Οπως και να χει πάντως,αυτούς τους 2500 χιλιάδες τους ζηλεύω όσο τίποτα και θα θελα έστω και νοερά να βρίσκομαι εκεί μαζί τους...κουφάλες :evil:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”