Σωστος.. Στο κεφαλι πολλων απο εμας θα ηταν γαματο (αν και οχι στο δικο μου)..giapas έγραψε:Ναι ρε ΜΑΚΙΣ4444 δεν έγινε τίποτα. Ουτε διαπληκτισμοι ουτε τίποτα.
Ισα ισα μου φανηκε πολύ εξυπνη....
Αλλα πόσο καλύτερη θα ήταν αν σε μια γραμμή έγραφε κάτι του στυλ...
"Εμείς θεωρούμε ότι πχ ήταν ευθύνη της αστυνομίας που δεν είχε σχέδιο κ κυρίως της Αεκ που είχαν πολεμοφόδια κ μπηκαν με ντου στο γήπεδο κλπ κλπ κλπ .... κλπ κλπ κλπ ... κλπ κλπ κλπ ,αλλά εμεις ως Θ4 καταδικάζουμε τα επεισόδια και αναλαμβάνουμε τις ΟΠΟΙΕΣ ευθύνες ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ και ζητάμε συγγνώμη από το κόσμο της Λαμιας..."
Δηλαδή μονο στο δικό μου κεφάλι αυτό θα ήταν κάτι ΓΑΜΑΤΟ???
Απλως να εχουμε στο μυαλο μας οτι η φραση "αναλαμβανουμε οποια ευθυνη μας αναλογει" θα σημαινε "ημασταν κ εμεις στα επεισοδια" και θα εδινε το ιδανικο πατημα σε αστυνομια και εισαγγελεις να κανουν ντου στο συνδεσμο και να κλεισουν κοσμο στη φυλακη..Αλλωστε να μην ξεχναμε οτι η θυρα 4 ειναι ο μονος συνδεσμος φιλαθλων που εχει γινει επεμβαση της αστυνομιας, πραγμα που δειχνει ξεκαθαρα τις προθεσεις του κρατους απεναντι στον ΠΑΟΚ και το λαο του..
Γνωμη μου ειναι οτι θα επρεπε να περιγραψουν τα γεγονοτα που εγιναν στη λαμια, οτι οι αεκτζηδες ηταν οπλισμενοι, οτι δεν τους εγινε κανενας ελεγχος και οτι την επεφταν στους δικους μας μαζι με τους μπατσους(δεν ξερω ακριβως τι εχει γινει αλλα ετσι τα εχουν μεταφερει παιδια του σαιτ που ηταν εκει)..
Απο κει κ περα καλο θα ηταν να μην λεμε σωστα μπηκαν στη φυλακη αν δεν ξερουμε τι εκαναν τα παιδια που συνεληφθησαν γιατι δεν ειναι ουτε οι πρωτοι ουτε οι τελευταιοι που συλλαμβανονται αδικα..Ποσο μαλλον θεωρω λαθος να λεμε να βαλει φυλακη καποιον το κρατος και η αστυνομια δηλαδη αυτοι που μας εχουν γ@μησει τη ζωη ολα αυτα τα χρονια και δεν εχει τιμωρηθει ποτε κανεις τους..