9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
-
Dimg4
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Falegkos έγραψε:καπου βαθια υπαρχει μια κρυφη αγαπη μεταξυ μας εγω το εχω καταλαβει.
Αν ισουν και γυναικα κατι θα καναμε
Σωπα ρε, εσυ αν ησουν γυναικα... πιο μικρος εισαι
-
Dimg4
Πρεπει να γινει ενα γκαλοπ για την πιο cult κοντρα μελων!
All star "Υπερασπιστες" εναντιον "Μπινελικωτων"!
Ηδη εχω τον Αποστολη μελος της ομαδας μου στην υστατη του προσπαθεια να μας πεισει για τον Παπαζογλου!

All star "Υπερασπιστες" εναντιον "Μπινελικωτων"!
Ηδη εχω τον Αποστολη μελος της ομαδας μου στην υστατη του προσπαθεια να μας πεισει για τον Παπαζογλου!
αν τον εχεις ικανο για τετοια αυτοκριτικηbob έγραψε: το κος μήπως είναι τα αρχικά ΚΟΛΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ???![]()
- ΑποστόληςΑ
Του χρόνου με δύο παίκτες θα τρίβετε τα μάτια σας: με τον κοντό και με τον ψηλό!
Αποστόλη κι εσύ γρίφους;;; Άντε πες μας..
Ποιος θα είναι ο κοντός και ποιος ο ψηλός που θα έρθουν με μεταγραφή στην ομάδα μας και θα βγάλουν μάτια;;;;
Γιατί από τους υπάρχοντες και τους δανεισμένους δεν υπάρχει και καμιά αξιόλογη περίπτωση..
Ποιος θα είναι ο κοντός και ποιος ο ψηλός που θα έρθουν με μεταγραφή στην ομάδα μας και θα βγάλουν μάτια;;;;
Γιατί από τους υπάρχοντες και τους δανεισμένους δεν υπάρχει και καμιά αξιόλογη περίπτωση..
-
monopaokre
- ΑποστόληςΑ
Ε, όχι και γρίφους! Δυνατότητα να πάρουμε έτοιμους (σπουδαίους) παίκτες δεν έχουμε, οπότε θα αρκεστούμε στις σαρδέλες μας που του χρόνου θα μεταμορφωθούν σε φαγκριά!
(Btw: Μητσάρας και Θανασάκης)
(Btw: Μητσάρας και Θανασάκης)
- ΑποστόληςΑ
Μην θλίβεσαι! Ήμουν βέβαια λίγο υπερβολικός όσον αφορά στον Μήτσο γιατί δεν τον θεωρώ σαρδέλα. Πιστεύω ότι του χρόνου θα δείξει περισσότερα πράγματα.
Τώρα αν έχουμε τον Cooper προπονητή θα παίζουμε 4-4-2 με Βιερι αριστερά στον ρόμβο, Arias δεξιά, Τσουκ επιθετικό χαφ και Garcia αμυντικό χαφ.
Μπροστά θα είναι - λογικά - οι Στέφανος και Μήτσος.
Τώρα αν έχουμε τον Cooper προπονητή θα παίζουμε 4-4-2 με Βιερι αριστερά στον ρόμβο, Arias δεξιά, Τσουκ επιθετικό χαφ και Garcia αμυντικό χαφ.
Μπροστά θα είναι - λογικά - οι Στέφανος και Μήτσος.
αποστολη με ολους αυτους τους παικτες που υποστιριζεις αν κανουμε ομαδα η Β'ειναι κοντα.. 
- ΑποστόληςΑ