Σπόρ του Βορρά - sport103fm
Re: Σπόρ του Βορρά - sport103fm
Makis4444 έγραψε:Αυτο δεν ειναι τιποτα ρε φιλε....Μαγκια του στο κατω-κατω...Δικια του ειναι η εκπομπη..Χτες λεγανε οτι ο Βιτολο εκανε επιτηδες ο,τι εκανε....Για μενα και το σημερινο πρωτοσελιδο ειναι γελοιο αλλα τελος παντων..........Δε συμφωνω με σχεδον καμια θεση που εχει παρει η εφημεριδα σε σοβαρο θεμα του ΠΑΟΚ αλλα αυτο το χθεσινο ειναι τραγικο.........Αν εμεις οι ιδιοι λεμε τετοια για το Βιτολο(που εκανε γιγαντια μαλακια σιγουρα) τι να πω......
Δεν επηρεαζόμαστε αλλά ότι λένε μεταφέρετε και εδώ μέσα απο πολλά μέλη με αποτέλεσμα να ξεσπάμε σε καυγάδες μεταξύ μας.
Μάλλον θα αρχίσω να κλειδώνω ότι έχει να κάνει σε σχέση με ΜΜΕ-Δημοσιογράφους.
Μεγάλο καρκίνωμα και εγκεφαλικό δηλητήριο στους οπαδούς μας.
Σκέφτομαι και την απαγόρευση Link για site αθλητικά κα.
Λένε λένε και θα πουν και άλλα και θα πέσει και η προπαγάνδα σύννεφο.
Εμείς το πως σκεφτόμαστε μετά απο κάτι τέτοια περίεργα είναι το θέμα.
Και δυστυχώς εγκεφαλικά νοσούμε και πέφτουμε θύματα τους πάντα.
Έχουμε πολύ δρόμο για την αλλαγή νοοτροπίας που λέγαμε.
Για λύπηση η πατρίδα Θεσσαλονίκη είναι.
Για λύπηση...
Πρόλαβα μόνο να ακούσω πως ο ΠΑΟΚ έχει προπληρωμένη την εφορία μέχρι το καλοκαίρι και πως το δάνειο που πήραμε ΚΑΙ ΚΑΠΙΟΙ ΔΙΕΔΙΔΑΝ ΕΝΤΕΧΝΩΣ σε αυτή τη πόλη πως είναι αγύριστο πως από τα 2,2 εκατομύρια έπεσε στο 1,3.Επίσης ο Φαρλαλής είπε πως κάτι θα γίνει με το άνοιγμα που έχουμε. στο τέλος.Όσον αφορά το μπάτζετ της ομάδα από τα 8,5 εκατομμύρια πέρυσι φέτος είναι στα 10,7 γι'αυτό και το πρόβλημα το οικονομικό.Επίσης ρωτήθηκε και ορθώς για τις σχέσεις Ζαγοράκη Βρύζα αλλά και για τα γελοία δημοσιεύματα που φέρνουν τον Ζήση υποψήφιο τεχνικό διευθυντή του Βάζελου ή του Γάβρου.Απάντησε πως οι σχέσεις των 2 είναι κάτι περισσότερο από φιλικές αφού συνδέονται με στενότατη φιλία κοντά 20 χρόνια.Όσο για τα άλλα είπε πως ο Ζήσης λατρεύει τον ΠΑΟΚ έχει αρρώστια και δεν φεύγει..!!!Απλά.!!!Δεν ξέρω τι έχασα αλλά ότι τον ρωτούσαν ΠΛΗΝ των χρεών που είπε πως πιστεύει πως κάτι θα γίνει απάντησε.free4 έγραψε:Για πες μας, μέσες άκρες τι είπε.. Φώτη!

Μια χαρά τα είπε, ξάστερα...
Γκας, αν είναι να σβήσεις, σβήσε αυτούς που μας τρώνε τα σωθικά τόσα χρόνια, όχι αυτούς που μας ενημερώνουν!
Γκας, αν είναι να σβήσεις, σβήσε αυτούς που μας τρώνε τα σωθικά τόσα χρόνια, όχι αυτούς που μας ενημερώνουν!
Photis έγραψε:Πρόλαβα μόνο να ακούσω πως ο ΠΑΟΚ έχει προπληρωμένη την εφορία μέχρι το καλοκαίρι και πως το δάνειο που πήραμε ΚΑΙ ΚΑΠΙΟΙ ΔΙΕΔΙΔΑΝ ΕΝΤΕΧΝΩΣ σε αυτή τη πόλη πως είναι αγύριστο πως από τα 2,2 εκατομύρια έπεσε στο 1,3.Επίσης ο Φαρλαλής είπε πως κάτι θα γίνει με το άνοιγμα που έχουμε. στο τέλος.Όσον αφορά το μπάτζετ της ομάδα από τα 8,5 εκατομμύρια πέρυσι φέτος είναι στα 10,7 γι'αυτό και το πρόβλημα το οικονομικό.Επίσης ρωτήθηκε και ορθώς για τις σχέσεις Ζαγοράκη Βρύζα αλλά και για τα γελοία δημοσιεύματα που φέρνουν τον Ζήση υποψήφιο τεχνικό διευθυντή του Βάζελου ή του Γάβρου.Απάντησε πως οι σχέσεις των 2 είναι κάτι περισσότερο από φιλικές αφού συνδέονται με στενότατη φιλία κοντά 20 χρόνια.Όσο για τα άλλα είπε πως ο Ζήσης λατρεύει τον ΠΑΟΚ έχει αρρώστια και δεν φεύγει..!!!Απλά.!!!Δεν ξέρω τι έχασα αλλά ότι τον ρωτούσαν ΠΛΗΝ των χρεών που είπε πως πιστεύει πως κάτι θα γίνει απάντησε.free4 έγραψε:Για πες μας, μέσες άκρες τι είπε.. Φώτη!
Δηλαδή μπρε Φριφρί
Για να ενημερωθώ για τον ΠΑΟΚ πρέπει να ακούσω τον κάθε ένα δημοσιογράφο τι λέει και τι πιστεύει?
Η ΠΑΕ δεν σε ενημερώνει πλήρως?
Απο αυτά που έγραψε ο Φώτης τι δεν ξέρεις?
Ότι το δάνειο επι Βεζυρτζή είναι ΔΑΝΕΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ.
Ξέρεις καμία τράπεζα να δίνει λεφτά και να μην τα ζητήσει πίσω?
Αν ξέρεις πές μου την και σε μένα να τρέξω τώρα να πάω να πάρω ένα ποσό για Μπαχάμας και μη με ξαναείδατε θα κάνω και πλαστική!

Λέει ο Φώτης ότι κάποιοι διέδιδαν ότι ήταν αγύριστο.Ε και?
Δεν ξέρουμε ποιοι το λένε?
Υπάρχει λόγος να καθίσουμε να το σκεφτούμε κιόλας?
Θα πρέπει να είμαστε πολύ γκάου για να το συζητήσουμε κιόλας.
Το μπάτζετ λέει ανέβηκε.
Μεταγραφές θέλαμε μεταγραφές κάναμε.
Όχι να μείνουμε δηλαδή όπως το 2007 αυτό έλειπε.
Έχεις παίχτες έχεις ομάδα έχεις και κόσμο ακόμα και όχι φανατικόν να ακολουθεί.
Απλή λογική χωρίς αγωνιστικό ένας ΠΑΟΚ που θα τρώει καρπαζιές απο όλες τις ομάδες τις τάξης του 0-5 μέσα έξω τι το ποιο λογικό να μην πατάει κανείς στο γήπεδο.
Τι να πα να δεις και να πληρώνεις κιόλας για να το δεις πρέπει να είσαι μαζόχας Εβραίος μόνο.

Ενημερωθήκαμε και για τις σχέσεις Ζαγοράκη-Βρύζα ε?
Σώπα!
Αποκλείεται να είναι φίλοι αυτοί οι δύο εγώ δεν τα πιστεύω αυτά μάλλον ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον και ζηλεύει ο ένας τον άλλον και σκέφτονται ποιος θα κάνει κουμάντο α ρε βέργα που χρειάζεται βρεγμένη!
Για αυτό όταν έφυγε ο Ζαγόρ κάθε μέρα στην Τούμπα με τον Ζήση τάβλι παίζανε

Έχω και συνομιλίες με τηλεφωνικές συνδιαλέξεις αν θέλεις.
Έλα Θοδωρή μου τι κάνουμε τώρα ρε μαλάκα ο ένας.
Έλα ρε μαλάκα Ζήση τι κάνουμε τώρα ο άλλος.
Όχι ρε μαλάκα ο ένας αυτό όχι ο άλλος κοκ.
Στην συνέντευξη τύπου δεν είπε 25 χρόνια φίλοι είμαστε?
Μη σου πω παίζανε και με τα αυτοκινητάκια μικρά πλέιμομπιλ κρυφτό κυνηγητό κλέφτες και αστυνόμους πετροπόλεμο με γειτονιές τσαλίκι κα

Καλά ρε στην τελευταία συνέντευξη τύπου δεν είπε (και δεν την άκουσα όλη ακόμα) 2,κάτι μέσα είναι η ομάς απο τον φαλάκρα?
Βέβαια θα είχε φάση να δούμε τεχνικό διευθυντή τον Βρύζα στον βάζελο όταν ο Σάντος λέει δεν πάω στον Ολυμπιακό

Αλλά πολύ επιστημονικής μαλακίας το σενάριο δεν κόβεις?
Πάλι αυτοί οι κάποιοι δεν τα λένε αυτά?
Όσο για τα χρέη κάτι θα γίνει δεν γνωρίζουμε απο τον ίδιο τον καπετάν Θόδωρα ότι είναι σε συζητήσεις με το γαμωκράτος για τα χρέη?
Ε τι στον λούτσο παραπάνω να ακούσουμε?
Τα ίδια και τα ίδια δηλαδή?
ΕΛΕΟΣ
Το εμπεδώσαμε αυτό εννοώ.
Ας κάνουν καμιά ερώτηση της προκοπής.
Καλύτερα να τους έκανε ερωτήσεις ο Καρπετόπουλος.
Ας κάνουν καμιά ερώτηση της προκοπής.
Καλύτερα να τους έκανε ερωτήσεις ο Καρπετόπουλος.
α ...σε αυτο εχεις δικαιο...
προχτες ειχε ο βασιλοπουλος το βιτολο και με τις "γαματες" του ερωτησεις ο βιτολο στον τελος απολογουνταν οτι δεν ειναι ελεφαντας και οτι δεν ειχε καμια οποιαδηποτε προθεση εσκεμμενα να παρει την καρτα.....αφου λοιπον τον φερνει ο δημοσιογραφος σε δυσκολη θ4εση και λεει ο παικτης οτι αν νομιζει καποιος οτι το εκανα πειτηδες τοτε δεν εχω καμια θεση στη θεσσαλονικη τοτε το γυρναει ο γκουρου και λεει: γιατι, αμφισβητησε κανεις τις προθεσεις σου??? η πλακα ειναι οτι με τα ερωτηματα που τον επανεφεραν στο ιδιο θεμα ενας ανρωπος με λιγο μυαλο τρελενοταν με την επιμονη σε ενα θεμα που ο βιτολο ελεγε οτι ηταν μια ενστικτωδης αντιδραση.....μαλιστα συμπληρωσε οτι ακριβως επειδη ηταν ενστικτωδης μπορει στο μελλον να τυχει και να ξανασυμβει....δεν αρεσε του δημοσιογραφου περιττο να σου το πω
προχτες ειχε ο βασιλοπουλος το βιτολο και με τις "γαματες" του ερωτησεις ο βιτολο στον τελος απολογουνταν οτι δεν ειναι ελεφαντας και οτι δεν ειχε καμια οποιαδηποτε προθεση εσκεμμενα να παρει την καρτα.....αφου λοιπον τον φερνει ο δημοσιογραφος σε δυσκολη θ4εση και λεει ο παικτης οτι αν νομιζει καποιος οτι το εκανα πειτηδες τοτε δεν εχω καμια θεση στη θεσσαλονικη τοτε το γυρναει ο γκουρου και λεει: γιατι, αμφισβητησε κανεις τις προθεσεις σου??? η πλακα ειναι οτι με τα ερωτηματα που τον επανεφεραν στο ιδιο θεμα ενας ανρωπος με λιγο μυαλο τρελενοταν με την επιμονη σε ενα θεμα που ο βιτολο ελεγε οτι ηταν μια ενστικτωδης αντιδραση.....μαλιστα συμπληρωσε οτι ακριβως επειδη ηταν ενστικτωδης μπορει στο μελλον να τυχει και να ξανασυμβει....δεν αρεσε του δημοσιογραφου περιττο να σου το πω
Πρώτα από όλα το ραδιόφωνο είναι μέσο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας..
Δεύτερον, κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν να ακούσει..
Τρίτον, οι έχοντες μυαλό και γνωριζοντας πράγματα και πρόσωπα, νομίζω ότι δεν θα αφήσουν το μέσο να τους αλλάξει την άποψη τους που έχουν για την ομαδα και να τους κατευθύνει σε αυτό που θέλουν να περάσουν οι παραγωγοί!
Αν κάποιος δε θέλει να τους παρακολουθεί, μπορεί να κλείσει άνετα το ραδιόφωνο..
Από κει κι έπειτα, δε νομίζω ότι υπάρχει τόσο μεγάλο ζήτημα αν όλοι μας καταφέρνουμε και δεν επηρεαζόμαστε από τύπους που γνωρίζουμε το ποιοόν τους και τους έχουμε σταμπαρισμένους..
Ο δημοσιογράφος προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του.
Μπορεί κάποιος να θεωρεί ότι πολλές φορές πιέζει περισσότερο από ότι πρέπει, προκειμένου να βγάλει είδηση, ενώ άλλες φορές, πολλοί θεωρούν, ότι φτιάχνει ειδήσεις απλά για να πουλήσει.
Οταν κάποιον τον γνωρίζεις και ξέρεις τι προιόν θα σε πλασάρει, νομίζω ότι είσαι υποψιασμένος για όλα, ή κανω λάθος?
Δεύτερον, κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν να ακούσει..
Τρίτον, οι έχοντες μυαλό και γνωριζοντας πράγματα και πρόσωπα, νομίζω ότι δεν θα αφήσουν το μέσο να τους αλλάξει την άποψη τους που έχουν για την ομαδα και να τους κατευθύνει σε αυτό που θέλουν να περάσουν οι παραγωγοί!
Αν κάποιος δε θέλει να τους παρακολουθεί, μπορεί να κλείσει άνετα το ραδιόφωνο..
Από κει κι έπειτα, δε νομίζω ότι υπάρχει τόσο μεγάλο ζήτημα αν όλοι μας καταφέρνουμε και δεν επηρεαζόμαστε από τύπους που γνωρίζουμε το ποιοόν τους και τους έχουμε σταμπαρισμένους..
Ο δημοσιογράφος προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του.
Μπορεί κάποιος να θεωρεί ότι πολλές φορές πιέζει περισσότερο από ότι πρέπει, προκειμένου να βγάλει είδηση, ενώ άλλες φορές, πολλοί θεωρούν, ότι φτιάχνει ειδήσεις απλά για να πουλήσει.
Οταν κάποιον τον γνωρίζεις και ξέρεις τι προιόν θα σε πλασάρει, νομίζω ότι είσαι υποψιασμένος για όλα, ή κανω λάθος?
Ωραία τότε.
Deal!
Αλλά μεταφορά της μαλακίας του καθένα που ότι ακούει το γράφει και στο φόρουμ απο τον κάθε παπάρα και δεν επηρεάζεται όπως λές και αναλύεται και σχολιάζεται μετά απο χίλιες πλευρές εδώ μέσα και εκεί έξω και τεντώνει σαν λάστιχο δεν θα γίνεται ανεκτό ξανά απο την πλευρά μας.
Και όχι μόνο απο το ράδιο αλλά και απο εφημερίδες τηλεόραση και ένα σωρό άλλους κάφρους.
Δεν θα ανεβάζω πίεση πολλών BAR υπάρχουν πολλά κουμπάκια που κάνουν υπέροχη δουλειά για τις μαλακίες.
Εντελώς Δημοκρατικά με τους θεσμούς που διέπουν την προστασία αυτής.
Όχι τίποτα άλλο αλλά ΜΥΑΛΟ-ΠΑΟΚ 0-1 και όχι 1-0 απο τους μυαλοπωλητές.
Deal!
Αλλά μεταφορά της μαλακίας του καθένα που ότι ακούει το γράφει και στο φόρουμ απο τον κάθε παπάρα και δεν επηρεάζεται όπως λές και αναλύεται και σχολιάζεται μετά απο χίλιες πλευρές εδώ μέσα και εκεί έξω και τεντώνει σαν λάστιχο δεν θα γίνεται ανεκτό ξανά απο την πλευρά μας.
Και όχι μόνο απο το ράδιο αλλά και απο εφημερίδες τηλεόραση και ένα σωρό άλλους κάφρους.
Δεν θα ανεβάζω πίεση πολλών BAR υπάρχουν πολλά κουμπάκια που κάνουν υπέροχη δουλειά για τις μαλακίες.
Εντελώς Δημοκρατικά με τους θεσμούς που διέπουν την προστασία αυτής.

Όχι τίποτα άλλο αλλά ΜΥΑΛΟ-ΠΑΟΚ 0-1 και όχι 1-0 απο τους μυαλοπωλητές.
Χθες το βράδυ ο Κώστας Βασιλόπουλος αποχαιρέτησε για τελευταία φορά τον Μιζάλη Λεοντιάδη, ο οποίος πλέον αποτελεί παρελθόν από το σταθμό!
Μιχάλη..
Σάλτα και πηδήξου απ' το παράθυρο ρε..
Που θα μας κάνεις να οφτοπικιστούμε και πάλι!
Σάλτα και πηδήξου απ' το παράθυρο ρε..
Που θα μας κάνεις να οφτοπικιστούμε και πάλι!