Οπότε γράφεις με πλήρη επίγνωση ότι έπρεπε να ξέρανε από πριν ότι θα πάθει τη ρήξη και δεν κάνανε και άλλη μεταγραφή επιθετικού. Και θέλεις να σε πάρω στα σοβαρά. Άσε μας ρε πρόεδρε. Στο έγραψα. Πριν πατήσεις την δημοσίευση ξαναδιάβασε τι γράφεις.proedros έγραψε:Μαυρο Χιονι έγραψε:Πας καλά ρε συ; Σοβαρά ρωτάω; Κράζεις μόνο για να κραξεις; Ρε θα τρελαθώ δηλαδή! Πριν πατήσεις την δημοσίευση διαβάζεις τι γράφεις;;;;proedros έγραψε: Σχεδιασμός από τα Lidl…Και αν δηλ. πάθει καμιά θλάση ο ανέτοιμος και επιβαρυμένος από το Euro Σβιντερσκι, θα είμαστε μόνο με Κουτσια…Τι ωραίος σχεδιασμός…
Τιι άλλο πρέπει για να γίνει για να καταλάβεις ότι ο σχεδιασμός είναι ανύπαρκτος, τα έχουν όλα φορτώσει στον προπονητή…Είναι δυνατόν να αφήσεις την ομάδα ξεκρέμαστη ακόμη και μόνο 2 ολόκληρους μήνες;Εσύ σκέψου τι γράφεις και κυρίως τον τρόπο με τον οποίον το εκφράζεις..
Μεταγραφές καλοκαιριού III
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Τώρα θα μπορούσα να πω πολλά για την καταλληλοτητα αυτών που τρέχουν τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ και να αναφερθώ σε συγκεκριμένα παραδείγματα αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεται.Μαυρο Χιονι έγραψε:Γι'αυτό υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι για τις διαπραγματεύσεις. Εσύ δυστυχώς απετυχες στο αντικείμενο.JohnDag έγραψε:Κοίτα και γω μια φορά είχα 30 χιλιάρικα στην τσέπη αλλά ήθελα να πάρω μια Mercedes με 15.Μαυρο Χιονι έγραψε: Μηπως, λέω μήπως να υπάρχουν διαπραγματεύσεις;
Το πάλευα κάνα 2 μηνες, προσπαθούσα να πείσω την αντιπροσωπία αλλά αυτοί τίποτα. 30 ακατέβατα ήθελαν.
Απηύδησα που λες και γω στο τέλος και λέω δεν μαμεις, πάω να πάρω ένα Toyota αφού θέλω να δώσω 15Κ μόνο. Ιαπωνικά είναι, αξιόπιστα, θα μου κάνουν την δουλειά που θέλω.
Και όταν πήγα να πάρω το μοντέλο που ήθελα είχε εξαντληθεί και δεν υπήρχε ετοιμοπαραδοτο. Και έμεινα ο κακομοίρης χωρίς αυτοκίνητο για 6 μήνες.
Διαπραγματεύσεις έκανα κι εγώ αλλά μάλλον με λάθος τρόπο.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και στην τελική το προβλημα μου δεν είναι το αν αυτοί που τρέχουν τις μεταγραφες είναι κατάλληλοι και ικανοί στις διαπραγματεύσεις.
Το νόημα αυτών που έγραψα ήταν ότι όταν θες να αγοράσεις αστακό και πληρώνεις για θραψαλα προφανώς δεν θα πάρεις αστακό και όταν θα το πάρεις απόφαση να πάρεις θραψαλα μπορεί και να έχουν τελειώσει.
Βεβαια, αντί να απαντήσεις σε αυτό ακολούθησες την εύκολη και πεπατημένη λύση του ad hominem.
Κλασικά εικονογραφημενα.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προφανώς δεν κατάλαβες τι γράφω…Λέω πως ακόμα και 2 μήνες να είναι ο χρόνος αποθεραπείας (πράγμα απίθανο) , δεν μπορείς να συζητάς το ενδεχόμενο να αφήσεις την ομάδα ξεκρέμαστη γι αυτούς τους μήνες!!Πρεπει να κάνεις κίνηση γιατί ο Σβι είναι ανέτοιμος και έχει κανει ελλιπή προετοιμασία..Ο Κουτσιας δε , δεν είναι ακόμα έτοιμος για 90λεπτα..Που το βρίσκεις το παράλογο;Μαυρο Χιονι έγραψε:Οπότε γράφεις με πλήρη επίγνωση ότι έπρεπε να ξέρανε από πριν ότι θα πάθει τη ρήξη και δεν κάνανε και άλλη μεταγραφή επιθετικού. Και θέλεις να σε πάρω στα σοβαρά. Άσε μας ρε πρόεδρε. Στο έγραψα. Πριν πατήσεις την δημοσίευση ξαναδιάβασε τι γράφεις.proedros έγραψε:Μαυρο Χιονι έγραψε: Πας καλά ρε συ; Σοβαρά ρωτάω; Κράζεις μόνο για να κραξεις; Ρε θα τρελαθώ δηλαδή! Πριν πατήσεις την δημοσίευση διαβάζεις τι γράφεις;;;;
Τιι άλλο πρέπει για να γίνει για να καταλάβεις ότι ο σχεδιασμός είναι ανύπαρκτος, τα έχουν όλα φορτώσει στον προπονητή…Είναι δυνατόν να αφήσεις την ομάδα ξεκρέμαστη ακόμη και μόνο 2 ολόκληρους μήνες;Εσύ σκέψου τι γράφεις και κυρίως τον τρόπο με τον οποίον το εκφράζεις..
- black_star_ninja
Εκανε εντύπωση σε κανέναν το οτι δε χρησιμοποιήθηκε καθόλου ο Ιάπωνας χτες; Υπάρχει περίπτωση να φύγει; Ακούσατε τίποτα; Φαντάζομαι οτι για να ξεκίνησε βασικός στο πρώτο παιχνίδι, δεν τίθεται θέμα φυσικής κατάστασης.
Πριν 3-4 μέρες θυμάμαι ότι είχα διαβάσει κάπου για ενδιαφέρον από κελεμπιοχώρα, αλλά όχι κάτι πιο συγκεκριμένο
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανουν καθε χρονο τις ιδιες μαλακιες.
Ας βγουν επιτελους να επικοινωνησουν λιγο με τον κοσμο.Να που δεν παμε ντε κ καλα για πρωταθλημα.Παμε να χτισουμε κ πιστευουμε πως για να χτισουμε δεν πρεπει να βιαστουμε με τις μεταγραφες.πρεπει να περιμενουμε το τελος της μεταγραφικης που εχει τις περιπτωσεις τις καλες.
Τι τα θελουν κ τα λενε τα νταμπλ κ τις ευρωπες.
Ενας κουρτιτς δε φερνει την ανοιξη.
Ας βγουν επιτελους να επικοινωνησουν λιγο με τον κοσμο.Να που δεν παμε ντε κ καλα για πρωταθλημα.Παμε να χτισουμε κ πιστευουμε πως για να χτισουμε δεν πρεπει να βιαστουμε με τις μεταγραφες.πρεπει να περιμενουμε το τελος της μεταγραφικης που εχει τις περιπτωσεις τις καλες.
Είναι που δεν θέλω να βλέπω σκουλίκια ούτε για δόλωμαΜαυρο Χιονι έγραψε:Άντε τι κάθεσαι;Rexaris έγραψε:Έχω βαρεθεί να πηγαίνω στο SDNA για κανένα μεταγραφικό νέο και να μη βλέπω τίποτε, τόσο που έχω αρχίσει να κάνω κλικ μέχρι και στις διαφημίσεις. Θυμάμαι το παλιό ανέκδοτο «δε γ.. που δε γ.., δεν πας για ψάρεμα;»

- bersekeros
Μας λες δηλαδή barlow4, να βγουν και να πουν, ότι ΔΕΝ πάμε για Πρωτάθλημα;barlow4 έγραψε:Δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανουν καθε χρονο τις ιδιες μαλακιες.
-
Προφανώς και στόχος είναι το πρωτάθλημα, τι μπορεί να είναι? Να χτίσουμε ομάδα για το μέλλον? Το θέμα είναι ότι οι στόχοι μας με την προεργασία για την επίτευξη τους δεν συνδέονται ποτέ.
Τζιοβινκο? Που τον θυμήθηκες αυτόν!!!Γκουερινο έγραψε:Με Τζιοβινκο Μπισε περισσευει ο καγκαβα
Να χτίσουμε την καλύτερη ομάδα παλαιμάχων, σε 3-4 χρόνια πιστεύω θα σηκώνουμε τα πρωταθλήματα από οκτώβρη στην συγκεκριμένη κατηγορία.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Προφανώς και στόχος είναι το πρωτάθλημα, τι μπορεί να είναι? Να χτίσουμε ομάδα για το μέλλον? Το θέμα είναι ότι οι στόχοι μας με την προεργασία για την επίτευξη τους δεν συνδέονται ποτέ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ακόμη σώζεται η παρτίδα αν περάσουμε στους ομίλους και κάνουμε κάποια ενίσχυση σε εξτρέμ και αριστερό μπακ (τού Τζοβίνκο άμα κάτσει).
Για Ολιβέιρα όλες οι κριτικές είναι άδικες. Οι τραυματισμοί είναι μέρος τού παιχνιδιού.
Για τερματοφύλακα εγώ επιμένω οτι δεν επείγει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Άμα είχαμε λύσει όλα τα άλλα πρώτα…
Για Ολιβέιρα όλες οι κριτικές είναι άδικες. Οι τραυματισμοί είναι μέρος τού παιχνιδιού.
Για τερματοφύλακα εγώ επιμένω οτι δεν επείγει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Άμα είχαμε λύσει όλα τα άλλα πρώτα…
Αν χτίζαμε για το μέλλον δεν θα παίρναμε Κουρτιτς,Ολιβέιρα και θα παλεύαμε για Τζιοβινκο. Θα στοχευαμε σε νεαρούς και ταλαντούχους. Μια χαρά για πρωτάθλημα πάμε μόνο που είναι ανίκανοι να συνεννοηθούν και να δουλέψουν ένα πλάνο και πάνε στο ότι κάτσει,όποτε κάτσει…
Το παιχνίδι με την Ριέκα είναι πολύ κομβικό…Πρέπει να το πάρουμε όπωσδήποτε…