ΠΑΟΚ-Αρης, 88-77 Σχόλια & Παραλειπόμενα
- Maurice_Escargot
-
Μπαρκαρούτσος
Re: ΠΑΟΚ-Αρης, 15/04, 18:00, ΕΡΤ2
Πόσο ανυπομονώ να ξαναμπώ σε αυτή τη γηπεδάρα ρε πούστη μου, μετά από τόσα χρόνια... Κι ας μην πρόλαβα να δω cube.
ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ.
ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ!!!!
ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ.
ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ!!!!
Τα πήραμε σπίτια μας τουλάχιστονMaurice_Escargot έγραψε: Τετ 15 Απρ 2026, 22:07 Κουβα πηγε η κινηση με τα 8000 σημαιακια. Δεν ασχοληθηκε κανεις.
- These users thanked the author Jim_Chatz for the post (total 5):
- Maurice_Escargot, KalamarGiannis, Ally Samagoal, st4this, freemind
8000 σημαιάκια του ΠΑΟΚ στην Κούβα;
Αυτό θα πει ΠΑΟΚ ενιαίος και αδιαίρετος.
Δουλεύει το Μπάσκετ για το Βόλεϋ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Πέμ 16 Απρ 2026, 00:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Τι λέτε κύριε.Maurice_Escargot έγραψε: Τετ 15 Απρ 2026, 22:07 Κουβα πηγε η κινηση με τα 8000 σημαιακια. Δεν ασχοληθηκε κανεις.
Δύο πήρα για το σπίτι και έχω και ένα της ΠΑΕ.
Τα έχω για το φεστ στις 20 Απριλίου στην Αριστοτέλους και για να τα κρεμάω στο μπαλκόνι. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα στο μπαλκόνι από τα λάβαρα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ!!
Για το παιχνίδι να πω ότι ήταν υπέροχα σήμερα στο Παλατάκι, φανταστική ατμόσφαιρα.
Οι π@πάρες στο τζάμπο είχαν βάλει έναν φουκαρά και δεν μας άφηναν να παρκάρουμε. Περιμένετε μετά να είμαστε πελάτες, θα φάτε καλά κι εσείς.
Τρέλα ΠΑΟΚ, από άλλες εποχές, κερκίδα φανταστική, ζουρλάθηκαν οι Αμερικανοί.
Όλους τρέλα σας πουλάμε.
Θέλουμε φαποκράτορα και στα play off, αφού δεν τους έφτασε τόσο σεκς.
Συνεχίζω σταθερά με το ίδιο t-shirt σε κάθε παιχνίδι. Θα το βγάλω στο τέλος της χρονιάς.
Ιιιιιι ρε μπίχλα. Ένα Αξ ολόκληρο βάζω πριν πάω.
Εντάξει νομίζω το έπλυνα μία φορά στη μέση της χρονιάς, γι' αυτό είχαμε κάνει κοιλιά.
Όχι, εντάξει χαβαλέ κάνω, αλλά το έχω για γούρι το συγκεκριμένο.
Πάμε δυνατά, μέχρι τέλους!
Οι π@πάρες στο τζάμπο είχαν βάλει έναν φουκαρά και δεν μας άφηναν να παρκάρουμε. Περιμένετε μετά να είμαστε πελάτες, θα φάτε καλά κι εσείς.
Όλους τρέλα σας πουλάμε.
Συνεχίζω σταθερά με το ίδιο t-shirt σε κάθε παιχνίδι. Θα το βγάλω στο τέλος της χρονιάς.
Ιιιιιι ρε μπίχλα. Ένα Αξ ολόκληρο βάζω πριν πάω.
Εντάξει νομίζω το έπλυνα μία φορά στη μέση της χρονιάς, γι' αυτό είχαμε κάνει κοιλιά.
- paok-porter1337
ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣSpecial 4 έγραψε: Πέμ 16 Απρ 2026, 00:07 Για το παιχνίδι να πω ότι ήταν υπέροχα σήμερα στο Παλατάκι, φανταστική ατμόσφαιρα.
Όλους τρέλα σας πουλάμε.
Συνεχίζω σταθερά με το ίδιο t-shirt σε κάθε παιχνίδι. Θα το βγάλω στο τέλος της χρονιάς.![]()
Ιιιιιι ρε μπίχλα. Ένα Αξ ολόκληρο βάζω πριν πάω.![]()
- These users thanked the author paok-porter1337 for the post:
- Special 4
Re: ΠΑΟΚ-Αρης, 88-77 Σχόλια & Παραλειπόμενα
- πάρα πολύς κόσμος αλλά δεν γέμισε. Με Μπιλμπάο ευτυχώς τα διαρκείας θα πρέπει να πάρουν εισιτήριο, οπότε δεν θα μείνουν άδειες θέσεις
- πάρα πολλά λάθη Ταιρί και Μπέβερλι δυστυχώς, αλλά ο Ταιρί
- ο Ταιρί όταν πάμε στο τέλος και είναι τα δύσκολα, δεν καταλαβαίνει τίποτα...πάει και το ...παίρνει
- ο Μπεβ απίστευτή ψυχή, 1ος ρημπάουντερ χθες και επιτέλους εύστοχος στα 3ποντα...θα χρειαστεί αυτό
- ο Ομορούγι με λίγη βελτίωση ακόμα θα είναι πολύ σημαντικός για τα υπόλοιπα
- ο Περσίδης είναι παίκτης ομάδα...κάνει όλα τα βρώμικα και όταν χρειάζεται θα το καρφώσει κιόλας
- ο Κόνιαρης νομίζω απέκτησε ψυχολογικό για κάποιον λόγο. Βασικά επειδή δεν του μπήκανε τώρα τελευταία τα 3ποντα. Κι αυτός όταν ήταν ελεύθερος στα 6.75 δεν σούταρε, όταν ήταν στα 8 σούταρε. Βέβαια βοήθησε πολύ στην άμυνα
- πάρα πολλά λάθη Ταιρί και Μπέβερλι δυστυχώς, αλλά ο Ταιρί
- ο Ταιρί όταν πάμε στο τέλος και είναι τα δύσκολα, δεν καταλαβαίνει τίποτα...πάει και το ...παίρνει
- ο Μπεβ απίστευτή ψυχή, 1ος ρημπάουντερ χθες και επιτέλους εύστοχος στα 3ποντα...θα χρειαστεί αυτό
- ο Ομορούγι με λίγη βελτίωση ακόμα θα είναι πολύ σημαντικός για τα υπόλοιπα
- ο Περσίδης είναι παίκτης ομάδα...κάνει όλα τα βρώμικα και όταν χρειάζεται θα το καρφώσει κιόλας
- ο Κόνιαρης νομίζω απέκτησε ψυχολογικό για κάποιον λόγο. Βασικά επειδή δεν του μπήκανε τώρα τελευταία τα 3ποντα. Κι αυτός όταν ήταν ελεύθερος στα 6.75 δεν σούταρε, όταν ήταν στα 8 σούταρε. Βέβαια βοήθησε πολύ στην άμυνα
- These users thanked the author freemind for the post (total 2):
- Maurice_Escargot, Special 4
απίστευτοι σε έναν ακόμα αγώνα στα ρημπάουντ
που είναι πάρα πολύ σημαντικός παράγοντας για οποιαδήποτε νίκη
γι αυτό και κερδίσαμε παρότι κάναμε ρεκόρ λαθών
στα λάθη πάντως και στην κακή απόδοση ώρες ώρες του Ταιρί, φταίει αυτό που έχω ξαναπεί
ότι δεν έχουμε άλλον σκόρινγκ γκάρντ οπότε είναι πιο εύκολο να κλείσεις τον Ταιρί και να πέφτουν 2-2 πάνω του (όπως έκανε η Μούρθια και ο Άρης και θα κάνει και η Μπιλμπάο)
σημαντικό λοιπόν θα είναι ο ΜΠέβερλι να έχει καλά ποσοστά ή έστω ο Κόνιαρης και ο Φίλλιος
που είναι πάρα πολύ σημαντικός παράγοντας για οποιαδήποτε νίκη
γι αυτό και κερδίσαμε παρότι κάναμε ρεκόρ λαθών
στα λάθη πάντως και στην κακή απόδοση ώρες ώρες του Ταιρί, φταίει αυτό που έχω ξαναπεί
ότι δεν έχουμε άλλον σκόρινγκ γκάρντ οπότε είναι πιο εύκολο να κλείσεις τον Ταιρί και να πέφτουν 2-2 πάνω του (όπως έκανε η Μούρθια και ο Άρης και θα κάνει και η Μπιλμπάο)
σημαντικό λοιπόν θα είναι ο ΜΠέβερλι να έχει καλά ποσοστά ή έστω ο Κόνιαρης και ο Φίλλιος
πολύ μαλακία για μένα το ότι βρίσανε την μάνα του Αντετοκούνμπο
- These users thanked the author freemind for the post (total 2):
- Aigle_Noir, flash4
- Vet_eranos
Τοσα χρονια δε ειχα σταματησει να τραγουδω το "ο Βεζυρτζης αγορασε..." και στεναχωριομουν που δεν υπαρχει εστω ενα βιδεο να χω να ακουω..
Χθες που ηταν η ιδανικη στιγμη να ακουστει, να μην το φωναξουν μια φορα εστω...
Να γουσταρει κι ο κυρΝικος, να θυμηθει τα νιατα του κι αυτος..
** ΕΡΤ θα μπορουσες και πιο χαμηλα τον περιβαλλοντα ηχο..ΟΥΣΤ!
Χθες που ηταν η ιδανικη στιγμη να ακουστει, να μην το φωναξουν μια φορα εστω...
Να γουσταρει κι ο κυρΝικος, να θυμηθει τα νιατα του κι αυτος..
** ΕΡΤ θα μπορουσες και πιο χαμηλα τον περιβαλλοντα ηχο..ΟΥΣΤ!
χθες έλειπε και ο Μύστα και ο Χατζό (εκτός αν δεν είδα καλά)
επίσης πολύ καπνίλα χθες...Μύστα πρέπει να κάνεις κάτι και με αυτό
επίσης πολύ καπνίλα χθες...Μύστα πρέπει να κάνεις κάτι και με αυτό
- These users thanked the author freemind for the post:
- Maurice_Escargot
- Maurice_Escargot
Σε προσφατο αγωνα που ημουν μεσα με ανθρωπο απο το εξωτερικο, αιφνιδιαστηκε και το θεωρησε απαραδεκτο για το επιπεδο μπασκετ που παρακολουθουσε (επισημος αγωνας, ημιτελικος Ευρωπαικου πρωταθληματος) οτι ο κοσμος καπνιζε σε κλειστο γηπεδο.
Τι να πρωτοπουμε? Οτι ειναι απαραδεκτο ως γεγονος? Για τους αθλητες? Για τα παιδια? Για τον κοσμο με ασθμα και δεν ξερω τι?
Ο Ελληνας πρωτα πρεπει να αλλαξει μονος του για να δει καλυτερες ημερες.
Τι να πρωτοπουμε? Οτι ειναι απαραδεκτο ως γεγονος? Για τους αθλητες? Για τα παιδια? Για τον κοσμο με ασθμα και δεν ξερω τι?
Ο Ελληνας πρωτα πρεπει να αλλαξει μονος του για να δει καλυτερες ημερες.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 5):
- john78, Azrael, flash4, Ally Samagoal, Dimitrisou
Να κοπει το τσιγαρο στο γηπεδο, το αλκοολ, να κοπουν οι ορθιοι, οι βρισιες, τα συνθηματα, οι φωνες και τα καπνογονα. Να γινουμε ευρωπαιοι φλωροι για να μην βγειτε καποιοι απ τις ανεσεις σας.
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΓΡΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ.
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΓΡΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ.
-
john4serres
Ασπρόμαυρες όλες οι γειτονιές ...
πάμε για προπόνηση στο ξύλινο.
πάμε για προπόνηση στο ξύλινο.