15. Pablo Andrés Contreras Fica
-
Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica
Εννόω ξύπ%$ε ότι πιθανόν να τον χάλασε κάτι και να μην θέλει ΠΛΕΟΝ...
αν σου πουν να κρατήσεις μυστικά από τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας σου που σε θαυμάζουν, δεν είναι αρκετό για να χαλαστείς;
-
Ούτε πέρσι ήθελε να ανανεώσει,απλά μια επισύμανση στη συζήτηση.Μπορεί να είναι χαλασμένος επειδή είναι πίσω στις πληρωμές,μπορεί μπορεί χίλια δυο..

Ακόμα κ έτσι να ναι εσύ κάνε θρησκεία σου τα συμφέροντα του Κοντρέρας, οι περισσότεροι είμαστε ΠΑΟΚ κ όχι Κοντρέρας.monopaokre έγραψε:Εννόω ξύπνιε ότι πιθανόν να τον χάλασε κάτι και να μην θέλει ΠΛΕΟΝ...
Επίσης εγώ από ανέκαθεν τον θυμάμαι να δηλώνει ότι θέλει να κρεμάσει τα παπούτσια του στη πατρίδα του και στη Κόλο Κόλο, τώρα τι λες εσύ..ο καθένας ότι θέλει λέει
ΑΝ τον Παπαδημο τον ειχα τοποθετησει εκει ΕΓΩ προσωπικα, και ειχα τη δυνατοτητα ΕΓΩ καποια στιγμη που εβλεπα οτι δεν τραβαει να τον ΑΛΛΑΞΩ (=να του πω να την κανει και να ξερω οτι επειδη θα το πω θα το κανει) τοτε ναι αδερφε, θα το εκανα....μεχρι τοτε δεν μπορω να παραλληλησω τις 2 καταστασεις . Οι συνδεσμοι μπορουν να το κανουν στον ΠΑΟΚ γιατι το ξανακαναν, εγω στην πολιτικη σκηνη οχι εκτος και αν λεγομαι Τζεφρυ παπανδρεου η Τονυ σαμαρας που βαλαν εκει τον Παπαδημο.kos έγραψε:με την λογικη αυτη και μιας δεν εχεις εμπιστοσυνη στον λουκα παπαδημο, να πας στον παπουλια να ζητησεις να αναλαβεις την κυβερνηση. στα ισια και παλικαρισιαBesuch έγραψε:
ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ (50...500...50.000...οσοι ειστε):
Την εμπιστευεστε αυτη τη διοικηση;
ΝΑΙ: Την αφηνετε να δουλεψει οπως νομιζει αυτη και δεν βαζετε τρικλοποδιες καθε 3 και λιγο. Για την ακριβεια το πιο σωστο θα ταν οχι απλα να μην την πολεματε αλλα να τη στηριζετε κιολας απεναντι στους εξωτερικους εχθρους που περιμενουν στη γωνια, αλλα που καιρος για τετοια μεσα στον ΠΑΟΚ; Πολλα ζηταω!
ΟΧΙ: Την ανατρεπετε στα ισια...πατε και τους ζητατε να παραιτηθουν και προτεινετε την επομενη λυση! ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ. οχι οτι καποιος σας νομιμοποιει να εχετε αυτη την εξουσια, αλλα επειδη ετσι μαθατε, τουλαχιστον καντε το στα ισια να τελειωνουμε!
Γυριζοντας στον ΠΑΟΚ, εμενα η απορια μου για να απλοποιησω ολο το κατεβατο μου παραμενει...ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ (και δεν τους θελουν οταν αντιδρουν στα παντα...δεν τους θελουν οταν απο τα 10 πραγματα που κανει η διοικηση διαφωνουν στα 11 ενω συμφωνουν στα 8 με τον καθε δημοσιογραφισκο τυπου πανταζη-καρπετοπουλο-Στελλα - για να μην πω οτι συμφωνουν και κατα 70% με τα αρθρα που γραφονται για τον ΠΑΟΚ στα αθλητικα νεα!) γιατι δεν πανε να τους το πουνε στα ισια...ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ρε μαγκες...μας κουρασατε...κουραστηκατε κι εσεις...θα βρουμε εμεις μια επομενη λυση οπως ειχαμε κανει και μετα τη μεταβατικη διοικηση Βεζυρη.
Αφου ο Ζαγορακης κι ο βρυζας αποφασισαν να "διαλυσουν" τον ΠΑΟΚ κινηθειτε ρε μαγκες.....σωστε τον!
Εγινε συναντηση μετα το καλοκαιρι και μαλωσε με τον Βρυζα, επεσαν και μερικες ψιλες απο οτι ακουγεται. Του ειπε ο Βρυζας "δινουμε 400", απαντησε ο Κοντρερας "το δεξι μου @ κουνιεται" και καπου εκει εκτραχυνθυκε η κατασταση.monopaokre έγραψε:Για να είναι επίλογη του να μην ανανεώσει ενω πριν το καλοκαίρι υπήρχε θετική προδιάθεση για μένα κάτι σημαίνει
-
Ρε αγόρι μου καλό...Απλά είναι τα πράματα. Φεύγει ο Κοντρέρας. Γλιτώνεις γύρω στα 500 σε λέω εγώ. Χάνεις αγωνιστικά αναμφισβήτητα. Χρειάζεσαι μετά σέντερ μπακ? Αν όχι να θεωρήσω δεδομένο ότι δεν θα γκρινιάζετε καν όταν η ομάδα τον παίρνει από παντού και τρώει γκολ με τη σέσουλα.... Αν ναι τι κάνεις?? Παίρνεις ένα καλό σέντερ μπακ που στα ίδια φράγκα με του Κοντρέρας δύσκολα βρίσκεις, παίρνεις ένα μέτριο σέντερ μπακ που κάτω απο 250 χιλιάρικα δεν παίζει να σου βγει. ή προωθείς κάποιον ανέτοιμο χωρίς παραστάσεις και χωρίς να τον έχουμε δει πουθένα??xristos14 έγραψε:Ακόμα κ έτσι να ναι εσύ κάνε θρησκεία σου τα συμφέροντα του Κοντρέρας, οι περισσότεροι είμαστε ΠΑΟΚ κ όχι Κοντρέρας.monopaokre έγραψε:Εννόω ξύπνιε ότι πιθανόν να τον χάλασε κάτι και να μην θέλει ΠΛΕΟΝ...
Επίσης εγώ από ανέκαθεν τον θυμάμαι να δηλώνει ότι θέλει να κρεμάσει τα παπούτσια του στη πατρίδα του και στη Κόλο Κόλο, τώρα τι λες εσύ..ο καθένας ότι θέλει λέει
Απλά τα πράματα
να στο πω απλα. θα επρεπε σαν Παοκτσης να εισαι ευτυχισμενος που δεν λενε αυτα που γραφεις.Besuch έγραψε:Γυριζοντας στον ΠΑΟΚ, εμενα η απορια μου για να απλοποιησω ολο το κατεβατο μου παραμενει...ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ (και δεν τους θελουν οταν αντιδρουν στα παντα...δεν τους θελουν οταν απο τα 10 πραγματα που κανει η διοικηση διαφωνουν στα 11 ενω συμφωνουν στα 8 με τον καθε δημοσιογραφισκο τυπου πανταζη-καρπετοπουλο-Στελλα - για να μην πω οτι συμφωνουν και κατα 70% με τα αρθρα που γραφονται για τον ΠΑΟΚ στα αθλητικα νεα!) γιατι δεν πανε να τους το πουνε στα ισια...ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ρε μαγκες...μας κουρασατε...κουραστηκατε κι εσεις...θα βρουμε εμεις μια επομενη λυση οπως ειχαμε κανει και μετα τη μεταβατικη διοικηση Βεζυρη.
Αφου ο Ζαγορακης κι ο βρυζας αποφασισαν να "διαλυσουν" τον ΠΑΟΚ κινηθειτε ρε μαγκες.....σωστε τον!
που δεν εχουν φιλοδοξιες γειτονιας, να βρουν οι ιδιοι μια επομενη λυση.
ισως το προβλημα τους να μην ειναι τα προσωπα αλλα οι αποφασεις. ισως να μην θελουν να αλλαξουν προσωπα αλλα καταστασεις.
Olorin έγραψε:Εγινε συναντηση μετα το καλοκαιρι και μαλωσε με τον Βρυζα, επεσαν και μερικες ψιλες απο οτι ακουγεται. Του ειπε ο Βρυζας "δινουμε 400", απαντησε ο Κοντρερας "το δεξι μου αρχιδι κουνιεται" και καπου εκει εκτραχυνθυκε η κατασταση.monopaokre έγραψε:Για να είναι επίλογη του να μην ανανεώσει ενω πριν το καλοκαίρι υπήρχε θετική προδιάθεση για μένα κάτι σημαίνει

Ε, αλανια.
Εσεις πιστευετε οτι αντιτιθονται σε αυτη την αποφαση μονο οι συγκεκριμενοι, ή μιλαμε πλεον για μεριδα κοσμου, απλα για να ξερω αν το βλεπετε ετσι.
Γιατι αν ειναι μονο οι 50-100 τωρα πρεπει να ειμαστε ολοι γραμενοι στο φορουμ και να γραφουμε.
Γι αυτο ξεκολλατε επιτελους. Μεγαλη μεριδα του κοσμου πιστευει οτι ειναι λανθασμενη αποφαση και πρεπει να σεβαστειτε οτι αυτο δε σημαινει οτι δε θελουμε τον Ζαγορακη, και να σταματησετε να το πραβαλετε, ή κανετε οτι πει ο Ζαγορακης η μπειτε εσεις, γιατι αυτη η σταση μας κοστισε πολυ ήδη.
Ξαναλεω.
Δε θελω να φυγει ο Ζαγορακης αλλα να ξεκινησει να ακουει και το πως νοιωθει ο κοσμος για καποια θεματα.
Και να μιλαει και περισσοτερο.
Ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε , και θα τα πουμε στο επομενο συγκλονιστικο απροοπτο.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ.
Συμφωνώ και επαυξάνω ότι χάνουμε αγωνιστικά γιατί είναι ίσως το καλύτερο στόπερ που είχαμε ποτέ, που είδα εγώ τουλάχιστον απ το '97 και μετά.monopaokre έγραψε:Ρε αγόρι μου καλό...Απλά είναι τα πράματα. Φεύγει ο Κοντρέρας. Γλιτώνεις γύρω στα 500 σε λέω εγώ. Χάνεις αγωνιστικά αναμφισβήτητα. Χρειάζεσαι μετά σέντερ μπακ? Αν όχι να θεωρήσω δεδομένο ότι δεν θα γκρινιάζετε καν όταν η ομάδα τον παίρνει από παντού και τρώει γκολ με τη σέσουλα.... Αν ναι τι κάνεις?? Παίρνεις ένα καλό σέντερ μπακ που στα ίδια φράγκα με του Κοντρέρας δύσκολα βρίσκεις, παίρνεις ένα μέτριο σέντερ μπακ που κάτω απο 250 χιλιάρικα δεν παίζει να σου βγει. ή προωθείς κάποιον ανέτοιμο χωρίς παραστάσεις και χωρίς να τον έχουμε δει πουθένα??xristos14 έγραψε:Ακόμα κ έτσι να ναι εσύ κάνε θρησκεία σου τα συμφέροντα του Κοντρέρας, οι περισσότεροι είμαστε ΠΑΟΚ κ όχι Κοντρέρας.monopaokre έγραψε:Εννόω ξύπνιε ότι πιθανόν να τον χάλασε κάτι και να μην θέλει ΠΛΕΟΝ...
Απλά τα πράματα
Από κει και πέρα ο Κοντρέρας θα έφευγε έτσι κι αλλιώς γιατί με απλά ελληνικά ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕ!!
Κάπου εκεί τελειώνει η συζήτηση περί Κοντρέρας γιατί εκ των πραγμάτων δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, να τελειώνουμε δηλαδή!
Αν θα πάρουν αντικαταστάτη και ποιόν ή αν θα στηρίξουν τον Κατσικά δεν είμαι αρμόδιος εγώ για να το κρίνω, έχουμε άλλους γι αυτό.
Είναι οι ίδιοι που μας πήραν όταν τρώγαμε τριάρες απ τα τυριά μέστη Τούμπα και μας φτάσανε να ισοπεδώνουμε Τότεναμ στο Λονδίνο, να κάνουμε τη πρώτη νίκη ελληνικής ομάδας επί αγγλικού εδάφους, να περνάμε Φενερμπαχτσέ και Ρούμπιν, ομάδες με 8 πλάσιο μπάτζετ από μας, και να αναγκάζουν Βγενόπουλους Πατέρες να μας κλέβουν το πρωτάθλημα εξωαγωνιστικά στη μέση του Μάρτη..
Νομίζω αξίζουν την εμπιστοσύνη μας, εσύ τι λες?
Μα οταν φιλε μου kos διαφωνεις ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ που κανουν τα προσωπα, τοτε δεν γινεται να διαφωνεις ΜΟΝΟ με τις καταστασεις....το προβλημα σου ειναι (και) τα προσωπα! Αναποφευκτα! Γι'αυτο λεω ΑΛΛΑΞ'ΤΑ!
Θες να κανουμε και συζητηση επιμερους; Μιλησατε για μαρκετιγκ...και συμφωνω οτι η πολιτικη της ΠΑΕ εχει πολλα κενα σ'αυτο το κομματι...αλλα μηπως κι εκει δεν αντιδρουμε σε οτι κι αν κανει;
Εχανε εσοδα απο τζαμπατζηδες...εβαλε Τουρνικε! Η 4 ηταν ο απολυτος εξεφτελισμος του συστηματος-τουρνικε επειδη δεν στηριχτηκε απο κανεναν.
Θυμαμαι παλι που ειχε κανει καποια στιγμη η ΠΑΕ μια κινηση που μιλουσε για τα μαιμου προιοντα μιας που αναφερθηκαν πιο πανω σε ενα ποστ απο καποιον απο τους κατηγορους της διοικησης! Εγω ομως, γιατι θυμαμαι ανακοινωση (δεν θυμαμαι ονομα) συνδεσμου τοτε, που εκραζε τη διοικηση επειδη αποφασισε "να τα βαλει με το μεροκαματιαρη που πουλαει το μαιμου κασκολ εξω απο την τουμπα λες και απο αυτο θα σωθουμε και δεν ασχολειται με αλλα"; Αυτο που ειχε παει να κανει τοτε και το λοιδωρησαμε το χρησιμοποιουμε σημερα ως επιχειρημα εναντιον της;
Ανεφερε καποιος οτι "το βρηκαμε το προβλημα..παλι ο κοσμος φταιει που μειωθηκαν τα διαρκειας"!!
Ρε, σταματατε πια με την καραμελα...ο κοσμος δεν εισαι "εσυ" που θιγεσαι κατευθειαν μολις ακους τη λεξη...δεν σημαινει οτι υπαρχει ευθυνη για κατι, και ακομα και οταν υπαρχει δεν εισαι ντε και καλα υπευθυνος εσυ για κατι που κανει καποιος αλλος.
Ναι...εννοειται οτι η πολιτικη της εταιριας στα οικονομικα αλλαζει επειδη εχουμε 5000 διαρκειας λιγοτερα +καμποσες δεκαδες χιλλιαδες λιγοτερα κομμενα εισητηρια!! Δηλαδη που διαφωνειτε σ'αυτο;; Αλλα αυτο δεν ειναι κατηγορια προς κανεναν....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ!! Μη διαστρεβλωνετε τα παντα.....
Κι εγω δεν πηρα φετος διαρκειας μετα απο 20 χρονια (ανελυσα γιατι παλιοτερα και δεν υπαρχει λογος να ανοιξουμε νεα κοντρα με το να το ξαναπω) και ξερω οτι ειμαι κι εγω ενα κλασμα της αιτιας που τα οικονομικα προβληματα αυξηθηκαν.
Εμεις δεν χαιρομαστε να λεμε οτι ειμαστε ο αιμοδοτης της ομαδας;
ε, με λιγοτερο αιμα ειναι λογικο να δυσκολευεται να δουλεψει η καρδια. και αν η καρδια υπολειτουργει δεν μπορεις να ζητας απο το σωμα παγκοσμιο ρεκορ.Απλα πραματα.....που το παραξενο και γιατι το παιρνετε προσωπικα;
Θες να κανουμε και συζητηση επιμερους; Μιλησατε για μαρκετιγκ...και συμφωνω οτι η πολιτικη της ΠΑΕ εχει πολλα κενα σ'αυτο το κομματι...αλλα μηπως κι εκει δεν αντιδρουμε σε οτι κι αν κανει;
Εχανε εσοδα απο τζαμπατζηδες...εβαλε Τουρνικε! Η 4 ηταν ο απολυτος εξεφτελισμος του συστηματος-τουρνικε επειδη δεν στηριχτηκε απο κανεναν.
Θυμαμαι παλι που ειχε κανει καποια στιγμη η ΠΑΕ μια κινηση που μιλουσε για τα μαιμου προιοντα μιας που αναφερθηκαν πιο πανω σε ενα ποστ απο καποιον απο τους κατηγορους της διοικησης! Εγω ομως, γιατι θυμαμαι ανακοινωση (δεν θυμαμαι ονομα) συνδεσμου τοτε, που εκραζε τη διοικηση επειδη αποφασισε "να τα βαλει με το μεροκαματιαρη που πουλαει το μαιμου κασκολ εξω απο την τουμπα λες και απο αυτο θα σωθουμε και δεν ασχολειται με αλλα"; Αυτο που ειχε παει να κανει τοτε και το λοιδωρησαμε το χρησιμοποιουμε σημερα ως επιχειρημα εναντιον της;
Ανεφερε καποιος οτι "το βρηκαμε το προβλημα..παλι ο κοσμος φταιει που μειωθηκαν τα διαρκειας"!!
Ρε, σταματατε πια με την καραμελα...ο κοσμος δεν εισαι "εσυ" που θιγεσαι κατευθειαν μολις ακους τη λεξη...δεν σημαινει οτι υπαρχει ευθυνη για κατι, και ακομα και οταν υπαρχει δεν εισαι ντε και καλα υπευθυνος εσυ για κατι που κανει καποιος αλλος.
Ναι...εννοειται οτι η πολιτικη της εταιριας στα οικονομικα αλλαζει επειδη εχουμε 5000 διαρκειας λιγοτερα +καμποσες δεκαδες χιλλιαδες λιγοτερα κομμενα εισητηρια!! Δηλαδη που διαφωνειτε σ'αυτο;; Αλλα αυτο δεν ειναι κατηγορια προς κανεναν....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ!! Μη διαστρεβλωνετε τα παντα.....
Κι εγω δεν πηρα φετος διαρκειας μετα απο 20 χρονια (ανελυσα γιατι παλιοτερα και δεν υπαρχει λογος να ανοιξουμε νεα κοντρα με το να το ξαναπω) και ξερω οτι ειμαι κι εγω ενα κλασμα της αιτιας που τα οικονομικα προβληματα αυξηθηκαν.
Εμεις δεν χαιρομαστε να λεμε οτι ειμαστε ο αιμοδοτης της ομαδας;
ε, με λιγοτερο αιμα ειναι λογικο να δυσκολευεται να δουλεψει η καρδια. και αν η καρδια υπολειτουργει δεν μπορεις να ζητας απο το σωμα παγκοσμιο ρεκορ.Απλα πραματα.....που το παραξενο και γιατι το παιρνετε προσωπικα;
Olorin έγραψε:Εγινε συναντηση μετα το καλοκαιρι και μαλωσε με τον Βρυζα, επεσαν και μερικες ψιλες απο οτι ακουγεται. Του ειπε ο Βρυζας "δινουμε 400", απαντησε ο Κοντρερας "το δεξι μου @ κουνιεται" και καπου εκει εκτραχυνθυκε η κατασταση.monopaokre έγραψε:Για να είναι επίλογη του να μην ανανεώσει ενω πριν το καλοκαίρι υπήρχε θετική προδιάθεση για μένα κάτι σημαίνει

xristos14 έγραψε: Συμφωνώ και επαυξάνω ότι χάνουμε αγωνιστικά γιατί είναι ίσως το καλύτερο στόπερ που είχαμε ποτέ, που είδα εγώ τουλάχιστον απ το '97 και μετά.
Από κει και πέρα ο Κοντρέρας θα έφευγε έτσι κι αλλιώς γιατί με απλά ελληνικά ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕ!!
Κάπου εκεί τελειώνει η συζήτηση περί Κοντρέρας γιατί εκ των πραγμάτων δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, να τελειώνουμε δηλαδή!
Αν θα πάρουν αντικαταστάτη και ποιόν ή αν θα στηρίξουν τον Κατσικά δεν είμαι αρμόδιος εγώ για να το κρίνω, έχουμε άλλους γι αυτό.
Είναι οι ίδιοι που μας πήραν όταν τρώγαμε τριάρες απ τα τυριά μέστη Τούμπα και μας φτάσανε να ισοπεδώνουμε Τότεναμ στο Λονδίνο, να κάνουμε τη πρώτη νίκη ελληνικής ομάδας επί αγγλικού εδάφους, να περνάμε Φενερμπαχτσέ και Ρούμπιν, ομάδες με 8 πλάσιο μπάτζετ από μας, και να αναγκάζουν Βγενόπουλους Πατέρες να μας κλέβουν το πρωτάθλημα εξωαγωνιστικά στη μέση του Μάρτη..
Νομίζω αξίζουν την εμπιστοσύνη μας, εσύ τι λες?
-
Το ότι αξίζουν την εμπίστισυνη μας είναι δεδομένο. Το να κράζεις όμως τα κακώς κειμένα για μένα είναι σωστό. Δεν θέλω να φύγει ο Ζαγοράκης...Θέλω να έρθει πίσω ο Ζαγοράκης που μας έδωσε όραμα