Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

tsoupakampra έγραψε:Να την πω την βλακεία μου?
Θα την πω και ας με φάτε!
Παρότι έχει ταλαιπωρηθεί λίγο από τραυματισμούς θλ,γλυκοκοιταω τον Γαλανόπουλο ΟΧΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟ εννοείται. είναι Έλληνας που μας λείπει αυτό το στοιχείο και πριν μερικά χρόνια είχε τρομερή εξέλιξη, βέβαια δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι
Μάλλον έχεις ξεχάσει τι έχει πει και τι έχει κάνει αυτός ο τύπος κατά του ΠΑΟΚ..!! Από τα μέλη του χάρτινου πρωταθλήματος του 2018, δεν ήθελα και δεν θέλω ποτέ ΚΑΝΕΝΑΝ..!!
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Λάζαρος μας χαλάει για λύση στα εξτρέμ από εγχώρια αγορά???!!!

Χρόνια πολλά!!!
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Δεν μπορώ να ακούω άλλο για Λιάβα, έλεος.

Και να έρθει δεν θα ακουμπήσει. Εμπιστευτείτε το εντός σκάουτιν, αν αξίζει συγκεκριμένος παίκτης θα τον κοιτάξουν.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Εντωμεταξυ εγώ δεν έχω δεί τον λιαβα να κάνει κάτι ιδιαίτερο φέτος σε αυτό τον Παναιτωλικό
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Μπορει να βγαζει ματια στο Football Manager :lol:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Εγώ λέω Γιαννιωτας
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Απ τα ράδια βγαίνουν αυτά και ο κόσμος τα πιστεύει. Γιατί δεν παίρνουμε αυτόν ή τον άλλον;
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Επειδή ακούω πολλούς να λένε και να διαμαρτυρονται ότι δεν υπάρχει νεαρό ελληνικό στοιχείο στην ομάδα, θα κάνω μια υπόθεση. Λοιπόν, το Μάιο τελειώνει η φετινή σεζόν. Δεν ξέρω ποια θέση θα πάρουμε, αλλά εκτός συγκλονιστικου απροόπτου, θα έχουμε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θα αντέξει ο λαός του ΠΑΟΚ να ξεκινήσει η νέα χρονιά με πολλούς νεαρούς Έλληνες παίκτες? Θα καταφέρει ο εγωισμός του νεοπλουτου ΠΑΟΚτση να κάνει υπομονή στις καρπαζιές που θα είναι δεδομένα πολλές και να στηρίξει αυτή τη νέα αρχή με βάση τα δικά μας παιδιά? Παρακάτω, έχω ένα υποθετικό ρόστερ :

Ρόστερ ΠΑΟΚ 2025-26 (29 ποδοσφαιριστές) :

- - - - - - - - - - - - -

*ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ* (4) :
Γ. Παβλενκα, Αντ. Τσιφτσής, Κ. Μπαλωμένος και Δ. Μοναστηρλης.

*ΔΕΞΙΟΙ ΜΠΑΚ* (2) :
Τρ. Τσαπρας και Δ. Τσοπουρογλου.

*ΣΤΟΠΕΡΣ* (5) :
Τ. Κεντζιόρα, Ι. Μιχαηλίδης, Ντ. Λόβρεν, Δ. Κωττας και Γ. Λαγωνιδης.

*ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΠΑΚ* (2) :
Μπ. Ραχμάν και Μ. Τσαούσης.

*ΑΜΥΝΤΙΚΟΊ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΊ ΜΕΣΟΙ* (5) :
Μ. Καμαρά, Σ. Πένια, Μ. Οζντόγιεφ, Κ. Θυμιάνης και Β. Γροσδης.

*ΕΞΤΡΕΜ, ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΙ & ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ* (6) :
Α. Ζίβκοβιτς, Ν. Σπυράκος, Ι. Κωνσταντέλιας, Κ. Γκούμας, Τ. Φρέντα και Σ. Σορετίρε.

*ΣΈΝΤΕΡ ΦΟΡ* (4) :
Φ. Τσάλοφ, Στ. Τζίμας, Μπρ. Τόμας και Χ. Ουρταδο.

*ΠΑΣΠΑΡΤΟΎ* (1) :
Αντ. Βιεϊρίνια.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ :
*Ρ. ΛΟΥΤΣΈΣΚΟΥ*

Αυτό θα είναι το υποθετικό μας ρόστερ για του χρόνου, με τη συμμετοχή 15 Ελλήνων, συν τους Έλληνες γαμπρός Βιεϊρίνια, Ζίβκοβιτς και Μπρατόμας (προκειμένου να "μυήσουν" τους νέους)... Αρκετά καλό θα έλεγα! Πάμε για διεκδίκηση της εισόδου στα Πλέι Οφ (άρα και εξόδου στην Ευρώπη),για ότι καλύτερο στο θεσμό του Κυπέλλου και ει δυνατόν, για είσοδο στο League Phase οποιασδήποτε ευρωπαϊκής διοργάνωσης..!! Θα έχουμε τα άντερα να στηρίξουμε?
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Magpies4 έγραψε:Δεν μπορώ να ακούω άλλο για Λιάβα, έλεος.

Και να έρθει δεν θα ακουμπήσει. Εμπιστευτείτε το εντός σκάουτιν, αν αξίζει συγκεκριμένος παίκτης θα τον κοιτάξουν.
Ο συγκεκριμένος με αυτό που γίνεται από τα "φιλια" ραδιόφωνα και λοιπά μέσα,μου θυμίζει την περίπτωση Κάργα. Μακάρι το παιδί να είναι κάτι το ουαου αλλά μέχρι στιγμής δεν βλέπω έναν παίκτη που μπορεί να σταθεί στο big 4. Αν ήταν να κυνηγήσουμε κάποια περίπτωση Έλληνα ακραίου μπακ , προσωπικά θεωρώ,ο Κατσέρης μου αρέσει πιο πολύ και συγκεντρώνει κατ'εμε περισσότερα στοιχεία που αρέσουν στον Razvan.Με έναν μεγάλο αστερίσκο αν λογίζεται γηγενής
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ε ναι τώρα τι να μας πει ο Λιαβας και ο Τσαπρας όταν έχουμε Γκόμες.
Εξάλλου το εξωτικό πάντα πουλάει.
Δώσε Κουαλιατα στο λαό
boogeyman77
Επικοινωνία:

tsoupakampra έγραψε:Να την πω την βλακεία μου?
Θα την πω και ας με φάτε!
Παρότι έχει ταλαιπωρηθεί λίγο από τραυματισμούς θλ,γλυκοκοιταω τον Γαλανόπουλο ΟΧΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟ εννοείται. είναι Έλληνας που μας λείπει αυτό το στοιχείο και πριν μερικά χρόνια είχε τρομερή εξέλιξη, βέβαια δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι
Τρομερή εξέλιξη ο συγκεκριμένος δεν είχε ποτέ.Τρομερή αβάντα από τα αθηναϊκά μέσα ίσως.Συν κάποιες δηλώσεις του παλιότερα και το ιατρικό του ιστορικό, μακρυά & αγαπημένοι. Κατά την γνώμη αν το ψάχνουμε για κάποιον Έλληνα χαφ, αυτός που αξίζει μια ευκαιρία είναι ο Αλεξανδρόπουλος
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Επειδή ακούω πολλούς να λένε και να διαμαρτυρονται ότι δεν υπάρχει νεαρό ελληνικό στοιχείο στην ομάδα, θα κάνω μια υπόθεση. Λοιπόν, το Μάιο τελειώνει η φετινή σεζόν. Δεν ξέρω ποια θέση θα πάρουμε, αλλά εκτός συγκλονιστικου απροόπτου, θα έχουμε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θα αντέξει ο λαός του ΠΑΟΚ να ξεκινήσει η νέα χρονιά με πολλούς νεαρούς Έλληνες παίκτες? Θα καταφέρει ο εγωισμός του νεοπλουτου ΠΑΟΚτση να κάνει υπομονή στις καρπαζιές που θα είναι δεδομένα πολλές και να στηρίξει αυτή τη νέα αρχή με βάση τα δικά μας παιδιά? Παρακάτω, έχω ένα υποθετικό ρόστερ :

*ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ* (4) :

*ΔΕΞΙΟΙ ΜΠΑΚ* (2) :

*ΣΤΟΠΕΡΣ* (5) :

*ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΠΑΚ* (2) :

Α. Ζίβκοβιτς, Ν. Σπυράκος, Ι. Κωνσταντέλιας, Κ. Γκούμας, Τ. Φρέντα και Σ. Σορετίρε.

*ΣΈΝΤΕΡ ΦΟΡ* (4) :

*ΠΑΣΠΑΡΤΟΎ* (1) :
Αντ. Βιεϊρίνια.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ :
*Ρ. ΛΟΥΤΣΈΣΚΟΥ*

Αυτό θα είναι το υποθετικό μας ρόστερ για του χρόνου, με τη συμμετοχή 15 Ελλήνων, συν τους Έλληνες γαμπρός Βιεϊρίνια, Ζίβκοβιτς και Μπρατόμας (προκειμένου να "μυήσουν" τους νέους)... Αρκετά καλό θα έλεγα! Πάμε για διεκδίκηση της εισόδου στα Πλέι Οφ (άρα και εξόδου στην Ευρώπη),για ότι καλύτερο στο θεσμό του Κυπέλλου και ει δυνατόν, για είσοδο στο League Phase οποιασδήποτε ευρωπαϊκής διοργάνωσης..!! Θα έχουμε τα άντερα να στηρίξουμε?
Δηλαδή να πάμε στα 100 χρόνια μας με ένα ρόστερ με παιδιά που τα περισσότερα είναι για τον Μακεδονικό ή τον Πανσερραϊκό στην καλύτερη? Δεν χρειάζονται τέτοιες υπερβολές
boogeyman77
Επικοινωνία:

nunies4 έγραψε:Ε ναι τώρα τι να μας πει ο Λιαβας και ο Τσαπρας όταν έχουμε Γκόμες.
Δώσε Κουαλιατα στο λαό
Δεν έχει να κάνει με το "εξωτικό" η μη. Λέμε ότι δεν φαίνεται κάτι το ιδιαίτερο. Αν είναι ανέβασε Φίλωνα.Αν θες κάτι πιο ποιοτικό πάρε Σαλιακα και με μεγαλύτερο potential που όμως εμπεριέχει ρίσκο Κατσέρη. Ο Mihaj πριν μερικά χρόνια στον Παναιτωλικό ξεχώριζε σαν την μύγα μες στο γάλα και σε εμάς πέρασε και δεν ακούμπησε
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

nunies4 έγραψε:Ε ναι τώρα τι να μας πει ο Λιαβας και ο Τσαπρας όταν έχουμε Γκόμες.
Δώσε Κουαλιατα στο λαό
++++++

Αν παίρνουμε Κουαλιάτες τρώμε και τον Λουτσέσκου που δεν τους βάζει αλλά παίχτες τύπου Τομάς και Μπετανκόρ από Σέρρες, Φουρτάδο, Λιάβας και Τσάπρας μας φαίνονται πολύ "μικροί" για τον ΠΑΟΚ.

Υ.Γ. Κατσέρης ναι αλλά ξεφεύγει από το βαλάντιο μας που από ότι φαίνεται συνεχίζει να είναι πάρα πολύ μικρό!
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Επειδή ακούω πολλούς να λένε και να διαμαρτυρονται ότι δεν υπάρχει νεαρό ελληνικό στοιχείο στην ομάδα, θα κάνω μια υπόθεση. Λοιπόν, το Μάιο τελειώνει η φετινή σεζόν. Δεν ξέρω ποια θέση θα πάρουμε, αλλά εκτός συγκλονιστικου απροόπτου, θα έχουμε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θα αντέξει ο λαός του ΠΑΟΚ να ξεκινήσει η νέα χρονιά με πολλούς νεαρούς Έλληνες παίκτες? Θα καταφέρει ο εγωισμός του νεοπλουτου ΠΑΟΚτση να κάνει υπομονή στις καρπαζιές που θα είναι δεδομένα πολλές και να στηρίξει αυτή τη νέα αρχή με βάση τα δικά μας παιδιά? Παρακάτω, έχω ένα υποθετικό ρόστερ :

*ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ* (4) :

*ΔΕΞΙΟΙ ΜΠΑΚ* (2) :

*ΣΤΟΠΕΡΣ* (5) :

*ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΠΑΚ* (2) :

*ΣΈΝΤΕΡ ΦΟΡ* (4) :

*ΠΑΣΠΑΡΤΟΎ* (1) :
Αντ. Βιεϊρίνια.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ :
*Ρ. ΛΟΥΤΣΈΣΚΟΥ*

Πιο πολύ για ρόστερ για 4η θέση και κάτω μοιάζει, χωρίς πολλές εναλλακτικές.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”