Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων
Re: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων
σωστά, δεν κέρδισε και ο αγαπημένος τους γάυρος προχτές και πως να υμνήσουν για κανα 5ήμερο τον μεγάλο Βαλβέρδε και Μαρινάκη...
Αφού όλοι το λένε!
Μα ποιοι το λένε?
Όλοι ΡΕ το λένε!
Το λέει και ο Βαρούχας αφού!
http://sport24.gr/newspapers/Sport/prot ... 97853.html
Μα ποιοι το λένε?
Όλοι ΡΕ το λένε!
Το λέει και ο Βαρούχας αφού!

Ε οχι να μιλαει και ο Ολυμπιακος για διαιτησια ρε π@υστη μου! Η υποκρισια σε ολη της το μεγαλειο! 

Φλαράκ .... τι γελάς;;;gash04 έγραψε:Αφού όλοι το λένε!
Μα ποιοι το λένε?
Όλοι ΡΕ το λένε!
Το λέει και ο Βαρούχας αφού!![]()
Έτσι χτίζονται οι μεγάλες ομάδες.
- magiktigra
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=41&m ... ueId=14171
Πρωτοσέλιδο Γάτας..Μαρινάκης: Βοηθείστε την Εθνική ...Εκτός απο τις άκυρες ειδήσεις κάνουν και τρανταχτά ορθογραφικά..
Πρωτοσέλιδο Γάτας..Μαρινάκης: Βοηθείστε την Εθνική ...Εκτός απο τις άκυρες ειδήσεις κάνουν και τρανταχτά ορθογραφικά..
- Μπαρκαρούτσος
Αδερφέ μη κατηγοράς την εφημερίδα.. Μπορεί να το είπε ο Μαρινάκεις με "ει"!!

-
http://sport24.gr/newspapers/Sport/metr ... tml?ref=nf
Τι να πρωτοπώ. Για μένα είναι το πιο προσβλητικό πρωτοσέλιδο που έχω δει ποτέ προς το σύλλογο και τον κόσμο. Απλά ντροπή...
Τι να πρωτοπώ. Για μένα είναι το πιο προσβλητικό πρωτοσέλιδο που έχω δει ποτέ προς το σύλλογο και τον κόσμο. Απλά ντροπή...
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
έκανε καλό σερφάρισμα στα ΠΑΟΚτσήδικα φόρουμ και είπε στο τέλος της εβδομάδας να ρίξει και ένα πιασάρικο πρωτοσέλιδο το σκουλήκι.
Συγγνώμη ρε παίδες.
Τί περιμένουμε νε γίνει για να ξυπνήσουμε και να δούμε τον ΕΛΕΕΙΝΟ ΠΟΛΕΜΟ που μας κάνει ο Μετρουλάκης;; Είναι ποτέ δυνατόν να θεωρηθεί ΤΟΣΟ αγνή πρόθεση προβολής της μαγκιάς του ΠΑΟΚ αυτό το πρωτοσέλιδο που ΞΑΝΑΕΒΓΑΛΕ και προχτες;;
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΑΥΤΑ !!! Οταν τα βγάζει η εκάστοτε εφημερίδα της Τουρκίας για πολιτικά ζητήματα, λέμε οτι είναι οργανωμένη προπαγάνδα του βαθεως κράτους της γείτονος χώρας! Και τώρα βγλέπω τέτοια πρωτοσέλιδα απ την πόλη μας μέσα και πετάμε αετό ;; Είμαι ΕΞΑΛΛΟΣ με αυτά που βλέπω πάρτε το χαμπάρι αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πειστήρια υπό κάποιες συνθήκες δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν τέτοια πρωτοσέλιδα!!
Ειλικρινά πέρα απο τα νεύρα που έχω, απορώ με το θράσσος τους ! Τέλος για μένα τα τελευταία πρωτοσέλιδα αποτελούν τη μέγιστη ξεφτίλα. Πεσαν και οι τελευταίες μάσκες.
Οργανωμένοι και ΜΗ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ !!

Τί περιμένουμε νε γίνει για να ξυπνήσουμε και να δούμε τον ΕΛΕΕΙΝΟ ΠΟΛΕΜΟ που μας κάνει ο Μετρουλάκης;; Είναι ποτέ δυνατόν να θεωρηθεί ΤΟΣΟ αγνή πρόθεση προβολής της μαγκιάς του ΠΑΟΚ αυτό το πρωτοσέλιδο που ΞΑΝΑΕΒΓΑΛΕ και προχτες;;
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΑΥΤΑ !!! Οταν τα βγάζει η εκάστοτε εφημερίδα της Τουρκίας για πολιτικά ζητήματα, λέμε οτι είναι οργανωμένη προπαγάνδα του βαθεως κράτους της γείτονος χώρας! Και τώρα βγλέπω τέτοια πρωτοσέλιδα απ την πόλη μας μέσα και πετάμε αετό ;; Είμαι ΕΞΑΛΛΟΣ με αυτά που βλέπω πάρτε το χαμπάρι αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πειστήρια υπό κάποιες συνθήκες δεν είναι δυνατόν να βγαίνουν τέτοια πρωτοσέλιδα!!
Ειλικρινά πέρα απο τα νεύρα που έχω, απορώ με το θράσσος τους ! Τέλος για μένα τα τελευταία πρωτοσέλιδα αποτελούν τη μέγιστη ξεφτίλα. Πεσαν και οι τελευταίες μάσκες.
Οργανωμένοι και ΜΗ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ !!

Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας πειραξε τοσο πολυ αυτο το πρωτοσελιδο οταν η εν λογω φωτο εχει παρελασει ουκ ολιγες φορες εδω μεσα και κοσμει πολλα βιντεο ΠΑΟΚτσιδων στο youtube.
Το κοσμει δεν ειναι καθολου ειρωνικο δηλαδη τι επρεπε να κατσουν οι δικοι μας να τους ταραξουν στις πετρες οι τουρκοι? και μη μου πειτε οτι εψαχναν τουρκους μεσα στα λεοφωρεια οι δικοι μας για να κανουν μανουρα? στημενοι τουρκοι στα σοκακια της πολης ηταν και περιμαναν να περασουν τα πουλμαν για να κανουν τις ψευτομαγκιες τους.
Εγω ενοιωσα περηφανος βλεπωντας το μαγκα να τους παιρνει αμπαριζα για εσας δεν ξερω.
Το κοσμει δεν ειναι καθολου ειρωνικο δηλαδη τι επρεπε να κατσουν οι δικοι μας να τους ταραξουν στις πετρες οι τουρκοι? και μη μου πειτε οτι εψαχναν τουρκους μεσα στα λεοφωρεια οι δικοι μας για να κανουν μανουρα? στημενοι τουρκοι στα σοκακια της πολης ηταν και περιμαναν να περασουν τα πουλμαν για να κανουν τις ψευτομαγκιες τους.
Εγω ενοιωσα περηφανος βλεπωντας το μαγκα να τους παιρνει αμπαριζα για εσας δεν ξερω.
Αγωγή θέλει ο π@υστης τώρα!!! και ασφαλιστικά μέτρα και ό, τι ναι , δικηγόρος δεν είμαι.
Δηλαδή ρε μετρουλάκη εσύ θα μας πει ποιος είναι ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ???
Αντε τράβα ρε χαζοχαρούμενε δημόσιε υπάλληλε παραπέρα
Η ΠΑΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.............
Σε λίγο θα είναι αργά ....////
Δηλαδή ρε μετρουλάκη εσύ θα μας πει ποιος είναι ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ???
Αντε τράβα ρε χαζοχαρούμενε δημόσιε υπάλληλε παραπέρα
Η ΠΑΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.............
Σε λίγο θα είναι αργά ....////