Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
- thomas Murg
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Κι όλη αυτή η κουβέντα για τον Σκάρπα για Γαλατά ή γάβρο; Δεν μπορεί κάποιος να συμφωνήσει και να έρθει αργότερα;
- soflodoras
Α. Φυσικα και γνωριζω τι εστι προβοκατσια και πως λειτουργει.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Μάλλον ξέρεις από προβοκατσιες γιαsoflodoras έγραψε:Τρομερα προβοκατορικο το ποστ με τα μπατζετ της ομαδας. Ελπιζω να μην τσιμπησουν πολλοι συμφορουμιτες
αυτό το αναγνώρισες.
Μαζευτείτε λίγο γιατί επειδή δεν
απαντάμε και είμαστε ευγενικοί
νομίζει ο καθένας που έμαθε
να γραφεί λόγω ιντερνετ στα 15:του
ότι μιλάει σε τίποτε παιδάκια
και τσουτσεκια.
Είμαι 50 χρόνων και είμαι
ΠΑΟΚ αυθεντικός πριν γεννηθειτε
και μάθετε τον ΠΑΟΚ επειδή
σας έφερε τίτλους ο Ιβάν.
Όταν η ομάδα έχανε τρία μηδέν
στην Τούμπα και εμείς φωναζαμε
και γυρίζαμε τα παιχνίδια
όταν ειμασταν 300 στο γηπεδο
όχι σαν κάτι ανυπαρκτους
που το παίζουν προστάτες
του Ιβάν και ψάχνουν
προβοκάτορες και όταν
η ομάδα χάνει χάνουν τη
λαλιά τους και σκέφτονται μπουκες.
Όσο για τους μοντερειτορς
ας μαζέψουν τον καθένα
τίποτα που προσβάλει
ανθρώπους που κάνουν
μετρημένα ποσταρισματα
δεν απαντάνε σε κανέναν προσβλητικα
και σέβονται όσους θέλουν να συζητήσουν.
Το επόμενο ποσταρισμα
δεν θα είναι το ίδιο ευγενικό.
Β. Ουτε η ηλικια , ουτε το ΠΑΟΚομετρο του καθενος παιζουν ρολο, οταν μιλουν για την ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ.
Γ. Οταν γινοσουν «αυθεντικος ΠΑΟΚτσης», ασε να ξερουμε εμεις καλυτερα, τι να καναμε εκεινη την εποχη
Δ. Οι απειλες τυπου «δε θα ειμαι ευγενικος» και οι χαρακτηρισμοι τυπου «τσουτσεκια, προστατες κλπ» επιστρεφονται
Απο εκει και περα, αυτα τα περι μπατζετ και στοχων, αλλου. Εκει που το νταηλικι περναει. Εδω αν θες να τα λες , μπορουμε ευκολως να τα κρινουμε οπως εμεις θελουμε. Και ναι. Εγω το συμδεεις την προσπαθεια μειωσης μπατζετ με μειωση στοχων το θεωρω υποπτο και προβοκατορικο.
[quote="ΑΜΠΑΛΑΕΑ"]Με έναν αρκετά προσεκτικο υπολογισμό
του ρόστερ και του μπάτζετ πάμε από
τα 19 εκατομμύρια περιπου καθαρά στα
11 μεχρι τώρα και με σχεδόν δεδομένες
και τις αποχωρήσεις Αουγκούστο,
Μουργκ, Τέιλορ, Τσολακ, Μιχαι.
Δηλαδή αν πέσει το μπάτζετ και ανέβει το μάρκετ βαλιου θα είναι άσχημα?δεν παίζουν μπάλα τα χιλιάρικα ,άπειρες φορές την πατήσαμε
του ρόστερ και του μπάτζετ πάμε από
τα 19 εκατομμύρια περιπου καθαρά στα
11 μεχρι τώρα και με σχεδόν δεδομένες
και τις αποχωρήσεις Αουγκούστο,
Μουργκ, Τέιλορ, Τσολακ, Μιχαι.
Δηλαδή αν πέσει το μπάτζετ και ανέβει το μάρκετ βαλιου θα είναι άσχημα?δεν παίζουν μπάλα τα χιλιάρικα ,άπειρες φορές την πατήσαμε
Σοφλο
Η κριτική πάνω στα λεγόμενα κάποιου είναι πάντα καλοδεχούμενη. Οι χαρακτηρισμοί όμως και η αντιμετώπιση σαν μπατσαρια σκέψεις δεν έχει καμία θέση.
Καλό είναι να καταλάβεις κάποια στιγμή ότι υπάρχουν και άλλες απόψεις πέρα από τις δικές σου... και δεν είναι όλοι αυτοί ούτε προβοκάτορες ούτε αντίπαοκτσήδες ούτε θέλουν να φύγει ο Σαββίδης
Η κριτική πάνω στα λεγόμενα κάποιου είναι πάντα καλοδεχούμενη. Οι χαρακτηρισμοί όμως και η αντιμετώπιση σαν μπατσαρια σκέψεις δεν έχει καμία θέση.
Καλό είναι να καταλάβεις κάποια στιγμή ότι υπάρχουν και άλλες απόψεις πέρα από τις δικές σου... και δεν είναι όλοι αυτοί ούτε προβοκάτορες ούτε αντίπαοκτσήδες ούτε θέλουν να φύγει ο Σαββίδης
Η μεταγραφή τσολακ δεν έχει τελειώσει γτ δεν ισχύουν αυτά τα ποσά.
Στα 2 φτάσανε.
Αν φτάσουν σε αυτα που γράφουν θα φυγει
Στα 2 φτάσανε.
-
Δηλαδή Rene,
όλοι όσοι γράφουν εδώ μέσα, θεωρείς ότι έχουν αγαθές προθέσεις έναντι του ΠΑΟΚ??
Όλοι?
όλοι όσοι γράφουν εδώ μέσα, θεωρείς ότι έχουν αγαθές προθέσεις έναντι του ΠΑΟΚ??
Όλοι?
- soflodoras
Δεν με αφορα τι ειναι ο καθενας. Ουτε ποτε χαρακτηρισα καποιον προσωπικα, μιας και δεν ξερω κ κανεναν σας σχεδον. Χαρακτηριζω μονο βασει των αποψεων του και ως εκει. Και αντιδρω, οταν κρινω εγω ποτε πρεπει να το κανω με μοναδικο γνωμονα (στο συγκεκριμενο θρεντ) το καλο της ομαδας. Αν κανω λαθος ή οχι, θα φανει στη συνεχεια. Φυσικα και κανω λαθος εκτιμησεις. Φυσικα και εχω πεσει εξω σε πολλα πραγματα, αλλα δε θα σταματησω να ειμαι απεναντι σε οσους ΕΓΩ (με το μικρο μου το μυαλο) θεωρω κανουν κακο στην ομαδα. Απο εκει και περα, τα περι μπατσαριας να τα πεις σε κανεναν αλλο. Εγω με τους νταηδες τα εχω (οπως στην προκειμενη, που απειλησε και εβρισε κατα μια εννοια) , που δεν τους νοιαζει ποσο κακο προκαλουν στην ομαδα, αρκει να βγαζουν την ΑΠΟΨΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.renegade έγραψε:Σοφλο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soflodoras την Τρί 28 Ιουν 2022, 00:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Όχι. Αλλά τουλάχιστον ξέρω ποιοι έχουνε αγαθές προθέσειςΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Δηλαδή Rene,
Όλοι?
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κρίμα και είχα ψηθείGINOLA έγραψε:Η μεταγραφή τσολακ δεν έχει τελειώσει γτ δεν ισχύουν αυτά τα ποσά.
Στα 2 φτάσανε.
- soflodoras
Τελος παντων κ σορρυ για τα οφτοπικ, δε λεω σε καμια περιπτωση πως καποιος θελει να κανει κακο στην ομαδα. Τα κινητρα μας ειναι κοινα. Κ οι δυο θελουμε να μεγαλουργησει. Κ ισως αυτοι να εχουν δικιο. Κ ιδιαιτερως για τον αμπαλαεα κ το ποστ του που μου φανηκε προβοκατορικο, το εκρινα ετσι γιατι ενιωσα πως υπαρχει κινδυνος να ταιμπησει κοσμος κ να γινει μυλος το φορουμ. Δεν τον εκρινα ως προβοκατορα ομως.
Παντως φιλε ΑΜΠΑΛΑΕΑ. Μου φαινεται περιεργο να τα εχεις ζησει ολα αυτα που λες και να εφτασες στα 50 σου να κρινεις βασει του ποσα εκατομμυρια κοστιζουν οι παικτες της ομαδας. Με ολο το συμπαθεια δηλαδη.
Παντως φιλε ΑΜΠΑΛΑΕΑ. Μου φαινεται περιεργο να τα εχεις ζησει ολα αυτα που λες και να εφτασες στα 50 σου να κρινεις βασει του ποσα εκατομμυρια κοστιζουν οι παικτες της ομαδας. Με ολο το συμπαθεια δηλαδη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soflodoras την Τρί 28 Ιουν 2022, 00:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- FreeWatcher
Δηλαδή σοβαρά renegade, θα κάτσουμε να συζητάμε 28 Ιουνίου ότι μειώθηκε το μπάτζετ? Με μεταγραφική περίοδο έως τις 15 Σεπτεμβρίου? Δεν μπορώ τη ραπτοπουλιαση, οπως και αρκετοι αλλοι εδω μεσα θελω να πιστευω. Κ μη μου πεις οτι δεν ακουνε συνοπαδοι τετοιου ειδους νουμερα, γιατι αν οχι πως κανουν νουμερα?renegade έγραψε:Όχι. Αλλά τουλάχιστον ξέρω ποιοι έχουνε αγαθές προθέσειςΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Δηλαδή Rene,
Όλοι?
Συμφωνώ με τον ΚΩΣΤΑΣ2019! Και μη ξεχνάς αυτοί που θέλουν ΠΑΟΚ αυτόνομο οικονομικα είμαστε οι ιδιοι που τον θελαμε ετσι και προ Ιβαν, οι υπολοιποι διακατεχονται ιδιαίτερα τα τελευταια χρονια από ενα πνευμα νεοπλουτισμου που απαιτουν ενας θειος απτο Αμερικα (σορυ Ρωσία) να τους στελνει φραγκα. Επομενως λατρεις του θειου ειναι αυτοι και οχι εμεις! Ο ΠΑΟΚ που ονειρευομαι εγω ειναι ο ΠΑΟΚ που φαινεται οτι πανε να στησουν φετος. Και ας μη βγει στο φιναλε. Και ας μη συμφωνω σε ολα. Και ας θελω παραπανω πιτσιρικια του ΠΑΟΚ ή ποιοτικες μεταγραφες. Για τη φιλοσοφια μιλαω!
Και κατι τελευταιο... ο Ιβαν εκλεισε την κανουλα και φευγει!
Καλο ξημερωμα...
Υπερβολές.
Ναι, ο Ιβάν έκλεισε την κάνουλα σε έναν βαθμό. Γιατί είναι τόσο κακό να το πούμε; Τα ίδια χρήματα χώνει τα τελευταία 3 χρόνια με την χρονιά του νταμπλ;
Από εκεί και πέρα η ερμηνεία αυτού του γεγονότος αφήνεται στον καθένα από εμάς και ίσως αυτό να είναι το μεγάλο λάθος του Ιβάν. Αν έβγαινε να πει κάτι, από το όσο είναι αυτός πρωθυπουργός εγώ δεν πετάω χρήματα σε τρύπιο βαρέλι, μέχρι το δεν με παίρνει να ρίχνω 20 εκατομμύρια στο αγωνιστικό κάθε χρόνο αν θέλουμε να κάνουμε 100Μ+ γήπεδο, θα τελείωνε αυτή η παραφιλολογία.
Προφανώς και δεν πάει πουθενά και όποιος διαδίδει ηλιθιότητες είναι ή βλαμμένος ή βαλτός.
Αλλά λίγο η απότομη αποδόμηση της ομάδας του νταμπλ, λίγο η εξαφάνιση του από την καθημερινότητα, λίγο η συνεχής μείωση του μπάτζετ και λίγο η στασιμότητα στο θέμα του γηπέδου (άσχετο που η ευθύνη βαραίνει την κυβέρνηση) - άφησε σε μερικούς το περιθώριο να λένε τις μ@λακίες τους.
Ναι, ο Ιβάν έκλεισε την κάνουλα σε έναν βαθμό. Γιατί είναι τόσο κακό να το πούμε; Τα ίδια χρήματα χώνει τα τελευταία 3 χρόνια με την χρονιά του νταμπλ;
Από εκεί και πέρα η ερμηνεία αυτού του γεγονότος αφήνεται στον καθένα από εμάς και ίσως αυτό να είναι το μεγάλο λάθος του Ιβάν. Αν έβγαινε να πει κάτι, από το όσο είναι αυτός πρωθυπουργός εγώ δεν πετάω χρήματα σε τρύπιο βαρέλι, μέχρι το δεν με παίρνει να ρίχνω 20 εκατομμύρια στο αγωνιστικό κάθε χρόνο αν θέλουμε να κάνουμε 100Μ+ γήπεδο, θα τελείωνε αυτή η παραφιλολογία.
Προφανώς και δεν πάει πουθενά και όποιος διαδίδει ηλιθιότητες είναι ή βλαμμένος ή βαλτός.
Αλλά λίγο η απότομη αποδόμηση της ομάδας του νταμπλ, λίγο η εξαφάνιση του από την καθημερινότητα, λίγο η συνεχής μείωση του μπάτζετ και λίγο η στασιμότητα στο θέμα του γηπέδου (άσχετο που η ευθύνη βαραίνει την κυβέρνηση) - άφησε σε μερικούς το περιθώριο να λένε τις μ@λακίες τους.
- soflodoras
FreeWatcher έγραψε:Και κατι τελευταιο... ο Ιβαν εκλεισε την κανουλα και φευγει!renegade έγραψε:Όχι. Αλλά τουλάχιστον ξέρω ποιοι έχουνε αγαθές προθέσειςΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Δηλαδή Rene,
Όλοι?
Καλο ξημερωμα...
Τι εννοεις ρε φιλε;
Ειρωνικά το λέει σε όσους κράζουν για το ότι έπεσε το μπάτζετ Ιούνιο μήνα.