80. Cristiano Moraes Oliveira

Άβαταρ μέλους
novito

Re: Cristiano Moraes de Oliveira

Δημοσίευση από novito »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Novito δεν θυμάμαι αν σου το έχω πει, αλλά είσαι ο αγαπημένος μου συντονιστής!
χαριζω το διαρκειας μου λοιπον, μιας και για φετος τουλαχιστον σιγα μη μπορεσω να ξαναβγω απ το σπιτι.... Α ρε Αποστόλη... :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αυτά μου λέτε συνεχώς και ΔΕΝ θα παω στη Τούμπα. Θα το δω από την τηλεόραση, αν και θα είμαι Θεσσαλονίκη.
ΥΓ: Να ανεβάσετε φωτογραφίες με το πανώ.
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

F4eVeR828 έγραψε:Πού να πετούσε κιόλας χαχαχαχα! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Ε, αν πετάξει θα βάλει δυο τρία :pano:
Άβαταρ μέλους
El Left

Δημοσίευση από El Left »

Σωστός..ολόκληρος Cristiano είναι... :D
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Θα το δω από την τηλεόραση, αν και θα είμαι Θεσσαλονίκη.
ΥΓ: Να ανεβάσετε φωτογραφίες με το πανώ.

Εκφωνητής του ΣΚΑΪ: "Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους τηλεθεατές, αλλά η μετάδοση δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω ανυπέρβλητων τεχνικών προβλημάτων που προκλήθηκαν από τη σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την Θεσσαλονίκη.... "

:pano: :pano: :pano:

υ.γ. έχει παραγίνει το κακό μας με τον Αποστόλη... σε όλα τα τόπικ... ούτε ο κοντός να ήταν...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

μαγκες οταν εγινε η μεταγραφη και τον ειδαμε στα βιντεακια ειπα οτι περιμενα κατι καλυτερο

και απο οτι δειχνει ο παιχτης μαλλον ισχυει

δεν θελω να πω ακομα κατι πολυ αρνητικο γιατι οντως ειναι αρχη αλλα απο οτι δειχνει μεχρι τωρα ειναι αργος για εξτρεμ
δηλαδη εγω πραγματικα αποκλειω αυτος να κανει κατι καλο στα πλαγια

γενικα το λεω και θα το ξαναλεω με μεταγραφες τον 300 χιλιαδων δεν κανεις τιποτα
ειναι πεταμα χρηματων εκτος αν σου κατσει λαχειο οπως με βιειρινια
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μην τον κρινουμε απο ενα παιχνιδι.........ειδικα το σημερινο ηταν πολυ δυσκολο και περιεργο παιχνιδι ειδικα ετσι οπως εξελιχθηκε
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Πρέπει να ενσωματωθεί σε "τακτικό" επίπεδο με την ομάδα γιατί από μαρκάρισμα μηδέν. Κάποια καλά στοιχεία έδειξε αλλά δεν θα τον κρίνω ακόμα γιατί είναι νωρίς και το ματς δεν προσφερόταν και για πολλά.

Καθοριστική η συμμετοχή του στο γκολ.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Συμφωνούμε.

:pano:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Χαλαρώστε λίγο παιδιά.
Πράγματι φάνηκε αργός, αλλά φάνηκε πολύ έξω απ τα νερά του.
Πράγματι δεν πήρε καμιά σοβαρή προσπάθεια πάνω του, αλλά το ματς ήταν τουλάχιστον ιδιόμορφο και σε δύσκολο τερέν.
Πράγματι δεν φάνηκε σίγουρος, αλλά προσωπικά είδα όλους τους άλλους παίκτες που ήταν πιο σίγουροι, να κάνουν πολλά λάθη σε μεταβιβάσεις, αλλά και να γλιστράνε πάρα πολύ εύκολα, και στοιχηματίζω οτι κάτι παίχτηκε με τις τάπες των παπουτσιών, αφου ΟΛΟΙ γλιστρούσαν. Τραβηγμένο; μπορεί..
Δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι έδειξε πως χάνει τη μπάλα πολύ δύσκολα, έχει ευχέρεια στο κοντρόλ και την τεχνική, έβγαλε άριστη πάσα βραζιλιάνικου τύπου στον βιτόλο στο ξεκίνημα του γκολ. Θέλει να εγκλιματιστεί ακόμη αρκετά, και μάλλον να δουλέψει το θέμα ταχύτητας. Απο αυτά που είδα, και για δεκάρι δεν με χαλάει καθόλου.
Ελπίζω να τον βοηθήσει η παρουσία και των άλλων πορτογάλων και του λίνο.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

χαλαρώστε ρε ολοι σας ....πότε ήταν μόνος του..αντε με 1 αμυντικό...όλο 2-3 τον μαρκάρανε πρίν ακόμη κάνει το κοντρόλ....πράγμα που δίχνει ότι οι αντίπαλοι αμύντικοί είχαν εντολές για αυτόν τον παίκτη.
και εσύ ρε ρονάλδο...χαλάρωσε ρε αμέσως ...... να πείς κάτι αρνητικό......μην λές τίποτα ρε :? :shock: :shock:

καθίστε να βρεί τα πατήματά του και μετά τα σχόλια .....μην ξεχνάτε ο κούτσια, ένα γύρο τώρα άρχισε να δίχνει κάτι :?
Άβαταρ μέλους
die8nhs

Δημοσίευση από die8nhs »

Γεια σας ρε αλανια!
Πρώτο πόστ στο φόρουμ και έλαχε να γραψω για την πρώτη μας μεταγραφη του χειμώνα...
Εϊδα μόνο το δεύτερο ημιχρονιο και προσωπικά δεν είδα τίποτα το ιδιαίτερο, θεωρώ όμως ότι ακόμα το παλικάρι έιναι εκτός κλίματος. Λογικά θα βοηθήσει όταν θα εγκλιματιστεί με τους υπόλοιπους.

Πάντως έδειξε ότι έχει καλή ντρίμπλα με μια τάση να κρατάει την μπάλα. Καλη τεχνική, βραζιλιάνος γαρ με μια τάση προς το περπατειν όταν αμυνόμαστε...
Για το αν είναι γρήγορος θα φανεί όταν θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Μακάρι να βγει λίρα εκατό και αυτός σαν τον Βιερινια, γιατί πρέπει να υπάρχει και λίγος ανταγωνισμός μεταξύ των παικτών για να βγάζουν τον καλύτερος τους εαυτό.

Άντε ΠΑΟΚΑΡΑ!
Κύπελλο και διπλό στο τηγάνι να τρελαθούμε εντελώς...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

καλώς ήρθες αδερφέ...

σήμερα ο αστέρας έπαιζε πολύ πίσω και δεν φάνηκε στο πρώτο δεκάλεπτο...
μετά ήρθε η αποβολή και έπρεπε να παίξει τελείως διαφορετικά...
άρα λογικό...
πάντως ξαναείδαμε ότι δεν μπορούν να του πάρουν την μπάλα εύκολα...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ρε παιδια ηρεμειστε λιγο πρωτος αγωνας του ειναι ακομα δεν εχει προσαρμοστει στο κρεββατι που κοιμαται θα προσαρμοστει σε εναν απο τους ποιο σκληρους αγωνες της χρονιας.....
τι ειναι ο σουπερμαν......?????
για αυτο του δεινει χρονο ο σαντος για να προσαρμοστει.....
μην βγαζουμε κομπλεξ για τους παιχτες μας ....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μη βιαζεστε να κρινετε τον παιχτη...εγω δεν περιμενα να δω κατι παραπανω σημερα...σε τετοιες περιπτωσεις παιχτων αυτο που κοιταω να δω ειναι στιγμες που να μου δειξουν οτι το κατεχουν και στη συνεχεια θα με αποδωσουν αυτα που πιστευω...εγω αυτο το ειδα σημερα...σε περιπτωση που δεν καταλαβατε 50% του γκολ ειναι η πασα με τη μια που αδειαζει 3 παιχτες 30% στο βιτολο και απο 10 ιβιτς και κουτσια...θελει λιγο χρονο και θα βοηθησει πολυ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”