Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από gvpaok89 »

desperando έγραψε:νομιζω οτι και εμεις το εχουμε χασει λιγο το παιχνιδι.
απο κει που ημασταν σχεδον σιγουροι οτι το ροστερ μας θα παραμεινει ως εχει
το να συζηταμε αν μας κανει ως ελευθερος ο πολυτιμοτερος παικτης του γαυρου της προπερασμενης σεζον σε μια θεσει που εχουμε τον κανενα μοιαζει με το (τους χαριζαν γαιδαρο και τον κοιτουσαν στα δοντια΄΄
+1926
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Να πω και εγω το κλασικο οτι σιγουρα υπαρχουν καλυτεροι απο τον αλγερινο που ειναι ομως; ερχονται στην Ελλαδα στα λεφτα που δινουμε;
Εχει πολλα συν ο ποδοσφαιριστης παιδια ουτε χρονο προσαρμογης θα χρειαστει,εγω τον θελω με χιλια.
Ας κλεισει ομως πρωτα με το καλο (γιατι η αληθεια ειναι οτι αυτη η συνεντευξη του μανατζερ του δεν μου πολυαρεσε ουτε εμενα) και μετα συζηταμε καλυτερα.
Το σιγουρο ειναι οτι υπαρχει ενδιαφερον γιατι αν δε υπηρχε και ειδικα μετα και την συνεντευξη του μανατζερ του θα το διεψευδαν αμεσως.
Το συμβολαιο του ειναι "βαρυ" ειδικα για παικτη που δεν υπολογιζετε ισως να μας-τον παιδεψουν λιγο οι αγγλοι γιατι εδωσαν αρκετα για να τον παρουν στο τελος ομως ελπιζω να εχουμε αισιο τελος.
Εννοειται οτι αν μιλαμε για δανεισμο ειμαι 100% αντιθετος, αν θελουμε δανεικο υπαρχουν πολλοι καλυτεροι ποδοσφαιριστες που μπορουν να ερθουν στην ομαδα.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Στον γαύρο του έδινε ποιότητα όταν έπαιζε. Αν ειναι στην ίδια κατάσταση και σε αυτήν την ηλικία θα ειναι πολύ καλή προσθήκη.
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

Απο οτι θυμαμαι στην αγγλια ειχε κλησει με 1,5 χαρτι συμβολαιο.Μηπως παμε για δανεισμο :?:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δεν υπαρχουν αυτα τα ποσα που λες 450 χιλιαδες λιρες το χρονο επαιρνε και δεν ειναι καθολου λιγα για την κατηγορια.
Καντε τη πραξη για να δειτε ποσα ειναι σε ευρω.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

RoMaN έγραψε:Όταν ήταν στην Καβάλα, δεν είχε απορρίψει εμάς για να πάει στον γαύρο;;
Εμείς τον θέλαμε σχεδόν από τότε που πάτησε Καβάλα, ειδικά μετά το 0-2 μέστη Τούμπα που έλαμψε.. πάλι ο μανατζερ του έλεγε κάτι παρόμοια με τώρα για μας, ξαφνικά χώθηκε ο πόλντο του έσταξε 300.000 παραπάνω, είχε και το δέλεαρ του Τσ.Λ κ τέλος.

Το θέμα είναι άλλο, ο Μάκαρος πώς τον βρήκε ελεύθερο και αυτόν και το Ντουγκλάο στη β Γαλλίας κ εμείς δε μπορούμε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pisakaipoupoula την Τρί 12 Αύγ 2014, 23:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

δανεικος ξεδανεικος τετοιον παιχτη δεν εχουμε οποτε με το καλο να ερθει.ολα τα αλλα ειναι μπαρουφες.μου αρεσει που γκρινιαζετε κιολας καποιοι..με μακ και αμπντουν στα ακρα ειμαστε μια χαρα...αντε παμε και για στοπερ μεχρι το τελος της εβδομαδας...
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Πραγματι η συνεντευξη ειναι υποπτη τοσο απο το καναλι απο το οποιο εγινε(θα μπορουσε δηλαδη να γινει απο εναν σταθμο της Θεσσαλονικης ή εστω απο τα Σπορ του Βορρα που εβγαλαν το θεμα) οσο και απο τα λεγομενα του ατζεντη του παικτη.Εμενα μου φαινεται πως ο ατζεντης του ειχε περισσοτερο σαν σκοπο να προωθησει τον παικτη του σε πολλες ομαδες,παρα να τονισει οτι υπαρχει οντως μεγαλο ενδιαφερον απο τον ΠΑΟΚ.Kαι στην ουσια δεν λεει σε κανενα σημειο οτι υπαρχουν εμπρακτες διαπραγματευσεις μεταξυ των δυο πλευρων.Αντιθετα λεει ''Δουλευω ωστε να τον φερω στον ΠΑΟΚ''.Δηλαδη στην πραγματικοτητα αποκαλυπτει οτι εχει προτεινει τον παικτη σε καποιες ομαδες(οπως και στην δικια μας)προσπαθει ομως να τον φερει στον ΠΑΟΚ γιατι ο παικτης που εκπροσωπει θελει να επιστρεψει στην Ελλαδα.Δεν θα μου φανει καθολου περιεργο αν στο τελος καταληξει σε μια ομαδα οπως η Αεκ.

Τωρα να μιλαμε για τα θετικα και τα αρνητικα του παικτη δεν νομιζω να εχει και πολλη μεγαλη σημασια.Ολοι τον ξερουμε πανω-κατω.Εχει σιγουρα μια ποιοτητα αλλα νομιζω πως η καριερα του εχει πτωτικη πορεια.Οταν δηλαδη φευγεις απο μια πρωταθλητρια ομαδα,οντας ενας απο τους καλυτερους της παικτες για να πας σε ενα πιο ανταγωνιστικο πρωταθλημα(ναι,ακομα και το πρωταθλημα της Championship ειναι πολυ πιο ανταγωνιστικο απο την Superleague) και εκει για τον α ή β λογο δεν εχεις αναλογη πορεια και μολις(!!!) ενα χρονο μετα τα παρατας για να γυρισεις πισω και μαλιστα οταν διανυεις την κατα γενικη ομολογια,την πιο ωριμη και παραγωγικη σου ηλικια για την θεση που παιζεις(28-32) εμενα τουλαχιστον αυτο μου δειχνει εναν παικτη,που εχει καταλαβει και ο ιδιος(και αυτο ειναι το χειροτερο και το πιο δυσαρεστο) οτι εχει πιασει το ταβανι του και δεν εχει πλεον ιδιαιτερες φιλοδοξιες για διακριση.Εναν τετοιο παικτη οπως εχω ξαναπει θα τον ηθελα στην ομαδα μου,αλλα θα τον προτιμουσα σαν rotation και οχι σαν πρωτη λυση.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Είναι ενας παίκτης που μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές με ποδοσφαιρικο εγωισμο,που βγάζει ενεργεια στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

φιλε Kostas_Peraia4 θα σε παρακαλουσα να γραφεις το ΠΑΟΚ με ολα τα γραμματα κεφαλαια.
ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
obanebane

Το οτι αφηνει ενα καλο συμβολαιο για να παιξει δεν ειναι δηλαδη στα συν του;
Αν δε σε θελει-πιστευει ο προπονητης της ομαδας σου (αν ευσταθουν οι φημες) δε πα να εισαι ο μεσι δε προκειται να παιξεις.
Ας μη το κουραζουμε πολυ εγω παυω να γραφω για τον Αλγερινο μεχρι να δουμε που θα καταληξει.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

niks έγραψε:συγγνώμη κιόλας, αλλά δεν τον πάω με τίποτα αυτόν τον Αμπντούν
με τίποτα όμως
Συντάσση τω niks;
Συντάσσομαι.
Συντάσση τω giapas;
Συντάσσομαι.
Προβληματικός χαρακτήρας και υπερτιμημένος παίκτης. Συνήθως άφαντος στην Ευρώπη. Κι ο Τζεμπούρ έχει παραξενιές, αλλά περισσότερο λόγω της -γκουχ- νοητικής του ηλικίας (που λέει και μια ψυχή). Αυτός μου δείχνει ότι δεν δίνει δεκάρα για την ομάδα. Και ειλικρινά μου φαίνεται πολύ περίεργο να διαλέξει τέτοιο παίκτη ο Ζήσης.

Ελπίζω (αν έρθει) να κάνω λάθος.

Αντιθέτως για τον ΑΠΟΕΛ του Δ@νη, είναι ό,τι καλύτερο. :lol:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Συντάσσομαι.
:twisted:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

pisakaipoupoula έγραψε:
RoMaN έγραψε:Όταν ήταν στην Καβάλα, δεν είχε απορρίψει εμάς για να πάει στον γαύρο;;
Εμείς τον θέλαμε σχεδόν από τότε που πάτησε Καβάλα, ειδικά μετά το 0-2 μέστη Τούμπα που έλαμψε.. πάλι ο μανατζερ του έλεγε κάτι παρόμοια με τώρα για μας, ξαφνικά χώθηκε ο πόλντο του έσταξε 300.000 παραπάνω, είχε και το δέλεαρ του Τσ.Λ κ τέλος.

Το θέμα είναι άλλο, ο Μάκαρος πώς τον βρήκε ελεύθερο και αυτόν και το Ντουγκλάο στη β Γαλλίας κ εμείς δε μπορούμε?
Εμείς είχαμε γκραν σουξέ με Βιβιάν!
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

Απορω γιατι συζηταμε ακομη για το αν ο Αμπτουν ξερει μπαλα.

Αυτο ειναι το δεδομενο, το θεμα ειναι ο εγκεφαλος του.

Αν γουσταρει να γυρναει αμυνα, αν δινει και καμια πασα που και που ολα θα πανε καλα.

Αν τους κοβει στην παε, ας του κανουν συμβολαιο στα 4κατοσταρικα και να του δωσουν μπονους για συμμετοχες, ασσιστ και γκολ και να φτασει και τα 6 αν τα αξιζει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”