Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευση από keep_paokizein »

goran 64 έγραψε:
rainmaker έγραψε:Ερωτημάτων συνέχεια :

Τώρα για αυτό το ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ασκήθηκε δίωξη για βαριά σωματική βλάβη και ένας άνθρωπος κινδυνεύει να μπεί φυλακή;;;

Ρε πόσο καρκίνοι είστε;
Μάλιστα...Ισχύει...Κινδυνεύει να μπει στο μπουντρούμι ένας άνθρωπος, επειδή πέταξε μια χαρτοκορδέλα... :o :oops:
Το χειρότερο όμως είναι ότι κάποιοι συνοπαδοί μας τον έστησαν ήδη στο εκτελεστικό απόσπασμα, δίχως καν να περάσει απ τον νου τους ότι μπορεί άνετα οι ίδιοι, τα αδέρφια ή τα παιδιά τους να ήταν ξέρω γω στην θέση του...

Σημεία των καιρών? Όχι βέβαια...
Σημεία του πόσο αλλάζουν οι άνθρωποι, μέσα στην σημερινή συγκυρία αίσχους-προπαγάνδας στην οποία ζουν...

:pano:

Υ.Γ. Αλήθεια, θα είναι κανένας απ αυτούς τους "κατήγορους" αύριο στις 5 στο Υπουργείο Βορείου Ελλάδος? :?
Ας μην είμαστε τόσο υπερβολικοί. Καταρχήν το αδίκημα είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, οπότε δεν πρόκειται κανείς να μπει φυλακή ακόμα κι αν καταδικαστεί με αυτή την κατηγορία. Ο εισαγγελέας με τα στοιχεία που είχε εκείνη την ώρα έκρινε έτσι την πράξη. Αλλο όμως η δίωξη και άλλο η εκδίκαση της υπόθεσης στο δικαστήριο. Είναι προφανές και βέβαιο ότι η κατηρορία θα μετατρατεί σε ελαφρά σωματική βλάβη από αμέλεια, οπότε θα του επιβληθεί ποινή φυλακισης 20 ημερών, χωρίς να αποκλείεται και το σενάριο της αθώωσης αν αποδειχθεί ότι δεν υπήρξε τραυματισμός. (δύσκολο κατά τη γνώμη μου). Αυτά για το ποινικό σκέλος.
Για την επικριτική συμπεριφορά απέναντί του από κάποιους εξ ημών, μεταξύ των οποίων και εμού, αυτή δεν έχει να κάνει με την επιθυμία εκτέλεσής του, αλλά με την κοινή λογική. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι κι ενώ γνωρίζουμε τις προθέσεις των αντιπάλων, δεν θα έπρεπε να πεταχτεί τίποτα προς τον πάγκο τους. Πολύ περισσότερο ενα ρολό ταμειακής, το οποίο αν 1% δεν ανοίξει, μπορεί όντως να προκαλέσει σωματική βλάβη, ίσως και επικίνδυνη. Σε αυτό θεωρώ ότι ευθύνη ίσως φέρει και η ΠΑΕ, η οποία θα μπορούσε να προστατεύσει τον πάγκο των φιλοξούμενων με ένα δίχτυ, έστω και λόγο του φοβου της προβοκάτσιας. Και μη μου πείτε ότι έτσι κι αλλιώς θα έβρισκαν αυτοί αφορμή να φύγουν κλπ, κλπ... αυτό είναι άλλο θέμα. Οσο για τη συγκεντρωση στο Υπουργείο, είμαι αντίθετος για τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, πριν έχουμε τελεσίδικη απόφαση. Πρέπει χωρίς καμία άλλη συναισθηματική φόρτιση και χωρίς ακραίες εντάσεις που ενίοτε προκαλεί ο παραλογισμός του τυφλού οπαδισμού, να περιμένουμε την τελική απόφαση, η οποία, διαβάζοντας το κατηγορητήριο και εκφράζοντας τη νομική μου και όχι οπαδική άποψη, θεωρώ ότι θα είναι καλή για την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

okkas73 έγραψε:
Πάντως αν έχουμε καλύτερο βίντεο που μας δικαιωνει δεν υπήρχε περίπτωση ουτε μια στο εκατομμύριο να το βγάζαμε προ της δικης. Θα το εμφανισουμε στη δίκη και θα τους ξεβρακωσουμε χωρίς να μπορουν να αντιδράσουν με κατευθυνομενα άρθρα. Θα αποδειχθεί η ΑΠΑΤΗ εκ προθεσεως και δε θα μπορουν να κανουν τίποτα οι δικηγόροι του γκει. Και μετά θα αρχίσουν τα γλέντια. Εγω σκέφτομαι να πω στον αδερφό μου που ηταν μεσα να κάνει αγωγη στην ΠΑΕ γαυρος και τον προπονητή της για ηθική βλάβη και αποζημίωση. Και μετα θα παρουσιασει και μια γνωμάτευση απο ιδιωτική κλινική ότι του ανεβηκε το αιμα στο κεφάλι από τα νεύρα και ειχε εντονη κεφαλαλγια, αυπνιες και του πρηστηκαν οι όρχεις από αυτά που έγιναν και αυτά που αναγκαστηκε να διαβαζει μερα νύχτα και θα κάνει και αγωγη για προκληση σωματικής βλαβης
Υπενθυμίζω τι ειχα γράψει...
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

simba έγραψε:https://i.imgur.com/DVIzrzy.jpg

εχουν απιστευτο θρασος οι αμοιβαδες...

Εμένα γιατί με φαίνεται τρύπημα από βελόνα, ούτε καν δάγκωμα....
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

simba έγραψε:https://i.imgur.com/DVIzrzy.jpg

εχουν απιστευτο θρασος οι αμοιβαδες...
Αυτο εγινε στο νοσοκομειο.

Απο την στιγμη που υποτιθεται οτι τραυμ :lol: :lol: ,
ουτε να το γραψω δεν μπορω
μεχρι που πηγε στο ιατρικο αθηνων
δεν γινεται να αιμορραγει.

Δεν γινεται
Theo.K

Δημοσίευση από Theo.K »

Παίδες μόλις είδα την τελευταία φωτογραφία και πραγματικά αναρωτιέμαι αν είναι δυνατόν να γίνει τέτοια πληγή στο άνω χείλος με αντικείμενο που πέφτει από ψηλά.
Σε φυσιολογικές συνθήκες όπως όταν περπατάει κάποιος αμέριμνος το άνω χείλος είναι ίσο με το επίπεδο των πάνω δοντιών άρα αν ένα αντικείμενο χτυπήσει με φόρα από πάνω τότε το χείλος θα πιεστεί στα πλάγια της άνω οδοντοστοιχείας και θα δημιουργηθεί πρήξιμο σε περίπτωση που το χτύπημα είναι αρκετά δυνατό.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Όλοι αύριο στις 5 στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης. Η παε θα κανει την δουλειά που πρέπει και θα γίνει το παιχνίδι
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

DimitrisS έγραψε:Ρε πουστη μου, 15 λεπτα κλεισμενοι ησασταν ενα μπουνιδι καλο δεν μπορουσατε να του δωσετε;

Μιλαμε εχω νευρα και για αυτο που συμβαινει, αλλα και για το ποσο ερασιτεχνικα το εστησαν!
Ας όψεται ο Βαγγελας..... Ο σιρ Τάκης θα ειχε βγει με μαυρισμενο ματι και σπασμένο δόντι :lol: :lol:
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Μονο εγω βλεπω οτι ειναι εσωτερικο το τραυμα.
Ρε τα δοντια μου καθε μερα που πλενω τοσο αιμα βγαζει.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Την πονάει την ομάδα ο σερ Τάκης.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

simba έγραψε:
σε μια τέτοια περίπτωση, το χείλος γίνεται τούμπανο. Εδώ το βλέπω μια χαρούλα το τσιμπουκόχειλο.
Αυτο.

Υ.Γ.
Παντως παιδια ας προσεξουμε λγκ με τα μηνυματα που περναμε για τη μαλακοδεστατη ιδεα της ριψης του ρολου απ'τα καγκελα, και μαλιστα εναντιον γαυρων που ηταν γνωστο οτι θα προφασιζονταν τραυματισμο ακομη και απο τσιχλα...

Προφανως και ο τυπος δν πρεπει να καταδικαστει νομικα..Αλλα στη συνειδηση των ΠΑΟΚτσηδων, για να μην επαναληφθουν τετοια πραγματα, νομιζω οτι ειναι το μονο λογικο..

Πριν βρισετε και ειρωνευτειτε, αναλογιστειτε το λιγο (οπως κ αυτο που ειχε γραψει ο παπας, για το χρονικο σημειο της ριψης)
Άλλο αυτό, σαν επισήμανση για το μέλλον. Κι άλλο οι καφροϋπερβολές που έχουμε διαβάσει εδώ μέσα εδώ και μέρες με αφορμή την ισπανίδα ... Κοτοπούλη. Εγώ, εκτός από εδώ πέρα, δε διαβάζω πλέον απολύτως τίποτα οπουδήποτε αλλού, οπότε δεν έχω εικόνα τι έχει γραφεί αλλού. Να απαγορευτεί δια βίου η είσοδος ξανά στην Τούμπα στον εν λόγω; Ακόμα κι αυτό να το δεχτώ. Αλλά να υπάρχει κι ένα μέτρο κάπου ...
Από τη μια έχουμε έναν μεμονωμένο αφελή, ανόητο, όπως θέλετε πείτε τον, που επιχειρεί την παπαριά του, η οποία ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΕ δημιουργεί εξ αποτελέσματος ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΜΑ αναφορικά με τη δυνατότητα να γίνει ο αγώνας κι από την άλλη ΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ, ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ και ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΜΙΑΣ "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ" ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Πέμ 01 Μαρ 2018, 14:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά..
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

panta έγραψε:
mbison έγραψε:Tο επομενο θα ειναι να ανοιγει τη στοματαρα του στο plaza που εκανε σταση μετα το εξιτηριο και να καταβροχθιζει σαντουιτς. Δεν βρεθηκε εκει κανεις να τον φωτογραφισει? Μονο ορθιο τον βγαλανε?
Στο πλάζα πήγε να παίξει τζόκερ, αισθάνθηκε τυχερός μιας και γλίτωσε απο του χάρου τα δόντια.
και εγώ το ίδιο θα έκανα

Συμπάσχω με Οσκαρ Γκαρθία
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Παπα, απ'τα αποδυτηρια ειναι η φωτο αυτη, του ντροχου.

Ξεκαθαρο δαγκωμα.
Αλλα μεθυσαν τοσο πολυ απ'τη χαρα κ την ανυπομονησια με την αφορμη που τους δοθηκε, και ειναι τοσο αλαζονες, που δεν προσπαθησαν καν να το κανουν πιστευτο..
Και αυτο δειχνει το μεγεθος της ξεφτιλας (ολων).

Υ.Γ. Αυτο εννοειται πλοηγε! Ολα τα πραγματα στη σωστη τους διασταση, παντα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 01 Μαρ 2018, 14:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Theo.K έγραψε:Παίδες μόλις είδα την τελευταία φωτογραφία και πραγματικά αναρωτιέμαι αν είναι δυνατόν να γίνει τέτοια πληγή στο άνω χείλος με αντικείμενο που πέφτει από ψηλά.
Σε φυσιολογικές συνθήκες όπως όταν περπατάει κάποιος αμέριμνος το άνω χείλος είναι ίσο με το επίπεδο των πάνω δοντιών άρα αν ένα αντικείμενο χτυπήσει με φόρα από πάνω τότε το χείλος θα πιεστεί στα πλάγια της άνω οδοντοστοιχείας και θα δημιουργηθεί πρήξιμο σε περίπτωση που το χτύπημα είναι αρκετά δυνατό.
Ακριβώς έτσι είναι.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

tzoker έγραψε:Μονο εγω βλεπω οτι ειναι εσωτερικο το τραυμα.
Ρε τα δοντια μου καθε μερα που πλενω τοσο αιμα βγαζει.
Ουλίτιδα φίλε. Έφυγες για Διαβαλκανικό!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”