Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από paok re niamou »

paoki_ έγραψε:Προσωπικα το μονο που με ενδιαφερει ειναι η ομαδα να ρολαρει, δεν με ενδιαφερει αν θα ειναι με τον Φερευρα η οχι. Αλλα απο οτι καταλαβαινω, η διοικηση εχει επιλεξει να τσουλησει με Αμπελ. Και επειδη είμαι ΠΑΟΚ, θα στηριξω την διοικηση που με τα κουτσα της και τα στραβα της εφερε τιτλους. Η κριτικη είναι θεμιτη, χωρις κριτικη δεν υπαρχει μεγαλη ομαδα. Αλλα η γκρινια ειναι σπαστικη. Ας μην τα μπερδευουμε αυτα τα δυο.
Αυτο που εννοουσε ο προπονητας μας σημερα στις δηλωσεις είναι πως παρολο που ο ΟΦΗ πιεσε, παιζει να πατησε περιοχη 1-2 φορες. Ολα τα αλλα ήταν σουτ απεξω. Ολα τα γκολ που έχουμε φαει φετος ηταν απο λάθη μας και οχι απο κακη αμυντικη λειτουργια. Αυτο ας το δουμε λιγο.
Επίσης στο πρωτο ημιχρονο έπρεπε το ματς να είναι 3-0. Στο δευτερο είμασταν λιγο για κολλυριο αλλα είχαμε και έναν αποκλεισμο καταρακωτικο στην καμπουρα μας. Ας κανουμε λιγη υπομονη και ας μην δημιουργουμε εσωστρεφεια χωρις λογο, οταν υπαρχουν αρκετα δεδομενα οτι ο Αμπελης ειναι για τα αμπελια ας κραξουμε. Προς το παρον δεν υπαρχουν αρκετα δεδομενα για να καταληξουμε εκει.
Μπραβο ρε φιλε.
Δεν ειναι απαραιτητο να εχει καποιος μερικες χιλιαδες ποστ, για να εχει δικιο εδω μεσα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Τελικα υπαρχει κανεις που να θεωρει το ροστερ πληρες και κομπλέ?
Και ικανο να πρωταγωνιστήσει σε 3 διοργανωσεις φετος?
Γιατι απο αναλυσεις αλλο τπτ και αντιπαραθεσεις, αλλα οπως λεει και ο Τζοσουα ειμαστε στο τοπικ των μεταγραφων.
Λοιπον? Ειμαστε κομπλε?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Παντως έχει την φάση του να βλέπεις αυτούς που μονίμως κατηγορούν κάποιους ότι κρίνουν με την λογική "δοκάρι και έξω" να κάνουν ακριβώς το ίδιο αλλά από την αντίθετη με την λογική "δοκάρι και μέσα".

Είναι απορίας αξιο πως κάποιος μετά την σημερινή απόδοση της ομάδας να μην είναι -το λιγότερο- προβληματισμενος. Εν πάση περιπτώσει, είναι δεδομένο ότι δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι μας σε όλα.

Σε ένα πράγμα πιστεύω πως συμφωνούμε όλοι στην παρούσα φάση. Οτι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση.

Και δυστυχώς εδω που φτάσαμε αρχίζει να ζορίζει πολύ το πράγμα.

Θα είναι έγκλημα το να μην έρθει τουλάχιστον ένας παίχτης στα χαφ. Έγκλημα.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Για τους λατρεις των ΑΡΔ πριν λιγο δημοσιογραφος ειπε στο λιμπερο οτι 50-50 φευγει ο Γιαννουλης.....
Ετσι για να γινουμε κι αλλο μπου....
Επιβεβαιώνω κι εγώ φίλε. 50-50 να φύγει ο Γιαννούλης, ο Μάτος, ο Ζίφκοβιτς, ο Ιβάν..
Καλά το είπες: ΑΡΔ.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Gospi έγραψε:Τελικα υπαρχει κανεις που να θεωρει το ροστερ πληρες και κομπλέ?
Γιατι απο αναλυσεις αλλο τπτ και αντιπαραθεσεις, αλλα οπως λεει και ο Τζοσουα ειμαστε στο τοπικ των μεταγραφων.
Λοιπον? Ειμαστε κομπλε?

Ξεκαθαρα οχι
Χρειαζονται τουλαχιστον δυο και για το τελειο 4 παιχτες.
Επιθετικο χαφ, Αμυντικο χαφ, Τερμα, Επιθετικος .
Αλλα οσοι ερθουν να ειναι παιχταραδες.
Καλους, μετριους και ταλεντα εχουμε....
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gospi έγραψε:Τελικα υπαρχει κανεις που να θεωρει το ροστερ πληρες και κομπλέ?
Λοιπον? Ειμαστε κομπλε?

Ρε gospi γίνεται κουραστικό να λέμε τα ίδια και τα ίδια!

Προφανως κάνεις δε θεωρεί το ροστερ πλήρες!

Τι να συζητάμε..

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

episimos73 έγραψε:
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Για τους λατρεις των ΑΡΔ πριν λιγο δημοσιογραφος ειπε στο λιμπερο οτι 50-50 φευγει ο Γιαννουλης.....
Ετσι για να γινουμε κι αλλο μπου....
Επιβεβαιώνω κι εγώ φίλε. 50-50 να φύγει ο Γιαννούλης, ο Μάτος, ο Ζίφκοβιτς, ο Ιβάν..
Καλά το είπες: ΑΡΔ.
Παιζουν με την τρελα μας!!!
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Gospi έγραψε:Εν τω μεταξυ η κριτικη που ασκειται αλλα και το.κραξιμο ειναι αποκλειστικα σε σχεση με την εμφανιση της ομαδας και τα κενα π εχει. Και πετάγονται κατι περιεργοι μετα το χ του γαυρου να μας πουν τι δλδ? οτι ειμαστε λατρες του γκευ? και οτι ξενερωσαμε π γκελαρε? Δλδ τοσο καψιμο και τοση ανοησια?
Και γαμω τα επιχειρηματα και τις αντιπαραθεσεις...
Πως μας πετσοκοψατε ετσι ρε μαγκες!
Χαιρομαι που η στρατηγικη της ομαδας και το πλανο της με βαση τα θελω σας πρεπει να βασιστει στις πιθανες γκελες και την ανυπαρξια των ανταγωνιστων και οχι σ αυτην καθε αυτη την παρουσία της ομαδας που αγαπατε...
Δεν θελετε τον ΠΑΟΚ μεγαλο, σας αρκει να ειναι οι αλλοι χειροτεροι...

Τι λες ρε μεγάλε πας καλά;
Φτάσαμε στα 50 από τα οποία τα 30 ήταν ΠΑΟΚ μέσα έξω , Ευρώπες , κολοπετινιτσες, που πηγαίναμε ταξίδια για τον ΠΑΟΚ την Αγάπη την Καψούρα μας και δεν θα απαντήσω στον άσχετο που μου λέει ότι έχασα το πρωτάθλημα από την τρίτη αγωνιστική επειδή το άκουσε στα ραδιόφωνα ;
Ή επειδή παίζει Pro ή FIFA ή βλέπει Μπαρτσελόνα Ρεάλ Βραζιλία και έμαθε το ποδόσφαιρο;
Τι λέτε ρε καρμίριδες άσχετοι που κρίνετε και βρίζετε τον προπονητή , τον παίκτη τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ;
2020 έχουμε δεν είμαστε στα 70 ' στα 80' που η καφριλα κατέστρεψε την ομάδα μας...

Έχω σκάσει τόσο πολύ που πιστεύω ότι αν πάει καλά η χρονιά και πανυγηρισουμε στο τέλος θα χαρώ πιο πολύ για την τάπα στους μίζερους και τους ξερολες συνοπαδους παρά για τον οποίο τίτλο.
Εκεί έχω φτάσει και ντρέπομαι....
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
DOUBLE έγραψε: 500.000 δίνει η νίκη στο Europa League
Για την ακρίβεια 570.000 και 190.000 η ισοπαλία
Άμα πάρεις τουλάχιστον μία νίκη, οι ισοπαλίες μετά δίνουν παραπάνω από 190Κ :lol:
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Τα σημερινα αποτελεσματα αλλα και οι δυσκολιες εως τωρα στο πρωταθλημα θεωρω οτι ειναι αποτελεσμα σε μεγαλο βαθμο των 5 αλλαγων. Οι μικροτερες ομαδες μπορουν και συντηρουν πρεσιγκν και ενταση σε μεγαλυτερο χρονικο διαστημα και αυτο δυσκολευει τα πραματα εαν ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΣΤΕΡ. επισης πρεπει μα συνυπολογιστει και το θεμα του κορωναιου, τραυματισμων καρτων κλπ. Τα περιορισμενα ροστερ σε ποιοτικους ποδοσφαιριστες θα αντιμετωπισουν τρελο προβλημα φετος.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ρε γιατί σας είναι τόσο δύσκολο να κάνετε συζήτηση χωρίς να χαρακτηρισετε τον συνομιλητή σας ο οποίος μάλιστα είναι και συνοπαδος σας;

Το πράγματα είναι αυτά ρε σεις;

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω επιμενω μεταγραφικα παντως και θα το ξαναπω βγαλτε τα ματια σας για συγκεκριμενα θεματα σε αλλα τοπικ...Θα μας βγει η ψυχη.Εχουμε καταλαβει τι ειπε σημερα ο προπονητης για τις μεταγραφες? Εχουμε καταλαβει τι θα σημαινει αν δεν γινουν?
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

gk.box16 έγραψε:
Gospi έγραψε:Εν τω μεταξυ η κριτικη που ασκειται αλλα και το.κραξιμο ειναι αποκλειστικα σε σχεση με την εμφανιση της ομαδας και τα κενα π εχει. Και πετάγονται κατι περιεργοι μετα το χ του γαυρου να μας πουν τι δλδ? οτι ειμαστε λατρες του γκευ? και οτι ξενερωσαμε π γκελαρε? Δλδ τοσο καψιμο και τοση ανοησια?
Και γαμω τα επιχειρηματα και τις αντιπαραθεσεις...
Πως μας πετσοκοψατε ετσι ρε μαγκες!
Χαιρομαι που η στρατηγικη της ομαδας και το πλανο της με βαση τα θελω σας πρεπει να βασιστει στις πιθανες γκελες και την ανυπαρξια των ανταγωνιστων και οχι σ αυτην καθε αυτη την παρουσία της ομαδας που αγαπατε...
Δεν θελετε τον ΠΑΟΚ μεγαλο, σας αρκει να ειναι οι αλλοι χειροτεροι...

Τι λες ρε μεγάλε πας καλά;
Φτάσαμε στα 50 από τα οποία τα 30 ήταν ΠΑΟΚ μέσα έξω , Ευρώπες , κολοπετινιτσες, που πηγαίναμε ταξίδια για τον ΠΑΟΚ την Αγάπη την Καψούρα μας και δεν θα απαντήσω στον άσχετο που μου λέει ότι έχασα το πρωτάθλημα από την τρίτη αγωνιστική επειδή το άκουσε στα ραδιόφωνα ;
Ή επειδή παίζει Pro ή FIFA ή βλέπει Μπαρτσελόνα Ρεάλ Βραζιλία και έμαθε το ποδόσφαιρο;
Τι λέτε ρε καρμίριδες άσχετοι που κρίνετε και βρίζετε τον προπονητή , τον παίκτη τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ;
2020 έχουμε δεν είμαστε στα 70 ' στα 80' που η καφριλα κατέστρεψε την ομάδα μας...

Έχω σκάσει τόσο πολύ που πιστεύω ότι αν πάει καλά η χρονιά και πανυγηρισουμε στο τέλος θα χαρώ πιο πολύ για την τάπα στους μίζερους και τους ξερολες συνοπαδους παρά για τον οποίο τίτλο.
Εκεί έχω φτάσει και ντρέπομαι....
Τα είπες όλα φίλε μου.
Εδώ τον άλλο τον ενδιαφέρει να πείσει "αν τον πετσοκοψαν ή όχι κάτι περίεργοι"
Άλλοι αποφεύγουν να απαντήσουν στα επιχειρήματα και χρησιμοποιούν με υποτιμητικό τρόπο φράσεις όπως "να το κοιτάξεις", "το λες και", ή "έχει φάση να βλέπεις κάποιους".
Ωραία πράγματα
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

joshua έγραψε:Εγω επιμενω μεταγραφικα παντως και θα το ξαναπω βγαλτε τα ματια σας για συγκεκριμενα θεματα σε αλλα τοπικ...Θα μας βγει η ψυχη.Εχουμε καταλαβει τι ειπε σημερα ο προπονητης για τις μεταγραφες? Εχουμε καταλαβει τι θα σημαινει αν δεν γινουν?
Όταν γεμιζατε το τοπικ με άσχετα και σας έκανε παρατήρηση ο Σουρμε η απάντηση ήταν
"Δεν μας χέζεις κι εσύ ρε Σουρμε?"
Τώρα βέβαια μας βάζεις στην θέση μας. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

seaman τι παίζει εδώ ?

Calciomercato, vigilia di chiusura. La situazione rossoblùFabio Ornanodi Fabio OrnanoOttobre 4, 2020 - 10:45

CESSIONI. I non convocati Bradaric, Despodov (entrambi potrebbero andare in Grecia al PAOK Salonicco), Ceppitelli (Parma o Torino), Birsa (Sion), Pajac (al Lecce con Despodov in caso di arrivo di Mancosu) e Cerri (in cadetteria) sono tutti sul piede di partenza.

https://www.calciocasteddu.it/2020/10/0 ... -rossoblu/
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”