Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο του Τελικού του Τσαμπιονς Λιγκ κι ο ΠΑΟΚ ακόμη δεν έκανε μεταγραφή..!!
Ο ΠΟΡΚΥ-5 είναι 50+..!! Χαχαχα Μάλιστα, έχει δει όλους τους τίτλους του ΠΑΟΚ, αλλά κανένα του Άρεως!Minority4 έγραψε:Σαν πολλοί 40+ μαζευτήκαμε εδώ μέσα!
Κωλόγεροι!![]()
Πάτερ, επειδή δεν το βρήκαμε μάλλον, ρίξε ακόμα ένα τυράκι, έτσι για τον χαβά.
Αυτο ειναι τ μελαχρινακι π τ ονομα τ δεν εχει γραφτει ακομα?prist64 έγραψε:εφυγαν καμποσοι
για να σας δω τωρα
Ελ Ζαρ
Ελ Καντουρι
Ελ ......?
Ποιος τον προτεινε αυτον?
Ο Λουτσεσκου?
ουτε ο Μινος δεν μπορει να πει σωστα το ονομα τουSpecial 4 έγραψε:Αυτο ειναι τ μελαχρινακι π τ ονομα τ δεν εχει γραφτει ακομα?prist64 έγραψε:εφυγαν καμποσοι
για να σας δω τωρα
Ελ Ζαρ
Ελ Καντουρι
Ελ ......?
Ο Λουτσεσκου?
prist64 έγραψε:εφυγαν καμποσοι
για να σας δω τωρα
Ελ Ζαρ
Ελ Καντουρι
Ελ Kanis
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 15_50 την Σάβ 10 Ιουν 2023, 22:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επειδή το προσωποποιεις στον πούκι...το πρόβλημα μου με τον παίκτη Δεν είναι μόνο τα χρήματα που ζητάει. Προσωπικά δεν το θεωρώ αξιόπιστη λύση για πρώτο επιθετικό. Το σημαντικότερο δε είναι, ότι αν δεν τον θεωρώ τώρα την καλύτερη λύση για πρώτο επιθετικό... φαντάσου την άποψη μου για τον επόμενο χρόνο ή για τον παρεπόμενο.Blackgr4 έγραψε:Πότε είχες στη κερκίδα 5 παίκτες του εκατομμυρίου; Αυτό υπόθεση δεν είναι; Δεν υποθέτεις πως αν δώσει 1.5 χαρτί στον Πούκι (αυτό ήταν το παράδειγμα μου) δεν θα αποτελεί "έξυπνη αγορά" και μπορεί να κάθεται στη κερκίδα;renegade έγραψε: Υπάρχουν patterns. Όποιος θέλει τα εκλαμβάνει σοβαρά υπόψη του, όποιος άλλος θέλει βασίζεται στην αποκλειστική τυχαιότητα.
Εσύ πίστευε αν θέλεις ότι αν κάθονται στην εξέδρα 5 παίκτες του εκατομμυρίου ότι ο ιδιοκτήτης σου θα σου φέρει άλλους πέντε ανάλογου κόστους
Να στο πω αλλιώς μήπως καταλάβεις τι λέω; Ποιος σου λέει πως αν δώσει 600 χιλιάρικα για φορ που θα καταλήξει στη κερκίδα, θα δώσει άλλα τόσα για να φέρει άλλον; Ακόμα και αυτό υπόθεση είναι.
Μπορεί και τότε να μην τα δώσει και να πει εγώ σας έφερα κάποιον με 600, κόψτε το λαιμό σας τώρα.
Ρεαλιστικά ναι, αν ποτέ συνέβαινε το σενάριο που αναφέρεις, το πιο πιθανό είναι να μην έδινε άλλα 5 συμβόλαια εκατομμυρίου. Αλλά είναι τόσο υποθετικά όλα αυτά, που δεν έχει νόημα (για μένα ξαναλέω) να αναλύσω 100 φορές κατά πόσο αξίζει να δώσει 1.5 στον Πούκι ή 500 στον Κρμέντσικ.
Με νοιάζει πολύ περισσότερο να συζητήσω για το κατά πόσο αυτός που θα έρθει έχει τα ποδοσφαιρικά στοιχεία να προσφέρει στην ομάδα μας, παρά να αναλύσω τα ευρώ που θα τσεπώσει.
Αν μου έλεγες δεν θέλω τον Πούκι για τους χ-ψ ποδοσφαιρικούς λόγους, πχ δεν έχει νούμερα, δεν ταιριάζει στο σύστημα μας, τα νούμερα του είναι εικονικά πχ σκοράρει μόνο με πέναλτι κλπ κλπ, θα κάναμε μια ωραία συζήτηση.
Αυτό το "δεν αξίζει 1.5 χαρτί στα 33 του" δεν λέει τίποτα απολύτως. Μπορεί να έρθει κάποιος σε προχωρημένη ηλικία με τεράστιο συμβόλαιο και να κάνει παπάδες όπως έκανε ο Ελ Αραμπί.
Μπορεί να έρθει και μια ταλεντάρα από την Ουρουγουάη όπου ο ΤΔ σου θα τον έπαιρνε και στη Σαχτάρ, κοστίζοντας 2 εκατομμύρια στον σύλλογο και να μη πιάσει καθόλου.
Άρα τι να αναλύσω και τι να συζητήσω τόσο πολύ για τα οικονομικά; Θέλει να τα δώσει; Ας τα δώσει. Δεν θέλει και θέλει να δώσει λιγότερα; Κανένα πρόβλημα. Να ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ όποιος έρθει. Μόνο αυτό με νοιάζει.
Φυσικά και επειδή όλα τα πράγματα είναι συγκρίσιμα μεγέθη και από μόνα τους δεν λένε απολύτως τίποτα, αν μου έλεγες ότι έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα στον πουκί και στον τσέχο για την θέση του πρώτου επιθετικού, φυσικά και θα διάλεγα τον πρώτο.
Στην εξίσωση μπαίνουν τα χρήματα γιατί αυτά είναι το αγαθό με τα οποίο θα φέρεις στην ομάδα αυτό που χρειάζεσαι . Άποψή μου είναι ότι με 1,5 μπορείς να φέρεις παίκτη δύο φορές καλύτερο από τον πούκι.
Το point μου αν δεν το έχεις καταλάβει Δεν είναι να εξοικονομήσει η ομάδα χρήματα, να τα βάλει ο Σαββίδης στην τσέπη του και να πάει να τα φάει ο Γιώργης στις τανες.
Το point μου είναι με δεδομένο ότι η ομάδα έχει ένα συγκεκριμένο μπάτζετ Με μία μικρή απόκλιση + -, πως θα γίνει με το όσο μεγαλύτερο effectiveness η διανομή αυτού του μπάτζετ.
Και να το θέσω απλά με ένα παράδειγμα για να καταλάβεις.
Ο Σήφης Δεν με ενοχλεί λογιστικά που παίρνει 1,2. Με ενοχλεί ουσιαστικά γιατί θεωρώ ότι οι πόροι που ξοδεύονται εκεί η ανταποδοτικότητα πού λαμβάνουμε δεν είναι συμφέρουσα. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να λάβουμε τις αντίστοιχες υπηρεσίες με πολύ μικρότερο κόστος. Έτσι θα δημιουργούνταν οι προϋποθέσεις να δοθούν οι επιπλέον Πόροι για την κάλυψη άλλων αναγκών...πχ αντί να πάρω 2ο φορ τύπου κριμεντσικ με 5 κατοστάρικα να πάρω και έναν δεύτερο φορ του εκατομμυρίου.
-
prist64 έγραψε:ουτε ο Μινος δεν μπορει να πει σωστα το ονομα τουSpecial 4 έγραψε:Αυτο ειναι τ μελαχρινακι π τ ονομα τ δεν εχει γραφτει ακομα?prist64 έγραψε:εφυγαν καμποσοι
για να σας δω τωρα
Ελ Ζαρ
Ελ Καντουρι
Ελ ......?
Ο Λουτσεσκου?
Χμμμ
Αρα δν ειναι ο Σικαμπαλα
- navigator11
Ο Τοσκίτσης δεν έγραφε προ 2-3 ημερών ότι έχουν καταφτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ προτάσεις ευρωπαϊκών συλλόγων που ικανοποιούν τα "θέλω" του ΠΑΟΚ για Κωνσταντέλια;;; Υπαινισσόμενος πιθανή πώληση, με αποτέλεσμα να ... αναστατωθούν σφόδρα συμφορουμίτες;;; Τι έγινε τώρα; Άλλαξε αίφνης "θέλω" ο ΠΑΟΚ ή άλλαξαν το ύψος των χρημάτων που προσέφεραν μέχρι προχθές οι μνηστήρες;;WeWillRockYou έγραψε:
Ο Τοσκίτσης έγραψε πριν 1 ώρα στο Twitter για νέα άρνηση του ΠΑΟΚ σε πρόταση ύψους 12 εκ. της Red Bull Salzburg για Κωνσταντέλια.

Εν τω μεταξύ το είδα στο τουίτερ αυτό που έγραψε. Η ... αντίδραση που έλαβε από τον πρώτο σχολιαστή, αντί για μπινελικάκι ήπιο για το παπατζηλίκι των προηγούμενων ημερών, ήταν απορία για το πώς βρέθηκε υπάλληλος της ΠΑΕ Σαββατιάτικα να ρίξει άκυρο στη Σάλτσμπουργκ. Μετά δε θα παίρνουν τα αρδακια αέρα να μας πουλάνε παραμύθα ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Σάβ 10 Ιουν 2023, 22:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Παράδειγμα είναι ο Πούκι αδερφέ. Η ουσία (γιατί αρκετά πλατιάσαμε) του αρχικού μου σχολίου, έχει να κάνει με το αν έχει νόημα,να σχολιάζουμε και να υπεραναλύουμε εμείς εδώ μέσα, το πόσα χρήματα αξίζει να πάρει ο χ-ψ παίκτης, τη στιγμή που ούτε γνωρίζουμε πόσο θα επηρεάσει αυτό τον οικονομικό σχεδιασμό της ομάδας, απλά υποθέτουμε, ούτε γνωρίζουμε κατά πόσο αυτός ο παίκτης θα προσφέρει, απλά υποθέτουμε ξανά.renegade έγραψε:Επειδή το προσωποποιεις στον πούκι...το πρόβλημα μου με τον παίκτη Δεν είναι μόνο τα χρήματα που ζητάει. Προσωπικά δεν το θεωρώ αξιόπιστη λύση για πρώτο επιθετικό. Το σημαντικότερο δε είναι, ότι αν δεν τον θεωρώ τώρα την καλύτερη λύση για πρώτο επιθετικό... φαντάσου την άποψη μου για τον επόμενο χρόνο ή για τον παρεπόμενο.Blackgr4 έγραψε: Πότε είχες στη κερκίδα 5 παίκτες του εκατομμυρίου; Αυτό υπόθεση δεν είναι; Δεν υποθέτεις πως αν δώσει 1.5 χαρτί στον Πούκι (αυτό ήταν το παράδειγμα μου) δεν θα αποτελεί "έξυπνη αγορά" και μπορεί να κάθεται στη κερκίδα;
Να στο πω αλλιώς μήπως καταλάβεις τι λέω; Ποιος σου λέει πως αν δώσει 600 χιλιάρικα για φορ που θα καταλήξει στη κερκίδα, θα δώσει άλλα τόσα για να φέρει άλλον; Ακόμα και αυτό υπόθεση είναι.
Μπορεί και τότε να μην τα δώσει και να πει εγώ σας έφερα κάποιον με 600, κόψτε το λαιμό σας τώρα.
Ρεαλιστικά ναι, αν ποτέ συνέβαινε το σενάριο που αναφέρεις, το πιο πιθανό είναι να μην έδινε άλλα 5 συμβόλαια εκατομμυρίου. Αλλά είναι τόσο υποθετικά όλα αυτά, που δεν έχει νόημα (για μένα ξαναλέω) να αναλύσω 100 φορές κατά πόσο αξίζει να δώσει 1.5 στον Πούκι ή 500 στον Κρμέντσικ.
Με νοιάζει πολύ περισσότερο να συζητήσω για το κατά πόσο αυτός που θα έρθει έχει τα ποδοσφαιρικά στοιχεία να προσφέρει στην ομάδα μας, παρά να αναλύσω τα ευρώ που θα τσεπώσει.
Αν μου έλεγες δεν θέλω τον Πούκι για τους χ-ψ ποδοσφαιρικούς λόγους, πχ δεν έχει νούμερα, δεν ταιριάζει στο σύστημα μας, τα νούμερα του είναι εικονικά πχ σκοράρει μόνο με πέναλτι κλπ κλπ, θα κάναμε μια ωραία συζήτηση.
Αυτό το "δεν αξίζει 1.5 χαρτί στα 33 του" δεν λέει τίποτα απολύτως. Μπορεί να έρθει κάποιος σε προχωρημένη ηλικία με τεράστιο συμβόλαιο και να κάνει παπάδες όπως έκανε ο Ελ Αραμπί.
Μπορεί να έρθει και μια ταλεντάρα από την Ουρουγουάη όπου ο ΤΔ σου θα τον έπαιρνε και στη Σαχτάρ, κοστίζοντας 2 εκατομμύρια στον σύλλογο και να μη πιάσει καθόλου.
Άρα τι να αναλύσω και τι να συζητήσω τόσο πολύ για τα οικονομικά; Θέλει να τα δώσει; Ας τα δώσει. Δεν θέλει και θέλει να δώσει λιγότερα; Κανένα πρόβλημα. Να ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ όποιος έρθει. Μόνο αυτό με νοιάζει.
Φυσικά και επειδή όλα τα πράγματα είναι συγκρίσιμα μεγέθη και από μόνα τους δεν λένε απολύτως τίποτα, αν μου έλεγες ότι έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα στον πουκί και στον τσέχο για την θέση του πρώτου επιθετικού, φυσικά και θα διάλεγα τον πρώτο.
Στην εξίσωση μπαίνουν τα χρήματα γιατί αυτά είναι το αγαθό με τα οποίο θα φέρεις στην ομάδα αυτό που χρειάζεσαι . Άποψή μου είναι ότι με 1,5 μπορείς να φέρεις παίκτη δύο φορές καλύτερο από τον πούκι.
Το point μου αν δεν το έχεις καταλάβει Δεν είναι να εξοικονομήσει η ομάδα χρήματα, να τα βάλει ο Σαββίδης στην τσέπη του και να πάει να τα φάει ο Γιώργης στις τανες.
Το point μου είναι με δεδομένο ότι η ομάδα έχει ένα συγκεκριμένο μπάτζετ Με μία μικρή απόκλιση + -, πως θα γίνει με το όσο μεγαλύτερο effectiveness η διανομή αυτού του μπάτζετ.
Και να το θέσω απλά με ένα παράδειγμα για να καταλάβεις.
Ο Σήφης Δεν με ενοχλεί λογιστικά που παίρνει 1,2. Με ενοχλεί ουσιαστικά γιατί θεωρώ ότι οι πόροι που ξοδεύονται εκεί η ανταποδοτικότητα πού λαμβάνουμε δεν είναι συμφέρουσα. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να λάβουμε τις αντίστοιχες υπηρεσίες με πολύ μικρότερο κόστος. Έτσι θα δημιουργούνταν οι προϋποθέσεις να δοθούν οι επιπλέον Πόροι για την κάλυψη άλλων αναγκών...πχ αντί να πάρω 2ο φορ τύπου κριμεντσικ με 5 κατοστάρικα να πάρω και έναν δεύτερο φορ του εκατομμυρίου.
Άρα προτείνω να μείνουμε στην ΜΠΆΛΑ και σε αυτά που έχουν νόημα, διότι θεωρώ πως όλα τα άλλα δεν μπορούμε να τα προεξοφλήσουμε.
-
Οχι ρε, μαντεύω ποιον El εννοεί ο πατερMitsospaoki4 έγραψε:Βγήκε;Luigi Vampa έγραψε:Elneny για αμυντικός χαφ
- constadine
Τώρα τελευταία είδα 2-3 εκπομπές του Τοσκίτση, έλεγε ότι ήρθε πρόταση 12-13 εκατ. και εμείς συζητάμε για πάνω από 15 .
Σόρρυ αλλά αυτά τα δύο είναι αλληλοσυνδεόμενα.
Ένα πράγμα σαν τη γυναίκα με τη μάνα της
Άλλες απαιτήσεις έχω από τον ζίβκοβιτς άλλες απαιτήσεις έχω από τον λυρατζη
Ένα πράγμα σαν τη γυναίκα με τη μάνα της

Άλλες απαιτήσεις έχω από τον ζίβκοβιτς άλλες απαιτήσεις έχω από τον λυρατζη
- navigator11
Άρα ή ο Τοσκίτσης δεν ανέφερε ποτέ για προτάσεις ομάδων, που είναι στα λεφτά, που αξιώνει ο ΠΑΟΚ, ή ο φίλος, που μετέφερε εδώ μέσα αυτά, που άκουσε τον Τοσκίτση να λέει για την υπόθεση Κωνσταντέλια, κατάλαβε κάτι λάθος. Άλλη εξήγηση δεν μπορεί να σταθεί.constadine έγραψε:Τώρα τελευταία είδα 2-3 εκπομπές του Τοσκίτση, έλεγε ότι ήρθε πρόταση 12-13 εκατ. και εμείς συζητάμε για πάνω από 15 .
Και για να μην το πολυκουράζουμε, αδιάψευστος μάρτυρας το βίντεο
[youtube]S3WHiy9XBk0[/youtube]
Μια χαρά κατάλαβε ο συμφορουμίτης.