9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
adam04

Re: Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από adam04 »

Παιχταρα μου,στεναχωρηθηκα πολυ που εφυγες[σε εφυγαν],χαιρομαι τρελα που εισαι παλι μαζι μας.
Θα βγαλουμε τρελα γουστα.
Ειμαι σιγουρος οτι θα εισαι ακομα καλυτερος απο οτι ησουν στη χαβουζα,για να συμπληροσουμαι τα χαμενα χρονια.

ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

ρε τον προβοκάτορα τον mod :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

gash04 έγραψε:Προς σκέψη

Εικόνα

Γκας για ποιο λες σκεψη..? Γι ΄αυτο που λεει "ορκιστηκε να μη μιλησει ο αρανος" ή για το "αγωνια στον γριακλη"... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Πέμ 17 Ιουν 2010, 11:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

DimisK έγραψε:
Makis4444 έγραψε:
novito έγραψε:Νιγηριανοι καντε το θαυμα σας αποψε.... αντε να πιασουν τα βουντου.... :twisted: :twisted:
Σε τι να αναφερεσαι αραγε???????????

Ναι, σε τι αναφέρεσαι; Μας μπέρδεψες...
Ελπιζω να πιασουν τα βουντου.........Καλη επιτυχια :twisted: !!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Nα του σπάσουν το πόδι να υποθέσω??
Πάντως καλύτερο σενάριο για σας θα ήταν να του ανοίξουν το κεφάλι με καμιά Μαλαματίνα.....
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

ταύρος Κόλκας
Ιούν
17
2010

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μυαλό

Υπάρχουν μερικά θέματα τα οποία είναι αλήθεια με εκνευρίζουν. Στην υπόθεση Σαλπιγγίδη, αυτά ήταν πολλά.

Δεν με απασχολεί αν κάποιος τον ήθελε ή δεν τον ήθελε, γιατί απλά ο ΠΑΟΚ έχει πλέον μία κανονική διοίκηση που επιλέγει ποδοσφαιριστές.

Στο τέλος ήξερα τι θα γίνει γιατί το θέμα είχε κλείσει από πολύ νωρίς, απλά ήταν το πιο ομερτά θέμα στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Όλοι ήξεραν, λίγοι μιλούσαν. Τόσο λίγοι, που όταν θέλησαν να αποκαλύψουν και καλά το θέμα, γελούσε η οικουμένη.

Έχω πέσει σε συζητήσεις αρκετές για το θέμα και όταν μέσα σε αυτές δεν ήταν φίλοι μου, συνήθως εκνευριζόμουν με την βλακεία που εμφανιζόταν.

«Εγώ είμαι περήφανος, δεν δέχομαι να γυρίσει» μου είπε ένας μία φορά. Δηλαδή εγώ που δέχομαι να γυρίσει δεν είμαι περήφανος; Που δεν του χρεώνω το μπουρδέλο εκείνο και τις επικοινωνιακές στρατηγικές του Γούμενου δεν είμαι περήφανος; Που δικαιολογώ ένα πιεσμένο 25χρονό παιδί που του είπαν πως ερχόμαστε Αθήνα να σε απαγάγουμε, δεν είμαι περήφανος;

Τι σημαίνει στη τελική περηφάνια; Για εμένα σημαίνει να κοιμάμαι ήσυχος και χωρίς έγνοιες τα βράδια. Για κάποιον άλλο σημαίνει κάτι διαφορετικό. Ο καθένας έχει τη φιλοσοφία του, την κουλτούρα του, τις βάσεις του ως άνθρωπος. Η τοποθέτηση ταμπελών, ανήκουν μόνο σε ανθρώπους κομπλεξικούς, με μηδενική υποδομή.

Μία φορά καθόμουν ήρεμος στη Παλαιών Πατρών Γερμανού και περνάει ένας πιτσιρικάς δικός μας και μου λέει «Κόλκα τον έφερες τον κολλητό σου στον ΠΑΟΚ» εννοώντας τον Σαλπιγγίδη.

Είναι αυτή η ανάγκη που βιώνει ο κάθε πιτσιρίκος ΠΑΟΚτσής του ραδιοφώνου που νομίζει πως αν πει μία ψαγμένη μαλακία, είναι μέσα στα πράγματα.

Δεν έχει ακόμη τον εγκέφαλό του διαμορφωμένο σε τέτοια επίπεδα ώστε να κατανοήσει πως λέγοντας αυτή τη χαζομάρα μειώνει την ίδια του την ομάδα. Ποιος είναι ο Κόλκας που θα αποφασίσει ποιον θα πάρει ο ΠΑΟΚ; Είναι τόσο μπουρδέλο ακόμη ο ΠΑΟΚ που μπορεί ο κάθε Κόλκας να περνάει παίκτες; Και για ποιον λόγο χάσαμε τόσα χρόνια τον ύπνο μας, μας σιχάθηκαν οι γυναίκες μας και δεν καταφέραμε να ζήσουμε όσο θα έπρεπε με τον πατέρα μας;

Η εποχή έχει αλλάξει και από εκεί που εμείς είχαμε γαλούχηση στα σκαλοπάτια της 4α, τον ρόλο αυτό ανέλαβαν ραδιοφωνικοί παραγωγοί και μαϊντανοί ακροατές από τη στιγμή που οι οργανωμένοι δεν θεωρούν υποχρέωσή τους τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Ο ΠΑΟΚ μέσα από τις δυσκολίες που έχει θα προχωρήσει γιατί έχει πλέον άμυνες. Όχι μόνο μέσα από την διοίκησή του, αλλά παντού.

Και ο Σαλπιγγίδης ήρθε και δεν θα ανοίξει μύτη και ο προπονητής άλλαξε χωρίς να ανοίξει μύτη και ότι γίνεται θα γίνεται χωρίς να ανοίξει μύτη.

Η επανάσταση του ΠΑΟΚ δεν είναι ένας διαγωνισμός διανοητικά καθυστερημένων που μάχονται για το ποιος είναι πιο ΠΑΟΚ από τον διπλανό του.

Η επανάσταση του ΠΑΟΚ του 2010, είναι να προχωρά παρά τις τρικλοποδιές που του βάζουν. Και για να συμβεί αυτό χρειάζεται μυαλό και όχι φρου – φρου κι αρώματα.
Άβαταρ μέλους
Enide

Δημοσίευση από Enide »

salonikiog4 έγραψε: A re PAOKara pou se katantisane ..
Ante zagoraki Ante zagoraki fere ton okka meta to dimitraki ..

Salpiggidi OUST koproskilo
:redcard: :redcard:

Α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ που σε καταντήσανε να παίζεις προκροματικά CL , να έχεις εδραιωθεί στην πρώτη γραμμή των ομάδων της Ελλάδος ,να έχεις αποκτήσει τον σεβασμό όλων των υγειώς σκεπτόμενων αντίπαλων οπαδών.
Ρε τι ακούμε καλοκαιριάτικα :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Καλα,ο συγκεκριμενος δημοσιογραφος ειπε και οτι ο Γκαγκατσης,στα χρονια της προεδριας του στην ΕΠΟ,ηταν δικαιος απεναντι στον ΠΑΟΚ.........
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

η ανακοίνωση του πανελληνιου είναι μια από τις χειρότερες ανακοινώσεις που έχω διαβάσει ποτε. μου μοιάζει περισσότερο σα ένα manifesto το τι πιστεύουν αυτοί ότι πρέπει να είναι ο ΠΑΟΚ, kai οποιος δε τα πιστεύει αυτά πρέπει να είναι ντε και καλά αντίπαλος τους.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Enide έγραψε:
salonikiog4 έγραψε: A re PAOKara pou se katantisane ..
Ante zagoraki Ante zagoraki fere ton okka meta to dimitraki ..

Salpiggidi OUST koproskilo
:redcard: :redcard:

Α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ που σε καταντήσανε να παίζεις προκροματικά CL , να έχεις εδραιωθεί στην πρώτη γραμμή των ομάδων της Ελλάδος ,να έχεις αποκτήσει τον σεβασμό όλων των υγειώς σκεπτόμενων αντίπαλων οπαδών.
Ρε τι ακούμε καλοκαιριάτικα :evil: :evil:
:opaokara: :opaokara: :opaokara:

Που σε καταντήσανε λέει.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Δεν το θεωρω σωστο να ξαναπαρει το 9. Πρεπει να αλλαξει νουμερο για να πουληθουν νεες φανελες.
Άβαταρ μέλους
rasputin

Δημοσίευση από rasputin »

Η γνωμη μου σχετικα με τον Σαλπι και την σταση οργανωμενων και μη ΠΑΟΚτσηδων:

1). Παρακαλω μην ξεχναμε οτι πλεον μιλαμε για παιχτη του ΠΑΟΚ, με οτι αυτο σημαινει.
2). Για μενα προσωπικα μικρη σημασια εχει για το ήθος του ΠΑΟΚ η επιστροφη ενος παιχτη. ΑΥτο που με πειραξε ήταν η κινηση Γκαγκατση περσι. Μην προσπαθησετε να με πεισετε οτι ειναι το ιδιο, γιατι απλα δεν το πιστευω.
3). Οταν ενας ανθρωπος κατηγορει τους οργανωμενους για το χ και το ψ, και με την σταση του δειχνει οτι δεν πιστευει στο οπαδικο κινημα με την μορφη την οποια αυτο απεκτησε τα τελευταια 30 χρονια στην Ελλαδα, τοτε οταν τελειωνει την προταση του με ενα 'ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ", πεφτει σε αντιφαση. Εγω δεν πιστευω πως ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απο ολα, πανω απο ολα ειναι η οικογενεια μου, και μετα ολα τα αλλα. Ειμαι λιγοτερο ΠΑΟΚτσης απο εσενα, ή απλα λιγοτερο γραφικος?
4). Ολοι οι ανθρωποι εχουν δικαιωμα στην αποψη τους, και ειδικα οι ιστορικοι συνδεσμοι του ΠΑΟΚ εχουν ΧΡΕΟΣ να δημοσιοποιουν τις αποψεις τους. Σταματηστε να κατηγορειτε τους συνδεσμους αν δεν συμφωνουν μαζι σας. Και καταλαβετε επιτελους οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των συνδεσμιτων πιο δυσκολα θα γιουχαρει παιχτη του ΠΑΟΚ παρα ο καθε μπαρμπα-προπονητης της εξεδρας με γνωμη για ολα, και την απαιτηση να περναει το δικο του. Μπορει να μην συμφωνω με την αποψη τους σε πολλα θεματα, αλλα εχω μαθει ολα αυτα τα χρονια να τους εμπιστευομαι(τους συνδεσμους).
5). Ολοι ξερουμε οτι ο Σαλπι ειναι ΠΑΟΚτσης. Μπορει να μην μου αρεσαν πολλα απο αυτα που εκανε, αλλα ΟΛΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Εγω προσωπικα ειμαι διατεθειμενος να του την δωσω.
:pano:
Άβαταρ μέλους
hulk4teo

Δημοσίευση από hulk4teo »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αν δειτε απο την αρχη οσα λεγονται θα γελατε μεχρι δακρυων.
Αλλοι λενε μας ξεφτιλισαν οι ΖΖ,αλλοι καλως τον αλλοι δεν θα παρουμε διαρκειας,θα σας κρινουμε,θα δειτε εσεις που δεν μας ακουσατε :lol: :lol: :lol: ...
Φτανει ρε!!!Εξω εχει 30+ βαθμους πηγαιντε για κανενα μπανακι να ξελαμπικαρετε....
Εχει καταλαβει κανεις πως οι βαζελοι παθαν οτι παθαμε εμεις οταν εφυγε ο σαλπιγγιδης απο τον ΠΑΟΚ?Τον θελαμε να τον κρατησουμε μαζευαμε λεφτα αλλα τελικα αποφασισε να παει σε μια ομαδα με μελλον.Το ιδιο γινεται και τωρα μονο που αυτη η ομαδα με μελλον ονομαζεται ΠΑΟΚ.Παρτε το χαμπαρι εχουμε μεγαλωσει σαν ομαδα και κατι τετοιοι μικροκομπλεξισμοι μας κρατανε πισω.
Και επειδη βλεπω και κινησεις απο τους συνδεσμους οτι επρεπε με το ζορι να παρουν γραμμη απο αυτους οι ΖΖ θελω να τους ενημερωσω πως δεν εχουμε προεδρο τον σκορδαλια εχουμε Ζαγορακη και Βρυζα!!!Εχουνε την δυναμη να παρουν και μονοι τους αποφασεις και οπως φαινεται δεν μασανε.Αρα καθε κατεργαρης στον παγκο του.
Τα λεμε στην πρωτη προπονηση και στα προκριματικα... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hulk4teo την Πέμ 17 Ιουν 2010, 12:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Boksic4

Δημοσίευση από Boksic4 »

δεν ειμαι ουε υπερ ουτε κατα του κοντου... αλλα αυτοι που οτι τους πειραξε το σσσς στην 4 ειναι λαθος.

Γιατι τοτε τον Αυγουστο θελαν να μεινει ο Σαλπιγγιδης και μαζευαν λεφτα ενω το σσς το ειχε κανει 6 μηνες πριν;;;;;

αν τους πειραζε δεν θα θελαν να μεινει.... :yellowcard:

Δεν παιρνω θεση αλλα αν θελει καποιος ας απαντησει, γιατι μου χτυπαει στο ματι σαν αντιφαση
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Makis4444 έγραψε:Καλα,ο συγκεκριμενος δημοσιογραφος ειπε και οτι ο Γκαγκατσης,στα χρονια της προεδριας του στην ΕΠΟ,ηταν δικαιος απεναντι στον ΠΑΟΚ.........
Ok.
Για θύμησε μας λίγο τι είχες πει εσύ τότε γιατί σε βλέπω λαλίστατο για τον Σάλπι.
Θύμησε μας λιγάκι και τι είχαν πει και οι λοιποί λαλίστατοι π.χ. όλοι οι ιστορικοί και έμπλεοι περηφάνιας Σ.Φ.ΠΑΟΚ που δεν συγχωρούν ποτέ και τιμωρούν και είναι οι θεματοφύλακες της ιστορίας και της παράδοσης του Συλλόγου.

Και προσωπικά δεν εξαιρώ ούτε τον Πανελλήνιο του οποίου την τότε ανακοίνωση παραθέτω για να δούμε και να θυμηθούμε με πόσο σκληρούς χαρακτηρισμούς είχε αναφερθεί στον Γκαγκάτση
Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε θέση απέναντι σε ένα ζήτημα που απασχόλησε και απασχολεί το μεγαλύτερο κομμάτι του ΠΑΟΚτσήδικου λαού.
Από την 1/6/09 και επίσημα η ΠΑΕ απέκτησε νέο Εκτελεστικό διευθυντή.
Επειδή:
• Όλα τα προηγούμενα χρόνια ως σύλλογος υποφέραμε από την αντιμετώπιση μιας αρρωστημένης κατάστασης στο Ελληνικό ποδόσφαιρο που μας αφαιρούσε τη δυνατότητα να ελπίζουμε για κάτι καλύτερο
• Με μόνο όπλο την ΠΑΟΚτσήδικη ψυχή πολεμήσαμε ένα κατεστημένο που στέρησε και από την ομάδα μας αλλά και από όλο το ποδόσφαιρο την οποιαδήποτε έννοια υγιούς και δίκαιου ανταγωνισμού.
• Θεωρούμε πως όποιος ηγείται μιας αρχής η οποία διαμορφώνει αυτό το κατεστημένο ή και απλά επιτρέπει την ύπαρξή του είναι υπεύθυνος για αυτό.
• Τέλος ανακόλουθοι δεν υπήρξαμε ποτέ ούτε πρόκειται να γίνουμε τώρα:
Ανακοινώνουμε πως είμαστε κάθετα αντίθετοι με την παρουσία του εν λόγω ατόμου στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ακόμη δε περισσότερο σε επίσημη διοικητική θέση.
Η θωράκιση της ομάδας απέναντι σε όποιες προσπάθειες κακόβουλης αντιμετώπισής της θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς την συμμαχία με ανθρώπους που τόσα χρόνια και από θέσεις μεγαλύτερης ισχύος είτε δεν απέτρεψαν τέτοια φαινόμενα, είτε λειτούργησαν βοηθητικά σε αυτά. Και δεν έκαναν κάτι επειδή είτε δεν μπορούσαν είτε δεν ήθελαν…
Και επειδή στη χώρα που ζούμε δυστυχώς πρέπει να τονίζουμε και τα αυτονόητα, ξεκαθαρίζουμε πως η παραπάνω αντίθεσή μας δεν αλλάζει στο ελάχιστο την δεδομένη στήριξή μας στην διοίκηση της ΠΑΕ η οποία θα μας βρει συμπαραστάτες στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται.
Ως πρέσβεις της ΠΑΟΚτσήδικης ιδέας στην Αθήνα θα πάρουμε πάλι τη θέση μας στα πέταλα όποιου γηπέδου και αν αγωνίζεται η φανέλα με τον Δικεφάλο, με διαρκείας και μετοχές θα είμαστε εκεί για την αναγέννηση του ΠΑΟΚ και την επιστροφή του στην θέση που ιστορικά του ανήκει.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΑΘΗΝΩΝ
Ο βρυκόλακας λοιπόν παρουσιαζόταν ως κάποιος που μπορεί και απλώς να ανέχτηκε την όλη κατάσταση ή δεν την απέτρεψε!!! ή που ήταν απλά ένα βοηθητικό στοιχείο!!!!
Για τέτοια υπερηφάνια μιλάμε....για τους υπόλοιπους Σ.Φ. η εκκωφαντκή σιωπή του τότε απλώς τους κάνει ακόμα πιό αστείους σήμερα όταν διεκδικούν το ρόλο του μόνου μάχιμου στοιχείου που υπάρχει σήμερα στον ΠΑΟΚ.
Αστείοι,ανιστόρητοι και το χειρότερο ανίκανοι να διακρίνουν διαφορές "ειδικού βάρους" μεταξύ των 2 καταστάσεων.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”