Σχολιασμός διαιτησίας

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Re: Σχολιασμός διαιτησίας

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
αμα ρευτω,θα πουν,οτι παραμπωδησα την μπαλα,να μπει γκολ?
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

αν έχεις φάει καυτερό θα κάνουν λόγω για γήπεδο κόλαση...
αν φας σκορδαλιά για λιγμένα χημικά....
αν πάλι είναι κάτι άλλο,τότε ανάλογα στον διαιτητή...
ο κ@κος πάντος θα το έδινε μπορεί και σαν έμμεσο...

και δύο ρητορικές ερωτήσεις....

υγ.μέχρι πότε θα υπομένουμε τις εντολές προς εκτέλεση σε συγκεκριμένα ματς που σχετίζονται με μια συγκεκριμένη ομάδα,που πραγματοποιούνται απο συγκεκριμένους ανθρώπους...?Τι μπορούμε να κάνουμε για να τα σταματήσουμε[σε επίπεδο προστασίας βάζελου στα μεταξύ με γαύρο]?

υγ2. η παε ΠΑΟΚ έχει εδώ και κάποιους μήνες το ισχυρό της χαρτί στα κέντρα αποφάσεων...[Θ.Ζαγοράκης]
Ονομάζεται κ. Γκαγκάτσης..Γιατί δεν έχει γίνει παραπομπή του διαιτητή του αγώνα ΠΑΟΚ-ολυμπιακού ΕΦΟΣΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΣΟ ΜΕ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΣΙΡΙΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΦΑΟΥΛ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΗΛΘΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ολυμπιακού?
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Εχω και εγω το βιντεακι αυτο με το μουφα φαουλ που εδωσε ο Κακος.
επισης εχω ενα με σπρωξιμο στον Τσιριλο και πεναλτυ που δεν εδωσε ο %$$^%$%....
Το οτι δεν ασχολουμαστε με τα εγκληματα της διαιτησιας για μενα δεν ειναι κακο..σημαινει οτι δεν ειμαστε
γκρινιαρηδες και κομπλεξικοι αλλα βλεπουμε και μπαλα και κοιταμε την ομαδα μας,ασχετα αν με σωστη διαιτησια μπορει να αλλαζε η μορφη του ματς....
Κάκο φυγε απο τη ζωη μας ρε κορακι
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Θα διαφωνήσω Lakistuta με την προσέγγιση σου.
Δηλαδή τι είμαστε τότε μαλ@κες ή πρόβατα να ανεχόμασται τον κάθε Κάκο και το κάθε κοράκι εις αεί?
Δεν πρέπει να προστατευτεί η επένδυση σου μιας και είσαι μέτοχος έχεις διαρκείας αγοράζεις απο την μπουτίκ προιόντα?
Δεν πρέπει να υπάρχει κάποιος που θα προστατεύει την ομάδα απο εξωτερικούς παράγοντες μιας και πολλά τα λεφτά?
Δεν πρέπει η προσπάθεια αθλητών να προστατεύεται?
Ο Κάκος έχει και ορατότητα στο βιντεάκι και βλέπει πολύ καθαρά την φάση του φάουλ.
Μάλιστα το βλέμα του εκεί είναι αν το ξαναδείς και δεν βλέπεις το πόδι του δικού μας που δεν ακουμπάει τον Καραγκούνη του Ολυμπιακού.
Το χειρότερο?
Ο παίχτης του Ολυμπιακού έπρεπε να πάρει κίτρινη κάρτα.
Πήρε?
Αντ αυτού υπήρξε γκολ.
Μα έτσι πάει όμως, δεν θέλει πολύ σήμερα να γίνει η ζημιά.
Ένα δύο ανάποδα σφυρίγματα και τέλος.
Δεν είναι και το επίπεδο του αντιπάλου σου για τον λούτσο και δεν θα δυσκολευτεί να γίνει το κακό.
Μια δυο κάποια στιγμή θα γίνει.
Το προφητικό ποστ γράφτηκε λίγες μέρες νωρίτερα παραπάνω και πες μου τι διαφορετικό είδες και σε αυτόν τον αγώνα απο αυτό που έγραψα?
Εγώ το βλέπω μετά το σπάσιμο της παράδοσης και έχω άλλα 3 μεγαλύτερα ποστ στις αρχικές σελίδες με το τι συνέβει απο γεννήσεως της ομάδας ΠΑΟΚ μέχρι σήμερα αντίστοιχα στα ίδια παιχνίδια τα λεγόμενα ντέρμπι.
Δεν έχει αλλάξει τίποτα μα τίποτα όμως.
Και ούτε θα αλλάξει!
Εδώ ο Βάζελος δεν μπορεί να αλλάξει.
Ξέρεις ποιο είναι ακόμα χειρότερο μετά?
Η απαξίωση της ομάδας απο εμάς τους ίδιους που μιλάμε για παράδοση ετών στα ντέρμπι.
Ναι ρε μεγάλε αλλά πως δημιουργούνται όλα αυτά?
Πως τα μπάτζετ των ομάδων διογκώνονται μετά?
Απο μια φάση που είναι υπεραρκετή να αλλοιώσει ολόκληρο παιχνίδι.
Στο μπάσκετ αρκεί ένας πόντος να μετρήσει ή όχι για να αλλάξει ένας αγώνας ολόκληρος.
Μετέπειτα ξέρεις φταίνε προπονητές παίχτες οπαδοί διοικούντες για όλα αυτά και μένεις και με την απορία να ψάχνεις γιατί υπάρχει φαγούρα.
Ας το πάρουμε αλλιώς το τιμόνι τώρα.
Πως έσπασε εκείνη η μαμημένη παράδοση?
Απο πότε και πως?
Έχουν απάντηση τα τσακαλάκια που μιλάνε για προπονητές και παίχτες?
Για το πως συνεχίστηκε η παράδοση αυτή?
Θυμάται κανείς απο αυτούς?
Για το πως δεν παίρνουν ντέρμπι με όποιον προπονητή ή παίχτη και να έχεις?
Γιατί άραγε?
Αυθαίρετα όμως έτσι λέμε ότι θέλουμε μετά.

Υ.Γ
Πάμε και σε ένα παράδειγμα τώρα αυθαίρετο έτσι...Ίσως γίνει κατανοητό το τράβηγμα της άποψης έτσι όπως το εννοώ γιατί πάλι θα σταθούμε σε άλλα θέματα που είπα (συνήθως τα αρνητικά αυτά μας αρέσει να τραβάμε και να διογκώνουμε) και θα έχουμε παρερμηνείες.
Ο Γκαγκάτσης για την μεταγραφή Κουτσιανικούλη έστησε την ομάδα να χάσει απο το αφεντικό του Κρόκαλη για αυτό και η μειωμένη απόδοση του Ρουμενίγκε Αρμάντο Κουτσιανικούλη.
Είναι δυνατόν?
Καταλήγουμε ότι είμαστε άρμα του Ολυμπιακού μέχρι το επόμενο που θα χάσουμε απο τον Παναθηναικό και θα είμαστε στο άρμα του Παναθηναικού που θα έχουν πει οι γάβροι στα πλαίσια μεταγραφής Μούν.
Σου δείχνω το φεγγάρι και κοιτάς το δάχτυλο με λίγα λόγια...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τα βίντεο δεν αποτελούν υλικό επαναξιολόγησης της διατησίας στην Ελλάδα. Γιατί έτσι συμφέρει τους χυδαίους, τους ανήθικους και τους διεφθαρμένους που κάνουν ό,τι θέλουν στο Ελληνικό πρωτάθλημα!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Στην περίπτωση Γκαρσία υπήρξε όμως το βίντεο αποδεικτικό στοιχείο.

Διέλαθε λέγανε ο διαιτητής Κάκος.

Υ.Γ
Αν διέλαθε αντί να πυροβολήσει τον παίχτη όπως έλεγε που το έκανε αυτό στο ματς με τον Θρασύβουλο (και αργότερα και με τον Σορλέν αν και ο Πάμπλο το κυνήγι που έφαγε και οι αγωνιστικές που πλήρωσε το τίμημα, ήταν πάρα πολύ μεγάλη η τιμωρία του και οι συνοπαδοί μας λέγανε πως δεν συμμετείχε μετά σε πολλούς αγώνες όπερ σημαίνει δεν πρόσφερε ο παίχτης) τότε να τιμωρηθεί με χαμηλή βαθμολογία και όχι με άριστη που του έβαλε ο παρατηρητής!
Για να μην πως πως δεν πρέπει να ξανασφυρίξει παιχνίδι μας ο ακατάλληλοςόπως φώναζε ο Γκόρντον και πολλοί άλλοι πριν το παιχνίδι.
Ο Γκαγκάτσης στο συγκεκριμένο ζήτητμα ΑΠΕΤΥΧΕ.
Εκτός αν συμβαίνουν άλλα απο πίσω που δεν τα γνωρίζω...

Υ.Γ 2 και σημαντικότερο.
Στο θέμα αθλητικού δικαστή έχετε ψαχτεί να δείτε τι συμβαίνει?????
ΟΧΙ
Είμαι σίγουρος 101%......
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

gash04 έγραψε:
Υ.Γ 2 και σημαντικότερο.
Στο θέμα αθλητικού δικαστή έχετε ψαχτεί να δείτε τι συμβαίνει?????
ΟΧΙ
Είμαι σίγουρος 101%......
Για λεγε ρε Γκας... Τι εννοεις αδερφε????
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Θέλεις να γίνεις δημοσιογράφος και να δεις σκάνδαλα Χ σκανδάλων?
Μπορείς πολύ πολύ εύκολα.
Ας είναι καλά το ίντερνετ.

Βοήθεια πρώτη
Βρες το σάιτ της σούπερ Λιγκ.
Δες ποιοι είναι οι άρχοντες δικαστές πρόεδροι κλπ συγγενείς.

Βοήθεια δεύτερη
Βάλε τα ονόματα τους στο google.
Έναν προς έναν όλα όμως.

Βοήθεια τρίτη
Κάνε σύγκριση τα ονόματα αυτά απο διάφορα δημοσιεύματα αθλητικά και όχι μόνο και δες με ποια ομάδα έχουν σχέση.

Τα έχω ξαναανεβάσει σε άλλα ποστ και τόπικ και κανείς δεν τα έδωσε σημασία.
Όταν τα ψάχνεις μόνος σου όμως και βλέπεις την αλήθεια με τα μάτια σου τότε διαφορετική αξία έχουν.
Περίπου 1 ώρα θα σου χρειαστεί να κάνεις την αναζήτηση και να βγάλεις συμπεράσματα τα οποία είναι γνωστά αλλά ποτέ δεν μπορείς να αποδείξεις.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Αδελφε Gash...

Συγχαρητηρια για ολα τα δεδομενα αλλα ολα αυτα ειναι αυτονοητα περι διαιτητων,δικαστων,διαφθορας κλπ κλπ

Το θεμα ειναι αν ειναι εφικτο το να αλλαξει κατι...

...παρασκηνιακα πολυ δυσκολο...παντα ο τιμιος θα ειναι στην απεξω...

Αγωνιστικα ομως...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ότι και να αλλάξεις αγωνιστικά εφόσων παρασκηνιακά ισχύουν άλλα μέτρα και σταθμά τίποτα επι της ουσίας δεν θα αλλάξει.
ΟΧΙ νόμος αυτό αλλά ΑΞΙΩΜΑ.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Δεν διαφωνω...το θεμα ομως ειναι να εχεις δειξει κατι και εντος αγωνιστικου χωρου ετσι ωστε να σε σφαζουν με οφθαλμοφανη πραγματα (πεναλτι,κοκκινες) και οχι με το βαμβακι...ΟΚ,υπηρξε ενα σπρωξιμο,ενα σφαξιμο με το γαντι αλλα εγω δεν ειδα την ομαδα μου να χωνει 3 γκολακια και να της τα ακυρωνουν ολα! Να θυμισω Τακολα, παπαπετρου...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ναι, συμφωνώ με τον Μάξιμο. Κι εγώ έχω γράψει πολλές φορές ότι ΔΕΝ μ' ενδιαφέρει να πάρουμε τίτλους σ' αυτό το ΓΕΛΟΙΟ Ελληνικό πρωτάθλημα! Με πικραίνει όμως να βλέπω την ομάδα να μην παλεύει, όπως έγινε σε μεγάλο μέρος του Κυριακάτικου αγώνα μας! Επιθυμώ την αγωνιστική μας άνοδο και όχι - απαραίτητα - την βαθμολογική!
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

Φιλε gash, πολύ ενδιαφέροντα όσα παραθέτεις και είμαι σίγουρος πως έχεις δίκιο, παρότι ομολογώ ότι σε παρασκηνιακά θέματα διαιτησίας δεν έχω και πολύ ιδέα για το τι συμβαίνει.

Ο κίνδυνος όμως που ελλοχεύει, κατά τη γνώμη μου, από τη συνεχή ενασχόληση με τη διαιτησία είναι ότι εστιάζουμε σε δευτερεύον ζήτημα, σε ο,τι αφορά τη δικη μας αποτελεσματικότητα και παρουσία ως ομάδα. Για μένα η διαιτησία είναι δευτερεύουσα στην προσπάθεια μας να ξαναγίνουμε μεγάλη ομάδα. Θα γίνει ίσως σημαντική, όταν αγωνιστικά θα είμαστε ικανοί να χτυπήσουμε osfp και παο και όταν πραγματικά τα φαλτσοσφυρίγματα θα κρίνουν τους τίτλους. Εμείς όμως απέχουμε ακόμη αρκετά από αυτό το στάδιο. Έχουμε περάσει xρονιά και χρονια μιζέριας και η διατησία αποτελούσε πάντα το άλλοθι και το συγχωροχάρτι για τις αποτυχίες μας. Γενιές Παοκτσήδων "γαλουχήθηκαν" οπαδικά με την προπαγάνδα του Μπούζα και των ομοιων του. Πρέπει να το σπάσουμε αυτό το απόστημα και χαίρομαι που ο Ζαγοράκης κρατα σοβαρή στάση επί του θέματος.

Προσοχή, δε θεωρώ τον παράγοντα διατησία ασήμαντο για τη διαμόρφωη αποτελεσμάτων και σε προλαβαίνω πριν μου απαριθμήσεις γεγονότα που όντως η ομάδα αδικήθηκε σε παιχνίδια με τους τρεις της αθηνας. Και επίσης συμφωνώ ότι ο ΠΑΟΚ οφείλει να πιέζει εκεί που πρέπει κι όπως πρέπει, για να εξασφαλίζει την ισονομία από τα κοράκια! Αλλα αυτό πρέπει να το κάνει η διοίκηση αθόρυβα και μεθοδευμένα (όσο για το γκαγκάτση, είπαμε από την αρχή κρατήστε μικρό καλάθι, σίγουρα κάποιοι αφελώς ονειρεύονταν παρασκηνιακή κυριαρχία!).

Οι παίχτες, ο προπονητής και ακόμη κι εμείς οι οπαδοί θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αγωνιστικά ζητήματα της ομάδας και να επιζητούμε τη βελτίωση μας. Δε λέω να φτιάξουμε ομάδα που θα νικα τους διαιτητές και ανάλογες γραφικότητες (ο διατητής εάν εκτελεί εντεταλμένη υπηρεσία μπορεί να καθορίσει το αποτέλεσμα), αλλα εάν παίζεις ποδόσφαιρο και φαίνεται ότι αξίζεις τη νίκη, πίστεψε με ότι πολύ δύσκολα θα σε αδικήσουν. Η' έστω θα το κάνουν όταν πραγματικά αισθανθούν ότι αγωνιστικά απειλούνται από σένα!
Κι άλλωστε, κατά τη γνώμη μου, δεν είδα πέρυσι τη διατησία να μας παίζει τόσο άσχημα, πλην των συγκεκριμένων 2-3 παιχνιδιών, που όντως αδικηθήκαμε, αλλα δε μας σφάξανε κιόλας! Έχουμε ζήσει αληθινές σφαγές στα χρονια που διεκδικούσαμε ισότιμα τον τίτλο. Εκείνες μάλιστα, ήταν σφαγές!

edit: με πρόλαβε κι ο φίλος Maximos! ;)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Σημασία έχει το πως θα σε σφάξουν?
Με ποιον τρόπο δηλαδή θα σε σκοτώσουν ή το ότι θα σε σκοτώσουν Μάξιμε?

Αποστόλη εσένα μπορεί να μην σε ενδιαφέρει και μενα το πρωτάθλημα το κύπελλο ή κάποιος τίτλος τέλος πάντων και να σε/μας ενδιαφέρουν άλλα πράγματα πολυτιμότερα.
Δεν ισχύει το ίδιο για όλους όμως.
Υπάρχουν και νέα παιδιά που δικαιολογημένα θα πουν πως θέλουν να δουν τίτλους και εσύ εγώ έχουμε δει κάτι τις.
Υπάρχουν και άνθρωποι με δουλειές που παίρνουν χάπια για να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους με αυτά που ακούν γύρω τους και υπάρχουν τεράστιες μάζες που βρίσκονται στο δρόμο όπου και να παίζει η ομάδα και θέλουν να δουν νίκες.

Όλοι θέλουμε να δούμε όχι μόνο νίκες αλλά και τίτλους.
Ακόμα και να πάρεις κάποιον τίτλο πάλι δεν σου φτάνει θέλεις και άλλον και άλλον και ποτέ δεν θα τελειώνει αυτή η όρεξη.
Είναι ψέμα να πούμε πως δεν θέλουμε τίτλους και αρκούμαστε με αυτά που έχουμε.

Φίλε 8emis4 συμφωνώ πως δεν πρέπει να στεκόμαστε στο θέμα διαιτησία παραπάνω απο όσο αρμόζει.
Το κατανοώ και έχεις δίκιο αν θέλεις ειδικά για το πόσο σημαντικό είναι να αγνοώ το θέμα διαιτησίας.
Δεν μπορούμε όμως να αγνοήσουμε κάτι που σε κόβει για χρόνια (απο το 1926 όπως το γράφω) απο κάθε στόχο και να ρίχνουμε και τα φταιξίματα μόνο στον πρόεδρο-παράγοντα-προπονητή-παίχτη-οπαδό.
Συγνώμη δηλαδή αλλά θα τρελαθούμε κιόλας αν μου λες ότι δεν υπάρχει αλλοίωση αποτελεσμάτων ειδικά η περσινή χρονιά μπορώ να σου βγάλω άνετα πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ χωρίς ίχνος ειρωνίας ή υπερβολής απο διάφορες σφαγές που συντέλεσαν στο γεγονός να μην πάρουμε ούτε καν το κύπελλο και να στο αποδείξω και για ποιούς λόγους μάλιστα (αν και είναι γνωστοί σου οι λόγοι) φυσικά θα κατηγορηθώ ότι είμαι υπερβολικός γραφικός και σίγουρα όχι αντικειμενικός άρα αναξιόπιστος (είναι ποιο εύκολο αυτό βλέπεις).
Η διαφορά του τότε με το σήμερα ήταν αυτό που είπες ότι δίναν ένα πέναλντι και σε καθάριζαν.
Σου ακύρωναν και 3 γκολ όπως είπε και ο Μάξιμος.
Σήμερα δεν χρειάζεται να γίνει έτσι.
Αν έχεις για το καρπούζι και το μαχαίρι κόβεις την φέτα όπως σου αρέσει και όποτε θέλεις.
Απόδειξη για αυτό?
Ο κακομοίρης ο βάζελος που συνεχίζει να πετάει άσκοπα τα λεφτά του.
Διέξοδος απο όλα αυτά για να γίνει μάγκας ο ΠΑΟΚ και να αποδείξει και τα λεγόμενα μου κάποτε?
Να πάρει Ευρωπαικό τίτλο.
Ελπίζω μόνο να ζω για να το δω.
Όσο για τον πρωταθλητή πόσο δίνει το στοίχημα την κόκκινη λούγκρα να τον παίξω απο τώρα?
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Gash αυτα που αναφερεις και που εννοειται συμφωνουμε,τα ξερουμε και τα βλεπουμε εδω και δεκαετιες...
δεν υπαρχει αμφισβητηση σε αυτα...
εγω προσωπικα αναφερω οτι περα απο αυτα μου αρεσε που ασχολουμαστε ΚΑΙ για τα αγωνιστικα...
το λεω αυτο γιατι (εσυ ξερεις καλυτερα μιας και ζεις εκει) στην Αθηνα ανεκαθεν μας χαρακτηριζαν κομπλεξικους και οτι κλαιγομαστε πως η διαιτησια και το συστημα μας φταιει για ολα ενω παραλληλα η ομαδα ηταν χαλια...
για αυτο αναφερω πως μπορει παντα να εχουμε εχθρικες αντιμετωπισεις απο τους διαιτητες αλλα ταυτοχρονα δεν μενουμε εκει αλλα μας απασχολει και αγωνιστικα η ομαδα μας....μονο αυτο ηθελα να τονισω στο μυνημα μου...
Εννοειται πως παντα θα μας κυνηγανε υπουλα ή εμφανως ολοι αυτοι που μας εχουν εχθρους μια ζωη...

PS Να σας αναφερω μονο οτι το θεμα με το ανυπαρκτο φαουλ που εδωσε στον τοροσιδη και φαγαμε το 2ο γκολ καθως και τη φαση που δεν δωθηκε πεναλτι στον Τσιριλο (αν εχει καποιος βιντεο ας το ανεβασει),μου τα εδωσε ενας βαζελος φιλος...αυτο το λεω γιατι και οι βαζελοι και οι γαυροι εχουν ανοιξει σχολες πλεον και ασχολουντε με αυτα για να "αποδειξουν " ο ενας στον αλλο ποιος ευννοειται και ποιος οχι...
και αυτα μια ζωη εις βαρος μας...και οχι μονο εμας αλλα και των συμπολιτων και των υπολοιπων ομαδων της περιφερειας...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”