World Cup 2010
- paok kerkyra
- paok kerkyra
Re: World Cup 2010
βλέπω την εκπομπή στην ερτ και δείχνει την άφιξη-υποδοχή της Εθνικής στο γήπεδο η στο ξενοδοχείο τεσπα και οταν βγαίνει απο το λεωφορείο ο Σαλπιγγίδης πετάγεται ενα τρελοΠΑΟΚΙ και τον λέει Σάλπι γύρνα πίσω στην ΠΑΟΚΑΡΑ σε περιμένουμε
παντού είμαστε ρεεεεεεε όποια πέτρα και αν σηκώσεις εναν ΠΑΟΚΤΣΗ θα δείς απο κάτω 

Αυριο λογικα κανενας δικος μας δεν θα παιξει ουτε καν ο σαλπι......Ο χαλκιας μαλλον εκτος αποστολης, ουτε στα διπλα δεν τον εβαζε .......
- paok kerkyra
- paok kerkyra
δεν το είδα αλλα αν το κάνει ΕΛΕΟΣ τον γαμάει τον χαριστέα και του έχει τόση αδυναμία ρε φούστη μου
έχω την εντύπωση οτί ηταν δική του επιλογή να αποχωρήσει από την εθνική πριν από χρόνια...paok kerkyra έγραψε:Γιατί η Ουρουγουάη χωρίς Γκαρσία?? χωρίς πλάκα δεν ξέρω τι έχει στο κέντρο αλλα δεν θα χωρούσε έστω και στον πάγκο??
Δεν τα ειδα σημερα τα ματς αλλα δεν πρεπει να παιξαν και καμια σπουδαια μπαλα...και αυτοι μπορουν ποσο μαλλον εμεις που μαστε απτ ις πιο αμπαλες ομαδες του μουνδιαλ........Ελπιζω να μην ακουσουμε γιουχα παλι......
Σούπα το δεύτερο ματσάκι. Από τα δύο μπορώ να πω ότι το μόνο το πρώτο άξιζε την 1μιση ώρα που αφιερώσαμε.
Και ευτυχώς οι βουβουζέλες ήταν πιο ανεκτές σε σχέση με τον πρώτο. Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Ζέεντορφ σε σύνδεση λίγο πριν το ματς: "Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε καθώς αυτό το βουητό υπάρχει στους δρόμους καθόλη τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας!"
Και ευτυχώς οι βουβουζέλες ήταν πιο ανεκτές σε σχέση με τον πρώτο. Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Ζέεντορφ σε σύνδεση λίγο πριν το ματς: "Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε καθώς αυτό το βουητό υπάρχει στους δρόμους καθόλη τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας!"
εμενα πιο πολυ απο τις καραμουζες με ξενερωσαν οι μεταδοσεις...απαραδεκετες μεταδοσεις απο αμπαλους σπικερ...οσο αναφορα εμας κατι ειπανε ο ρεχαγκελ ειδε οραμα και θα κατεβει με δεξι χαφ τον βυντρα εκτος των αλλων...γελανε και οι μπανανες αν γινει κατι τετοιο...
Φέτος γλίτωσα από τις εφιαλτικές μεταδόσεις.
Τα δύο κανάλια που έχουν τα δικαιώματα εδώ είναι το BBC one και το iTV. Και τα δύο έχουν αξιόλογα web players με πολύ καλή ανάλυση και ταχύτητα εφόσον το αντέχει η σύνδεση (δεν είχα ποτέ πρόβλημα με 24άρα σύνδεση).
Δεν τα έχω δοκιμάσει στο μουντιάλ γιατί προτιμώ την τηλεόραση λόγω μεγέθους, αλλά βλέπω από τα web players όποτε η τηλεόραση είναι πιασμένη και δουλεύουν άψογα. Επίσης δεν ξέρω αν δουλεύουν τα players εκτός Αγγλίας. Όσοι το παλεύετε με τα αγγλικά κάντε μια δοκιμή.
iTV: http://www.itv.com/Channels/ITV1/ (στην αρχή θα γράψει "Sorry video not found" αλλά αν κανετε κλικ στο μεγάλο κίτρινο iTV1 εικονίδιο δίπλα ακριβώς από το player θα αρχίσει το live streaming κανονικά αφού παίξει δυο διαφημίσεις)
BBC ONE: http://www.bbc.co.uk/bbcone/watchlive/
Αν λειτουργούν εκτός Αγγλίας (χλωμό το κόβω) και το 'χετε το αγγλικό τότε θα τα πρότεινα ανεπιφύλακτα.
Τα δύο κανάλια που έχουν τα δικαιώματα εδώ είναι το BBC one και το iTV. Και τα δύο έχουν αξιόλογα web players με πολύ καλή ανάλυση και ταχύτητα εφόσον το αντέχει η σύνδεση (δεν είχα ποτέ πρόβλημα με 24άρα σύνδεση).
Δεν τα έχω δοκιμάσει στο μουντιάλ γιατί προτιμώ την τηλεόραση λόγω μεγέθους, αλλά βλέπω από τα web players όποτε η τηλεόραση είναι πιασμένη και δουλεύουν άψογα. Επίσης δεν ξέρω αν δουλεύουν τα players εκτός Αγγλίας. Όσοι το παλεύετε με τα αγγλικά κάντε μια δοκιμή.
iTV: http://www.itv.com/Channels/ITV1/ (στην αρχή θα γράψει "Sorry video not found" αλλά αν κανετε κλικ στο μεγάλο κίτρινο iTV1 εικονίδιο δίπλα ακριβώς από το player θα αρχίσει το live streaming κανονικά αφού παίξει δυο διαφημίσεις)
BBC ONE: http://www.bbc.co.uk/bbcone/watchlive/
Αν λειτουργούν εκτός Αγγλίας (χλωμό το κόβω) και το 'χετε το αγγλικό τότε θα τα πρότεινα ανεπιφύλακτα.
Σήμερα η Εθνική μας το πρώτο παιχνίδι.
Τι λέτε αδέρφια θα μπορέσουμε να περάσουμε το πρώτο εμπόδιο;
Τι λέτε αδέρφια θα μπορέσουμε να περάσουμε το πρώτο εμπόδιο;
- DaFFy_NaSH
Δεν ξέρω, αν και σήμερα είχα μια αισιοδοξία όταν άκουσα τον δάρρα να λέει οτι θα βάλει δεξί χαφ τον βύντρα μου έπεσε ο γενικός. Επίσης δεν θυμαμε ποιον είπε δεξι μπακ, αν έχει τον πρωην ποδοσφαιριστή γιουρκα τοτε ακόμα χειρότερα. να μην συζητήσω για το θέμα του τέρματος. Επιλέγει τον χειρότερο απο τους 3, επειδή έπαιζε στο βαζελο ο-μι-τζι δηλαδη... Θεωρώ τον Σιφάκη και τον Χαλκιά αρκετά καλύτερους απο τον τ(ζ)ορβα...