Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μην ανοίξετε συζήτηση για λογιστικά!

Είμαι περήφανος που το όνομα "Μπαρκαρούτσος" είναι γραμμένο παντού!

Στα αρχίδια κάθε μέλους του φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
PAOK - 1926-

Δημοσίευση από PAOK - 1926- »

Παντως για μαξιμοβιτς εχει μπει και η θελτα στο παιχνιδι.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

proedros έγραψε:
tzoker έγραψε:
figurehead4 έγραψε:Πέρασες χθες και σε έξι μέρες ξαναπαίζεις
Το πρωτάθλημα αρχίζει σε δυο μέρες και έχεις μείνει χωρίς χαφ ουσιαστικά

Τα λεφτά έμειναν στο παντελόνι και όλα καλά. Τελικά μόνο αυτό μετράει πάντα
Πάρε τώρα έναν δανεικό στους μαμελούκους να μην με πρήζουν και πάμε παρακάτω

Όλα τα παραμύθια κάποτε τελειώνουν

Αηδία σκέτη
Μη δημιουργείτε λανθασμένες εντυπώσεις λόγω απογοήτευσης.
Λεφτά δεν θα μπούνε ΠΟΤΕ σε παντελόνι από τον ΠΑΟΚ. Ηταν, είναι και θα είναι για πολλά χρόνια μια ζημιογόνος εταιρεια. Τα λεφτά καλύπτουν τα έξοδα της ομάδας όταν δεν πάνε σε μεταγραφές. Το έχουμε πει πόσες φορές.
Σύγνωμη είσαι λογιστής στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δεν το ξέρουμε?Και από ποιον το άκουσες πως ότι χρήματα έρχονται πάνε στα έξοδα της ομάδας..Λυπάμαι αλλά το αφήγημα ότι έχει βάλει 170 εκατομ. αλλά δεν παίρνει χρήματα και είναι ζημιογόνα η ΠΑΕ είναι ξεπερασμένο...Με 90 εκατ. πωλήσεις, καμιά 50 από τηλεοπτικά συμβόλαια 11 χρόνια τώρα, καμιά 30 τουλάχιστον από Ευρώπη, εισητήρια διαρκείας, εισητήρια απλά , χορηγίες, μόνο ζημιογόνα δεν την βλέπω την ΠΑΕ.Και το λέω με πολύ καλή πρόθεση και σεβασμό στον πρόεδρο.
Καλά τα λες

90 από πωλήσεις, 50 από τηλεοπτικά, 30 από Ευρώπη, σου βάζω και άλλα 80 να φτάσουμε στα 250εκ έσοδα την τελευταία 10ετια. Με τα 170 του Ιβάν πάμε στα 420.

Δηλαδή συνολικό κόστος 42 εκατομμύρια ανά έτος. Πιστεύεις πως είναι λιγότερα; Μισθοί, εφορίες, έργα στην Τούμπα, αεροπλάνα, ξενοδοχεία, προετοιμασία, μισθοί προπονητή, τδ και υπαλλήλων, μέχρι και φιλανθρωπικές δράσεις της ΠΑΕ.

Αν θέλετε να το κάνουμε μπακαλιστικα, ας το κάνουμε. Αλλά να αναφέρουμε έστω προσεγγιστικά όλα τα πιθανά έξοδα.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να επιβιώσει χωρίς τον Ιβάν. Μόνο με τα έσοδα του. Αλλά η ποιότητα και οι στόχοι της ομάδας θα είναι πολύ πιο κάτω από τη φετινή χρονιά, που είναι αυτή που ο Ιβάν βάζει τα λιγότερα φράγκα.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:

Σόρρυ Μπάρκα
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:

Αδερφέ δεν σε γνωρίζω αλλα πρέπει να είσαι μεγάλη τυπαρα. Έκλαψα.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

JohnDag έγραψε: Σε κάθε περίπτωση είμαι πολύ θετικός για τον συγκεκριμένο, ένα δίδυμο Marcos Antonio - Οζντοεφ εμένα προσωπικά με καλύπτει απόλυτα ως δυάδα στα χάφ.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Υποθέτω ότι είσαι καλυμμένος και με ένα παθητικό τερμάτων στα περσινά επίπεδα. Δεν σε συγκινεί δηλαδή μια σφιχτή αμυντική λειτουργία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Παρ 18 Αύγ 2023, 13:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Μπαρκαρούτσος έγραψε: Είμαι περήφανος που το όνομα "Μπαρκαρούτσος" είναι γραμμένο παντού!
Εμενα προσωπικα γραφουν Γκουερινο 4. Ατυχησες.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Napoli4 έγραψε:
navigator11 έγραψε:
PAOK - 1926- έγραψε:Σουρμε ξερω οτι ειναι μαλακιες αυτα που γραφοντε για ιβαν κλπ..οτι ειναι στο χερι του κλπ..φτασαμε κοντα εκεινο το βραδυ αλλα δεν επιτευθει συμφωνια..ολοι θελουν να γινει αυτη η μεταγραφη ..τον θελουν ,τον κυνηγησαν φτασαμε κοντα ..συνεχιζουμε να τον θελουμε ..ξερουν οτι αυτος ο παικτης ειναι αυτο που λειπει απο τα χαφ μας ..εγω πιστευω οτι θα ερθει ..τωρα εαν δεν ερθει τι να πω..αλλο ενα σηριαλ που τελικα δν εκατσε..παντος συνεχιζουμε να τον θελουμε ..
Κι έτσι όμως να έχουν τα πράγματα, όφειλε ο επίσημος ΠΑΟΚ να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Έγκαιρα. Πώς επιτρέπουν δηλαδή να τρώει χρέωμα ευθέως ο Σαββίδης για την υπόθεση, χωρίς να ευθύνεται πραγματικά;;
Αυτό για μένα Navi είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα αυτή τη στιγμή.

Ο πόλεμος που δέχεται σε καθημερινή βάση ο ίδιος ο Ιβάν εντός της ομάδας και η ανυπαρξία στελεχών που του παρέχουν μια έστω υποτυπώδη προστασία.

Και άντε πες οι οπαδοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται, οι αρδ θέλουν να πουλήσουν. Όλοι αυτοί μέσα στην παε τι σκατα κάνουν και ανέχονται αυτή την κριτική; Αυτός ο δούκας πως γίνεται να πληρώνεται από την ομάδα;
Δεν ξέρω, ρε αδερφέ. Δε βγαίνει νόημα. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αγκαλιά με τον Μαξίμοβιτς να φτάσαμε όντως σε επίπεδο διαπραγμάτευσης, ο επίσημος ΠΑΟΚ όφειλε να ρίχνει τους τόνους στη συγκεκριμένη υπόθεση. Δεν επιχείρησαν να πάρουν καμιά μετριάτζα από κανένα πρωτάθλημα της πλάκας. Δε γίνεται να αφήνεις ακάλυπτη την κεφαλή του ΠΑΟΚ, με γνωστό το αρνητικό κλίμα ήδη από τέλη Μαΐου, αν κάτι δεν πάει καλά. Βέβαια, δεν τους πληρώνω εγώ όλους αυτούς. Ας προβληματιστούν οι εργοδότες τους.
icue

Δημοσίευση από icue »

Εμενα επιτρεψτε μου να θεωρω αυτα περι κεφαλαιων κλπ μπουρδες. Στο open που μπαινει με τα τσαρουχια μεσα καθε χρονο πως τους πληρωνει; Εκει δεν εχει να πουλησει και τιποτα. Και ακομα και αν υπηρχε θεμα, μου φαινεται απιθανο να μην υπαρχει ενας ανθρωπος σε ολη την Ευρωπη να κανει ταμειακη διευκολυνση σε εναν επιχειρηματικα μεγαλου βεληνεκους.

Αν υπηρχε θεμα ρευστοτητας δεν θα κοιτουσαν απο την αρχη των μεταγραφων για παικτες που θα επρεπε να δωσουν εστω και ενα ευρω στις ομαδες τους. Αν ισχυουν τα περι τελος Μαξιμοβιτς δυο πραγματα μονο μπορει να συμβαινουν. 'Η οτι εχουμε κανονισει απο τωρα να υπογραψει τον Γεναρη ή οτι ο Σαββιδης εκανε πισω τελευταια στιγμη. Γιατι δεν θελει, οχι γιατι δεν μπορει.

Δεν κρινω γιατι δεν θελει, ετσι και αλλιως θα κριθει οπως ολοι στο τελος της χρονιας. Αλλα καπου φτανει αυτο το θελουμε αλλα δεν μπορουμε. Δεν θελουμε. Εγω το δεχομαι, ουτε θα αφορισω κανεναν ουτε θα ζητησω τα κεφαλια κανενος. Παμε παρακατω.
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Ο μεγαλογιατρός ΣΚ μόλις είπε στον city ότι βλέπει πολύ πιθανό το σενάριο να μην πάρουμε ούτε τον ένα ούτε τον άλλον αναφορικά με Μάρκος Αντόνιο και Μαξίμοβιτς.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ακριβώς αυτό που λέει ο @GINOLA.
Μάξι και Αντώνης δεν έχουν καμία σχέση.
Αυτοί θα παίζουν μαζί. Και το λέω αυτό γιατί η αίσθηση μου πως θα έρθουν και οι δύο.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Μόλις τώρα είπε ο Κόλκας στο ράδιο πως υπάρχει η πιθανότητα να μην αποκτηθεί κανένας εκ των Μαξίμοβιτς και Μάρκος Αντόνιο.
Επίσης είπε πως του Μαξίμοβιτς του φαίνεται πολύ μακριά ως σενάριο λόγω έλλειψης ρευστότητας(!!!!!) από τα μηνύματα που λαμβάνει γύρω γύρω.
Έτσι είπε. Άποψη του αυτά, όχι ρεπορτάζ. Δεν έχει βγάλει άκρη τι ακριβώς συμβαίνει.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Απο τα 170εκ που εβαλε απο την τσεπη του ο Ιβαν θα αφαιρεσω τα 12εκ που ηταν τα χρεη συν αλλα 2εκ σαν δανειο που ειχε δωσει....παμε στα 150εκ αντε 140εκ να πω εγω...
Δλδ ο ΠΑΟΚ ειναι μια εταιρεια που μπαινει μεσα καθε χρονο 15εκ-20εΚ???
Αρα κατι αντιστοιχο ισχυει και για τις αλλες ομαδες του Big4...
Να εξαιρεσω τον γαβρο λογω εσοδων σπο τσου λου οκ τον εξαιρω...
Με τον βαζελο και την κουλα τα μπατζετς μας για το ροστερ ηταν ιδια πανω κατω και χωρις αυτοι να κανουν ευρωπαικες πορειες οπως καναμε εμεις εστω αυτες που καναμε ουτε φυσικα τις πωλησεις μας περιπου 50εκ...
Αρα Μελισσανιδης και Αλαφουζος εχουν βαλει απο την τσεπη τους και αυτοι 100εκ???δεν σου λεω 150εκ μην φανω υπερβολικος...Γιατι δεν ακουγεται τπτ για αυτους???Γιατι αυτοι συνεχιζουν και ενισχυουν τις ομαδες τους??
Η κουλα και βαζελος ειναι επικερδης εταιριες και μονο ο ΠΑΟΚ ζημιογονος???καπου μπαζει το πραμα δεν νομιζεται???
Εγω λεω οτι ολες οι ομαδες ειναι ζημιογονες να το ξεκαθαρισω!!Μονο σε εμας γινεται τοσο θεμα ομως....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Metagrafakias την Παρ 18 Αύγ 2023, 14:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Κολκας τωρα στο City: εκτος απο το σεναριο να παρουμε μονο Μαξιμοβιτς ή μονο Μαρκος Αντονιο, υπαρχει και το τριτο σεναριο να μην παρουμε κανεναν. Δεν υπαρχει αποφαση για το τι θα γινει (!)
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Retzi έγραψε:Μου αρέσει που κάποιοι πιστεύετε αυτα που λενε οι αρδ, ότι ο Μαξιμοβιτς θα έρθει το καλοκαίρι ελεύθερος. Σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ και βάλε!

Στην βράση κολλάει το σίδερο..

ΥΓ: Το μονο που μενει στην μαξιμοβιτσιαδα είναι να φαμε κάνα τρύπημα απο αλλη ελληνική ομάδα και να το φυσαμε και να μην κρυώνει..

Στάλθηκε από το SM-G990B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
classic
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”