Μην δώσουμε κανένα δικαίωμα τιμωρίας στο νέο πρωτάθλημα

teacher

Δημοσίευση από teacher »

Οι αστυνομικοί στο βίντεο ξέφυγαν 100%. Δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Ίσως έπρεπε να είχε ήδη γίνει κάτι. Όσο για αυτούς που πιστεύουν ότι τα 150000€ είναι λίγα (με δεδομένο ότι πέρασαν 3 ντέρμπυ) δεν διαφωνώ μαζί τους. Γιατί όμως να μην ήταν μόνο 30000 χωρίς δηλαδή τα επεισόδια στο Καυταντζόγλειο ? Είπαμε 1004 διαρκείας ήδη αφαιρέθηκαν από τα έσοδα της ΠΑΕ. Δεν είναι και λίγα...
Socexp

Δημοσίευση από Socexp »

""Αλιμονο αν φτασουμε στο σημειο να κανουμε δικαστικες αγωγες σε φιλους του ΠΑΟΚ.
Ας κοιταξουν αλλοι να εξαλειψουν την βια και τις αδικιες που ξεκινουν απο αλλους συλλογους.
Οταν σκοτωνονται σε ραντεβου θανατου ανθρωποι και δεν συμβαινει τιποτα στην ουσια, ειναι τουλαχιστον ντροπη να μιλαμε για δικαστηρια σε ομοιδεατες. Οποιος το βλεπει διαφορετικα, ειναι ελευθερος να κανει μηνυσεις. Τετοιοι ανθρωποι υπηρχαν απο πολυ παλια αναμεσα στους φιλαθλους του συλλογου, αλλα και αναμεσα στους παραγοντες του.""

Τάδε έφη ο moderator που κλείδωσε το πολλ.

Κρίμα πραγματικά. Δυστυχώς, στην Ελλάδα, οι παράνομες κινήσεις θεωρούνται μαγκιά και οι νόμιμες διαδικασίες που μπορούμε να κινήσουμε ως πολίτες αυτής της "χώρας" για να κάνουμε και κάτι καλό στην τελική, θεωρείται ρουφιανιλίκι.
Απ'ότι φαίνεται, στα λόγια είμαστε πρώτοι. Αλλά όταν μπορούμε να κάνουμε μια πράξη σωστή, μασάμε. Φυσικά και πρέπει να πάνε στα δικαστήρια όλοι αυτοί που κόστισαν 100.000 ευρώ στην ΠΑΕ αλλά κάτσε...οχι. είναι φίλοι του ΠΑΟΚ οπότε, δεν πειραζει που μας κάνουν ζημιά. Ασε τους να γυρνάνε. "Οι άλλοι είναι χειρότεροι." Ε λοιπόν, δεν είναι οι άλλοι χειρότεροι. Και από την στιγμή που εμείς δεν είμαστε καλοί, ποσώς θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει αν οι άλλοι ήταν χειρότεροι. Απλά φοβόμαστε να κοιτάξουμε στον καθρέφτη. Έχουμε μια μουτζούρα και φοβόμαστε να την σκουπίσουμε γιατί "κι αυτοί ΠΑΟΚ είναι". Και δικαιολογούμε τον εαυτό μας λέγοντας..."δείτε και τους άλλους."
Εγώ πάντως γελάω με πικρία όταν διαβάζω τον τίτλο του παρόντος τόπικ "Να μην δώσουμε κανένα δικαίωμα τιμωρίας..." γι'αυτό και άνοιξα νέο θέμα. Αλλά κατέληξε εδώ και κλειδώθηκε.
Από την στιγμή που η ΠΑΕ περιμένει από τον κόσμο να δώσει λεφτά, κοινώς από εμάς, αυτοι οι "ΠΑΟΚσήδες" κλέβουν τα δικά μας λεφτά. Και το επιτρέπουμε γιατί... "ΠΑΟΚ είσαι".
Αν αυτοί είμαστε πραγματικά, ντρέπομαι.
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Socexp συμφωνώ μαζί σου σε αρκετά από αυτά που γράφεις και σε αυτό αλλά και το τόπικ που κλειδώθηκε. Όμως είμαι αντίθετος στο να αναλάβουμε δράση εμείς οι οπαδοί με δικηγόρους κτλ. Ας το κάνει η διοίκηση, όχι οργανώνοντας συλλήψεις , αλλά καλώντας τους υπαίτιους να αναλάβουν τις ευθύνες τους (οι μαγκιές πληρώνονται), χωρίς να ανακατευτεί η αστυνομία ...
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Λύσεις υπάρχουν , διάθεση δεν ξέρω αν υπάρχει
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Φιλε socexp εχεις απολυτο δικαιο.
Εχω ακουσει 100 φορες το<φιλοι του ΠΑΟΚ ειναι κι αυτοι>
Θα μας τρελανετε ρε?????????????
Οι ανεγκεφαλοι που κανουν εσκεμενα κακο στην ομαδα μας,για να κανουν αυτοι την μαγκια τους????
Φυλακη,εξοντοτικα προστημα,και απαγορευση εισοδου σε ολα τα γηπεδα!!!
Σε οποιον δεν αρεσει,ας γινει οπαδος της ανω κολοπετινιτσας αφγανισταν.
ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :?:
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Δημοσίευση από 11121969solitario »

Το πως θα συνετιστούν (η θα "τιμωρηθούν") οι "μπερδεμένοι" είναι θέμα της διοίκησης και μόνο.Η διοίκηση έκανε "λάθος" που πήρε τα εισιτήρια αλλά ο λαός "υμνήθηκε" για την παρουσία του.Πρέπει να αποφασίσουμε τι ακριβώς συμβαίνει από τα δύο.Γιατί και τα δύο δε μπορεί να συμβαίνουν.Αυτό είναι κάτι που είναι επουσιώδες τώρα.Τα επεισόδια έγιναν,το πρόστιμο επιβλήθηκε και για τους υπεύθυνους μπορούμε να συζητάμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.Σημασία έχει τι μέτρα λαμβάνονται και αν είναι αποτελεσματικά.Η τέλος πάντων αν πρέπει να ληφθούν καλύτερα η αυστηρότερα.Η προσοχή πρέπει να στραφεί στο πως αντιμετωπίζονται οι φίλοι του Π.Α.Ο.Κ. εντός η εκτός γηπέδου.Το βίντεο με τον αστυνομικό που ξυλοφορτώνει αλύπητα τον φίλαθλο του Π.Α.Ο.Κ.(Τα "του άξιζε" τι δουλειά είχε εκεί" κάτι θα έκανε για να το κάνουν αυτό" ας τα σκεφτούμε την επόμενη φορά που κάποιοι από εμάς θα αντιμετωπίσουν την ευγένεια των αστυνομικών σε προσωπικό επίπεδο)είναι" όπλο" στα χέρια των θιγόμενων.Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει η χρησιμοποίηση των φιλάθλων του Π.Α.Ο.Κ. για τη δικαιολόγηση των όποιων παρεκτροπών.Το τι προηγήθηκε δεν δικαιολογεί αυτό που επακολούθησε(ένα μικρό μέρος βλέπουμε στο βίντεο μόνο).Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι είμαι εναντίον κάθε μορφής επεισοδίων και βίας.Είτε αθλητικής ,είτε πολιτικής, είτε αστυνομικής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 11121969solitario την Σάβ 15 Νοέμ 2008, 20:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

adam04 έγραψε:Φιλε socexp εχεις απολυτο δικαιο.
Εχω ακουσει 100 φορες το<φιλοι του ΠΑΟΚ ειναι κι αυτοι>
Εάν δεν τους δίναμε αυτό το δικαίωμα εμείς, για πες μου τι θα λέγανε????

Αρα, πρώτα φταίμε εμείς που από μόνοι μας δεν παίρνουμε πρωτοβουλίες αποξένωσης αυτών των "στοιχείων" και δε λέμε από μόνοι μας στον πρόεδρο ότι ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι για τη διαφύλαξη των κερκίδων, τουλάχιστον στα εκτός έδρας ματς, άρα να μην πάρει εισιτήρια!!!
Άβαταρ μέλους
imbedil4a

Δημοσίευση από imbedil4a »

Socexp αφου γουσταρεις να κανεις μηνυσεις σε αυτους που κανουν καΚο στον Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ με επεισοδια ΜΕΣΑ στα γηπεδα και χρεωνουν την αγαπη μας με εξτρα εξοδα, τοτε μαζεψε και αλλους πολλους που εχουν την ιδια αποψη με εσενα και καντε και καμια μηνυση στους "διορισμενους" που χρεωσαν την ομαδα με τοσα εκατομμυρια EURO και τωρα παιδευομαστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ και ΚΥΡΙΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ να βγει η ομαδα απο αυτο το τελμα,ξεπληρωνοντας μονοι μας τα χρεη μας.Χωρις αρθρα44 και παπαρια!!!!

ΥΓ.1 Ειμαι καθετα αντιθετως με εισοδο στο γηπεδο χωρις λογο!!
ΥΓ.2 Αυριο ολοι ετοιμοι για το διπλο.
ΥΓ.3 ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ!!!
Guest

Δημοσίευση από Guest »

imbedil4a έγραψε:Socexp αφου γουσταρεις να κανεις μηνυσεις σε αυτους που κανουν καΚο στον Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ με επεισοδια ΜΕΣΑ στα γηπεδα και χρεωνουν την αγαπη μας με εξτρα εξοδα, τοτε μαζεψε και αλλους πολλους που εχουν την ιδια αποψη με εσενα και καντε και καμια μηνυση στους "διορισμενους" που χρεωσαν την ομαδα με τοσα εκατομμυρια EURO και τωρα παιδευομαστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ και ΚΥΡΙΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ να βγει η ομαδα απο αυτο το τελμα,ξεπληρωνοντας μονοι μας τα χρεη μας.Χωρις αρθρα44 και παπαρια!!!!

ΥΓ.1 Ειμαι καθετα αντιθετως με εισοδο στο γηπεδο χωρις λογο!!
ΥΓ.2 Αυριο ολοι ετοιμοι για το διπλο.
ΥΓ.3 ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ!!!
Με κάλυψες απόλυτα φίλε,και κάτι ακόμα που θέλω να προσθέσω είναι οτι από τη μία μέρα στην άλλη δεν γίνεσαι Ευρωπαίος!
τουλάχιστον στα εκτός έδρας ματς, άρα να μην πάρει εισιτήρια
Δεν είναι άποψη αυτή οπαδού :wink:
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

kos έγραψε:το τι θα κανει και αν κανει κατι η διοικηση για τον περιορισμο της βιας κτλ θα το δουμε στο μελον.
επειδη ομως εδω μιλαμε για λεφτα και οχι για κουμπια να κανει ενσταση για το ποσο. μπορει για τον βγενοπουλο και για τον κοκαλη τα 100 χιλιαρικα να ειναι στραγαλια αλλα εμας μας ποναει γιατι εμεις τα βαζουμε.

επεισης να απαιτησει το ιδιο προστιμο για λαρισα και βαζελο και για οποιον απο εδω και περα κανει επεισοδια. σε διαφορετικη περιπτωση θα εχουμε να κανουμε με αλλοίωση του πρωταθληματος και των κανονων ανταγωνισμου μεταξυ των ομαδων της σουπερ λιγκ.

Η διοίκηση αγαπητέ Κος έχει βγάλει τον Π.Α.Ο.Κ. από την ανυποληψία.Από μόνο του αυτό αρκεί.Εκανε επίσης διάφορες προσπάθειες μέχρι τώρα οι οποίες δεν απέδωσαν.Δεν μπορεί να έχει 30000 σεκιουριτάδες και αστυνομικούς στην τούμπα ούτε να απαιτεί την κινητοποίηση των λοκατζήδων στα εκτός έδρας προκειμένου να διασφαλιστεί η τάξη.Η αρχή και το τέλος του προβλήματος βρίσκεται στο αν υπάρχει πολιτική βούληση προκειμένου να σταματήσουν.Αν υπάρχει σε μικρό χρονικό διάστημα θα εκλείψουν.Αν δεν υπάρχει θα συνεχίσουν να γίνονται.Επίσης αν δεν "ελεχθούν" αυτοί που με τον ένα η τον άλλο τρόπο υποδαυλίζουν το μίσος ανάμεσα στους οπαδούς ,δηλαδή οι πάσης φύσεως "δημοσιογράφοι" που έχουν τελειώσει με βίσμα το λύκειο ,το πρόβλημα θα συνεχίσει να υφίσταται.Κυρίαρχο ρόλο όμως έχει η πολιτική ηγεσία και η αθλητική.Ο κ. Ιωαννίδης δηλαδή,που ως γνωστόν κατά τη διάρκεια της θητείας του ως προπονητής προήγαγε το ήθος και την ευγενή άμιλλα.
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Δεν διαφωνούμε πουθενά,απλά εστιάζουμε σε άλλα σημεία.Τη θέση σου για το ρόλο της πολιτικής ηγεσίας θέλω να μου πεις.Οσο για την έλλειψη παιδείας τώρα το ανακαλύψαμε?
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Και έρχομαι στην αρχική μου τοποθέτηση.Γιατί δεν κατατέθηκαν μηνύσεις εναντίον των υπευθύνων για το περιστατικό?Κατά παντός υπευθύνου?Θα ήταν χρήσιμο?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 11121969solitario την Σάβ 15 Νοέμ 2008, 22:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Από αυτούς που θίγονται άμεσα.Τους συνδέσμους.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

με ευθυνη ολων μας οι 300 εκλεγμενοι......εχουν διαλυσει τους υπολοιπους θεσμους του κρατους. μεταξυ αυτων τα ελληνικα σχολεια(παιδεια), την ελληνικη δικαιοσυνη και την ελληνικη αστυνομια.
επαυξάνω σε αυτό που λες , σημειώνοντας ότι όλοι οι Έλληνες οι οποιοι συμμετέχουν σε αυτούς τους θεσμούς έχουν ευθύνη (ανάλογα με τι συμπεριφορά του κάθε ένα) στον οχαδερφισμό αυτόν το θεσμών , όχι μονο οι 300
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Ναι.Οταν λέω οι σύνδεσμοι εννοώ το οπαδικό κίνημα γενικότερα.Αλλά μάλλον άστο γιατί είναι μεγάλη κουβέντα και το σκεπτικό μου θέλει ώρες για να το συζητάμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”