Ότι να 'ναι!!!!!
- dreamwarrior
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Αιτήσεις όλο το 24ωρο στο παρόν τόπικ.
Α ρε Λένα τι άλλο θα κάνουμε για πάρτη σου ε;;;;
Α ρε Λένα τι άλλο θα κάνουμε για πάρτη σου ε;;;;
- aspromauri
Για χάρη της ΛΕΝΑΣ ... παρανυφάκι και εγώ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπορώ επίσης να μοιράσω και ρύζι και να δίνω και τις ασπρόμαυρες μπομπονιέρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπορώ επίσης να μοιράσω και ρύζι και να δίνω και τις ασπρόμαυρες μπομπονιέρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όχι, μετά αντί για ρύζι θα πέφτουν δακρυγόνα.
Για παπά δεν χρειάζεται να ψάξουμε. Ένα τηλεφώνημα στην εφημερίδα "Γάτα" χρειάζεται, αυτοί ξέρουν από καλούς παπάδες.
Βρήκαμε, κουμπάρο, παρανυφάκια και παπά. Το μόνο που μένει να βρεθεί είναι το κορόιδ... εεε... ο γαμπρός!

Για παπά δεν χρειάζεται να ψάξουμε. Ένα τηλεφώνημα στην εφημερίδα "Γάτα" χρειάζεται, αυτοί ξέρουν από καλούς παπάδες.
Βρήκαμε, κουμπάρο, παρανυφάκια και παπά. Το μόνο που μένει να βρεθεί είναι το κορόιδ... εεε... ο γαμπρός!

Παρανυφάκια έχουμε, παπά έχουμε, κουμπάρο έχουμε, εκκλησία θα βρούμε... ΓΑΜΠΡΟ ΕΧΟΥΜΕ??????????????????
ο dream μου εκμυστηρευτικε οτι σαφώς και έχουμε...έχεις δηλαδή.......γιατί δεν τον αποκαλύπτεις?????l3n@@ έγραψε: ΓΑΜΠΡΟ ΕΧΟΥΜΕ??????????????????

Το θέμα είναι να ρωτήσουμε αυτόν πρώτα αν θέλει να είναι ο γαμπρός!!!!!
Σαν να λογαριάζουμε λίγο χωρίς τον ξενοδόχο μου φαίνεται!!!
Σαν να λογαριάζουμε λίγο χωρίς τον ξενοδόχο μου φαίνεται!!!
Θα πάμε αντιπροσωπεία επιφανών φίλων και συγγενών "οτι να νιστων" και θα τον ζητήσουμε επίσημα...με λουλούδια, γλυκά, γιαουρτλού (dream's specialiteeeee) και θα κλείσουμε το θέμα...θα αρχίσει τον πρόλογο και τα διερευνητικά ο dimisk, θα συνεχίσει ο Platon τα περαιτέρω, και ενώ ο shrek θα στρώνει το τραπέζι των αρραβώνων με την συμπεθέρα, ο novito θα φέρει τα προικοσύμφωνα προς υπογραφή....την ατζέντα θα την κρατώ εγώ και θα αναφέρω τα «ανοιχτά» Σάββατα της εκκλησίας του παπα-ΠΑΟΚ!
8) 8) 8) 8)

Να μην ξεχάσετε και την φοντανιέρα!!!!mi8rio έγραψε:Θα πάμε αντιπροσωπεία επιφανών φίλων και συγγενών "οτι να νιστων" και θα τον ζητήσουμε επίσημα...με λουλούδια, γλυκά, γιαουρτλού (dream's specialiteeeee)
Έκλεισα και αίθουσα για την εορτή μετά.
http://www.youtube.com/watch?v=efmhbl8rM4s
Μετά τιμής
Ο κουμπάρος.
http://www.youtube.com/watch?v=efmhbl8rM4s
Μετά τιμής
Ο κουμπάρος.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Ε ρε γλέντια!!!! Εγώ αρχίζω κιόλας να γράφω τα προκαταρκτικά, αφού μου το ανέθεσε ο mi8rio...!!!
θα ξεκινήσω όμως με ένα τραγουδάκι που λέγεται "Μας διώξαν απ΄το γάμο"!!!

θα ξεκινήσω όμως με ένα τραγουδάκι που λέγεται "Μας διώξαν απ΄το γάμο"!!!