Ibrahima Bakayoko

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
DAMANAKIS

Δημοσίευση από DAMANAKIS »

milhouse777 έγραψε:
DAMANAKIS έγραψε:ο μπακα πρεπει να πληρωσει τη νυφη ,και αυτο θα γινει μαλον!αν θελει σεβασμο ο μηχανικος (ψαρας) απο το εστοριλ,να παει να βαλει προστιμο στον γκαρσια που κανει οτι θελει,στον κοντρερας που επισης κανει τα ιδια,στο πουλεν του τον σερτζιο που κανει επισης οτι θελει,και μετα ας πιασει και τον μπακα ,που στο κατω κατω ,τον εχει ξελασπωσει ουκ ολιγες φορες!ας τους πει πρωτα ποιος πρεπει να χτυπαει τα φαουλ που ειναι σε προφανη θεση για γκολ,(γιατι μπορει να τρακαρουν καμια φορα ο γκαρσια με τον μουσλι)και μετα ας ριξει στον μπακα οσα προστιμα θελει!ο Π.Α.Ο.Κ. δεν ειναι κου κλουξ κλαν!

κανενας απο αυτους που γραφεις δεν του εδειξε ασεβεια

δειξανε ασεβεια σε κατι πολυ ποιο μεγαλο απο τον εκαστοτε προπονητη της ομαδας!στον κοσμο !αν εσενα αυτο δε σου λεει τιποτα ,εγω δεν φταιω!
Άβαταρ μέλους
simosdr

Δημοσίευση από simosdr »

Βλεπω μερικους πως βγαζουν τα αποθημενα στο Santos για μια μικρη παρεξηγηση.
Φανταζομαι τοτε σε μια στραβη τη θα γινει.
Και πιστευω πως δημοσιογραφοι και εφημεριδες αυτο περιμενουν.
Στην στραβη που θα γινει τι θα ακουσει ο προπονητης ?
Τελικα μηπως εμεις δεν ειμαστε οι πειθαρχιμενοι στη ομαδα μας ??
DAMANAKIS

zakkonto έγραψε:
DAMANAKIS έγραψε:
zakkonto έγραψε:
DAMANAKIS έγραψε:ο μπακα πρεπει να πληρωσει τη νυφη ,και αυτο θα γινει μαλον!αν θελει σεβασμο ο μηχανικος (ψαρας) απο το εστοριλ,να παει να βαλει προστιμο στον γκαρσια που κανει οτι θελει,στον κοντρερας που επισης κανει τα ιδια,στο πουλεν του τον σερτζιο που κανει επισης οτι θελει,και μετα ας πιασει και τον μπακα ,που στο κατω κατω ,τον εχει ξελασπωσει ουκ ολιγες φορες!ας τους πει πρωτα ποιος πρεπει να χτυπαει τα φαουλ που ειναι σε προφανη θεση για γκολ,(γιατι μπορει να τρακαρουν καμια φορα ο γκαρσια με τον μουσλι)και μετα ας ριξει στον μπακα οσα προστιμα θελει!ο Π.Α.Ο.Κ. δεν ειναι κου κλουξ κλαν!

Ντροπή σου.... Κατηγορείς τον Santos για τα κολλήματα του αλλά δεν βλέπεις πως τα δικά σου είναι μεγαλύτερα.

μαλον παιρνω ληγμενα και δεν θυμαμαι ποσες φορες μαλωσα στο διαδικτυο!μαλον πρεπει να μου το θυμισεις εσυ!ειδικα σε αντιπαραθεση μ'εσενα

εσυ μεγαλε που δε κολλας πουθενα,πες οτι η ομαδα ειναι πειθαρχημενη!και κοιμησου τον υπνο του δικαιου!

Επειδή μάλλον την βρίσκεις να μαλώνεις μέσο διαδικτύου θα σου απαντήσω τώρα αλλά δεν θα συνεχίσω αυτόν τον "διάλογο". Μετά πες ότι θες...
Όταν έχεις στην ομάδα παίχτες με χαρακτήρα και αξία αυτά να τα περιμένεις. Σε όλες τις μεγάλες ομάδες γίνονται. Το θέμα είναι πως το αντιμετωπίζεις. Σε ότι αφορά τις τιμωρίες ο προπονητής μόνο εισηγείται την τιμωρία ενός παίχτη. Το αν θα επιβληθεί και το μέγεθος αυτής καθορίζεται από τον τεχνικό διευθυντή κατά κύριο λόγο. Παρόλο αυτά εσύ μόνο τον "ψαρα" κατηγορείς. Πάω για ύπνο τώρα...
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Εγω ξερω οτι παιζουμε με τα σκουλικια στο χαριλαου
και σεις ασχολειστε με τον Μπακαγιοκο ...

Πεσατε στην λουμπα των ΜΜΕ ...
Ουτε ενα ποστ κανονικα θα επρεπε ...
Ο Ζαγορ ξερει τι κανει ...
Άβαταρ μέλους
Jordanios

Δημοσίευση από Jordanios »

δεν θυμαμαι ο damanakis να εχει τετοιο χομπυ και σίγουρα δεν την βρίσκει όταν μαλώνει .....ψυχραιμια ο καθενας την αποψη του λεει και προφανως όχι κακόβουλα :wink:
DAMANAKIS

Ας έκανε το ίδιο και στον Μουρίνιο και θα σου έλεγα εγώ αν ξανά έπαιζε μπάλα ο Μπακαγιόκο...
[/quote]
φαντομα εισαι παρα τω μουρινιο?μπραβο,και σε ανωτερα!
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Αλλο να κανεις μαγκια(δεν ειναι μαγκια)στους αντιπαλους και αλλο να πουλας μουρη στον προπονητη και να χαλας το κλιμα στην ομαδα.
Δεν ειναι το ιδιο.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

να πληρώσει πρόστιμο σε μετοχές! ΤΩΡΑ!!!
50.000 ευρώ σε μετοχές!!!!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο Αδαμ ...
Άλλο μέσα στον αγώνα να χτυπήσεις έναν αντίπαλο παίχτη και άλλο να δυσανασχετείς όταν βγαίνεις αλλαγή ή να μην εκτελείς τις εντολές του προπονητή σου στην προπόνηση.
Και τα δύο μεμπτά αλλά μη συνδέουμε τις καταστάσεις ...
Άβαταρ μέλους
ehemithos199

Δημοσίευση από ehemithos199 »

αν το καρφωσει το γκολακι στη παπαναστασιου και την βγαλει εξω...και την κουνησει στα ερπετα...τη φανελα εννοω ρε admin...
θα τον συγχωρεσουμε?? 8)
:) :) :)
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Ο προπονητης της ομαδας ειναι ο αρχηγος του ποδοσφαιρικου τμηματος.
Οταν ενας παικτης δεν εκτελει τις εντολες του προπονητη κ δυσανασχετει με τις αποφασεις του τοτε ο προπονητης εχει καθε δικαιωμα να του κανει παρατηρηση.Εαν ο παικτης το κανει κατ εξακολουθηση τοτε η διοικηση πρεπει να επιπληξει τον παικτη για την αναρμοστη συμπεριφορα του.
Άβαταρ μέλους
ehemithos199

Δημοσίευση από ehemithos199 »

ολο αυτο που ανελυσες φαντομα για το γαυρο λεγεται με μια λεξη...λαικισμος! και ο σωκρατες ειναι επιστημων σε αυτο!!
η καθε ομαδα εχει το δικο της τροπο να καταπολεμα τα εσωτερικα προβληματα.
εγω παντως διαφωνω ακομα και με μας που το τραβαμε... :wink:
DAMANAKIS

Fantomas έγραψε:
DAMANAKIS έγραψε:Ας έκανε το ίδιο και στον Μουρίνιο και θα σου έλεγα εγώ αν ξανά έπαιζε μπάλα ο Μπακαγιόκο...

φαντομα εισαι παρα τω μουρινιο?μπραβο,και σε ανωτερα!

Λες την άποψη σου και καλά κάνεις. Και όποιος θέλει να λέει την άποψη του.
Να την λέει την άποψη του αλλά υπάρχουν και άτομα εδώ μέσα που έχουν και ένα μέσο IQ και παίξαν και μπάλα στην ζωή τους και στο εξωτερικό και σε ελληνικές ομάδες...Πάνε σε μια ερασιτεχνική ομάδα και κάνε το ίδιο στον προπονητή σου...Πάνε για παράδειγμα και κάνε το ίδιο στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς ή πάνε στην Πυλαία κτλ....
Να ισοψηφήσουμε τώρα την μπουνιά του Γκαρσία με το πειθαρχικό παράπτωμα που έκανε ο Μπακαγιόκο στα αποδυτήρια.... Ε όχι ... Μπορεί ο Μύρτσος να κυνηγάει τον Σάντος επειδή θέλει θεαματικότητες αλλά εντάξει παίξαμε και εμείς σε ομάδα... μην μπερδέψουμε την βούρτσα με την .......
Τέλος πάντων DAMANAKIS είσαι για topic για το Βόλεϊ, γιατί από μπάλα δεν ξέρεις πολλά πράγματα....άκου τι λέει ο άρχοντας να μάθεις λίγο μπαλίτσα!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
καταρχην επειδη εχω παιξει μπαλα και οχι πετοσφαιριση,γι'αυτο και εχω αποψη!πρεπει να σου πω οτι δεν εχω αποθεωσει ποτε παιχτη η προπονητη η κατι αλλο!παντα στο γηπεδο φωναζω Π.Α.Ο.Κ.!ποτε δεν ημουν προσωπολατρης!δεν εχω κανενα κολλημα με τον μπακαγιοκο ουτε με τον σαντος!εσυ που εχεις παιξει μπαλα,(αν εχεις παιξει)πες μου πως θα ενοιωθες αν ησουν μπακαγιοκο!καθε φορα που μπαινεις να ξελασπωνεις τον προπονητη,και να βοηθας την ομαδα ,και κατα επεκταση την ομαδα,και στην πρωτη στραβη να τα πληρωνεις εσυ!πες πως θα ενοιωθες αν ησουν ηλιαδης και να εμπαινες στο παιχνιδι ισα για συμμετοχη,και αμεσως μετα να ακους απο τον προπονητη σου οτι σε συμπαθεικαι οτι το εκανε κατα λαθος!για να ξερεις λοιπον και να τελειωνουμε με αυτο το θεμα,τον κυριο τον λεω ψαρα ,γιατι μονο ενας ψαρας δεν καταλαβαινει πως περναει η ωρα ,και γενικα δεν εχει αναγκη να κοιταει το ρολοι του,αφου αυτο που κανει εκεινη τη στιγμη ,το κανει για χομπι του!ο σαντος ομως δεν ψαρευε την κυριακη,αλλα κοουτσαριζε παιχνιδι για την σουπερ λιγκα!ακομα και ο πιο φυτουλας οπαδος κοιταει το ρολοι του,η το ρολοι της τουμπας,ποσο μαλον ενας επαγγελματιας προπονητης!επισης δεν εχω αντιπαρατεθει σχεδον καθολου στο φορουμ για τετοια θεματα!οποιος θελει μπορει να το κοιταξει!αλλωστε το δειχνει και ο αριθμος των ποστ μου ,που ειναι δυσαναλογος με αλλων διαδικτυακων μαιντανων!αυτα και τελος!
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

:) :lol:
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

lostparadise έγραψε:εγω το ειδα αλλιως...να η ευκαιρια του Κλαους.βλεπω τον Μπακα να βλεπει 11καδα με το κυαλι.ποιος θα παρει την θεση του?λεφτα για μεταγραφες δεν βλεπω,αφου η αυξηση δεν προχωραει.ΚΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΛΑΟΥΣ.ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ...

Άλλος παιχτης ο Κλαους και άλλος ο Μπακα.
Ο Αθανασιάδης οντας μιση μερίδα (ΦΑΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΦΑΕΕΕ) μονο για 4-2-2 ειναι διπλα σε κορμι.
Αν τον βάλεις πισω απο τον επιθετικό η μονο μπροστά θα τον φάνε οι λυκοι...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”