Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μην ανοίξετε συζήτηση για λογιστικά!
Είμαι περήφανος που το όνομα "Μπαρκαρούτσος" είναι γραμμένο παντού!
Στα αρχίδια κάθε μέλους του φόρουμ.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μην ανοίξετε συζήτηση για λογιστικά!
Καλά τα λεςproedros έγραψε:Σύγνωμη είσαι λογιστής στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δεν το ξέρουμε?Και από ποιον το άκουσες πως ότι χρήματα έρχονται πάνε στα έξοδα της ομάδας..Λυπάμαι αλλά το αφήγημα ότι έχει βάλει 170 εκατομ. αλλά δεν παίρνει χρήματα και είναι ζημιογόνα η ΠΑΕ είναι ξεπερασμένο...Με 90 εκατ. πωλήσεις, καμιά 50 από τηλεοπτικά συμβόλαια 11 χρόνια τώρα, καμιά 30 τουλάχιστον από Ευρώπη, εισητήρια διαρκείας, εισητήρια απλά , χορηγίες, μόνο ζημιογόνα δεν την βλέπω την ΠΑΕ.Και το λέω με πολύ καλή πρόθεση και σεβασμό στον πρόεδρο.tzoker έγραψε:Μη δημιουργείτε λανθασμένες εντυπώσεις λόγω απογοήτευσης.figurehead4 έγραψε:Πέρασες χθες και σε έξι μέρες ξαναπαίζεις
Το πρωτάθλημα αρχίζει σε δυο μέρες και έχεις μείνει χωρίς χαφ ουσιαστικά
Τα λεφτά έμειναν στο παντελόνι και όλα καλά. Τελικά μόνο αυτό μετράει πάντα
Πάρε τώρα έναν δανεικό στους μαμελούκους να μην με πρήζουν και πάμε παρακάτω
Όλα τα παραμύθια κάποτε τελειώνουν
Αηδία σκέτη
Λεφτά δεν θα μπούνε ΠΟΤΕ σε παντελόνι από τον ΠΑΟΚ. Ηταν, είναι και θα είναι για πολλά χρόνια μια ζημιογόνος εταιρεια. Τα λεφτά καλύπτουν τα έξοδα της ομάδας όταν δεν πάνε σε μεταγραφές. Το έχουμε πει πόσες φορές.
Σόρρυ ΜπάρκαΜπαρκαρούτσος έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μην ανοίξετε συζήτηση για λογιστικά!
Αδερφέ δεν σε γνωρίζω αλλα πρέπει να είσαι μεγάλη τυπαρα. Έκλαψα.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μην ανοίξετε συζήτηση για λογιστικά!
Υποθέτω ότι είσαι καλυμμένος και με ένα παθητικό τερμάτων στα περσινά επίπεδα. Δεν σε συγκινεί δηλαδή μια σφιχτή αμυντική λειτουργία.JohnDag έγραψε: Σε κάθε περίπτωση είμαι πολύ θετικός για τον συγκεκριμένο, ένα δίδυμο Marcos Antonio - Οζντοεφ εμένα προσωπικά με καλύπτει απόλυτα ως δυάδα στα χάφ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εμενα προσωπικα γραφουν Γκουερινο 4. Ατυχησες.Μπαρκαρούτσος έγραψε: Είμαι περήφανος που το όνομα "Μπαρκαρούτσος" είναι γραμμένο παντού!
Δεν ξέρω, ρε αδερφέ. Δε βγαίνει νόημα. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αγκαλιά με τον Μαξίμοβιτς να φτάσαμε όντως σε επίπεδο διαπραγμάτευσης, ο επίσημος ΠΑΟΚ όφειλε να ρίχνει τους τόνους στη συγκεκριμένη υπόθεση. Δεν επιχείρησαν να πάρουν καμιά μετριάτζα από κανένα πρωτάθλημα της πλάκας. Δε γίνεται να αφήνεις ακάλυπτη την κεφαλή του ΠΑΟΚ, με γνωστό το αρνητικό κλίμα ήδη από τέλη Μαΐου, αν κάτι δεν πάει καλά. Βέβαια, δεν τους πληρώνω εγώ όλους αυτούς. Ας προβληματιστούν οι εργοδότες τους.Napoli4 έγραψε:Αυτό για μένα Navi είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα αυτή τη στιγμή.navigator11 έγραψε:Κι έτσι όμως να έχουν τα πράγματα, όφειλε ο επίσημος ΠΑΟΚ να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Έγκαιρα. Πώς επιτρέπουν δηλαδή να τρώει χρέωμα ευθέως ο Σαββίδης για την υπόθεση, χωρίς να ευθύνεται πραγματικά;;PAOK - 1926- έγραψε:Σουρμε ξερω οτι ειναι μαλακιες αυτα που γραφοντε για ιβαν κλπ..οτι ειναι στο χερι του κλπ..φτασαμε κοντα εκεινο το βραδυ αλλα δεν επιτευθει συμφωνια..ολοι θελουν να γινει αυτη η μεταγραφη ..τον θελουν ,τον κυνηγησαν φτασαμε κοντα ..συνεχιζουμε να τον θελουμε ..ξερουν οτι αυτος ο παικτης ειναι αυτο που λειπει απο τα χαφ μας ..εγω πιστευω οτι θα ερθει ..τωρα εαν δεν ερθει τι να πω..αλλο ενα σηριαλ που τελικα δν εκατσε..παντος συνεχιζουμε να τον θελουμε ..
Ο πόλεμος που δέχεται σε καθημερινή βάση ο ίδιος ο Ιβάν εντός της ομάδας και η ανυπαρξία στελεχών που του παρέχουν μια έστω υποτυπώδη προστασία.
Και άντε πες οι οπαδοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται, οι αρδ θέλουν να πουλήσουν. Όλοι αυτοί μέσα στην παε τι σκατα κάνουν και ανέχονται αυτή την κριτική; Αυτός ο δούκας πως γίνεται να πληρώνεται από την ομάδα;
classicRetzi έγραψε:Μου αρέσει που κάποιοι πιστεύετε αυτα που λενε οι αρδ, ότι ο Μαξιμοβιτς θα έρθει το καλοκαίρι ελεύθερος. Σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ και βάλε!
Στην βράση κολλάει το σίδερο..
ΥΓ: Το μονο που μενει στην μαξιμοβιτσιαδα είναι να φαμε κάνα τρύπημα απο αλλη ελληνική ομάδα και να το φυσαμε και να μην κρυώνει..
Στάλθηκε από το SM-G990B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk