Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από obanebane »

Tolaros έγραψε:Αλίμονο αν οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ γινονται με σκεπτικό πως θα παίξει απέναντι σε Σίτι και Ρεάλ.

Η ομάδα που θα έχουμε θα είναι καλή για Ελλάδα. Αν μπει ομίλους θα γράψει 40 γκολ παθητικό και αυτό δύσκολα αλλάζει. Και πάλι μακάρι να μπούμε.

Δηλαδή θα μας ταράξουν στην 7αρα;
Σιγά τα μεγαθήρια θα τους πάρουμε όλους σβάρνα, να μπούμε με το καλό και τα λέμε.
Χόλγκερ Τρίμχολντ

Δημοσίευση από Χόλγκερ Τρίμχολντ »

Γράφω σπάνια στο τοπικ των μεταγραφών παρότι αναγνωρίζω ότι έχει πολύ χιούμορ ώρες-ώρες. Έχει όμως και έντονα συναισθήματα και βαρείς χαρακτηρισμούς. Δεν ήμουν φαν του Λουτσέσκου τώρα πλέον είμαι, μετά την ολική μεταμόρφωσή του στα μέσα της χρονιάς όταν κατάλαβε ότι το build up δεν ταιριάζει με συγκεκριμένες ομάδες (π.χ. ΑΕΚ) και την προσαρμογή της ομάδας σε έναν τρόπο παιχνιδιού που δεν ήξερε μέχρι τότε αλλά και δεν είχε έναν σημαντικό παίκτη για να το παίξει (μακριές μπαλιές από την άμυνα για να σπάει η πίεση, χωρίς να έχει η ομάδα σέντερ-φορ κολώνα, να παίξει πλάτη, να κατεβάσει και να σπάσει την μπάλα). Κατάφερε ο άνθρωπος να μάθει την ομάδα να κάνει το διαφορετικό μέσα από την προπόνηση, βάζοντας τους παίκτες να υπερβάλλουν εαυτό για να κρύψουν τις αδυναμίες τους.
Δικαιούνται να κάνουν ότι πιστεύουν στις μεταγραφές. Το κέρδισαν με το σπαθί τους. Πιστεύω θα κάνουν το καλύτερο.
Το πρώτο ματς που είδα ήταν το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0 (Γκουερίνο). Το γράφω για να πω τι έχω δει και τι όχι. Από τότε λοιπόν μέχρι σήμερα (στα δικά μου μάτια) η καλύτερη μπάλα που έπαιξε ο ΠΑΟΚ ήταν στο φέτος στο δίμηνο Νοέμβρης-Γενάρης. Αυτή η αίσθηση "και τίποτα να μην πάρω, μπαλάρα παίζω, χαίρονται τα μάτια μου".
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Είχα γράψει 2 ποστ.

Το ένα εξηγεί τις παθογένειες που δεν αλλάζουν ,όμως φέτος μιλάμε για μια ομάδα που έχει μια βάση,δεν είναι όπως πέρσι.

Το άλλο εξηγούσε ότι θέλει ηρεμία,είπα οτι ο μειτε θα έρθει αλλά θα παρθούν ρισκα ,2 ώρες μετά βγήκε η απόσυρση ενδιαφέροντος.

Το ίδιο ισχύει και τώρα,πιστεύω θα έρθει.

Εξήγησα επίσης ότι εκτός των μειτε κεντζιορα ,τα υπόλοιπα που γράφονται είναι περιπτώσεις που δεν πολύ πιστεύει κανένας αλλά αν κάτσουν καλώς. Επισης καποια ονόματα είναι εξυπηρετήσεις σε ομάδες μάνατζερ κτλ ώστε να υπάρχουν καλές σχέσεις.

Οι υπόλοιπες κινήσεις,φορ ,εξτρεμ και στόπερ θέλουν χρόνο,υπάρχουν οι στόχοι,και οι στόχοι θέλουν να δουν που θα είμαστε, θέλουν χρόνο ώστε να είναι διαθέσιμοι κτλ.

Θα ξανακλείσω με το ίδιο σκεπτικό. Λάθη υπάρχουν όπως κάθε χρόνο αλλά φέτος πραγματικά επιμένω, να έχετε ψυχραιμία και υπομονή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Σάβ 06 Ιούλ 2024, 11:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

icue έγραψε:Ο Πετκοβιτς (που ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι χαιρομαστε) αν ερθει, θα ειναι ο αντι-Σαματα; Και θα ψαξουμε για ενα τριτο φορ συμπληρωματικο;

Ναι γιατί δεν είναι αναβάθμιση ο Πετκοβιτς σε σχέση με τον Σαματα; στην Κροατία, μέσα στα δίχτυα τους έβαλε τους δικούς μας.
Εγώ λέω μακάρι αλλά πολύ δύσκολα, έχουν μπει μάνατζερ στη μέση και σε συνδυασμό με την ομάδα του,το κόστος θα είναι πολύ υψηλό.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Μακάρι πετκοβιτς, όσοι κοιτάνε απλά ποσά γκολ έχει ο ένας και ο άλλος απλά δεν έχουν ιδέα για το στυλ του παίκτη ..
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

GINOLA έγραψε:Είχα γράψει 2 ποστ.

Το ένα εξηγεί τις παθογένειες που δεν αλλάζουν ,όμως φέτος μιλάμε για μια ομάδα που έχει μια βάση,δεν είναι όπως πέρσι.

Το άλλο εξηγούσε ότι θέλει ηρεμία,είπα οτι ο μειτε θα έρθει αλλά θα παρθούν ρισκα ,2 ώρες μετά βγήκε η απόσυρση ενδιαφέροντος.

Το ίδιο ισχύει και τώρα,πιστεύω θα έρθει.

Εξήγησα επίσης ότι εκτός των μειτε κεντζιορα μειτε,τα υπόλοιπα που γράφονται είναι περιπτώσεις που δεν πολύ πιστεύει κανένας αλλά αν κάτσουν καλώς. Επισης καποια ονόματα είναι εξυπηρετήσεις σε ομάδες μάνατζερ κτλ ώστε να υπάρχουν καλές σχέσεις.

Οι υπόλοιπες κινήσεις,φορ ,εξτρεμ και στόπερ θέλουν χρόνο,υπάρχουν οι στόχοι,και οι στόχοι θέλουν να δουν που θα είμαστε, θέλουν χρόνο ώστε να είναι διαθέσιμοι κτλ.

Θα ξανακλείσω με το ίδιο σκεπτικό. Λάθη υπάρχουν όπως κάθε χρόνο αλλά φέτος πραγματικά επιμένω, να έχετε ψυχραιμία και υπομονή
Μια μόνο ερώτηση.
Οι στόχοι αυτοί αξίζουν όντως υπομονή;

Γιατί τα ονόματα που ακούω για φορ, δεν εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Γούστα είναι αυτά φίλε,μου αρκεί αυτοί που θα έρθουν να εντυπωσιάζει τον προπονητή.

Το σημαντικό είναι πως με κεντζιορα τελειώσαμε,μένει ο μειτε
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Kαι κατι ακομα για τον Σαματα.Ο παικτης εχει προταση απο Αραβια.Επιπλεον ο παικτης ξερει οτι ψαχνουμε για βασικο φορ.Να δω περαν των ικανοτητων του που ο καθενας μπορει να τις κρινει οπως θελει με τι κινητρο θα εμφανιστει.
San4

Δημοσίευση από San4 »

Νομιζω καλο θα ειναι να περιμενουμε πως θα κινηθεί οντως η ομαδα στις μεταγραφες και πως θα ειναι το ροστερ οταν γίνουν αγώνες γιατι ενώ οντως ειμαι της άποψης οτι αν πληρώσεις δεν θα παρεις , απο την αλλη πιστευω οτι χωρις τεχνογνωσία και προσεκτικές επιλογές παλι δεν θα παρεις σε επιπεδο ελληνικού ποδοσφαίρου, γιατι τα ποσα που μπορούν να ξοδέψουν οι ελληνικές ομαδες δεν εγγυώνται τπτ. Δηλαδη ο πόνσε κόστισε 9 εκ και με τα μισά απο αυτα τα λεφτα η αεκ θα φέρει καποιον κοιτα. Οταν κοστολογείται ο πόνσε με 9 εκ που κατα την γνωμη μου δεν εκανε και καμια διαφορα γιατι να κανει τη διαφορα καποιος κοιτα που στην ιδια ηλικία εχει τη μιση αξία, και χρηματιστηριακά εχει μικρότερη αξία απο ολους τους βασικούς μεσοεπιθετικους του ΠΑΟΚ (πλην ταισον που ειναι 37). Για αυτο κατα την γνωμη πιο σημαντική ειναι η ακρίβεια στις κινήσεις του ΠΑΟΚ παρα το ποσα θα ξοδευτούν και θα πρπει να κανουμε υπομονη για να κρίνουμε και να μιλησουμε για λαθη διοίκησης κτλ.
icue

Δημοσίευση από icue »

obanebane έγραψε:
icue έγραψε:Ο Πετκοβιτς (που ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι χαιρομαστε) αν ερθει, θα ειναι ο αντι-Σαματα; Και θα ψαξουμε για ενα τριτο φορ συμπληρωματικο;

Ναι γιατί δεν είναι αναβάθμιση ο Πετκοβιτς σε σχέση με τον Σαματα; στην Κροατία, μέσα στα δίχτυα τους έβαλε τους δικούς μας.
Εγώ λέω μακάρι αλλά πολύ δύσκολα, έχουν μπει μάνατζερ στη μέση και σε συνδυασμό με την ομάδα του,το κόστος θα είναι πολύ υψηλό.
Και στην Τουμπα δεν ακουμπησε. Αναβαθμιση σε σχεση με τον Σαματα θα ειναι οποιος και να παρουμε σε τετοιο συμβολαιο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

prist64 έγραψε:
ΥΓ Αποστολη χρονια πολλα
και για τον Απριλη
Σ' ευχαριστώ αδελφέ. Κι αν σε φέρει κάποτε ο δρόμος σου προς Αθήνα ή Τήνο (καλοκαίρι) στείλε μή να υμα να πιούμε καμία μπύρα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αν και ο Πέτροβιτς θα ήταν μια καλή και σίγουρη λύση , δεν πιστεύω ότι θα ενδιαφερθούμε ποτέ πραγματικά για αυτόν.

Υγ ο εκονγκ πρέπει να αποχωρήσει γιατί κανείς παίκτης δεν έπαιξε στον ΠΑΟΚ με τόση αρνητική ενέργεια γύρω από το πρόσωπο του
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

Η αμήχανη στιγμή που παρακαλάς να εμφανιστεί το μαύρο χιόνι με το δρεπάνι του να αρχίσει το πογκρόμ.
Του Κεντζιορα τελείωσε, το βράδυ θα είναι στο Χορστ . Το γράφω εγώ γιατί οι άλλοι ασχολουντε με τον Σαματα και τον Εκογκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος delos15 την Σάβ 06 Ιούλ 2024, 11:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ρε παίδες τα 900 το χρόνο για κεντζιόρα, μόνο σε' μένα φαίνονται υπερβολικά πολλά?
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

Με βάση την προσφορά του Όχι. Τα κέρδισε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”