Ο κόσμος παίζει μπάσκετ
Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ
Ξεκινησε το F4 της Α2 στη Καρδιτσα, πρωτος αγωνας Γριες-Κοροιβος και το βραδυ Μυκονος-Μεγαρα
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πρέπει να παραμείνουν ανύπαρκτες οι γριές.
Αλήθεια όμως τι κόσμο μπορεί να μαζεύει η Μύκονος ή ο Κόροιβος των 400 κατοίκων;
Αλήθεια όμως τι κόσμο μπορεί να μαζεύει η Μύκονος ή ο Κόροιβος των 400 κατοίκων;
- Maurice_Escargot
st4this έγραψε:Ξεκινησε το F4 της Α2 στη Καρδιτσα, πρωτος αγωνας Γριες-Κοροιβος και το βραδυ Μυκονος-Μεγαρα
Ο νικητης Μυκονου-ΝΕ Μεγαριδας κερδιζει την ανοδο, ο ηττημενος παιζει με τον νικητη ηρα-κοροιβου για το 2ο εισιτηριο.
Βεβαια, ακομη δεν γνωριζουμε ποσοι θα ανεβουν κι εαν θα πεσει καποιος απο την Α1. Οι κακες γλωσσες λενε οτι γινονται τα παντα για να πεσει το Λαυριο.
Mitsospaoki4 έγραψε:Πρέπει να παραμείνουν ανύπαρκτες οι γριές.
Εχω φιλο στη σχολη απο Μυκονο και το τμημα το στηριζει το νησι η αληθεια ειναι. Εχει αρκετο κοσμο στους εντος εδρας αγωνες αλλα και στα εκτος μαζευονται αρκετοι μου εχει πει
Σε πηγαδι κατουρησαμε ρε σεις; Ακους τους εκφωνητες στα ματς γαυρου-βαζελου-κουλας να γκαριζουν και σε πιανει καταθλιψη οταν σκεφτεσαι τις "αντικειμενικες" περιγραφες στα δικα μας ματς.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εμείς είχαμε τον Λάζαρο να μας λέει πόσο του αρέσει η Μπιλμπάο.
Ακόμα και το σκουλήκι καλύτερες περιγραφές έχει από σένα
Ακόμα και το σκουλήκι καλύτερες περιγραφές έχει από σένα
-
Καλά ο Παπαδόπουλος έλεγε και βλακείες. Σε έπιανε θλίψη και απορία για το πώς γίνεται ένας πρώην μπασκετμπολίστας που έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο να μην αντιλαμβάνεται τα βασικά .
Δεν γίνεται να είναι το ματς στις αρχές της τρίτης περιόδου και να λες ότι η Μπιλμπάο σωστά ροκανίζει τον χρόνο, πρέπει να είσαι ηλίθιος
Δεν γίνεται να είναι το ματς στις αρχές της τρίτης περιόδου και να λες ότι η Μπιλμπάο σωστά ροκανίζει τον χρόνο, πρέπει να είσαι ηλίθιος
- thomas Murg
Με τον παρά μου και την κυρά μου στο BCL. Δεν σφυρίζουν τίποτα στη χάρτινη τα κοράκια.
Κι έτσι στο τέλος του δεκαλέπτου σταματάνε και δύο τρεις φάσεις για να μη φάνε το καλάθι...
Κι έτσι στο τέλος του δεκαλέπτου σταματάνε και δύο τρεις φάσεις για να μη φάνε το καλάθι...
Τραγικό μπάσκετ στο 3ο δεκάλεπτο η Μάλαγα. Δεν έμπαιναν με τίποτα μέσα από τη γραμμή του τριπόντου. Η ΑΕΚ το πήγε στη δύναμη, εκεί που ήθελε δηλαδή.
- thomas Murg
Όταν ξέρεις ότι δεν θα σου σφυρίξουν τα φάουλ παίζεις άμυνα γαμάω και δέρνω.