9.Aleksandar Prijovic
- navigator11
Re: 9.Aleksandar Prijovic
Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνετε.
Εαν θέλει να φύγει θα φύγει. Εάν διαβάζατε ποια είναι η Αλ Ιχαντ θα διαπιστώνατε ότι δεν είναι πρόβλημα τα λεφτά (δόσεις).
Ξόδεψαν 100 μύρια (μαζί με του Πρίγιο) σε δύο εβδομάδες σε μετεγγραφές και συμβόλαια για να μην πέσει στη Β για πρώτη φορά. Μια ομάδα που πήρε δύο φορές το Ch.L της Ασίας και έχει πρόεδρο ιδιοκτήτη ασφαλιστικής της χώρας με υποστήριξη της βασιλικής οικογένειας.
Αν μία στο εκατομμύριο μείνει πρέπει να είναι χωρίς δεύτερες σκέψεις και χωρίς συμβόλαια 2,5 μυρίων, που αν το κάνεις, αυτόματα δεν μπορείς να διαπραγματευτείς τις ανανεώσεις των υπολοίπων, ότι ζητήσουν το δίνεις.
Πλήγμα μεγάλο αλλά ας κοιτάξουμε την επόμενη μέρα.
Εαν θέλει να φύγει θα φύγει. Εάν διαβάζατε ποια είναι η Αλ Ιχαντ θα διαπιστώνατε ότι δεν είναι πρόβλημα τα λεφτά (δόσεις).
Ξόδεψαν 100 μύρια (μαζί με του Πρίγιο) σε δύο εβδομάδες σε μετεγγραφές και συμβόλαια για να μην πέσει στη Β για πρώτη φορά. Μια ομάδα που πήρε δύο φορές το Ch.L της Ασίας και έχει πρόεδρο ιδιοκτήτη ασφαλιστικής της χώρας με υποστήριξη της βασιλικής οικογένειας.
Αν μία στο εκατομμύριο μείνει πρέπει να είναι χωρίς δεύτερες σκέψεις και χωρίς συμβόλαια 2,5 μυρίων, που αν το κάνεις, αυτόματα δεν μπορείς να διαπραγματευτείς τις ανανεώσεις των υπολοίπων, ότι ζητήσουν το δίνεις.
ο συγχρονος θα ελεγε: Αλλα θελω κι αλλα κανω πως να σου το πωmirlas έγραψε: Ο Σωκράτης (ο αρχαίος) θα έλεγε: ο πριγιο ειναι δουλος του επιθυμητικου...
-
Dimg4
και ενας συγχρονος φιλοσοφος λεει "Τωρα τι να το κανω, 5 λεπτα σχεδον πριν πεθανω"
Βρε Gawain1978 μπορεις να μου αναφερεις ΜΙΑ περιπτωση αγγλικη ομαδας που ξοδεψε 10 μυρια για την αγορα 29χρονου απο μια αγορα οπως η Ελληνικη?
Άντε να ανακοινωθεί να τελειώνουμε.
Εγώ θέλω να κλείσει, όχι για το πλέον κλασσικό βερνμπλουμιστικο "παρακαλετό νινί, ξινό αποτέτοιο", αλλά γιατί είναι ντροπή για τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να φέρει ένα παίχτη να βάλει 10 γκολ να πάρει το πρωτάθλημα με τόσα λεφτά.
Όλοι λέμε ότι η ομάδα είναι γερασμένη, με 11 μύρια φτιάχνουμε τον επόμενο ΠΑΟΚ, για το παραπάνω σκαλί, αυτό της Ευρώπης.
Ευχαριστούμε Πρίγιο, 60 γκολ και 9 μύρια. Καλή συνέχεια.
Εγώ θέλω να κλείσει, όχι για το πλέον κλασσικό βερνμπλουμιστικο "παρακαλετό νινί, ξινό αποτέτοιο", αλλά γιατί είναι ντροπή για τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να φέρει ένα παίχτη να βάλει 10 γκολ να πάρει το πρωτάθλημα με τόσα λεφτά.
Όλοι λέμε ότι η ομάδα είναι γερασμένη, με 11 μύρια φτιάχνουμε τον επόμενο ΠΑΟΚ, για το παραπάνω σκαλί, αυτό της Ευρώπης.
Ευχαριστούμε Πρίγιο, 60 γκολ και 9 μύρια. Καλή συνέχεια.
Αφού είναι τόσο απλες οι Άραβες τσακες, θα πληρώσουν κασέρι την ρήτρα και θα πάρουν τον παίκτη. Πάντως για να βοηθήσω και λίγο την σκέψη για τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας του πριγιο , καλό θα ήταν να ξέρετε κάποιοι ότι η αραβική τραπεζική διαφέρει κατά πολύ από την δυτική. Είμαι πολύ περίεργος να δω τι είδους διαβεβαίωσης έχει πάρει για τα λεφτά του ο πριγιοβιτςsoigol έγραψε:Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνετε.
-
Gawain1978
Εγώ σου είπα ότι θα ξόδευε 10;joshua έγραψε:Βρε Gawain1978 μπορεις να μου αναφερεις ΜΙΑ περιπτωση αγγλικη ομαδας που ξοδεψε 10 μυρια για την αγορα 29χρονου απο μια αγορα οπως η Ελληνικη?
Υποτίθεται για αυτόν τον λόγο η ρήτρα παρέμεινε χαμηλή πέρσι μετά την αναπροσαρμογή συμβολαίου.Για να μην αποτελέσει αγκάθι σε περίπτωση πρότασης από πρωτάθλημα που τον ενδιαφέρει.
Εσύ πιστεύεις ότι αν τον ενδιέφερε το γαλλικό πρωτάθλημα ή το πορτογαλικό και ήθελε να δεχτεί την πρόταση είτε από Μπορντό είτε από Σπόρτινγκ εμείς θα ζητούσαμε την ρήτρα;
Ο Πριγιοβιτς μπας και είναι 30 ή μήπως 31;
Εγώ νόμιζα 28 πάντως.
Έτσι όπως το πας λοιπόν η Φούλαμ για τον 26χρονο Μήτρογλου δαπάνησε 15 μύρια.
Η Μαρσέιγ για τον 30χρονο Μήτρογλου 15.2
Τί;Όχι
Ο 26χρονος Μήτρογλου θεωρούνταν ταλέντο με προοπτικές και ο 28χρονος Πριγιοβιτς τελειωμένος;
και ο καρβελας θα ελεγε:sic-4 έγραψε:ο συγχρονος θα ελεγε: Αλλα θελω κι αλλα κανω πως να σου το πωmirlas έγραψε: Ο Σωκράτης (ο αρχαίος) θα έλεγε: ο πριγιο ειναι δουλος του επιθυμητικου...
Γαμώ τα λεφτά γαμώ το φαΐ
γαμώ την ηδονή κανείς δεν τολμά
κανείς δεν μπορεί να τους αντισταθεί
Μην την ψάχνεις αλλού μία είναι η λύση
τα λεφτά, το φαΐ και το γαμήσι (4)
Δυνατά φώναξέ το (3
Αραβες τσάκες είναι και της Παρί φαντάζομαι και όσοι κάνουν δουλειές μαζί τους , όλος ο κόσμος που χρησιμοποιεί πετρέλαιο, όλοι δλδ έχουν πρόβλημα με την τραπεζική τους.Andrew R έγραψε:Αφού είναι τόσο απλες οι Άραβες τσακες, θα πληρώσουν κασέρι την ρήτρα και θα πάρουν τον παίκτη. Πάντως για να βοηθήσω και λίγο την σκέψη για τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας του πριγιο , καλό θα ήταν να ξέρετε κάποιοι ότι η αραβική τραπεζική διαφέρει κατά πολύ από την δυτική. Είμαι πολύ περίεργος να δω τι είδους διαβεβαίωσης έχει πάρει για τα λεφτά του ο πριγιοβιτςsoigol έγραψε:Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνετε.
Για να ξέρουμε όλοι πως έχουν τα πράγματα:
Ο Πρίγιοβιτς έχει γεννηθεί 21-4-1990.
Αυτό σημαίνει ότι σε 3,5 μήνες κλείνει τα 29 και μπαίνει στα 30.
Δεν λέω αν είναι μικρός ή μεγάλος, απλά το πόσο ακριβώς είναι.
-
Gawain1978
Ευχαριστώ για την πληροφορία αλλά εγώ αυτό που ήξερα μέχρι τώρα είναι ότι ήταν 28χρονος και ξαφνικά έγινε 29χρονος.skalon έγραψε:Για να ξέρουμε όλοι πως έχουν τα πράγματα:

το συναίσθημα αυτού του παιδιού δεν αγοράζεται ούτε με τα δισεκατομύρρια όλων των πετρελαίων.
- V-olakiotis
Ακριβώς είναι 28 ετών και 7 μηνών, 29 και 1 μηνός θα είναι στο τέλος της σεζόν...skalon έγραψε:Για να ξέρουμε όλοι πως έχουν τα πράγματα:
Στα 30 μπορεί να είναι με το νέο έτος...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Φίλε τζάμπα μπερδεύεσαι η μπίζνα με τον πριγιοβιτς γίνεται στην Σαουδική Αραβία, όχι στην Ευρώπη, κι αν είναι τόσο απλες οι συγκεκριμένοι τύποι θα μας σκάσουν την ρήτρα κασερι, δεν είναι κοτσωβολος ο ΠΑΟΚ μαςsoigol έγραψε:Αραβες τσάκες είναι και της Παρί φαντάζομαι και όσοι κάνουν δουλειές μαζί τους , όλος ο κόσμος που χρησιμοποιεί πετρέλαιο, όλοι δλδ έχουν πρόβλημα με την τραπεζική τους.Andrew R έγραψε:Αφού είναι τόσο απλες οι Άραβες τσακες, θα πληρώσουν κασέρι την ρήτρα και θα πάρουν τον παίκτη. Πάντως για να βοηθήσω και λίγο την σκέψη για τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας του πριγιο , καλό θα ήταν να ξέρετε κάποιοι ότι η αραβική τραπεζική διαφέρει κατά πολύ από την δυτική. Είμαι πολύ περίεργος να δω τι είδους διαβεβαίωσης έχει πάρει για τα λεφτά του ο πριγιοβιτςsoigol έγραψε:Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνετε.