Toύμπα: Διάφορα σχόλια και συζήτησή για το ναό μας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Toύμπα: Διάφορα σχόλια και συζήτησή για το ναό μας

Δημοσίευση από goran 64 »

Με ένα διώροφο γήπεδο 50.000 θέσεων, όπου θα μπορείς στους λιγότερο σημαντικούς αγώνες να λειτουργείς μόνο τον κάτω όροφο, δείχνοντας παράλληλα με κάποια τρικ (τύπου κορεό?) ως μη άδειο και τον επάνω, είσαι "τζετ"...

Σε περίπτωση που πράγματι στοχεύει κάποιος να φτιάξει ομάδα, η οποία θα παίζει Champions League, φιλοξενόντας Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν, Μαντσεστέρες, Αρσενολιβερπούλες, Τορινομιλανέζες και γενικά τέτοιας δυναμικότητας ομάδες στο εγγύς μέλλον, πρέπει να είναι ή πολύ κοντόμυαλος για να μην το κάνει ή/και τουλάχιστον απαισιόδοξος, για να μην πω έως μίζερος, για να μην το πιστεύει ότι θα είναι 7-8 φορές/χρόνο γεμάτο πάνω-κάτω με τον λαό που διαθέτει σήμερα αλλά και θα διαθέτει τότε η Π.Α.Ο.Κ.άρα...

Οι οικονομικές κρίσεις άλλωστε δεν κρατάνε για 50 χρόνια, ώστε να υπάρχει η σημερινή φοβικότητα επί αυτού...

Ιδανικό μέρος το στρατόπεδο Καρατάσιου (με νέο-μεγαλύτερο κόμβο του περιφερειακού που είναι δίπλα) και για αμεσότερη πρόσβαση-αποχώρηση όσων έρχονται απ την επαρχία, αλλά και για παράλληλη αναβάθμιση των Δυτικών Ασπρόμαυρων Συνοικιών...

Η Τούμπα φυσικά και θα παραμείνει (άλλωστε κι η Αγιά Σοφιά παρέμεινε όρθια εδώ και 664 χρόνια μέσα στην Τουρκιά), μετονομαζόμενη ίσως μάλιστα σε "φωλιά των αετόπουλων", σαν έδρα όλων των ακαδημιών, όλων των αθλημάτων μας, ίσως και με ένα κλειστό γήπεδο στα σπλάχνα της, 5-6.000, για Π.Α.Ο.Κ. handball και volleyball...

:pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 04 Οκτ 2017, 15:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Και όταν θα έχει 7-8 χιλιάδες με Λεβαδειακο πως θα φαίνεται το 50αρι ;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν γίνει σμικρογραφία του Καμπ νου θα εξακολουθεί να δείχνει όμορφο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Τουλάχιστον θα φαίνεται πολύ καλύτερα απ ότι σήμερα το 28άρι πάντως, με βοηθό την πρόοδο της τεχνολογίας...
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Ποια 50k ρε παιδιά δε χρειάζεται τόσο μεγάλο γήπεδο για 1 ματς το χρόνο. Δε πιστεύω ότι θα γεμίζουμε τέτοιο γήπεδο ακόμη και να μην έχουμε κρίση. 35 χιλιάδες και πολύ είναι, θα είναι πολύ άχαρο αν είναι τεράστιο. Το Stamford Bridge 41k έχει και κάθε χρόνο εξαντλούνται τα διαρκείας τους και εμείς θα έχουμε 50 μέσα σε αυτή την αβεβαιότητα, στο ελληνικό πρωτάθλημα; 32-35 χιλιάδες και είμαστε κομπλέ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Έλα ρε τι να ξέρει και η γιουβεντους που έκανε 40ρι,μίζεροι είναι και αυτοί...Ευτυχώς που τα γήπεδα χτίζονται με λεφτά από ανθρωπους με τεχνογνωσία,με ερευνες δημογραφικου,στατιστικου και οικονομικου περιεχομενου και όχι με φανφαρολογιες...
thomkat

Δημοσίευση από thomkat »

Όπου και να γίνει το γήπεδο, προσωπικά δε με πειράζει, θα πρέπει να προβλεφθεί η εύκολη πρόσβαση από περιφερειακό καθώς και αρκετές θέσεις πάρκινγκ, κυρίως για το ΠΑΟΚτσάκια της περιφέρειας, και φυσικά στάση μετρό για τα ΠΑΟΚτσάκια της Θεσσαλονίκης.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Όλοι μας μεγαλώσαμε στην Τούμπα. Στην Τούμπα σκίρτησε η καρδιά μας με τον ΠΑΟΚ, εκεί πήραμε τις μεγαλύτερες χαρές και τις χειρότερες πίκρες μας.
Η ιστορία του ΠΑΟΚ είναι η Τούμπα. Αυτό ακριβώς.
Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε όμως με βάση την ιστορία, αλλά με βάση το μέλλον.
Το που γνώρισα εγώ τον ΠΑΟΚ, το που βίωσα τα πιο έντονα από τα συναισθήματά μου, δεν έχει καμία σχέση για το γιό μου.
Εγώ είμαι 50 χρονών. Πρώτη φορά πήγα στην Τούμπα σε αγώνα με το γαύρο στα 6 μου.Δεν μπορώ να ξεχάσω τη στιγμή. Την ώρα που γράφω αυτές τις φράσεις, δακρύζω.
Ο γιος μου όμως που είναι 6 χρονών, δεν μπορεί να το καταλάβει. Τούμπα, Καρατάσου, Έκθεση ή οπουδήποτε αλλού γι' αυτόν δεν έχει καμία σημασία. Τα βιώματα που θα ζήσει είναι αυτά που θα τον δέσουν με την ομάδα.
Κακά τα ψέματα, το γήπεδο στην Τούμπα, όσων θέσεων και να είναι θα δείχνει επιβλητικό μόνον σε μακέτες, ή από drones. Ο κόσμος για να το δει θα πρέπει να φτάσει μπροστά του, και να το βλέπει από χαμηλά.
Αντίθετα, ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, ενταγμένο σε ένα πάρκο, στο Καρατάσου, θα είναι εμφανές για οποιοδήποτε κινείται στον περιφερειακό. Θα δεσπόζει στο χώρο, θα δείχνει το μεγαλείο μιας ομάδας και όλα αυτά που αντιπροσωπεύει. Θα δείχνει σε όλους ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο κυρίαρχος αυτής της πόλης, αυτής της περιοχής.
Είναι κρίμα να αφήσουμε μία τέτοια ευκαιρεί να πάει χαμένη.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ποιου Καρατάσου Ρε φίλε, μια νιξη που έγινε από τον Ιβάν θυμάσε τι προσβολές δέχτηκε προσωπικά ο ίδιος, από περιφέρειες δημάρχους κσι άλλους μαλακες μέχρι και το λαμογιο ιδιοκτήτη του ράδιο Θεσσαλονίκη (κολλητό του Βενιζέλου), που θέλουν να πάρουν ευρωπαϊκά κονδύλια και να κάνουν πάρκα υποτίθεται;
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Ένας από τους λόγους που γίναμε ΠΑΟΚ είναι ο ''μύθος'' της Τούμπας και αναπόφευκτα συνδέσαμε την ομάδα και με την περιοχή. Το δέος και η ανατριχίλα της πρώτης φοράς αλλά και κάθε επόμενης φοράς άραγε θα το νιώθουν οι επόμενες γενιές αν το γήπεδο γίνει σε μια άκρη της πόλης; Ίσως, αλλά διατηρώ τις αμφιβολίες μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος flash4 την Τετ 04 Οκτ 2017, 20:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Συμφωνώ με skalon για το γήπεδο.Είναι μοναδική ευκαιρία να γίνει γηπεδάρα καρατάσου. Στην τούμπα μόνο προβλήματα και πασαλείματα θα βγούν..
υγ..ποιός μύθος της τούμπας ρε παιδιά..έλεος.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Στου Καρατάσου ξεχάστε το δεν το θέλει κανείς εκεί από τους αιρετούς τρομάρα τους άρχοντες.....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Με την σωστή προσέγγιση τους κάνεις να θέλουν 8-)
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Ναι καλά έχει μάσα εκεί από τα ευρωπαϊκά κονδύλια, δεν αφήνουν την μπριζόλα, θα κερδίσει από τον ΠΑΟΚ η περιοχή αλλά δεν τους νοιάζει

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Taseos

Toύμπα: Διάφορα σχόλια και συζήτησή για το ναό μας

Δημοσίευση από Taseos »

Και ο παππους μου λεει οτι η καρδια του ΠΑΟΚ ΧΤΥΠΑ στο συντριβανι λιγο πιο πανω απο εκει που ιδρυθηκε. Να παρει μπουλο η εκθεση κ το τριτο σωμα στρατου, ή κατατασου να κατεβαινουν τα πουλμαντα κ τα ιχ απο την επαρχια κ μολις κατηφοριζουν να φαινεται το PAOK CITY απο μακρυα. Πω ρε πουστη μονο εγω φαντασιωνομαι ολοκληρη πολιτεια;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”