Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

eorptol έγραψε:
SePuLtUrA_4_ έγραψε:Πραγματικά κάποιοι συνοπαδοι μου είναι λες και ζούνε εκτός πραγματικότητας...δεν έχουν καταλάβει η δεν θέλουν να καταλάβουν ότι παιχταράδες για να σε πάνε τσου Λου δεν μπορείς να φέρεις στο σάπιο ελληνικό ποδόσφαιρο με τους επικεφαλείς της εγκληματικής οργάνωσης να κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι...κάθε πέρσι και καλύτερα...ποιος σοβαρός παικταράς και γιατί να έρθει να παίξει μπάλα εδώ? Πείτε μου έναν λόγο....

Κούρασε πια αυτή η μιλά.....όλα φταίνε...όλοι είναι αμπαλοι και μέτριοι....ένας λαός γεμάτος απαιτήσεις χωρίς να μπορεί πλέον να κάνει πάνω από 2 sold out στην τουμπα....μια τουμπα παιδικη χαρα πλεον και ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ στο πλεον πιο σαπιο πρωταθλημα της ευρωπης....

Κλείστε τα γαμωραδια και αγκαλιάστε την ομάδα....μια τελευταια μαμημενη φορά να αγκαλιάσουμε την ομάδα να καταλάβουμε ότι δεν είμαστε προπονητές αλλά οπαδοί και να δώσουμε στους παίχτες μας αυτή την καυλα που δεν τους μεταδωσαμε ποτέ έως τώρα....

ΣΤΥΡΙΞΗ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΜΠΛΕΝΤΕΡ!!!!!
Πεστα ρε φίλε εδώ κάποιοι σεντονοειδεις μας την είπανε κιόλας γιατί εγώ και ο γκοραν σκεφτόμαστε όπως εσύ και τώρα μαλώνουν με όλο το φόρουμ ......αυτά που γράφεις δείχνουν σωστή ΠΑΟΚτσηδικη στήριξη στην ομάδα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μαζι σας κι εγω!!!!
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Lacedaemonian έγραψε:Καλημερες
Ρε μοντς δε βαζετε κανα δημοψηφισμα οπως με τον μβπ των αγωνων(με κλιμακα απ το 1 εως το 10) με τιτλο "ποσο ευχαριστημενοι εισαστε με την μεταγραφικη πορεια της ομαδας μεχρι τωρα?".Πραγματικα θα ειχε ενδιαφερον να βλεπαμε το αποτελεσμα και πως αυτο θα εξελισσεται οσο ο χρονος θα κυλαει.Ιισως και με κανα γραφηματακι του Μ.Ο. για να εχουμε και τη μαθηματικη απεικονιση της ...μουρλιας που κουβαλαμε :lol: Θα μπορουσαμε να ψηφιζουμε καθε μερα ξερω γω η καθε 2-3 μερες και ισως στο γραφημα να υπηρχαν και οι ημερομηνιες απο σημαντικες "στιγμες στην πορεια των μεταγραφων" πχ ανακοινωθηκε ο ταδε,ηρθε στη Θεσ/κη ο δεινα,δεν υπεγραψε ο Ματεους,χτυπαμε-αλλα να εχει καποια βαση οχι ΑΡΔιες-τον Λουις Καρλος,κλεισαμε τον Κρεσπο απλα κουνωντας το ποντικι πανω στο γραφημα. Δεν κανω πλακα.Σκεφτειτε το σοβαρα. :opaokara:
Εδιτ στο κατω μερος του διαγραμματος θα μπορουσαν να φαινονται και ποσοι ψηφισαν

επρεπε νε ειμαι μοντ θα σε εχωνα να το κανεις .... παντως βαζεις ιδεες στο τζελα σε ιγο οι ξερολες θα γινουν πολυ σαιμπερ
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Εγώ γιατί γουστάρω ακόμη και τον κρεσπο?ευτυχως βλέπω να με φεύγει η ρετσινιά του γκρινιάρη γιατί με αυτά που διάβασα χθες εγώ ούτε στα τσικό της γκρίνιας δεν μπορώ να παίξω σε σχέση με κάποιους αλλους☺ .Εγω βλέπω ότι θα είμαστε διαολεμενα γρηγοροι μπροστά και θα ανανεώσει ο Μακ επειδή δεν βλέπω να μαλώνουν ποιος θα τον προτοπαρει όπως και ο βαρελας που θα έρθει στα λεφτά που θέλουμε εμείς αλλιώς θα του μείνει αμανάτι του μπακαλι.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Γιατί έχω την εντύπωση ότι θα κλείσουμε και άλλον αμυντικό;;;; Κάποιος είχε πει για Πάπα Γκουεγιε μακάρι να ισχύει....
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ace79grpaok έγραψε:Εγώ γιατί γουστάρω ακόμη και τον κρεσπο?ευτυχως βλέπω να με φεύγει η ρετσινιά του γκρινιάρη γιατί με αυτά που διάβασα χθες εγώ ούτε στα τσικό της γκρίνιας δεν μπορώ να παίξω σε σχέση με κάποιους αλλους☺ .Εγω βλέπω ότι θα είμαστε διαολεμενα γρηγοροι μπροστά και θα ανανεώσει ο Μακ επειδή δεν βλέπω να μαλώνουν ποιος θα τον προτοπαρει όπως και ο βαρελας που θα έρθει στα λεφτά που θέλουμε εμείς αλλιώς θα του μείνει αμανάτι του μπακαλι.

παντως αν μετα απο τοση διαχρονικη γκρινια οπως ο ιδιος λες ... εγω δεν το βλεπω ετσι .... να γουσταρεις τον κρεσπο πρεπει να το ψαξεις το θεμα

παντως αν βγαλεις εξω τζιολη και κανεις εντεκαδα οπως ειναι αυτη τη στιγμη παιζει αληθεια να μαστε πολυ σφαιρα ομαδα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Λοιπον,ειδα ολο τον αγωνα με την Μπεσικτας ο Ολλανδος στο 1ο ημιχ. επαιζε πισω απο το φορ σε διαταξη 4-4-1-1 μεχρι το 15' που ισοφαριζει (το γκολ του τυχερο οχι λογω της εκτελεσης με τακουνακι μετα απο σουτ συμπαιχτη του αλλα κυριως επεδη η αμυνα της Μπεσικτας θα μπορουσε να τον βγαλει ευκολα οφσαιντ,κανει παντως το καλυτερο που θα μπορουσε να κανει στη φαση και η μπαλα μπαινει μεσα) δεν ειχε ακουμπησει μπαλα,μετα ανεβηκε αρκετα και μεχρι να βγει το ημιχρονο ηταν ο καλυτερος της ομαδας του με καποιες επελασεις και κερδισμενα φαουλ και κορνερ,στο δευτερο αλλαξε θεση πηγε εξω αριστερα και επεσε η αποδοση του,βεβαια τον εκλειναν καλα,ο καναδος ο παιχταρας ο Χατσινσον τον ειχε απο πολυ κοντα σ΄ολο το παιχνιδι.
Η καλυτερη του στιγμη στο ματς ηρθε στο 93', κοντεψε να ισοφαρισει,εκανε μια ωραια κουρσα απο αριστερα συνεκνλινε και σουταρε με το δεξι η μπαλα εγλειψε το δοκαρι,παραλιγο να τους κανει κηδεια.
Σε γενικες γραμμες δεν με ενθουσιασε ουτε ομως με απογοητευσε,σιγουρα δεν εχουμε τετοιον παιχτη, με τιποτα ομως δεν ειναι το 10αρι που κολαει τη μπαλα στα ποδια και ψαχνει την καθετη,περισσοτερο δημιουργει για τον εαυτο του εχει και τα δυο ποδια,σουταρει καλα, σεντραρει καλα, εχει εκρηξη αλλα δεν τον λες και τον πιο κινητικο του γηπεδου,οι τριπλες του ειναι ανοιχτες του αρεσει να πεταει τη μπαλα μπροστα και να σπρινταρει για 20-30 μετρα,οπως ειπα δεν τον λες αριστο τεχνιτη αλλα ουτε και Μακ,την εχει τη τριπλιτσα του,προσπαθησε να συνεργαστει με του συμπαιχτες του σε καποιες περιπτωσεις χωρις ιδιαιτερη επιτυχια.
Κραταει μπαλα δε του τη παιρνεις ευκολα χωρις φαουλ,βαζει κωλο που ειπε και ο Μανιακ αλλα και σωμα,ελπιζω και ψυχη. :P
Στα αρνητικα, δε μαρκαρει ουτε για πλακα,εδειξε μετα το 60' να κουραζεται,οι πασες του δεν ηταν ακριβειας.
Μετραει πολυ για μενα οτι η ομαδα που ειχε απεναντι του ηταν η πρωταθλητρια και ειχε αρκετη ποιοτητα,θα ηθελα να τον δω και με μια αλλη ομαδα αντιπαλο.
Η ομαδα του παροτι δεν ειχε κακους παιχτες (αυτος ο μαυρος στο κεντρο και το 10 ηταν πολυ καλοι) εδειξε να μην ειναι ομαδα,καποια στιγμη τσακωθηκαν δυο μεταξυ τους,παραλιγο να πιαστουν στα χερια.
Αυτος θα βαλει καποιες γκολαρες απο μακρια που θα τριβουμε τα ματια μας,τη "στριβει" πολυ τη μπαλα οταν σουταρει,οποιος του δωσει χωρο τη πουτσισε.
Αυτα τα ολιγα. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πολύ καλό ρεπορτάζ μπανε ούτε κολκας να εισουν ? Πάντως έδωσες πολύ σημαντικές πληροφορίες

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

ΤΣΕ αν εβαζες εμενα να κανω τετοια "κομπιουτεριστικα" πραγματικα η αποτυχια θα αφηνε εποχη :lol: Εχω καλυτερη σχεση με τα -αρχαια- κινεζικα παρα μ αυτα τα πραγματα :lol:
Ενα απλο δημοψηφισματακι ομως(χωρις πολλα πολλα και γραφηματα)καθε εβδομαδα ας πουμε δεν θα ηταν και τοσο δυσκολο :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lacedaemonian την Πέμ 30 Ιουν 2016, 10:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω εχω την εντυπωση πως αν πωληθει ο Μακ θα αποκτηθει επιπλεον επιτελικος και θα παει ο Μπισεσβαρ αριστερα.

Υ.Γ Τωρα να πιστεψω πως ο Μανταλος ειχε προταση 6 μυρια και εκεις δεν βρισκουμε προταση για τον Μακ;
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Όπως εμείς κράζουμε κάποιους παίχτες που επιλέγουν κάτι Κατάρ και Κινες να συνεχίσουν την καριέρα τους και λεμε ότι δεν έχουν φιλοδοξίες....έτσι και παίχτες καλοί από το πάνω ράφι βλέπουν και την προοπτική να έρθουν στην Ελλάδα....όσο περνάνε τα χρόνια τόσο μεγαλώνει η σαπίλα....επομένως μην ονειρεύεστε παικταράδες επιπέδου τσου Λου...

Τι να κάνουμε αυτή είναι η αλήθεια...βλέπε Ρομπέρτο γαύρου που περίμενε να τελειώσει το πρωτάθλημα και όπου φύγει φύγει....βλέπε Μακ....παίχτες καλοί για Ελλάδα...σκέψου το πάνω ράφι από αυτούς πως σκέφτεται....προφανώς χτυπήσαμε πόρτες και προφανώς τρώμε την μια πόρτα μετά την άλλη....

Και στο φινάλε στα @@ μου αν λέγεται Ντάγκλας η κρεσπο...Ο ΚΑΘΡΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΑΥΤΌ.....εκεί θα κριθούν άπαντες!!!!

Πόσα παράδειγματα ποδοσφαιριστών υπάρχουν που σέρνονταν σε ομάδες η δεν έπαιζαν και μετά πήγαν κάπου αλλού και αναστηθηκαν βρίσκοντας την ποδοσφαιρική τους Ιθάκη????

Απάντηση....ΠΑΡΆ ΠΟΛΛΑ...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Lacedaemonian έγραψε:ΤΣΕ αν εβαζες εμενα να κανω τετοια "κομπιουτεριστικα" πραγματε η αποτυχια θα αφηνε εποχη :lol: Εχω καλυτερη σχεση με τα -αρχαια- κινεζικα παρα μ αυτα τα πραγματα :lol:
Ενα απλο δημοψηφισματακι ομως(χωρια πολλα πολλα και γραφηματα)καθε εβδομαδα ας πουμε δεν θα ηταν και τοσο δυσκολο :mrgreen:

για τζελα και εκατ χτυπαει η καμπανα βασικα ;) ;) ;) επειδη μαρεσε η ιδεα σου
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Να μην το πιστεψεις ρε Τζος,θα τον ειχε βαλει στο γιοτ του ο Μελισσαν και θα τον ειχε παει ο ιδιος.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Εμενα γιατι μου εχει κολλησει απο χθες το βραδυ πως ο Biseswar,ο οποιος παιζει και στα αριστερα,ερχεται κυριως σαν αντι-Μακ,και πως θα παρουμε κι αλλον επιτελικο μεσο?
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

obanebane έγραψε:Να μην το πιστεψεις ρε Τζος,θα τον ειχε βαλει στο γιοτ του ο Μελισσαν και θα τον ειχε παει ο ιδιος.

μεχρι και εγω θα τον πηγαινα ... στιλ χατιρι στην ξαδερφη
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Παίκτη που να μοιράζει έτοιμα γκολ (άσχετα αν τα περισσότερα δεν τα αξιοποιούσαν οι συμπαίκτες του) μόνο τον Natcho θυμάμαι τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ. Για μένα καλύτερος του Chori, εκείνης της χρονιάς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”