Frank Arnesen
Re: Frank Arnesen
Πίστεψα ότι το καλοκαίρι το μαρτύριο μας θα έχει τέλος..
Πίστεψα ότι με Άρνεσεν στο τιμόνι ο ΠΑΟΚ θα αρχίσει να λειτουργεί ξανά σαν κανονική ποδοσφαιρική ομάδα..
Αλλά ο Ιβάν ακόμα να καταλάβει..wtf? Θα με τρελάνει αυτός ο τύπος..
Τεράστιο λάθος να διώξει τον Δανό.
H ξεροκεφαλιά του Ιβάν προβλέπω ότι θα τον καταστρέψει...
Σε λίγο καιρό θα τον βρίζει όλη Τούμπα δυστυχώς...
Πίστεψα ότι με Άρνεσεν στο τιμόνι ο ΠΑΟΚ θα αρχίσει να λειτουργεί ξανά σαν κανονική ποδοσφαιρική ομάδα..
Αλλά ο Ιβάν ακόμα να καταλάβει..wtf? Θα με τρελάνει αυτός ο τύπος..
Τεράστιο λάθος να διώξει τον Δανό.
H ξεροκεφαλιά του Ιβάν προβλέπω ότι θα τον καταστρέψει...
Σε λίγο καιρό θα τον βρίζει όλη Τούμπα δυστυχώς...
- Καπετάνιος
- Μπαρκαρούτσος
mpouJr έγραψε:Εκοψε σε εναν αρδ κ τον πηρε τηλεφωνο....
Ο (κρατιέμαι μη βρίσω) ΑΡΔ από πού έχει τον αριθμό του Arnesen;
Να με βρει αν είναι και της Ελένης Μπούντου που θέλω να της κάνω ντου από τη συνέντευξη με Αθανασιάδη...
DC έγραψε:Τελικά, από που προκύπτει ότι ο Ιβάν θέλει να διώξει τον Φρανκ;
Γιατί εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει.
Πολλοι δεν το καταλαβαμε αλλά δυστυχωςDC έγραψε:Τελικά, από που προκύπτει ότι ο Ιβάν θέλει να διώξει τον Φρανκ;
οι μαλακες ειναι πιο πολλοι.
Καποιοι "χαρτζηλικωνονται"(παλια πονεμενη πληγη)
οι μικροφωνοκατέχοντες την "δουλειά" τους
εχεις και 10 φυτευτους στην κερκιδα που παρασερνουν τους πιτσιρικαδες
και έδεσε το γλυκο.
Για να καταλαβεις ποσο εχει προχωρησει η γαγγραινα,
χθες το βραδυ στο καφε ενας 35αρης ειπε το εξης κουφο.
"Η sportingbet,ειναι συμφεροντων του "συναφιου" του Ιβαν και στηνουν παιχνιδια."
Εγω τον εφτυσα κι εφυγα,αλλά άλλοι καθοταν και τον ακουγαν,
μην παραξενευτεις αμα το ακουσεις κι αυτο.
- Μπαρκαρούτσος
Καλά και τα στήνει εναντίον του Π.Α.Ο.Κ.; Γαμώτο...prist64 έγραψε:"Η sportingbet,ειναι συμφεροντων του "συναφιου" του Ιβαν και στηνουν παιχνιδια."
Η μαλακια παει συννεφο.RoMaN έγραψε:Καλά και τα στήνει εναντίον του Π.Α.Ο.Κ.; Γαμώτο...prist64 έγραψε:"Η sportingbet,ειναι συμφεροντων του "συναφιου" του Ιβαν και στηνουν παιχνιδια."
Πιο ευκολα ειναι πιστευτο αυτο,
οποτε βρηκανε και τι φταιει που δεν παμε καλα.
Οτι "βρωμιες" κανει ο χοντρος,απο τα fb
προσπαθουν να τα περασουν και για τους αλλους.
Sabri32 έγραψε:Ευκαιρία μεγάλη είναι τώρα να τον κράξουν, τώρα που παίζουμε με μισή ομάδα από τους τραυματισμούς.
Μέχρι πέρυσι είχαμε τρελαθεί στους τίτλους και παίζαμε την μπαλάρα του αιώνα και μας κατέστρεψε ο κακός ο Δανός που δεν έχει και το dna.
Και από την άλλη έχεις και τον Σαββίδη που δεν τον πείραξε που ο ίδιος πέταξε 2 εκατομύρια στον Μπερμπάτοφ αλλά τον πείραξε που έδωσε 1.3 εκατομύρια για τον Τσίμιροτ, και από 500 χιλιάρικα για τον Ζάιρο και τον Ροντρίγκες.
Αυτό ισχύει και για μεγάλη μερίδα του κόσμου που αν δεν δει κάποιο όνομα έστω και στα 36 του νομίζει ότι δεν γίνονται καλές επιλογές.
Η λογική σε αυτή την ομάδα πάει περίπατο εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια.
Έχουμε και τους δημοσιογράφους που φαντασιώνονται τώρα για 20 εκατομύρια μεταγραφές και έχουμε και κάποιους μπούφους που τους πιστεύουν.
1.3 Λέοβατς +
1.3 Τσίμιροτ +
0.6 Σάμπο +
0.6 Όλσεν +
0.4 Ζάιρο +
0.4 Ροντρίγκες +
0.4 Αντόνις+
=20??????????????
πωτς γκενειν αυτό ρε τενεκέδες?
πωτς γκένειν αυτό ρε υποκριτές και χαραμοφάιδες?
Αντί να κουνήσουνε μερικοί το κεφάλι τους να καταλάβουν τι γίνεται κάθονται και ακουν αυτούς όλους που ζουν από τον ΠΑΟΚ και έχουν προσωπικά συμφέροντα.
Αλλά τώρα η προτεραιότητα είναι να φύγει ο Αρνεσεν οπότε δεν μας νοιάζει τι θα κάνει η ομάδα.
Μεγάλη ευκαιρία είναι τώρα με τους τραυματισμούς.
κ μιλάν λές και αυτά τα ποσά έχουν χαθεί!!!
Λες και δεν μπορείς να πάρεις πίσω αυτα τα ποσά που έδωσες!
Ο Τσίμιροτ πόσο θα πουληθεί αν συνεχίσει έτσι? Ο Ροντριγκεζ τι τιμή έχει τώρα? Αντε να έχασε λίγο αξία ο Λέοβατς λόγω τραυματισμών, όλοι οι άλλοι την έχουν τουλάχιστον διατηρήσει σταθερή ακόμα κ σε αυτή τη μεταβατική χρονιά. Ακόμα κ ο "κακός" Ολσεν ομάδα βρήκε κ τα λεφτά μπορεί να τα φέρει πίσω...
Ο Αρνεσεν δεν διαπραγματεύτηκε κ τη μεταγραφή του Λούκας στη Λα Κορούνια? το ποσοστό ποιος το έβαλε? Ακόμα κ τον Χατζηισαία δεν βγάζαν φωτογραφίες του από την Νέα Σμύρνη οτι κάνει scouting? ή εκεί δεν ήταν τεχνικός διευθυντης ο Αρνεσεν αλλά ο Βεζυρτζής π.χ. επειδή ξέρει τους Ελληνες παίκτες?
Δηλαδή ο Σαββίδης "έχασε" λεφτά από τις επιλογές του Αρνεσεν???
- ΑποστόληςΑ
- Sick Bastard
Αποκλείεται να γίνει μήνυσηΑποστόληςΑ έγραψε:Μήνυση για να τελειώνουμε. Οτιδήποτε άλλο είναι καταστροφή για τον ΠΑΟΚ.
- ΑποστόληςΑ
- Kostas_Peraia4
Χρηματα εννοείται ότι δεν καταχραστηκε, απο κει και πέρα θα μπορούσε με τα χρήματα που διαχειριστηκε να είχε κάνει πολύ καλύτερες επιλογές. Καποιοες μάλιστα από τις επιλογές μοιάζουν αστείες, αν όντως πχ ο Αντόνις στοίχσε 600 χιλιάρικα πολύ καλά κάνει ο Ιβάν και τον απομακρύνει.
Ακόμα και η επιλογή προπονητή ήταν δική του, οπότε όσοι θεωρούν ότι ο Αρνεσεν πέτυχε στον ΠΑΟΚ και απέτυχε ο προπονητής θα πρέπει να το λάβουν κι αυτό υπόψιν τους.
Ακόμα και η επιλογή προπονητή ήταν δική του, οπότε όσοι θεωρούν ότι ο Αρνεσεν πέτυχε στον ΠΑΟΚ και απέτυχε ο προπονητής θα πρέπει να το λάβουν κι αυτό υπόψιν τους.
Ήλπιζα να με απαντούσε κάποιος από αυτούς που έχουν γεμίσει τις τελευταίες 25-30 σελίδες.prist64 έγραψε:Πολλοι δεν το καταλαβαμε αλλά δυστυχωςDC έγραψε:Τελικά, από που προκύπτει ότι ο Ιβάν θέλει να διώξει τον Φρανκ;
οι μαλακες ειναι πιο πολλοι.
Καποιοι "χαρτζηλικωνονται"(παλια πονεμενη πληγη)
οι μικροφωνοκατέχοντες την "δουλειά" τους
εχεις και 10 φυτευτους στην κερκιδα που παρασερνουν τους πιτσιρικαδες
και έδεσε το γλυκο.....