Fantomas έγραψε:DAMANAKIS έγραψε:Ας έκανε το ίδιο και στον Μουρίνιο και θα σου έλεγα εγώ αν ξανά έπαιζε μπάλα ο Μπακαγιόκο...
φαντομα εισαι παρα τω μουρινιο?μπραβο,και σε ανωτερα!
Λες την άποψη σου και καλά κάνεις. Και όποιος θέλει να λέει την άποψη του.
Να την λέει την άποψη του αλλά υπάρχουν και άτομα εδώ μέσα που έχουν και ένα μέσο IQ και παίξαν και μπάλα στην ζωή τους και στο εξωτερικό και σε ελληνικές ομάδες...Πάνε σε μια ερασιτεχνική ομάδα και κάνε το ίδιο στον προπονητή σου...Πάνε για παράδειγμα και κάνε το ίδιο στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς ή πάνε στην Πυλαία κτλ....
Να ισοψηφήσουμε τώρα την μπουνιά του Γκαρσία με το πειθαρχικό παράπτωμα που έκανε ο Μπακαγιόκο στα αποδυτήρια.... Ε όχι ... Μπορεί ο Μύρτσος να κυνηγάει τον Σάντος επειδή θέλει θεαματικότητες αλλά εντάξει παίξαμε και εμείς σε ομάδα... μην μπερδέψουμε την βούρτσα με την .......
Τέλος πάντων DAMANAKIS είσαι για topic για το Βόλεϊ, γιατί από μπάλα δεν ξέρεις πολλά πράγματα....άκου τι λέει ο άρχοντας να μάθεις λίγο μπαλίτσα!!!

[/quote]
καταρχην επειδη εχω παιξει μπαλα και οχι πετοσφαιριση,γι'αυτο και εχω αποψη!πρεπει να σου πω οτι δεν εχω αποθεωσει ποτε παιχτη η προπονητη η κατι αλλο!παντα στο γηπεδο φωναζω Π.Α.Ο.Κ.!ποτε δεν ημουν προσωπολατρης!δεν εχω κανενα κολλημα με τον μπακαγιοκο ουτε με τον σαντος!εσυ που εχεις παιξει μπαλα,(αν εχεις παιξει)πες μου πως θα ενοιωθες αν ησουν μπακαγιοκο!καθε φορα που μπαινεις να ξελασπωνεις τον προπονητη,και να βοηθας την ομαδα ,και κατα επεκταση την ομαδα,και στην πρωτη στραβη να τα πληρωνεις εσυ!πες πως θα ενοιωθες αν ησουν ηλιαδης και να εμπαινες στο παιχνιδι ισα για συμμετοχη,και αμεσως μετα να ακους απο τον προπονητη σου οτι σε συμπαθεικαι οτι το εκανε κατα λαθος!για να ξερεις λοιπον και να τελειωνουμε με αυτο το θεμα,τον κυριο τον λεω ψαρα ,γιατι μονο ενας ψαρας δεν καταλαβαινει πως περναει η ωρα ,και γενικα δεν εχει αναγκη να κοιταει το ρολοι του,αφου αυτο που κανει εκεινη τη στιγμη ,το κανει για χομπι του!ο σαντος ομως δεν ψαρευε την κυριακη,αλλα κοουτσαριζε παιχνιδι για την σουπερ λιγκα!ακομα και ο πιο φυτουλας οπαδος κοιταει το ρολοι του,η το ρολοι της τουμπας,ποσο μαλον ενας επαγγελματιας προπονητης!επισης δεν εχω αντιπαρατεθει σχεδον καθολου στο φορουμ για τετοια θεματα!οποιος θελει μπορει να το κοιταξει!αλλωστε το δειχνει και ο αριθμος των ποστ μου ,που ειναι δυσαναλογος με αλλων διαδικτυακων μαιντανων!αυτα και τελος!