Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
o βυντρα αν ερθει θα προκαλεσει συντομα λοκοτουμπες πιστευω....οσο για τις μεταγγραφες 1 γρηγορος και τεχνιτης μαυρουκος ειανι οτι πρεπει αλλα για 2ο θα προτιμουσα σε ισπανο , βεβαια εχει αλλο κοστος..
Εχουμε καμμια πληροφορια γι αυτους;desperando έγραψε:συνφωνα με αυτα που ειπε ο μοικαν:fiorentinos έγραψε:Δεν νομίζω ότι πάμε για Camara αλλά για τον Yartey...
Ο μαυρούκος της Σοσό, είναι 23 ετών ήταν στον πάγκο στο τελευταίο παιχνίδι αλλά δεν έπαιξε..
η σοσο το τελευταιο της ματς το εδωσε με την μομπελιε οπου στον παγκο ηταν ο καμαρα και αγωνίστηκε.
βεβαια μπορει ο μοικαν να μπερδεύτηκε και να εννοουσε το προηγουμενο παιχνιδι της σοσο με την ρεμς οπου ο Yartey ηταν όντως στον παγκο αλλα δεν αγωνίστηκε.
π.χ γκολ,συμμετοχες,τραυματισμοι κτλ;
- buffalobill4
Η περιπτωση του Σεκου Σισε δεν ειναι της τελευταιας στιγμης. Το σκεφτοτανε εδω και καιρο. Πιστευω οτι και οι ΑΡΔ μπερδευτηκανε εκεινη την περιοδο και γραφανε για αυτον.http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE ... E%BF%CE%BA
Εγω εχω ζητησει απο τη διοικηση να φερει ΕΝΑ (1) κανονικο εξτρεμ. Μακαρι να ερθει αυτος. Πιστευω οτι θα ειναι κανονικος παιχτης. Παντως καπου πηρε τ αφτι μου οτι ο Φουτσινι
ειναι κοντα στην Καλλιθεα αν δεν εχει ηδη υπογραψει.
Αν δεν εχει υπογραψει, με συνοπτικες κινησεις κλειστε τον. Δωστε την ευκαιρια στο μεγαλο Αρμαντο να κλεισει την καριερα του στην ομαδα της καρδιας του, αλλα κυριως δωστε την ευκαιρια στο λαο του ΠΑΟΚ να θαυμασει εναν πραγματικα "μεγαλο" παιχτη.
I apologise Armando. No offence...
Εγω εχω ζητησει απο τη διοικηση να φερει ΕΝΑ (1) κανονικο εξτρεμ. Μακαρι να ερθει αυτος. Πιστευω οτι θα ειναι κανονικος παιχτης. Παντως καπου πηρε τ αφτι μου οτι ο Φουτσινι

Αν δεν εχει υπογραψει, με συνοπτικες κινησεις κλειστε τον. Δωστε την ευκαιρια στο μεγαλο Αρμαντο να κλεισει την καριερα του στην ομαδα της καρδιας του, αλλα κυριως δωστε την ευκαιρια στο λαο του ΠΑΟΚ να θαυμασει εναν πραγματικα "μεγαλο" παιχτη.

I apologise Armando. No offence...

- sourmenetes
- Moderator
Να ανατρεξω στα ποστ μεχρι την δευτερα σε αυτο το τοπικ ή κινδυνευω να χαρακτηριστω πολυ γραφικος?????
Αυτα που για πολλους κρινανε,ως γνωστον,με το μυαλο του ελληναρα παντογνωστη και μοναδικου οπαδου που αγαπαει τον ΠΑΟΚ.
Αυτα για να δουνε επισης οτι αμα δοθει το ΟΚ απο τα ανωτατα κλιμακια οι συμφωνιες ενεργοποιουνται τρεις τρεις...
Αυτα επισης για αυτους που ηθελαν να δωσουν ενα σκασμο λεφτα και λεγανε φτασαμε μεσα γεναρη και εχουμε μεινει με τον κατσουρανη.
Ουτε εξυπνος θελω να το παιξω ουτε οτι εγω σας τα ελεγα(βεβαια δεν το ειχα κανει).
Αλλα ρε γαμωτο βλεπετε οτι ο ανθρωπος που μας ανελαβε δειχνει σοβαροτητα...
Αφηστε τον να δειξει τη δουλεια του και την κακοπροαιρετη κριτικη αφηστε να την κανουν οι γνωστοι αγνωστοι...
Εμεις πρεπει να κρινουμε με βαση ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.Και οχι αυτων που μας πασαρουν οι αυλοκολακες...

Αυτα που για πολλους κρινανε,ως γνωστον,με το μυαλο του ελληναρα παντογνωστη και μοναδικου οπαδου που αγαπαει τον ΠΑΟΚ.
Αυτα για να δουνε επισης οτι αμα δοθει το ΟΚ απο τα ανωτατα κλιμακια οι συμφωνιες ενεργοποιουνται τρεις τρεις...
Αυτα επισης για αυτους που ηθελαν να δωσουν ενα σκασμο λεφτα και λεγανε φτασαμε μεσα γεναρη και εχουμε μεινει με τον κατσουρανη.
Ουτε εξυπνος θελω να το παιξω ουτε οτι εγω σας τα ελεγα(βεβαια δεν το ειχα κανει).
Αλλα ρε γαμωτο βλεπετε οτι ο ανθρωπος που μας ανελαβε δειχνει σοβαροτητα...
Αφηστε τον να δειξει τη δουλεια του και την κακοπροαιρετη κριτικη αφηστε να την κανουν οι γνωστοι αγνωστοι...
Εμεις πρεπει να κρινουμε με βαση ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.Και οχι αυτων που μας πασαρουν οι αυλοκολακες...
- DigitalFan
--------------------------------- Itandje ---------------------------------
---------------- Schildenfeld ------------ Κατσικάς -------------------
-- Κων/νίδης --------------------------------------------------- Lino --
--------------------------------- Garcia ----------------------------------
------------ Κατσουράνης ------------------ Kace ---------------------
-- Oliseh ---------------------------------------------------- Camara --
----------------------------- Αθανασιάδης ------------------------------

---------------- Schildenfeld ------------ Κατσικάς -------------------
-- Κων/νίδης --------------------------------------------------- Lino --
--------------------------------- Garcia ----------------------------------
------------ Κατσουράνης ------------------ Kace ---------------------
-- Oliseh ---------------------------------------------------- Camara --
----------------------------- Αθανασιάδης ------------------------------
Champions League έγραψε:PAOK, i ' m waiting for you...

- pagotatzis
Φίλε λίγο ήρεμα να μην μπερδεψουμε και τα μπουτια μας 'buffalobill4 έγραψε:Η περιπτωση του Σεκου Σισε δεν ειναι της τελευταιας στιγμης. Το σκεφτοτανε εδω και καιρο. Πιστευω οτι και οι ΑΡΔ μπερδευτηκανε εκεινη την περιοδο και γραφανε για αυτον.http://www.paokmania.gr/%CF%83%CF%84%CE ... E%BF%CE%BA
:
Ο σεκου είναι ο ολισε τις τσσσκα Μόσχας
Ο Cisse είναι της Feyenoord !
- pagotatzis
Μόλις τώρα αναρτησαν στο ΠΑΟΚ 24 αθρο
για τον Σέρβο και για τον παίχτης πο Γαλλία
για τον Σέρβο και για τον παίχτης πο Γαλλία
- angelheart
- Επικοινωνία:
- fiorentinos
Ο ΠΑΟΚ κινείται για να αποκτήσει ποδοσφαιριστή από την γαλλική Σοσό.
Ο ποδοσφαιριστής έχει γαλλικό διαβατήριο αλλά η καταγωγή του είναι από την Αφρική. Παίζει με επιτυχία και τις τρεις θέσεις στην επίθεση...
paokrevolution.blogspot.gr
Αν είναι σωστή η πληροφόρηση τότε εννοούν τον Abdoul Camara που είναι από την Γουϊνέα και έχει γαλλική υπηκοότητα και όχι τον Ishmael Yartey που είναι καθαρός Γκανέζος!!! Ο Camara πραγματικά φαίνεται παίκτης κλάσης!!!Μακάρι!!!!
Ο ποδοσφαιριστής έχει γαλλικό διαβατήριο αλλά η καταγωγή του είναι από την Αφρική. Παίζει με επιτυχία και τις τρεις θέσεις στην επίθεση...
paokrevolution.blogspot.gr
Αν είναι σωστή η πληροφόρηση τότε εννοούν τον Abdoul Camara που είναι από την Γουϊνέα και έχει γαλλική υπηκοότητα και όχι τον Ishmael Yartey που είναι καθαρός Γκανέζος!!! Ο Camara πραγματικά φαίνεται παίκτης κλάσης!!!Μακάρι!!!!
Να κάνω μια παρατήρηση που δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφεί. Λένε κάποιοι ότι η μεταγραφή του Ιτάνζ δείχνει εμμέσως πλην σαφώς στήριξη στον Δώνη από τη διοίκηση. Μέχρι το καλοκαίρι όμως, θα τολμήσω να πω εγώ. Και αυτό το συμπεραίνω από τις υπόλοιπες κινήσεις που γίνανε (ή θα γίνουν κατά πως φαίνεται) πλην Κατσουράνη. Το λέω αυτό γιατί είναι όλες (Σίντελφελντ που ήρθε, Ολίσε, ο Γάλλος της Σοσό, ο Βούκιτς που ακούγονται ότι είναι πολύ κοντά στην ομάδα μας) εξάμηνοι δανεισμοί με οψιόν αγοράς. Να φανεί δηλαδή εάν αξίζουν ή όχι και ο νέος προπονητής να αποφασίσει αν θα προχωρήσουμε στην αγορά τους ή όχι. Βέβαια θα μου πείτε ότι ίσως είναι δανεισμοί με οψιόν για να αποφασίσει ο Δώνης αν θα αποκτηθούν το καλοκαίρι ή όχι. Είναι πάντως μια σκέψη που περνάει έντονα από το μυαλό τις τελευταίες ώρες (εξάμηνοι δανεισμοί με οψιόν-νέος προπονητής το καλοκαίρι).
desperando έγραψε:συνφωνα με αυτα που ειπε ο μοικαν:fiorentinos έγραψε:Δεν νομίζω ότι πάμε για Camara αλλά για τον Yartey...
Ο μαυρούκος της Σοσό, είναι 23 ετών ήταν στον πάγκο στο τελευταίο παιχνίδι αλλά δεν έπαιξε..
η σοσο το τελευταιο της ματς το εδωσε με την μομπελιε οπου στον παγκο ηταν ο καμαρα και αγωνίστηκε.
βεβαια μπορει ο μοικαν να μπερδεύτηκε και να εννοουσε το προηγουμενο παιχνιδι της σοσο με την ρεμς οπου ο Yartey ηταν όντως στον παγκο και δεν αγωνίστηκε.
Ο Camara είναι λογικά ο παίκτης που μας ενδιαφέρει. Μέσα στην ημέρα θα ξέρουμε..
- Μπαρκαρούτσος
Τι είναι αυτά ρε, γυμνή την άφησε την ομάδα ο Σαββίδης! Αντί να ενισχύσει εκεί που πονάμε, φέρνει εξτρέμ!
Πόποβιτς, Robert, Σαλπιγγίδης, Lawrence, Lino, Σταφυλίδης...δεν είναι αρκετοί για να παίξουν πλάγια;;;
ΙΒΑΝ ΦΕΡΕ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ Ή ΦΥΓΕ!!!
Κολκοφορεί...εεεεεεεε κυκλοφορεί "πολύ πράμα" εδώ μέσα τελικά....
Πόποβιτς, Robert, Σαλπιγγίδης, Lawrence, Lino, Σταφυλίδης...δεν είναι αρκετοί για να παίξουν πλάγια;;;
ΙΒΑΝ ΦΕΡΕ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ Ή ΦΥΓΕ!!!

Αυτό σημαίνει πολλά...moican4 έγραψε:YΓ. Βλέπω άνοιξα τα μάτια σε πολλά σαιτ που δεν ήξεραν την τύφλα τους για ποιον παίκτη κινείται ο ΠΑΟΚ...

-