Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από goran 64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Για τον Prijovic θα σας υπενθυμίσω τα λόγια του Κ. Ορφανού: Καλός παίκτης, αλλά δεν είναι καλύτερος του Αθανασιάδη. Απλά βάζει γκολ που δεν βάζει ο Κλάους!!
Μπερδεύεσαι λίγο νομίζω, μιας και αυτά τα είπε για τον Prilllovac, ο ειδήμων μεν, πολιτικός μηχανικός δε... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Να προσθέσω και κάτι άλλο περί Πρίγιο. Μόνο εγώ, που είμαι και άμπαλος, έχω δει κάτι απλά καταπληκτικές πάσες που βγάζει ώρες ώρες; Ως και ασσίστ έχει βγάλει. Μόνο εγώ έχω προσέξει ότι κατ' επανάληψη όταν φεύγουμε σε αντεπίθεση, σε καμιά κόντρα, και του δώσουν τη μπάλα υπό συνθήκες που δε μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο, τη ΣΠΑΕΙ ΑΜΕΣΩΣ με πάσα δεξιά/αριστερά σχεδόν ΠΑΝΤΑ σωστά με πάσα που φτάνει στον προορισμό της; Για παίχτης με το μπόι και το σκαρί του επιδεικνύει πολύ καλή τεχνική με τη μπάλα στα πόδια. Και βάζει γκολ με το ρυθμό που το κάνει. Χρόνια παρακαλούσαμε να βρούμε επιτέλους έναν να τα παστελώνει, τον βρήκαμε επιτέλους και θα τον απαξιώσουμε κι αυτόν; Πάω στα καφενεία και ακούω να τον κράζουν "άμπαλο" και "πουθενά". Τον ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΡΕΡ της λίγκας. Μήπως χάνουμε λίγο τη...μπάλα;
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

obanebane έγραψε:Οτι μαλακια του καπνισει του καθενος τη γραφει,ακου δεν ειναι ποδοσφαιριστης ο Μακ,και τι ειναι ρε παλικαρι,εκτροφεας σαλιγκαριων;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Επειδη αρεσει σε σενα δε σημαινει οτι πρεπει να αρεσει σε ολους. Εγω προσωπικα δε βλεπω καμια διαφορα απ τον Κλαους. Στα καλα του Κλαους οχι αυτον που βλεπαμε τελευταια.
Άβαταρ μέλους
axristeas

Δημοσίευση από axristeas »

The_Stalker έγραψε:
obanebane έγραψε:Οτι μαλακια του καπνισει του καθενος τη γραφει,ακου δεν ειναι ποδοσφαιριστης ο Μακ,και τι ειναι ρε παλικαρι,εκτροφεας σαλιγκαριων;
Εικόνα
:lol: :lol: :lol:
gamt

Δημοσίευση από gamt »

Μέχρι πότε θα περιμένουμε να αποφασίσει ο Μολέντο ;;;;
mbison

Δημοσίευση από mbison »

GoMaRoS έγραψε:πολυ πιθανο σε ενα μηνα απο τωρα ο ΠΑΟΚ να παιζει με 5 βραζιλιανους στην ενδεκαδα του
Mατος, Αζεβεντο, Μαουριτσιο, Ενρίκε, Ζαιρο
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

alex ntepo έγραψε:Να προσθέσω και κάτι άλλο περί Πρίγιο. Μόνο εγώ, που είμαι και άμπαλος, έχω δει κάτι απλά καταπληκτικές πάσες που βγάζει ώρες ώρες; Ως και ασσίστ έχει βγάλει. Μόνο εγώ έχω προσέξει ότι κατ' επανάληψη όταν φεύγουμε σε αντεπίθεση, σε καμιά κόντρα, και του δώσουν τη μπάλα υπό συνθήκες που δε μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο, τη ΣΠΑΕΙ ΑΜΕΣΩΣ με πάσα δεξιά/αριστερά σχεδόν ΠΑΝΤΑ σωστά με πάσα που φτάνει στον προορισμό της; Για παίχτης με το μπόι και το σκαρί του επιδεικνύει πολύ καλή τεχνική με τη μπάλα στα πόδια. Και βάζει γκολ με το ρυθμό που το κάνει. Χρόνια παρακαλούσαμε να βρούμε επιτέλους έναν να τα παστελώνει, τον βρήκαμε επιτέλους και θα τον απαξιώσουμε κι αυτόν; Πάω στα καφενεία και ακούω να τον κράζουν "άμπαλο" και "πουθενά". Τον ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΡΕΡ της λίγκας. Μήπως χάνουμε λίγο τη...μπάλα;
Άλεξ, προσωπικά φορώντας μόνο γυαλιά και όχι μάσκα :mrgreen: τα ίδια βλέπω κι εγώ, οπότε συμφωνούμε... ;)

Υ.Γ. Για κάτι τέτοια posts τους κλέβω με το 1 ευρώ που παίρνω...Ας όψεται η "ελευθερία" των ποσταρισμάτων! :lol:

Υ.Γ. 2...The_Stalker, κλαίω... :P
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Υπάρχει η τάση, ότι παλιώνει να απαξιώνεται. Και σκάνε μύτη κάτι Τιάμ και Γκολάσα, τους βλέπουμε 20 λεπτά ντεμπούτο και λέμε παιχταράς, γιατί το καινούργιο είναι γλυκό. Τα topic υπάρχουν.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Τιάμ ο υπερπαίχτης, πρέπει να είχε φοβερό μάτι αυτός που τον διάλεξε. Χωρίς ομάδα είναι από το καλοκαίρι...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

http://www.paokmania.gr/podosfairo/meta ... -o-azevedo

Ελπίζω να μην έγινε καμια λακαμία όπως με Λεβέκ..
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Hermann έγραψε:Τιάμ ο υπερπαίχτης, πρέπει να είχε φοβερό μάτι αυτός που τον διάλεξε. Χωρίς ομάδα είναι από το καλοκαίρι...
Τιαμ,Μπρικιτς και Λεβεκ στο τοπ 3 των μεταγραφων
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Πολύ μακριά από συμφωνία για την παραχώρηση του Ροντρίγκο Μολέδο στην Ιντερνασιονάλ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, μετά την πρόταση που έκανε στο τριφύλλι ο εκπρόσωπος των Βραζιλιάνων στην Αθήνα.

Κι αυτό διότι η πρότασή του ήταν να μην δοθούν χρήματα ως αντάλλαγμα αλλά να διαλέξει ο Παναθηναϊκός κάποιον παίκτη από μία μακρά λίστα που είχε στη διάθεσή του, γεγονός που οδήγησε τις πρώτες επαφές σε αδιέξοδο.

Η Ιντερνασιονάλ είναι ξεκάθαρο ότι ποντάρει στο γεγονός ότι έχει συμφωνήσει με τον Μολέδο για το καλοκαίρι, οπότε και μένει ελεύθερος, και προσπαθεί να τον αποκτήσει από τώρα με ελάχιστο κόστος.

Πλην όμως για να τον κάνει δικό της τον Γενάρη θα πρέπει είτε να συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για την πώλησή του, είτε ο Μολέδο να καταθέσει προσφυγή και να μείνει ελεύθερος, κάτι που ο ίδιος ο Μολέδο έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να πράξει.

Στο τραπέζι υπάρχει πάντα και η πρόταση του ΠΑΟΚ αλλά για να προχωρήσει σε φάση υλοποίησης θα πρέπει να βρει την άκρη ο Δικέφαλος με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό. Οπως και να έχει το θέμα Μολέδο προβλέπεται να έχει ακόμη... ψωμί και να πάρει παράταση για λίγες ημέρες ακόμα.
σδνα βαζελος αρδ
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Οι πράσινοι ΑΡΔ μπορεί να προετοιμάζουν έδαφος για την κωλοτούμπα

http://panathinaikos24.gr/2018/01/08/ak ... rnasional/

Άκαρπη και η νέα συνάντηση για Μολέδο – Χωρίς χρήματα τον θέλει η Ιντερνασιονάλ!
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ 08.01.2018 | 15:51
Άκαρπη και η νέα συνάντηση για Μολέδο – Χωρίς χρήματα τον θέλει η Ιντερνασιονάλ! | Panathinaikos24.gr
FacebookTwitterFacebook MessengerGoogle+
Το σήριαλ Μολέδο στον Παναθηναϊκό καλά κρατεί, καθώς ούτε στη νέα σημερινή συνάντηση του Παναθηναϊκού με τον δικηγόρο της Ιντερνασιονάλ προκέκυψε κάτι θετικό. Δε δίνουν χρήματα οι Βραζιλιάνοι για τον παίκτη, κάτι που κάνει το "τριφύλλι" να μη συναινεί.
Ως γνωστόν, ο Μολέδο έχει υπογράψει προσύμφωνο και έχει δώσει τα χέρια με την Ιντερνασιονάλ για τριετές συμβόλαιο. Η επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του, γι αυτό και έχει απορρίψει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος του έδινε περισσότερα χρήματα απ’ ότι η ομάδα της χώρας του που του προσφέρει «καθαρά» περίπου 450.000 ευρώ ετησίως.

Μετά τη χθεσινή συνάντηση του τεχνικού διευθυντή, Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου με τον νομικό εκπρόσωπο της Ιντερνασιονάλ, ακολούθησε άλλη μια σήμερα. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι οι Βραζιλιάνοι δε δίνουν χρήματα για τον ποδοσφαιριστή, κάτι που δε βρίσκει σύμφωνους τους ανθρώπους των «πράσινων», οι οποίοι δε θέλουν να χάσουν τον καλύτερο τους παίκτη δίχως να βάλουν λεφτά στα ταμεία τους.

Από τον Παναθηναϊκό κατανοοούν και αποδέχονται την επιλογή του Μολέδο να συνεχίσει την καριέρα του όπου ο ίδιος θέλει, μα θέλουν και κάποιο ποσό κοντά στις 400 με 500.000 ευρώ, προκειμένου να πάρει μια οικονομική «ανάσα» η ομάδα. Η στάση της Ιντερνασιονάλ δεν αλλάζει, ζητώντας τον ποδοσφαιριστή χωρίς να δώσει λεφτά και είναι δεδομένο ότι τις επόμενες μέρες θα παιχτεί ένα σκληρό πόκερ διαπραγματεύσεων μέχρι να μάθουμε τι μέλλει γενέσθαι και που θα συνεχίσει ο Μολέδο.

Ολα αυτά τη στιγμή που υπάρχει η πρόταση του ΠΑΟΚ, ο οποίος δίνει περίπου 800.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό. Ο Μολέδο, φυσικά, την έχει απορρίψει, καθώς δε θέλει να… κρεμάσει τους διοικούντες την Ιντερνασιονάλ, με τους οποίους έχει συμφωνήσει.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Gomaros έχεις μειλ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”