MundoBasket 2010

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα μπάσκετ...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Re: MundoBasket 2010- Πάμε να πάρουμε την Πόλη

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

:mrgreen:

εγώ έχω δει 5 λεπτά από την τρίτη περίοδο με την τουρκία.
μιλάμε για τεράστιο ενδιαφέρον! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ε εντάξει κάτι πήρε το μάτι μου σε αυτόν τον αγώνα.
Τις διαφημίσεις! :lol:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

γιατί κάποιος είναι περηφανος ή διαλαλεί οτι δεν βλέπει το Mundobasket??? δεν το πιάνω. βάζουμε κανέναν με το ζόρι να δεί μπάσκετ? ή πρέπει να κοροιδέψουμε κάποιον που θεωρεί το κρίκετ σημαντικότερο άθλημα από το ποδόσφαιρο? πραγματικά ώρες-ώρες :?

PS: gash, ανεξάρτητα με το οτι παίζουμε (τελικά και δυστυχώς) με την ισπανία (αποφεύγοντας μόνο την USA) πρέπει να χαρείς γιατί επιλέξαμε ολόσωστα αυτό που θέλαμε. δες το σαν να παίζεις τελευταία αγωνιστική με τα ταταύλα, χάνεις, και παίρνoυν το πρωτάθλημα τα ταταύλα και όχι ο γαύρος. λες να στεναχωρηθείς τελικά??? ... ;)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Σωστός Palok ;)
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δεν κάνω τον ιεραπόστολο της εθνικής. εννοείται. ο καθένας έχει την άποψή του και εγώ έχω τη δικιά μου που συμφωνεί με αυτό που κάναμε. το μόνο που θέλω είναι η εθνική να πάει όσο ψηλότερα γίνεται και μακάρι να το πετύχει. κάτσανε κάτω, συζητήσανε και είδανε οτι ο δρόμος της κακίας αν θέλετε (και όχι της αρετής) είναι ο καλύτερος. αύριο θα δούμε αν η επιλογή τους ήταν τελικά η σωστή ...
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Τι απουσιες εχει η Ισπανια??????Γκασολ και Καλντερον μονο?????Αν ναι,μιλαμε για μεγαλη ντουντουκα αυριο......
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ναι, οι λοιποί κομπλέ.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

palok εγώ που δεν υποστηρίζω την εθνική, να κάνω τουμπεκί ή να εκφράσω την άποψή μου δημόσια?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

άποψη όσον αφορά τι?
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

άποψη σχετικά με το μη-ενδιαφέρον να δω αυτή την ομάδα να παίζει.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγω νομιζω οτι ολο αυτο το σουσουρο για μια ομαδα που εχει δωσει τοσες επιτυχιες στη χωρα, δειχνει το ποιοι ειμαστε.
Δεν περιμενα κατι διαφορετικο, ολο αυτο βεβαια ισως να δωσει κινητρο στους παιχτες και να παρουν μια πολυ μεγαλη προκριση απεναντι σε μια ομαδα της οποιας τα αποτελεσματα στον ομιλο δεν με ξεγελουν και στο ευρωπαικο περσι τα ιδια εκαναν και στο τελος το πηραν περιπατο.
Αν θελετε τη γνωμη μου νομιζω οτι θα χασουμε για αλλη μια φορα, και για πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια θα μεινουμε τοσο νωρις εξω απο μια μεγαλη διοργανωση, αυτο θα φερει τριγμους και νομιζω οτι πολλοι απο τους παιχτες δεν θα ξαναπαρουν μερος σε αλλη μεγαλη διοργανωση.
Αν ημουν στη θεση καποιων απο τους πρωτοκλασατους δεν θα επαιζα στην εθνικη, για ποιο λογο να το κανω για να ακουω τον καθε αχαριστο να μου σουρει οτι του ερθει στο μυαλο?

Υ.Γ Τα λεφτα που παιρνουν αυτοι οι παιχτες στις ομαδες τους καποιος τους τα δινει το ιδιο γινεται σε ολο τον κοσμο και αν μη τι αλλο οι περισσοτεροι απο αυτους τα αξιζουν με το παραπανω.
Δεν φταινε αυτοι αν οι γαυροβαζελοι κατεστρεψαν το ελληνικο πρωταθλημα, αλλου να ψαξετε τους υπαιτιους.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Παιδιά με όλο τον σεβασμό απέναντί σας,
Πιστεύετε σοβαρά ότι οι παίκτες αυτής της εθνικής παίζουν για την Ελλάδα?
Εγώ είμαι πεπεισμένος ότι παίζουν μόνο για την τσέπη τους και για τα παχυλά τους συμβόλαια. Για κανέναν άλλον.
Και ένα από τα επιχειρήματά μου είναι το άγριο ξύλο που έπεσε με τους Σέρβους στο φιλικό.
Αν φοράς την φανέλα της Εθνικής δεν πλακώνεσαι και δεν φτύνεις τον αντίπαλο σου σαν αλητάμπουρας.
Η Εθνική Μπάσκετ πρόσφερε πριν από κάποια χρόνια. ΟΚ της αναγνωρίζεται αυτό.
Την τελευταία πενταετία εχει καταντήσει μία ομάδα χορηγών, μανατζαραίων και παικτών εκατομμυριούχων ακριβώς στα αχνάρια της εθνικής του ότο.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δε νομίζω να έχω απαγορεύσει (ούτε έχω το δικαίωμα βέβαια) σε κανέναν να πεί τίποτα. πραγματικά ο καθείς λέει το οτιδήποτε. αυτή είναι και η έννοια του φόρουμ (ελπίζω). μπορεί κάποιος να πει είμαι με την ισπανία και αύριο σκατοέλληνες θα σας πάρουμε τα σώβρακα. ΟΚ. όλα επιτρέπονται (τουλάχιστον από μένα- τα υπόλοιπα είναι δουλειά των admin). βέβαια και εγώ θα κάνω reply σε ότι λέει ο καθένας. αναρωτιέμαι λοιπόν:

1) και εγώ δεν έχω ενδιαφέρον να δω την εθνική κανόε-καγιάκ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. ενδιαφέρει κανέναν? και αν ναι, γιατί?
2) δεν έχω ενδιαφέρον να δω την εθνική ομάδα μπάσκετ. εξήγησέ το μου μπασκετικά και σε κάνω άγαλμα εκτός από την σταδίου και στον λευκό τον πύργο δίπλα.
3) δεν είμαι με την ελλάδα αλλά με την ισπανία ή τη ρωσσία. ΟΚ αλλά και πάλι, ποιόν ενδιαφέρει???
4) δε βλέπω μπάσκετ γιατί είμαι πιο έξυπνος και βλέπω μπάλα. ΟΚ αλλά και πάλι what is the point?
5) γουστάρω να παίζουμε για τη νίκη και όχι για την ήττα όπως οι μπουνταλάδες της εθνικής. σε αυτό σίγουρα είναι ενδιαφέρον να πεις την άποψή σου και γίνεται η συζήτηση με ανθρώπους εδώ μέσα που συμφωνούν ή διαφωνούν.
6) γουστάρω να λέω οτι θέλω γιατί είμαι μέλος του φόρουμ. εδώ πάω πάσο. φυσικά και μπορείς να λες τα πάντα. δεν το συζητάω.

Φιλικά πάντα,
tom
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Kolokotronis_4 έγραψε:Παιδιά με όλο τον σεβασμό απέναντί σας,
Πιστεύετε σοβαρά ότι οι παίκτες αυτής της εθνικής παίζουν για την Ελλάδα?
Εγώ είμαι πεπεισμένος ότι παίζουν μόνο για την τσέπη τους και για τα παχυλά τους συμβόλαια. Για κανέναν άλλον.
Και ένα από τα επιχειρήματά μου είναι το άγριο ξύλο που έπεσε με τους Σέρβους στο φιλικό.
Αν φοράς την φανέλα της Εθνικής δεν πλακώνεσαι και δεν φτύνεις τον αντίπαλο σου σαν αλητάμπουρας.
Η Εθνική Μπάσκετ πρόσφερε πριν από κάποια χρόνια. ΟΚ της αναγνωρίζεται αυτό.
Την τελευταία πενταετία εχει καταντήσει μία ομάδα χορηγών, μανατζαραίων και παικτών εκατομμυριούχων ακριβώς στα αχνάρια της εθνικής του ότο.
αυτό εννοούσα. αυτή είναι μία άποψη από μένα καθ όλα σεβαστή.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Το κλίμα που εισπράτω από το μουντομπάσκετ είναι αδιαφορία. αυτό που βλέπω είναι ότι ο κόσμος έχει ελάχιστο έως μηδενικό ενδιαφέρον για τους αγώνες. Θυμάμαι την εποχή του "βάλτο αγόρι μου", για να μην πάω πιο πίσω, ότι γέμιζαν οι καφετέριες. Τώρα τα πράγματα είναι εντελώς διαφοτερικά. Ο κόσμος δεν έχει την παλιά κάψα του μπάσκετ. Εγώ πρώτη φορά στη ζωή μου δεν έχω παρακολουθήσει ολόκληρο παιχνίδι της εθνικής, παρά μόνο ένα 5λεπτο.
Η μήπως δεν είναι έτσι?

Επίσης τους Ιωάννου και τους Σκουντήδες δεν τους ανέχεται κανείς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα μπάσκετ”