Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
- episimos73
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Γιατί αυτό να πρέπει να απασχολεί εμάς;Nikos 74 έγραψε:Αν έρθει και το βουνό η επόμενη ερώτηση είναι ποιος θα προλάβει να μπει στην αποστολή και ποιος μένει εκτός.
- WestBlock4
Καλά τους γλεντάς με το παπά με πολιτκο πρόσωπο. Άρχισε κ το Twitter να λέει για φήμες από πολιτικο πρόσωπο στη Πτολεμαΐδα... κλαιω με το λαό μας δεν υπαρχουμε
Δεν λέω ότι μας χαλάει, η καλύτερη εξέλιξη είναι. Αύξηση ποιότητας σε όλες τις θέσεις.
- Kabamaru11
Αν τελικα ερθει κ το βουνο,εγω προσωπικα μεσα στα αποδυτηρια,δεν θα ηθελα να ειμαι.Παραγωγη Private με σκηνοθεσια Salieri θα ειναι η φαση.
- Σουριναμέζος
Μόλις ξεσκεπάσατε την πλεκτάνη που ετοιμάζει η ΠΑΕ.aivas19 έγραψε:Εχει δει κανεις τον Κετζιορα και τον Χατζηδιακο στο ιδιο μερος την ιδια στιγμη;billagorn έγραψε: ΥΓ
Τι μας κρύβουν ;
Δεν βρήκαν δεξί στόπερ και σκόπευαν να παρουσιάσουν τον Κεντζιόρα ως "Χατζηδιάκο", να δείτε που μέσα στην σεζόν μια θα είναι "τραυματίας" ο ένας μια ο άλλος
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]Kabamaru11 έγραψε:Αν τελικα ερθει κ το βουνο,εγω προσωπικα μεσα στα αποδυτηρια,δεν θα ηθελα να ειμαι.Παραγωγη Private με σκηνοθεσια Salieri θα ειναι η φαση.
Θα ξεκινησει με solo σκηνη Λουτσου το μόνο σίγουρο.Kabamaru11 έγραψε:Αν τελικα ερθει κ το βουνο,εγω προσωπικα μεσα στα αποδυτηρια,δεν θα ηθελα να ειμαι.Παραγωγη Private με σκηνοθεσια Salieri θα ειναι η φαση.
- Σουριναμέζος
Δεν πρόκειται για κάποια κομπίνα που προσπαθούμε να κάνουμε, προφανώς και η τιμή του παίκτη αυτή την στιγμή δεν είναι ίδια με τις αρχές του καλοκαιριού που έγινε η διαπραγμάτευση, το γνωρίζουν και στην Μπενφίκα αυτό. Όπως και εμείς ζητούσαμε λεφτά για τον Σαμάττα τον Ιούλιο ενώ τώρα αρκεί να βρεθεί κάποιος να καλύψει μέρος του συμβολαίου.Portable έγραψε:Αν είναι οκ η Μπενφίκα με αυτό το σενάριο με την έννοια πως εννοείται πως ξέρει πως πάνε τα παζάρια και έχουμε το οκ πως αν δεν βρει να τον πουλήσει μέχρι 3/9 θα του δώσει την ελευθέρας του, έχει καλώς.
Αν πάμε να πιάσουμε κορόιδο ένα τέτοιο κλαμπ φοβάμαι πως θα το βρούμε στο μέλλον μπροστά μας. Κοινώς σιγά μην συνεργαστεί ξανά μαζί μας.